göremezsin cünkü alıntının i.çinde yazdıkları puhahaa:roflol:
hee gönderdim hemendelikafadulden hepsini ben yiceeeemm:jeyyar: mmmm bayulum bebe k mamasınaaadelikafadulden:jeyyar:cokacimcoook
hadii yaa sen dedim die hatırlıom benn :uhm:
ii afiyet olsuun küçük kuzularaa kaydirigubbakcemile3
off bende dşünmek istemiyorum ama bööle bi an gözümün önüne gelio:sm_confused: baya baya dalıorum bööle film gibi geciosenağlama tabi ayılıncada salak gibi oluorum.heralde anneliğin verdiği koruma içgüdüsünün yaptığı bişi.allahım esirgesin:Saruboceq:
üff ne çok kıllatmışınız gündüz gündüz bizde ev oturmasına gittiydik oğluşumla
benim sıpa kendine geldi çocuk aynı evi görmek ten yada beni görmekten sıkılmış meğersem anam ordaki bayalara sesli sesli ne kahkahalar atar ne agular yapar kıskandım valla
özlemcim içini ferah tut ki güzel şeyler olsun tatlım inş keremimimz turp gibin hiç bişeyciği çıkmıcak
ibolya milupa sana nasıl gönderecek?sen de mi siteden üye oldun milupaya.sonra da numune mi istedin yoksa onlar üye olan herkese mi gönderiyo:uhm:
ben dün oldum celencim üye.ama şimdi yeni yeni başlama aşamasındayız ya acaba şu sütlaçlarından,meyveli yoğurtlarından falan numune gönderirler mi diye düşündüm.şimdi marketten alsam eylül de yemezse gidecek çöpe canıımm şeyler.ama numune olursa hiç değilse para verdim diye yanmam.bi de zaten numuneler küçücük olur.siz naptınız?ayın 17 sinde aşımız var bakalım merakla bekliyorum.daha doğru dürüst bişi vermedim.anne sütüne devam.sadece anne sütüyle kaç kğ ve kaç cm oldu merak ediyorum.yani gelişimi nasıl diye.
ben dün oldum celencim üye.ama şimdi yeni yeni başlama aşamasındayız ya acaba şu sütlaçlarından,meyveli yoğurtlarından falan numune gönderirler mi diye düşündüm.şimdi marketten alsam eylül de yemezse gidecek çöpe canıımm şeyler.ama numune olursa hiç değilse para verdim diye yanmam.bi de zaten numuneler küçücük olur.siz naptınız?ayın 17 sinde aşımız var bakalım merakla bekliyorum.daha doğru dürüst bişi vermedim.anne sütüne devam.sadece anne sütüyle kaç kğ ve kaç cm oldu merak ediyorum.yani gelişimi nasıl diye.
1porsiyon sütlü pirinçli muhallebi,devam maması,meyve suyu,sebzeli çorba göndermişlerdi bana huggies bez nivea krem şampuan vs
bende dün üye oldun milupaya.numune isteyeceğim önce denemek iyi olur demii:uhm:yollarlarmıki
slm kizlar benim yardima ihtiyacim varbenneyaptımki takvimi yapmak istiyorum ama olmuyor birtürlü:sm_confused: yapiyorum kopyaliyorum ama nafile sinir oldumbilen varsa benim icin yapablirimi acabaCADIARZU:Saruboceq: kizim 4 ekim dogumlu simdiden tesekür ederim herkese iyi aksamlara.s.:1hug:
kısmet yagmur nereye gittin leyyynnnn delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?