Bende tam tersi oldu ama oglumda cok rahat gecirdim hic is yapmadim yemekleri cogu disarda ve duzenli beslenme listesine gore yedim duzenli spor yaptim kizda ise 3 ay agzima dogru durust bir sey koymadim bulantim cok oldu oglumda haftada bir duzenli yardimci geliyordu kizda tikandigim yerde cagirdim genelde kendim yaptim hic spor yapmadim sadece yuruyus bide oglanla ugras okuldu sporuydu gezmesiydi bizim tersi oldu valla
meran valla bitanesin bacıma.s.canım devam maması aptamilin ki mavi renkte doğru söylüyorsun ama diğer markalarda farklı olabiliyor...üzerinde aşağıda devam maması die yazıor...her 30 cc ye 1 kaşık olarak kullanılıyor devam mamaları...biberonla ölçüyorsun zaten üzerin yazıo biberonun devam mamasının içinde kaşığıda içinde olurr...
birde sabah kahvaltı mamaları gece mamaları çorbaları var bunlarda toz halinde yine kutu içinde oluyor...devam mamasıyla hazırlananlar var istersen devam maması yerine annesütüde koyabilirsin birde suyla hazırlanan var...bu mamalara ben kaşık maması diyorum içinde kaşıık yok istediğin miktarda koyabilirsinn bu mamayı...ama eğer devam mamasıyla hazırlayacaksan o zaman devam mamasını ölçmek lazım...mesela ben 150 cc devam maması yapıyorum içine 3-4 yemek kaşığıda kaşık mamasından koyuyorum ..... sabahları mısırlı portakallı olandan mesela koyuyorum eğer biberonla verceksem daha sululu yapıyorum....üzerinde suyla yapın diosa sadece suyla yapacaksın içinde devam maması var demektir...
şimdi birde sebze ve meyve püreleri sütlaç var kavonazda onlarda organik dio...bence güzel onlarda tamer severek yiyo...
inş.anlatabilmişimdir canım fisfisfis
sendemii yeni geldin lenn hojjgeldin
muhahaa cemre 2 buda:roflol: biz uyandık anamben de kızıma hazır muhallebilerden yaptım 1 kase yedi cokacimcoook üstüne beni emdi uyudu bakalım gece nasıl olacak.. dün sabaha kadar sadece 1 kere uyandı ilk kez inşallah bu gece de öyle olur :Saruboceq:
yok kocam aarıza cıkardı.ingilizce calıscem die aldı pcyi gitmiş anti-virüs yüklemiş:mymeka: bundan sonra anlastık dizi saatlerinde yani 8+10 arası pc onun.sonra benüm:jeyyar:celen in cemresi arıza çıkardı sanırım kaydirigubbakcemile3
ibolya karısı niye gelmedi aceba :uhm: onun da kocası arıza çıkarmıştır belki kaydirigubbakcemile3
zaten afallamıs cocuu kucağına vermişim ebemde uyutur ööle cocuu:enbuyukkk:Cemree yi uyutamadiydi en son herufune verdiydi o hic uyutamamistir kesin aksam sutumle biskuvi felan verecem diyodu onu yedirmeye calisiyodur daa ibolyaa nerde hakkat onunda bocugunun uyku sorunu vardi gece 10 kez kalkiyodu onu uyutmaya calisiyodur birazdan damlarlar
puhahaaa:roflol: her yazısında hayret ediorum yaa:1shok: dün cemrede emziğini alıp uyudu:lepi: ama sonra bırtlattıofff cadı uyandı oynadık ettik baya bi emdi neresine emiyo anlamıyom valla iyi çatlamıyo
ama karnı hep şişşşş şimdi ayağımda sallıyom emzik tuttu uyuyo : benim cadı ne yaptığını bilmiyo valla deli gibi emzik emiyo şuanda
size de afiyet olsun canım
ben hem kendi yaptığımı yerim hem başkasınınkini
bzim baya büyük bi emzik-biberon kolleksiyonumuz var
aman diyim sakın köylülerden alma, onlar pastorize olmayan sütlerden yapıyolar allah korusun brusella olursun haaa sakınnn hele hele bebişine sakın verme..
celen resimlerie baktım canım çok güzel hele o boğazn altından geçen helikopterlere şaştım kaldım
bi resim de ben ekledim:))
korkma dbestcim ya leyla meyve sebze dediii...bebek için ordan yoğurt peynir falan almaz
3 yaşından doldurmadan almıyorlardıı ama birkaç soru sordular nisanda çok net anlaşılır şekilde cevap verdi çişinide çoktandır söylüyordu zaten...o yüzden aldılar en küçük balerindii 2,5 yaşındaydı....neyse başladı 6 ay düzenli gitti çok seviyordu duruşu bile değiştiriyor bale ama daha sonra ağır gelmeye başladı hareketler ben kıyamadım yanii o kadar çok yoruluyorduu gelir gelmez uyuyordu yavrumm..bu sene ara verdik hem okul hem bale olmasın die ama yazın yine göndercez...çok güzel esniyorlar müzik çok rahatlatıyor tavsiye ederim...
ya bu arada benim velet dün akşamdan beri ne emiyo ne mama alıyoo
zor bela tıkıyom ağzına ağlaya bağıra
acıkmıyo da nazar mı dedğdirdim kuzuma ki 3 saat geçiyo bizimki hala meme istemiyo dün sabah en son kaka yaptıydı oda biraz katıydı
sabah göğüslerim sızlıyodu doluluktan emzirdim ama onu da kustu:1no2::çok üzgünüm:
Cok isteyorum en azindan nisan gibi sonuna kadar gondermesemde kizimi o kiyafetle bala yaptigini goruyum yeter ayy bayilitom ayaklarinin ucunda kisacik etekle dondugunu dusununce sabirsizlaniyom
Ayy canim benim bi sikintisimi var acaba kulagi agriyo olabilrmi emerken cenesi haraket edince kulak agrisi canini acitirsa emmek istemiyo olabilr mi acaba ibolya hosgeldin bacum dun gece neredeydin
Ayy canim benim bi sikintisimi var acaba kulagi agriyo olabilrmi emerken cenesi haraket edince kulak agrisi canini acitirsa emmek istemiyo olabilr mi acaba ibolya hosgeldin bacum dun gece neredeydin
:roflol::roflol:kız sabah sabah sen beni güldürdünya Allah ta seni güldürsünkarısma len:mymeka: merciğmeği fırınlamıslardır nerde olcek:jeyyar: cook uyanık karı valla önmümüz sevgililer günü ya arayı ii tutuo nenem kılıklıdelikafadulden:roflol:
Benim zillide onune kusarsa diye koydugum mendili cekip atmasini ogrendi onunde durdurmuyo mama onlugu bagliyorum onuda ceke ceke boynunu kizartiyo kusmugunada bakmiyoda onlugunden giciklaniyo cadii
bende cok istiyorum baleye gitsiiiiin buz pateni yapabilsiiin bide en cok istediklerimdn biri tekwando veya karateye gitsin.allah izin verirsede hepsini gercekleştiricem:Saruboceq::lepi:
:roflol::roflol:kız sabah sabah sen beni güldürdünya Allah ta seni güldürsün
evet ya benimde öyle önlügünü çeke çeke boynunu kızartıyor.bende güzel bir önlük buldum koltuk altından çıtçıtlı.arkasıda önü kadar uzun çıtçıtlı çok kullanışlı leylacım.sizin tükanda vardır gerçi.çocuğu hiç rahatsız etmiyor:lepi:
karısma len:mymeka: merciğmeği fırınlamıslardır nerde olcek:jeyyar: cook uyanık karı valla önmümüz sevgililer günü ya arayı ii tutuo nenem kılıklıdelikafadulden:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?