2008 Ekim Anneleri

celen in cemresi arıza çıkardı sanırım kaydirigubbakcemile3
ibolya karısı niye gelmedi aceba :uhm: onun da kocası arıza çıkarmıştır belki kaydirigubbakcemile3

He valla bebelri karistirdim bende biseyler yedirmek istiyom ama sutum varken ne gerek emsin cocuk herseyden daha degerli ama hani alissin degisik tatlara yemeyi ogrenmesi acisindan onu dusundugum icin nasil baslasam diye kafam akristi såna soruyum dedim

ii oturmamışş afiyet olsuun bol bol süt olsuun saa :dance:kocana da göbek olarak döner artıık kaydirigubbakcemile3

celen in cemresi arıza çıkardı sanırım kaydirigubbakcemile3
ibolya karısı niye gelmedi aceba :uhm: onun da kocası arıza çıkarmıştır belki kaydirigubbakcemile3

Cemree yi uyutamadiydi en son herufune verdiydi o hic uyutamamistir kesin aksam sutumle biskuvi felan verecem diyodu onu yedirmeye calisiyodur daa ibolyaa nerde hakkat onunda bocugunun uyku sorunu vardi gece 10 kez kalkiyodu onu uyutmaya calisiyodur birazdan damlarlar

leylacım hacer ne güzel emzik almış resimde çok datluuu :asigim: ben artık pes ettim valla almıcak benimki, kaç aydır uğraşıyom :1no2:

saol merancım 2 tane götürdüm vallaa cokacimcoook

Afiyeet olsuun bende muzlu rulo pasta yaptim amaa benim bi huyum var bu pasta kurabiye turlerini kendim yaparim hic yemem yaparken gozummu doyuyo nedir ayni pastayi baskasi yapsin yerim yine simdilerde sut olsun diye yiyiyom hamileyken hele hicc yaptigimin tadina bile bakmazdim

bak sen orda organik şeyler bulabilirsin köyden elma getirtirsin ilaçsız olduğunu bilirsin o zaman herşeyii evde kendin yapıp verebilirsin bence...
ben yediğim şeylerin organik olduğunu düşünmüyorum ama milupanın organik yazan ürünlerine inanıyorum..kendim için önemli değil ama bebeğimin organik yemesini isterim o yüzden organik yazan şeyleri alıyorum...çok isterdim kendi yetiştirdiğim şeylerden yedirmek :çok üzgünüm:

leylacım hacer ne güzel emzik almış resimde çok datluuu :asigim: ben artık pes ettim valla almıcak benimki, kaç aydır uğraşıyom :1no2:

Ilk aldigimiz emzik hic baska sey denemedik 1 aylikken verdik biz almak istemesi annem gec kaldiniz daha erken verecektiniz allmaz artik dedii ilk once acken verdim biraz biraz emdi sonra uykuluyken felan oyle oyle alisti simdi emiyoo emmek isteyo ama agzindan firliyoo ya emzikle uyursa guzel emiyo firlatmadan uyku arasinda ama uyanikken emese agzindan cikiyo cikincada cikti diye agliyo tekrar ver geri firliyo dedimki agzina kucukmu geliyo acaba 0 6 ay ama ne biliyim buyugunu aldik oda 6 18 aymi ne kocaman vermek istemiyorum iste oyle idare ediyoz

DBEST cim haklısın anacım anası hep bu tür şeyler yediğinden oğluşta melul melul bakınca ucundan acık yalatıyom işte çikolatayı çok sevdi ama sonrada endişelendim leyn dedim delü karu veriyon ama inek sütü vardır onda bi dahada vermedim bişey olmaz değil mü gacular ya LEYLA' cım dediğim gb sana mutlaka yazacağım ayın 21' den sonra ama sen çalışmıyorsan işe dönme gb bir zorunluluğun yoksa emiyosa bi de doyuyosaMERAN' ında dediği gb en güzeli anne sütü heryerde ne diyolar ilk 6 ay sadece ane sütü benim işe başlama zorunluluğum olduğundan hiç değilse ara öğün olsun bakıcı verir diye isticem öğlenleri eve gelip emzireceğim sabah-öğle arasında öğle-akşam arasında ek öğün talebimi söylicem doktora yazarım yine kalbini ferah tut şu keketen tatır azcuk kuzuma kızlar bu arada ben kaçanzi oğlum acıktı yarın görüşürüz:a015:

Keske olsa ama getirte bilecegimiz kendi yetistiren kimse yokki ama bak simdi aklima geldi burda koy pazari var koyden gelip kendi yaptigi peynir yogurt kendi yetistirdigi sebze ve meyveleri satip gidiyolar bak yaz gelsin ordan meyve sebze aliriz

Masallah az onceki fotoda benzetemedim nisana ondan sordum cok tatli kizin yerim onu hamileyken diyodum hep kizim olursa baleye goturecem diye buyusen mutlaka bale yapsin istiyorum cok seviyorumm cunku

3 yaşından doldurmadan almıyorlardıı ama birkaç soru sordular nisanda çok net anlaşılır şekilde cevap verdi çişinide çoktandır söylüyordu zaten...o yüzden aldılar en küçük balerindii 2,5 yaşındaydı....neyse başladı 6 ay düzenli gitti çok seviyordu duruşu bile değiştiriyor bale ama daha sonra ağır gelmeye başladı hareketler ben kıyamadım yanii o kadar çok yoruluyorduu gelir gelmez uyuyordu yavrumm..bu sene ara verdik hem okul hem bale olmasın die ama yazın yine göndercez...çok güzel esniyorlar müzik çok rahatlatıyor tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…