2008 Ekim Anneleri

yani ben kendi açımdan ona bağlıyorum başka bişey bulamıyorum çünküü CADIARZU

canım ben çıkıyorum oğlumu doyurup yatceeem mirmirmirmir görüşürüz yine gel muhabbete katııl :1hug: ii gecelerr mirmirmirmir

günaydın bacularhihoyyyt
gece bu kadar kıllatırsanız sabaha kimse olmaz tabii
ya sizin bebişler sabahları uyuyo mu benim velet gece geç de uyusa erken de uyusa sabah saat gibin 7.30 -8.00 aras uyanıyo hiç şaşmadı valla
bende o yüzden geç yatmıyom hiççç
neyse birileri damlasın da öle kıllatalım böle hiç zevk vermiyoo

celen resimlerie baktım canım çok güzel hele o boğazn altından geçen helikopterlere şaştım kaldım
bi resim de ben ekledim:))

günaydınkaydirigubbakcemile2 angut kocam dün anti-virüs yklemiş pc ye.9:10da actım pcyi 10:20 de taraması bittikafamçokkarıştı ama ne saydırmak içimden

meran valla bitanesin bacıma.s.
ben de kızıma hazır muhallebilerden yaptım 1 kase yedi cokacimcoook üstüne beni emdi uyudu bakalım gece nasıl olacak.. dün sabaha kadar sadece 1 kere uyandı ilk kez inşallah bu gece de öyle olur :Saruboceq:
muhahaa cemre 2 buda:roflol: biz uyandık anam 2 de 4de ve 6 da ensonda 8 bucukta.bende anlamıorum bu cocuk neresine bukadar yiyo:uhm: mamayı yedi beni emdi.bide 3 saat sonra uyandı bi daha emdikafamçokkarıştı
celen in cemresi arıza çıkardı sanırım kaydirigubbakcemile3
ibolya karısı niye gelmedi aceba :uhm: onun da kocası arıza çıkarmıştır belki kaydirigubbakcemile3
yok kocam aarıza cıkardı.ingilizce calıscem die aldı pcyi gitmiş anti-virüs yüklemiş:mymeka: bundan sonra anlastık dizi saatlerinde yani 8+10 arası pc onun.sonra benüm:jeyyar:

zaten afallamıs cocuu kucağına vermişim ebemde uyutur ööle cocuu:enbuyukkk:
puhahaaa:roflol: her yazısında hayret ediorum yaa:1shok: dün cemrede emziğini alıp uyudu:lepi: ama sonra bırtlattı
celen resimlerie baktım canım çok güzel hele o boğazn altından geçen helikopterlere şaştım kaldım
bi resim de ben ekledim:))

hmm bi bakem ozamanCADIARZU
edhakcım benm cemrede eray gibi.gece kacta yatarsa yatsın sabah mutlaka 8.30 da uyanır.buarada eray demişken ryamda gördüm oğlusunu.bööle bi masanın etrafında birsürü bebiş var.ama hepsi yabancı.bi eray var bizden.o da apğlıo sebepte ekim bebekleri gelsinmişkaydirigubbakcemile3

he ya ağlıcak tabii
burda okadar arkadeşi varkene istemez benim oğlum öle hangi ay çocuğu olduğu belirsiz bebeleria.sa.s

Gunaydin biz bugun erken kalktik babamizi istanbula ucurduk alisverisini yapip aksam geri burada olacak dun laf vurdum istanbuldan sevgileliler gunu hedisyesi ne alacak acaba diye du bakalim gerci alamasada kusmem cok yorucu oluyo aksama kadar istanbulda cok yer geziyo alisverisini bitirebilmek icin gezme firsati olmadigini biliyorum

ya bu arada benim velet dün akşamdan beri ne emiyo ne mama alıyoo
zor bela tıkıyom ağzına ağlaya bağıra
acıkmıyo da nazar mı dedğdirdim kuzuma ki 3 saat geçiyo bizimki hala meme istemiyo dün sabah en son kaka yaptıydı oda biraz katıydı
sabah göğüslerim sızlıyodu doluluktan emzirdim ama onu da kustu:1no2::çok üzgünüm:

korkma dbestcim ya leyla meyve sebze dediii...bebek için ordan yoğurt peynir falan almaz

Meran Dogru soylemis dbestcim sadece meyve ve sebze aliriz dedim organik oldugu icin kendileri bahcelerinde yetistiriyolar asla yogur sut felan almam orda ki yogurt yiyecegi zaman kendim gunluk evde yapacam guvenmem ona yani temiz ortamlarda yapildigini sanmiyorum

Cok isteyorum en azindan nisan gibi sonuna kadar gondermesemde kizimi o kiyafetle bala yaptigini goruyum yeter ayy bayilitom ayaklarinin ucunda kisacik etekle dondugunu dusununce sabirsizlaniyom

Ayy canim benim bi sikintisimi var acaba kulagi agriyo olabilrmi emerken cenesi haraket edince kulak agrisi canini acitirsa emmek istemiyo olabilr mi acaba ibolya hosgeldin bacum dun gece neredeydin

Cok isteyorum en azindan nisan gibi sonuna kadar gondermesemde kizimi o kiyafetle bala yaptigini goruyum yeter ayy bayilitom ayaklarinin ucunda kisacik etekle dondugunu dusununce sabirsizlaniyom

bende cok istiyorum baleye gitsiiiiin buz pateni yapabilsiiin bide en cok istediklerimdn biri tekwando veya karateye gitsin.allah izin verirsede hepsini gercekleştiricem:Saruboceq::lepi:

Ayy canim benim bi sikintisimi var acaba kulagi agriyo olabilrmi emerken cenesi haraket edince kulak agrisi canini acitirsa emmek istemiyo olabilr mi acaba ibolya hosgeldin bacum dun gece neredeydin

karısma len:mymeka: merciğmeği fırınlamıslardır nerde olcek:jeyyar: cook uyanık karı valla önmümüz sevgililer günü ya arayı ii tutuo nenem kılıklıdelikafadulden:roflol:

Benim zillide onune kusarsa diye koydugum mendili cekip atmasini ogrendi onunde durdurmuyo mama onlugu bagliyorum onuda ceke ceke boynunu kizartiyo kusmugunada bakmiyoda onlugunden giciklaniyo cadii

yok canım benim sıkıntıda yok işte durmadan gülücük agucuk ne zaman meme vermeye çalışsam ağlıyo sadece
acıkıyo herhalde anlamadım
hüörgüçten mi yiyo ne :roflol::roflol:

karısma len:mymeka: merciğmeği fırınlamıslardır nerde olcek:jeyyar: cook uyanık karı valla önmümüz sevgililer günü ya arayı ii tutuo nenem kılıklıdelikafadulden:roflol:
:roflol::roflol:kız sabah sabah sen beni güldürdünya Allah ta seni güldürsün
Benim zillide onune kusarsa diye koydugum mendili cekip atmasini ogrendi onunde durdurmuyo mama onlugu bagliyorum onuda ceke ceke boynunu kizartiyo kusmugunada bakmiyoda onlugunden giciklaniyo cadii

evet ya benimde öyle önlügünü çeke çeke boynunu kızartıyor.bende güzel bir önlük buldum koltuk altından çıtçıtlı.arkasıda önü kadar uzun çıtçıtlı çok kullanışlı leylacım.sizin tükanda vardır gerçi.çocuğu hiç rahatsız etmiyor:lepi:

bende cok istiyorum baleye gitsiiiiin buz pateni yapabilsiiin bide en cok istediklerimdn biri tekwando veya karateye gitsin.allah izin verirsede hepsini gercekleştiricem:Saruboceq::lepi:

Benim gorumcem simdi lise 2 de orda tewando yapiyolar kirmizi kusakta nasil sabirsizlaniyo yenge hacer bi buyuseydi onada ogretecem butum bildiklerimi diye bizimkinin hocasi hazir yani benim kiz halsina cekerse hoc biseyden kusur kalmaz gitmedigi kurs yok tekmando voleybol basketbol masa tenisi yuzme gitar yazin bunlarin kursuna gittii okulda devam ettiiriyo bide foklor ve tiyaroda oynuya abisi esim yani delleniyo bu yazda dagcilik yapmak istiyomdedi abisi nerdeyse dovecedii o kadar sosyal yani tipide ayni satanisler gibi giyiniyo

Dukkanda yok andan da koldan gecmeli var ama oda boyundan baglamali oldurecek bu kusmuk beni bi gecseydi gecen mutfaktaydim haceride pusetine koydum herzaman yanimda mendil onluk mutlaka vardir kustu hepsini batirdi bende yemek yapiyodum odaya gitmedim pecete koydum boynunun altina zilli tutmus peceteyi yiyo bo dondum ki hemen aldim elinden agzindakileri cikarttim ama korktum yaa yutsaydi bogazina yapissaydi aboo kendimi hic affetmizdim

Dogru diyon valla bak ben 2 saat yok olsam hemen mercimek yapiyolar diyo ben ne iyi niyetli kariyim ki hic aklima getirmiyom gecede yusuf uyumuyo herhalde diyom karii fantazii yaparmiss bee peehh aralari duzeldi yaa hanii allaah sabahlar olamsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…