Afiyeet olsuun bende muzlu rulo pasta yaptim amaa benim bi huyum var bu pasta kurabiye turlerini kendim yaparim hic yemem yaparken gozummu doyuyo nedir ayni pastayi baskasi yapsin yerim yine simdilerde sut olsun diye yiyiyom hamileyken hele hicc yaptigimin tadina bile bakmazdim
Ilk aldigimiz emzik hic baska sey denemedik 1 aylikken verdik biz almak istemesi annem gec kaldiniz daha erken verecektiniz allmaz artik dedii ilk once acken verdim biraz biraz emdi sonra uykuluyken felan oyle oyle alisti simdi emiyoo emmek isteyo ama agzindan firliyoo ya emzikle uyursa guzel emiyo firlatmadan uyku arasinda ama uyanikken emese agzindan cikiyo cikincada cikti diye agliyo tekrar ver geri firliyo dedimki agzina kucukmu geliyo acaba 0 6 ay ama ne biliyim buyugunu aldik oda 6 18 aymi ne kocaman vermek istemiyorum iste oyle idare ediyoz
Keske olsa ama getirte bilecegimiz kendi yetistiren kimse yokki ama bak simdi aklima geldi burda koy pazari var koyden gelip kendi yaptigi peynir yogurt kendi yetistirdigi sebze ve meyveleri satip gidiyolar bak yaz gelsin ordan meyve sebze aliriz
Herkese iyi geceler
veee eylül uyandıııı delikafadulden sanki sabah olmuş gibi şuan konuşuyo kahkahalar atıyo delikafadulden
offf nasıl uyutcam bu cadıyı bennnnn
bu gece uzun olacak besbelliiii :çok üzgünüm: yarın görüşürüzzzz
iyi geceler canım hoşgeldinn nerlerdesiin Şeniz
nettünn oğluşun biraz daha iimiii..kıskançlıklar devam mıı yoksa CADIARZU kızın nasııl :ecrin_bebek:
Sagol canim azicik tatil yaptik kisa kisa iyi geldi simdi okul acildi duzenimize geri donduk oglan iyi hatta yardimci bile oluyor sag olsun kardesini oyaliyor bizde daha dikkatli davraniyoruz kiz da iyi cuma kontrol vardi 7 kilo ayina gore fazla dedi ek gida hala yok bende baslayim diyorum ama biraz daha bekleyecegim
Meran kizin cok tatli gorunuyor kiz annesi olmak okadar zevkliymiski cildiriyorum kiyafetler suslu puslu tokalar bandanalar iki tutam saci var her disari ciktigimda bi dolu toka aliyorum simdiden kokos olduk resminide degistirecegim bir ara cektim bir suru bilg yukleyemedim tabi abiyede bi dolu kirtasiye malz oyuncak falan yok artik biraz gec oldu ama akillandik galiba
Bana da oyle geldi dr sordum 3020 gr dogmustu dogdugu kiloya gore kilo alimi fazla dedi bende tamam dedim simdi baslarim ek gidaya allah gostermesin agir falan gelir ters dusmeyim dr la oglumun dr onun gibisini bulamam
Baslamak istememin nedeni oglum cok istahsizdi bu oyle degil gibi yediresim geliyor oglum surup falan icmezdi bu nasil yalaniyor agzini aciyor resmen ne veririsen
Anlamak zorunda kaldi daha evvel konustugumuz gibi bir kac sene sonra ergen olacak hic bas edemeyiz allah korusun babasi devamli ben olmadigim zaman evin reisi sensin kardesin cok sansli senin gibi abisi oldugu icin falan diyor bizimkinin bir hosuna gidiyor ver gazi yansin yapiyoruz habire
Aynen ikinciler daha rahat oluyormus oglumun uykusuda duzensizdi masaallah kizim daha uslu duzene cabuk ayak uyduran bir bebek insallah boyle devam eder
Ayyyyyy inanmiyorum sen ne dusunuyorsun bu konuda ben ne yalan soyleyim esimin asiri israri olmasa ikinciyi bile dusunmuyordum ne kadar cocuk o kadar sorumluluk bende rahatima biraz duskunumdur ama iyiki olmus hem kiz oldu hemde korktugum gibi olmadi allah butun yavrularimiza uzun omur versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?