2008 Ekim Anneleri

offf cadı uyandı oynadık ettik baya bi emdi :1shok: neresine emiyo anlamıyom valla iyi çatlamıyo
ama karnı hep şişşşş :ecrin_bebek: şimdi ayağımda sallıyom emzik tuttu uyuyo :1shok: benim cadı ne yaptığını bilmiyo valla deli gibi emzik emiyo şuanda kaydirigubbakcemile3

size de afiyet olsun canım
ben hem kendi yaptığımı yerim hem başkasınınkini cokacimcoook

bzim baya büyük bi emzik-biberon kolleksiyonumuz var kaydirigubbakcemile3

Keske olsa ama getirte bilecegimiz kendi yetistiren kimse yokki ama bak simdi aklima geldi burda koy pazari var koyden gelip kendi yaptigi peynir yogurt kendi yetistirdigi sebze ve meyveleri satip gidiyolar bak yaz gelsin ordan meyve sebze aliriz

aman diyim sakın köylülerden alma, onlar pastorize olmayan sütlerden yapıyolar allah korusun brusella olursun haaa sakınnn hele hele bebişine sakın verme..

veee eylül uyandıııı delikafadulden sanki sabah olmuş gibi şuan konuşuyo kahkahalar atıyo delikafadulden
offf nasıl uyutcam bu cadıyı bennnnn

bu gece uzun olacak besbelliiii :çok üzgünüm: yarın görüşürüzzzz

keyfi yerinde demekkii cadının :ecrin_bebek: emzik işine şaşırdım yaww bazen emioo bazen emmioo tamamen keyfii kaydirigubbakcemile3
muhtemelen 1 saat içinde uyur merak etme..şimdi sen su verdin mii annesii susamış olabilir mamadan yerimseniben

iyi geceler canım hoşgeldinn nerlerdesiin Şeniz
nettünn oğluşun biraz daha iimiii..kıskançlıklar devam mıı yoksa CADIARZU kızın nasııl :ecrin_bebek:

Sagol canim azicik tatil yaptik kisa kisa iyi geldi simdi okul acildi duzenimize geri donduk oglan iyi hatta yardimci bile oluyor sag olsun kardesini oyaliyor bizde daha dikkatli davraniyoruz kiz da iyi cuma kontrol vardi 7 kilo ayina gore fazla dedi ek gida hala yok bende baslayim diyorum ama biraz daha bekleyecegim

Meran kizin cok tatli gorunuyor kiz annesi olmak okadar zevkliymiski cildiriyorum kiyafetler suslu puslu tokalar bandanalar iki tutam saci var her disari ciktigimda bi dolu toka aliyorum simdiden kokos olduk resminide degistirecegim bir ara cektim bir suru bilg yukleyemedim tabi abiyede bi dolu kirtasiye malz oyuncak falan yok artik biraz gec oldu ama akillandik galiba

ii bakalım sevindim yaa....tatilde ii gelmiştir hihoyyyt
kızınada maşallah ama çok kilosu fazla değil kii bak en fazla 8 kilo
4 aylık bebek 4500 g - 56 cm 8000 g - 67.5 cm

aayy sorma yaa kız annesi olmakta bambaşka yanii :jeyyar: oğluma kıyafet bakarken kendimii hep kız kıyafetleri içinde buluorum delikafadulden Allahım minnacıık bi etek poposunda kocaman bi fiyonk off çok tatlıı oluyor yaa hele o çoraplar yok muu poposunda kocaman dantelleri olann etek giyince altından görünmüor muu delü oluyorum yaaww kaydirigubbakcemile3 ii bakalım sende yükle kızının fotoğraflarını görelimm :dance:
abi konusunda artık akıllanmanız iyi olmuş nereye kadarr yanii oyuncak klava: kırtasiye güzel fikir kaydirigubbakcemile5 babası hatasını sonunda anladı demekkk CADIARZU

Bana da oyle geldi dr sordum 3020 gr dogmustu dogdugu kiloya gore kilo alimi fazla dedi bende tamam dedim simdi baslarim ek gidaya allah gostermesin agir falan gelir ters dusmeyim dr la oglumun dr onun gibisini bulamam
Baslamak istememin nedeni oglum cok istahsizdi bu oyle degil gibi yediresim geliyor oglum surup falan icmezdi bu nasil yalaniyor agzini aciyor resmen ne veririsen

Anlamak zorunda kaldi daha evvel konustugumuz gibi bir kac sene sonra ergen olacak hic bas edemeyiz allah korusun babasi devamli ben olmadigim zaman evin reisi sensin kardesin cok sansli senin gibi abisi oldugu icin falan diyor bizimkinin bir hosuna gidiyor ver gazi yansin yapiyoruz habire

tabii canım mutlaka doktorunu dinle ona güveniorsan doğruu bu yanii a.s
kızz demekki ikinciler böyle oluyor kaydirigubbakcemile3 kızımda çok üzüldüm wallahii çok iştahlı bir bebek değildi zayıf değildi ama iştahlı değildi..bu benii çok üzüyordu :çok üzgünüm: şimdi oğlum yedikçe seviniorum çünküü kızımdaki şeyleri tekrar yaşayacak gücüm yok...ye kızım ye oğlum demekten ömrüm tükenirdii...en azından oğlum yesinde kızıma ben yine yetişirim diorum kaydirigubbakcemile3

Aynen ikinciler daha rahat oluyormus oglumun uykusuda duzensizdi masaallah kizim daha uslu duzene cabuk ayak uyduran bir bebek insallah boyle devam eder

ee öyle yavrum yaa wallahi biz bugun babanelere gittik hala babane dede yine nisana deli divanee eskisinde daha fazla...ee tamer anlamıoo şimdii ama nisan anlıyoo...yemekte yine nisan şunu yaptu bunu yaptı dioruz yine nisana şarkı söylüyoor yine onu dinlioruz arka plana atmacayaksın büyüğüü onun adı büyük ama daha o kadar küçük kii....farkında olmadan yapılıo bazen küçüğü severken büyüğün içindeki dalgalanmayıı tahmin edemiyorsun...kızım 2 tane daha kardeş istiyor düşünebilirmusun kaydirigubbakcemile3

Aynen ikinciler daha rahat oluyormus oglumun uykusuda duzensizdi masaallah kizim daha uslu duzene cabuk ayak uyduran bir bebek insallah boyle devam eder

oğlumun ilk 3 aydan sonra uykuları daha düzenli oldu..kızımın doğduğu günden düzenliydii olamaz böyle bişey diordukk...uyuyacak saatini bilir uyanacağı saati bilirdi...çok huzurlular çok şükür 2 side bugün kayınvalidem dior kii ben piyango 1 kere vurur die düşünmüştüm 2 kere olmaz demiştim diorr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 rahat bi hamilelik geçirmeme bağlıyorum ben bunu inanılmaz şen şakrak bi hamilelik geçirdim stresten uzak...bu çok önemlii bence :lepi:

Ayyyyyy inanmiyorum sen ne dusunuyorsun bu konuda ben ne yalan soyleyim esimin asiri israri olmasa ikinciyi bile dusunmuyordum ne kadar cocuk o kadar sorumluluk bende rahatima biraz duskunumdur ama iyiki olmus hem kiz oldu hemde korktugum gibi olmadi allah butun yavrularimiza uzun omur versin

ben düşünmüyorum kii :1no2: kızım istiyorr kaydirigubbakcemile3 Allah ömür versin yavrularıma 2 tane yeter diyorum ben a.s eşim çok ister kalabalık olalım die ama yok yeter 2 iidirr :lepi:

Bende tam tersi oldu ama oglumda cok rahat gecirdim hic is yapmadim yemekleri cogu disarda ve duzenli beslenme listesine gore yedim duzenli spor yaptim kizda ise 3 ay agzima dogru durust bir sey koymadim bulantim cok oldu oglumda haftada bir duzenli yardimci geliyordu kizda tikandigim yerde cagirdim genelde kendim yaptim hic spor yapmadim sadece yuruyus bide oglanla ugras okuldu sporuydu gezmesiydi bizim tersi oldu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…