yollarlar canm neden yollamasınlar....bebeğim 5aylık ek gıdaya başladık numune istiyorum de 5aylık deyince daha çok ürün koyuyolar 4aylık için yiyebileceği şey az çünkü:jeyyar:
kısmet yagmur nereye gittin leyyynnnn delikafadulden
Slm kızlar ben geldim amma çok kıllatmışınız geçmişi okuyamıyorum ya ÖZLEMMMMMMM ne oldu KEREM' e bi diyiver bakem LEYLA' nında yazdığı gb analık ne garip bir duygu bazen DERİN' i önüme alıyorum ALLAH' ım ne olur evladımı bana beni evladıma bağışla büyüyüp delikanlı olduğunu mürüvetini görmeyi bana nasip eyle diyorum bizi birbirimize bağışla diye dua ediyorum neyse yalnız değilmişim demek herkes benim gb iyi sevindim
valla çocuklar bıkıolar aynı ortamdan bizimki de sabah hastane dr gezerken hiç gıkı çıkmadı valla
kız senin oğlanın bu resmine hasta oldum eşime gösterdim nasıl gülüo tam fırlama diodelikafadulden
kızımın gece krizi tuttu gene.gidem uyutam gelem.resimlerime bakın len yolmiim kıllarınızıÇok üzgünüm çoook
Karilar killatmis killatmis yorulmus kacmiss bende cok yoruldum ama isim bitii bi yemegim kaldi (menude mercımek yok ibolyaya duyuru) oturdumuz odanin duvar kirlenmis bayramda silmistik aksam gelince herufun eline bez veririr siler allhatan elinden geliyo hamileykene hep o yaptii isleri bayramlarda temizlikci aldik hafta sonlari hep o yapardi kiyamazdi baa hamilesin yavrumuzu tasiyosun sen elini vurma diye ahh ahh nerde kaldi o centirmen erkekim
uyutamadım:dilcikar: emzirdim uyudu atırırken uyandılülülülülülü bende geri babasına verdim uyuttu sanırım ses gelmiisositososito
mama yaaptım cadıya yediriim dedi.1cay bardağı suya 1 tatlı kasığı pirinç unu ekledim pişirdim.indirdikten sonra 1 tatlı kasığı gece maması ekledim.onuda karıstırdım aboooowww yıktı ortalığı.bende altını cıkardım bezini actım sustu ööle yedirdimsırnaşık şey bitirdi stne bide beni emdi:1shok:kafamçokkarıştı
uyutamadım:dilcikar: emzirdim uyudu atırırken uyandılülülülülülü bende geri babasına verdim uyuttu sanırım ses gelmiisositososito
mama yaaptım cadıya yediriim dedi.1cay bardağı suya 1 tatlı kasığı pirinç unu ekledim pişirdim.indirdikten sonra 1 tatlı kasığı gece maması ekledim.onuda karıstırdım aboooowww yıktı ortalığı.bende altını cıkardım bezini actım sustu ööle yedirdimsırnaşık şey bitirdi stne bide beni emdi:1shok:kafamçokkarıştı
slm nettünüz millett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?