2008 Ekim Anneleri

göremezsin cünkü alıntının i.çinde yazdıkları puhahaa:roflol:
hee gönderdim hemendelikafadulden hepsini ben yiceeeemm:jeyyar: mmmm bayulum bebe k mamasınaaadelikafadulden:jeyyar:cokacimcoook

:roflol::roflol: beleşçi karı

hadii yaa sen dedim die hatırlıom benn :uhm:
ii afiyet olsuun küçük kuzularaa kaydirigubbakcemile3

yafrim aslında bu numune olayı iyi bişiy, şindik misal benim sıpa ürünlerden birini sevmicek yimicek diyelim, boşa mı gidcek o kadar mama, hemi de masraf yapcez, gerçi celen gibi kalanını ben yisem olur ya neyse :roflol:

Hu hu ben geldim beni karşılayan yok bu gün amma ıslak bi gün dışarsı şakır şakır gidiyo...kızlar kavanoz mamasına başlamayın derim....ben oğluşumu kabız ettim bu yüzden ...çünkü içlerinde az miktarda olsa gluten ve mısır nişaştası var aldanmayın 4. aydan itibaren demesine...en güzeli evdeki meyvalar sık sık ver gitsin...ben oğluşa bi gün elma, bi gün havuç, bi gün portakal suyu veriyorum kendim sıkıyorum tabi...

kızlar merhabalar arada girip okuyorum ama devamlı yazamıyorum.. yalnız şu yazılanları okuyunca kötü oldum çünkü aynı şeyleri bende yaşıyorum sonra da korkuyorum bunalımam mı girdim diye.. demek ki annelik psikolojisi..

gerçekten ilginç durumlar mesela kızım geçenlerde ilk kez kahkalarla güldü bende ağladım çok duygulandım.. ayrıca kızım bi kaç gündür çok net bir şekilde anne diyo....:lepi:

Iste geldim burdayim gecmisi okudum killatmissiniz yine coklu alinti yapmadim karisiyo ozlemcim gecmis olsun canim ins tem.iz cikar yavrularimiz icin cok dikkat etmeliyiz kendimize sende dikkat et hani yinede aygini sicak tut gece emzirmeye kalkinca sirtina yelek al keroos da masallh gelisimi guzelmis celencim bende hep o duyguya kapiliyorum hacere hamile kadiktan sonra kendi.i cok degerli hissediyorum o dogduktan sonra dahada yogunlasti bu duygu cunku bana bisey olsa geride birakmis olacam hep dua ediyorum kizim kendini kurtarana kadar bana ihtiyaci olmaktan cikana kadar ( annelerimize bugun bile ihtiyacimiz var manevi yonden ama yasmimizi tek basimiza surdurebiliyoruz )bana bisey olmasin diye esime hep diyorum ben olursem ne olur evlenme kizimi uvey anne eline birakma diye anneligin verdigi bi duygu olsa gerek birde bu rota vurusu asisini bizde olmadik dr 6 aylik olunca dedi angut ben ondan daha iyi biliyom gec oluyomus denmis 6 aylik olunca vurmak isterse kabul etmicem artik gecti yaa uff

Karilar killatmis killatmis yorulmus kacmiss bende cok yoruldum ama isim bitii bi yemegim kaldi (menude mercımek yok ibolyaya duyuru) oturdumuz odanin duvar kirlenmis bayramda silmistik aksam gelince herufun eline bez veririr siler allhatan elinden geliyo hamileykene hep o yaptii isleri bayramlarda temizlikci aldik hafta sonlari hep o yapardi kiyamazdi baa hamilesin yavrumuzu tasiyosun sen elini vurma diye ahh ahh nerde kaldi o centirmen erkekim

Son düzenleme:
üff ne çok kıllatmışınız gündüz gündüz bizde ev oturmasına gittiydik oğluşumla
benim sıpa kendine geldi çocuk aynı evi görmek ten yada beni görmekten sıkılmış meğersem anam ordaki bayalara sesli sesli ne kahkahalar atar ne agular yapar kıskandım valla

özlemcim içini ferah tut ki güzel şeyler olsun tatlım inş keremimimz turp gibin hiç bişeyciği çıkmıcak

valla çocuklar bıkıolar aynı ortamdan bizimki de sabah hastane dr gezerken hiç gıkı çıkmadı valla

kız senin oğlanın bu resmine hasta oldum eşime gösterdim nasıl gülüo tam fırlama diodelikafadulden

ibolya milupa sana nasıl gönderecek?sen de mi siteden üye oldun milupaya.sonra da numune mi istedin yoksa onlar üye olan herkese mi gönderiyo:uhm:

ibolya milupa sana nasıl gönderecek?sen de mi siteden üye oldun milupaya.sonra da numune mi istedin yoksa onlar üye olan herkese mi gönderiyo:uhm:

üye olanlara 6.aydan sonra paket gönderiolar.ek gıdaya gecme zamanı yane.izmirdeyken benm alt komsuma geldiydi.mavi bi karton kutu.mamalar vardı içinde.sende üye ol.mailine cok güzel bilgiler gönderiolar.:içelim:

ben dün oldum celencim üye.ama şimdi yeni yeni başlama aşamasındayız ya acaba şu sütlaçlarından,meyveli yoğurtlarından falan numune gönderirler mi diye düşündüm.şimdi marketten alsam eylül de yemezse gidecek çöpe canıımm şeyler.ama numune olursa hiç değilse para verdim diye yanmam.bi de zaten numuneler küçücük olur.siz naptınız?ayın 17 sinde aşımız var bakalım merakla bekliyorum.daha doğru dürüst bişi vermedim.anne sütüne devam.sadece anne sütüyle kaç kğ ve kaç cm oldu merak ediyorum.yani gelişimi nasıl diye.

kendin ye ne dökcek len onlar dökülür mü beedelikafaduldencokacimcoook sanırım gönderdikleri orcinal boy.ama dediğin gibi acımam atarken.ben mail attım onlara bugun.ek gıdaya baslıycam numune istiyorum diesositososito

1porsiyon sütlü pirinçli muhallebi,devam maması,meyve suyu,sebzeli çorba göndermişlerdi bana huggies bez nivea krem şampuan vs

bende dün üye oldun milupaya.numune isteyeceğim önce denemek iyi olur demii:uhm:yollarlarmıki

yollarlar canm neden yollamasınlar....bebeğim 5aylık ek gıdaya başladık numune istiyorum de 5aylık deyince daha çok ürün koyuyolar 4aylık için yiyebileceği şey az çünkü:jeyyar:

Slm kızlar ben geldim amma çok kıllatmışınız geçmişi okuyamıyorum ya ÖZLEMMMMMMM ne oldu KEREM' e bi diyiver bakem LEYLA' nında yazdığı gb analık ne garip bir duygu bazen DERİN' i önüme alıyorum ALLAH' ım ne olur evladımı bana beni evladıma bağışla büyüyüp delikanlı olduğunu mürüvetini görmeyi bana nasip eyle diyorum bizi birbirimize bağışla diye dua ediyorum neyse yalnız değilmişim demek herkes benim gb iyi sevindim

slm kizlar benim yardima ihtiyacim varbenneyaptımki takvimi yapmak istiyorum ama olmuyor birtürlü:sm_confused: yapiyorum kopyaliyorum ama nafile sinir oldum bilen varsa benim icin yapablirimi acabaCADIARZU:Saruboceq: kizim 4 ekim dogumlu simdiden tesekür ederim herkese iyi aksamlara.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…