2008 Ekim Anneleri

kısmet yagmur nereye gittin leyyynnnn delikafadulden

cok tesekür ederim dbest senin verdigini kopyalayamadim ama adresi girince becerdim sanirim sagol tekrar:1hug:a.s.

benimde kizin asisi vardi bugün biraz agladi ama simdi uyuyor ben dün corbaya basladim severek icticokacimcoook arada pürede veriyorum:ecrin_bebek: ben almanyada oldugum icin bütün bebek markalari yolluyor üye olmamiza gerek yok yani oyönden sansliyim ayrica kizim tam 7 kilo olmus gelisimi cok iyiymis

hepinizi cok öptük

keremin bişeyi yok canım çok şükür...benm rahmimde yara varmış smear testi sonucu da pek ii değilmiş doktor bu yanıltıcı olabilir bidaha yapalım test dedi bakalım 10gün snr belli olucak

özlemcim gerçekten hepimizin bebişleri bal kaymak tam takvimlikler valla allah hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın:Saruboceq:
eşin doğru sölemiş gerçekten fırlama bizimki bizle dalga geçer gibi ne zaman oynaşsak dil çıkarıyo -tatlicadiarzu-kimbilir aklından neler geçiriyo sövürüyoo:roflol::roflol:

kızımın gece krizi tuttu gene.gidem uyutam gelem.resimlerime bakın len yolmiim kıllarınızıÇok üzgünüm çoook

iyi akşamlar, sohbet koyulaşmış,
oğlumun öğle uykusu pek verimli olmadı,
şimdi de erkenden uyudu,bu sabah erkenden 4.5 da uyandı umaım yine aynı numarayı yapmaz bana
tekrar uyutana kadar 6.5 olmuştu bile

aha o heriften bend ede var.sağolsun doğuma yakın evi tepeden tırnağa temizlemişti, silinmedik ,yıkanmadık eşya bırakmadı sağolsun. şimdi arada kaytarıyor ama gene de yapıyor.onlar olmazsa biz ne ederdük:1hug::dance:

uyutamadım:dilcikar: emzirdim uyudu atırırken uyandılülülülülülü bende geri babasına verdim uyuttu sanırım ses gelmiisositososito
mama yaaptım cadıya yediriim dedi.1cay bardağı suya 1 tatlı kasığı pirinç unu ekledim pişirdim.indirdikten sonra 1 tatlı kasığı gece maması ekledim.onuda karıstırdım aboooowww yıktı ortalığı.bende altını cıkardım bezini actım sustu ööle yedirdimsırnaşık şey bitirdi stne bide beni emdi:1shok:kafamçokkarıştı

afiyetle yiyip büyüsünler.
ben daha ek gıdaya başlamadım, nasıl olacak diye çok da merka ediyorum, oğluşum acaba ne yapacak,
uyumlu gibi duruyor ,ama bazen de
hiç belli olmuyor.yarın doktor kontolümüz var ondan sonra yavaş yavaş başlamayı düşünüyorum.
bu arada bend eüye oldum hero baby e
milipaya
milupanın sitesinde 6. ayda göndereceğiz diye yazıyordu numunerleri ,
haaa birde nestleye
bir kıyaslama yapayım gelince numuneler, ama bence ev yapımı daha sağlıklı olur:1rolleyes:

afiyet olsun cemreye....yağ olsun göbek olsun kuzucuğalülülülülülü

ÖZLEMMM cnm benim geçmiş olsun tekrarını yapsınlar bakalım dur hemen telaşlanma umarım sonucu n güzel gelir üzme kendini cnm benim yoktur bişey a.s.tekrara geçmişolsun benimkinin çenesi açıldı gene bi bakayım

Biraz once hacer babannesinin kucaginda duruyodu bu galiba bi isler yapiyo dik tutuyumda yine sirtina cikmasin dedi bende bugun 2 kere yapti hep disari cikariyo dedim cocuk yapsa suc yapmasa suc diye aramizda konusuyoduk herif sinirlenndi uff yeter artik yaa kapatin su mok muhabbetini dedi burdaki muhabbeti gorse kafayi yer herhalde benimki 5 gundur yapmiyo benimki gunde 6 defa yapiyo yok beline cikti yok tanecekli kaysii kivaminda icinde garip seyler var benimkininki yesiil icinde kan mi var hatta mok resmi bile koyuldu adam bunlari okusa gorse kalpten gider mu haha ha ha ha ona bunlari okutmak lazim

babalar alacalı işlere gelemiyor, onalr hep gülücük atsın istiyorlar.
ben oğluşumun altını açtığımda eşim yanımdaysa eğer anlatıyorum, annesütü alan bebeklerin moku böyle olur ek gıda alanlarınki şöyle olur, üşüdüyse şöyle böyle diye.
adam kim bilir içinden neler diyordum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…