Anacım benimki kudurdu gene LEYLA' cım ya sana yazayım dedim komiksin ayol bebeişleri ne zaman değiştikkaydirigubbakcemile3Cnm benim daha hiç bişey vermedim bende senin gb ayın 21'de kontrolumuz ar bizimde gacuların katılara geçişini okudukça aslında özeniyorum bende ama dr sormadan vermeyeyim dedim sen gene vermişin bişeyler ben yapmadı daha ama geçen gün çikolata yalattım aman ne sevdi böyle fıstık,badem yerken uzatıyorum ağzına ne yalıyo çok gülüyorum hele çikolatayı çok sevdi az önce babası muz yalattı ağzına bişy uzatınca aç kedi gb saldırıyo he bi de geçen gün domates suyu yalattım ben yalatmakla yetiniyorum martın 2' sinde işe başlayacağım ve bu sefer gittiğimizde dr.kesin soracağım ve ek gıda verelim diyeceğim talep edeceğim yani doktoruna olan güensizliğinde haklısın seni anlıyorum cnm benim bize söylediğini yazarım sanada acele etme bence başlarız elbet bizim çocukların ebatlarıda birbirine yakındı seninkiyle ben doktorumuzdan memnunum biliyosunuz geçende nezle yaptık çocuğu aradım tlf da şurup adı verdi çok şükür götürmeme gerek kalmadan iyileştirdik mutlaka yazarım kontrolden sonra cnm benim
canım bence hacerdeki durum fizyolojik reflü.. 6 aya kadar bebeklerde normal olarak görülebiliyor.. idrar yolu enf olsa huzursuzluk, emmeme, kilo almama da olur..
akşam havuçlu-cevizli kek yaptım, bizim balkon kapalı balkon, soğusun diye balkona koydum benüm herüf az daha üstüne oturuyomuş kaydirigubbakcemile3 bi de bana kızıyo bunun burda ne işi var diye kaydirigubbakcemile3 ben de oturduğun yere baksana deyü kızdımklava: :roflol:
ondan sonra eylülle oynaştık, mama yedirdim.. artık her gece 10buçuk gibi bu mamalardan vericem çünkü çok sık uyanıyo.. şuanda da kıpırdanıyo yatağında ama ağlamıyo bakalım kendi kendine dalacak mı :1shok:
ii oturmamışş afiyet olsuun bol bol süt olsuun saa :dance:kocana da göbek olarak döner artıık kaydirigubbakcemile3
celen in cemresi arıza çıkardı sanırım kaydirigubbakcemile3
ibolya karısı niye gelmedi aceba :uhm: onun da kocası arıza çıkarmıştır belki kaydirigubbakcemile3
Cemree yi uyutamadiydi en son herufune verdiydi o hic uyutamamistir kesin aksam sutumle biskuvi felan verecem diyodu onu yedirmeye calisiyodur daa ibolyaa nerde hakkat onunda bocugunun uyku sorunu vardi gece 10 kez kalkiyodu onu uyutmaya calisiyodur birazdan damlarlar
saol merancım 2 tane götürdüm vallaa cokacimcoook
Simdilik oyle yapiyim zaten ben 6 aylik olunca dusunuyodum bu corba ve muhallebileri sutumle doyuyo galiba yani ac olsa surekli aglar dimi goguskerim sert se hemen yumusatip birakiyo verince almiyo doymus oluyo ki aksamda emzirip yaitiyorum bu saatlerde sabah 5 e kadar uyuyo kilo alimida guzel doyuyo sutumle yani 4 aylik olunca kendim mi meyvelerin sularini yapiyim yoksa bebeklere gore bu mulupanin meyve suyu felan varmi onumu almaliyim
leylacım hacer ne güzel emzik almış resimde çok datluuu :asigim: ben artık pes ettim valla almıcak benimki, kaç aydır uğraşıyom :1no2:
bak sen orda organik şeyler bulabilirsin köyden elma getirtirsin ilaçsız olduğunu bilirsin o zaman herşeyii evde kendin yapıp verebilirsin bence...
ben yediğim şeylerin organik olduğunu düşünmüyorum ama milupanın organik yazan ürünlerine inanıyorum..kendim için önemli değil ama bebeğimin organik yemesini isterim o yüzden organik yazan şeyleri alıyorum...çok isterdim kendi yetiştirdiğim şeylerden yedirmek :çok üzgünüm:
ben çıkıyorum oğlumu doyurcem cokacimcoook gelirim burda olursanız görüşüz :dance:
Meran profil resmindeki ne
küçük balerinimiz bale yaparken yerimseniben nisan
Masallah az onceki fotoda benzetemedim nisana ondan sordum cok tatli kizin yerim onu hamileyken diyodum hep kizim olursa baleye goturecem diye buyusen mutlaka bale yapsin istiyorum cok seviyorumm cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?