2008 Ekim Anneleri

Edhak eray onundeki oyuncga herhangi seylere uzanip aliyomu hacerle ayni gun dogdular ondan soruyom yaav benim kizim daha, hic bisye uzanmiyo ve uzanacakmis gibide hic bisey yapmiyo sadece bakip heycanlaniyo eline verince hemen kavriyo mesela cingiragini veriyorum hic birakmadan elinde onla oynuyo agzina goturuyo ama uzanmiyo

ibolya milupa sana nasıl gönderecek?sen de mi siteden üye oldun milupaya.sonra da numune mi istedin yoksa onlar üye olan herkese mi gönderiyo:uhm:

ya ben aslında soru sordum oraya, doktorum 4 aylıkken ek gıdalara başlayacaz demişti ben birkaç gündüdr elma suyu veriyorum ama ek gıdalar konusunda nasıl hareket etmeliyim bilmiyorum biçok arkadaşım ürünlerinizin güzel olduğunu syledi, denemk istiyorum ama bebeğimin onları yiyip yemeyeceğini bilmediğim için tereddüt ediyorum bu nedenle ürünlerinizden denemek istiyorum numune ürünlerinzi nerden temin edebilirim dedim göndercez diye mail geldi

1porsiyon sütlü pirinçli muhallebi,devam maması,meyve suyu,sebzeli çorba göndermişlerdi bana huggies bez nivea krem şampuan vs

evy baby de baa gndercekmiş bez delikafaduldenşakkıdı

okusunda grsün anasının örekesini :roflol::roflol:

milupa beslenme kitapçıgğı da gndercekmiş ben ordan bakcem artıkın, yosan benimde kafam acayip karıştı, ne yedircez lan biz bu bebelere -tatlicadiarzu-

hee kızlarda bi de vacinal yapışıklık oluyomuş, ben erkeklerin pipisini arada oynayıp açtırmak lazım diye biliyodum, kızlarınkisinde de oluyomuş, ama çok da fazla ellememek gerekiyomuş,sonra masturbasyonu öğreniyolarmış -tatlicadiarzu- şştt kız anaları çok fazla silmicekmişiniz kızınızın kutusunu tamammı, fazla silince orası tahriş oluyomuş sonra bitişiyomuş, linki atimmi istionuzmu

özledik tabüüü :jeyyar:
ibolya celen nerdeler yaww

len dün bi güzel uyumuşum bi güzel uyumuşum sorma, salak gibiydim yaa, nete bileme gelemedim, ikindi vakti 2 saat kadar uyumuşuz sıpamla birlikte, sonra akşam bi saat kadar daldık sonra sıpa cıngar çıkardı, biraz onla uğraştım, gece 12yi vurduğunda bi daha uyuduk, anam 3,5 gibi kalkmışım bi daha, o arada bi rüya görmüşüm çok kötüydü yav :çok üzgünüm: hani benden 2 gün önce doğum yapan bi arkadaşım var diyorumya her zaman, rüyamda o varmış, bi de bi arkadaş daha vardı o da varmış, biz üçümüz uyuşturucu kaçakçılığı gibi bişiy yapmışız, sonra yaklaanmışız, polisler bizi arabaya bindirmişler adliyeye götürüyolarmış, adliyenin kapısının oralarda park etmişler arabayı, sonra polisler arabadan inmişler dışarıda birilerilye bişiler konuşuyolarmış, biz de o esnada aramızda konuşmaya başlamışız, bekar olan arkadaş demişki ben kaçacam burdan sizde gelin ben de demişimki yok ben kaçmıcam teslim olcam cezam artmasın durduk yere demişim,s onra benden 2 gün önce doğum yaqpan o arkadaşa demişimki kız sabriş şindik bize 14 sene verirler ne mok yicez len demişim,o da kafasını öne eğmiş öyle düşünüyo, bi de beni suçlarmış gibi davranıyo, sana uyduk başımıza bu geldi der gibi bakıyo bana, bende suçlanıyorum kendi kendime, içimden düşünüyorum aah şindik bebişim 14 yaşına gelince benç ıkcam cezaevinden diyorum, herşeyini kendisi başarmak zorunda anasından fayda yok öksüz kaldı yavrum diyomşum, bööle düşünürken üzülürken eşim uyandırdı kalk çocuk elini emiyo acıktı diye, kalktım emzirdim bi sarıldım öptüm, aman ne kötü rüyaydı yaaaa

bende dün sıpaya elma kemirttiriyim dedim aboooo elmayı kemirirken 2 tane parça kopartmış hiç haberim olmamış, bakıp duruodum halbusem, birini azğından zorla çıkarttım, ötekisini hala geveliyo ağzında, eşim yere paralel tuttu ben ağzına elimi sokup zorla aldım len kaşla göz arası ne zaman koparttın sen o elmayı :1shok:

küçük balerinimiz bale yaparken yerimseniben nisan

kız ben onu yağlı boya resim sandettim, anaa ne güzel görünüyo orda, ben de böcüğümü yüzmeyle baskete göndertim diyom, bubası gibi güdük olmasın selvi boylu olsun deyi kaydirigubbakcemile3

oo maşallah sorunu hallettiniz demek sevindim yaa, bu düzeni kaybetmmeye çalış anacım, kardeşile kardeş olduğu hissini iyice benimsesin

aynen canım benim sıpa da sabahın bi köründe aguuu demeye başlıyo kaydirigubbakcemile3 annem nasiplerini topluyodur diyo, gece uyumayı bilmiyo ama sabah tık diye kalkıyo, ilerde büyüyünce aaah bi uyusam der ama o zaman da okulmuş işmiş derken uykuyu rüyasında bileme göremez :roflol:

bütün geceyi öksürerek geçirdik 45 dk da bir ayaktayız inşallah iyileşir yavrum
yavrum geçmiş olsun haırdır :uhm:

Ayy canim benim bi sikintisimi var acaba kulagi agriyo olabilrmi emerken cenesi haraket edince kulak agrisi canini acitirsa emmek istemiyo olabilr mi acaba ibolya hosgeldin bacum dun gece neredeydin

karısma len:mymeka: merciğmeği fırınlamıslardır nerde olcek:jeyyar: cook uyanık karı valla önmümüz sevgililer günü ya arayı ii tutuo nenem kılıklıdelikafadulden:roflol:

uykudaydımmmmmmmmmmmmm :mymeka:

Dogru diyon valla bak ben 2 saat yok olsam hemen mercimek yapiyolar diyo ben ne iyi niyetli kariyim ki hic aklima getirmiyom gecede yusuf uyumuyo herhalde diyom karii fantazii yaparmiss bee peehh aralari duzeldi yaa hanii allaah sabahlar olamsin

uyudummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kötükedihüso:mymeka::mymeka::mymeka:

merhaba kızlarrr nasılsınızzz
benim cadı gece 12yi geçiyodu uyandı ama nasıl konuşuyo sanki sabah olmuş.. neyse 2 yi buldu uyutmam.. sabah 6buçuğa kadar uyumuş zilli öldü sandım vallaaa delikafadulden allahım korusun..
şimdi de uyuyo sanırım bütün gün uyuyacak gece beni yine dikecek başına klava:

ibolya bacım rüyan çok komik yaw eheheh bu nasıl bi bilinçaltıdır yaw çoook orjinalsin leyyyn geell öpüjemmmm Şeniz

bizimki sadece oyun halısına koyduğumda tepedeki oyuncaklara elleyip ağzına sokmaya ççalışmak için uzanıyo yoksa öbür zamanlarda hiç kendini yormuyo:roflol: pek bi rahatlarına üşkünler canım herşey önüme elime gelsingamyoncuiremsusırnaşık şey
dediğin gibi leyloşum gözünün önünde çıngırağı sallıyom deliriyo ama hiç almaya çalışmıy eline verince de zamk gibin tutuyo sıpa:roflol::roflol:

yok yafrim mesleklen alakalı bi durum o :çok üzgünüm:

yav sıpa uyiyy hazır uyurkan bende gidim az kestirim bari, geceye hazırlık yapıyo sıpa, gardımı almam lazım gece, uumazsam gardımı alamam dimi :roflol: hayde ben yatıyım azcık, inşallah gece gelebilürüm

slm yavruslar nettünüzv

ce-e deyip çıkaceym :jeyyar: hava çok güzel sahile gitcem azcık yürüyeyimm yaww hatta koşayıım hihoyyyt

slm yavruslar nettünüzv

ce-e deyip çıkaceym :jeyyar: hava çok güzel sahile gitcem azcık yürüyeyimm yaww hatta koşayıım hihoyyyt

ooohh valla ben burda kardan soğuktan mutfağa bile koşamim hatun sahillerde koşsun.özendimm vallaaabenneyaptımki bahar gelsin nasipse bi dk evde durmicaz oğluşumlakötükedihüso:jeyyar:

slm yavruslar nettünüzv

ohhh bizim yerimize de koş merancımmm
ben de sizin yerinize havuçlu kekimden yiyim bariii kaydirigubbakcemile3

slm arkidişler, doktor kontorlünden gelidk moraller süper,
oğluşumun kilosu 8.200 boy 65 cm
erkek bebekleriin pipisin sordum, bu yapışıklılık mevzusu var ya hani altını açtığında geri çekin fln diye, hiç gerk yok dedi,aksine geri çekerken pipi ucunda çatlaklar oluşuyormuş o da sonr aiyileşirken daralmalara sebep oluyormuş
bebişimin kilosunu tartınca kilosu gayet iyi ek gıda için biraz daha bekle dedi.5. ay da fln
bi de bebe bniküvisini sordum, onun içinde erken dedi ve ekledi; onun yerine evde havuçlu portakalı kek yapabileceğimi elirtti, aslında gayette mantıklı ev yapımı daha sağlıklı olur.ben birkaç sene öncxe bebe bisküvileri için pek hoş şeyler duymamıştım. şimdi kek en azından bnimiçin alternatif oldu.
birde bebe bisküvisini ane sütüyle v ereyimm mi diye sordum, pek tavsiye etmedi.canlı organizma fln dedi. pek de herşeyi biliyollr.

Nasil yani canim simdi evde kek yapip onumu sutle ezecekmisiz ama onda seker var un var

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
celen35
puhahaaa hatta haliloylan tek kalmısım yawkaydirigubbakcemile3 ozaman bende kaciim korktum:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…