ibolya milupa sana nasıl gönderecek?sen de mi siteden üye oldun milupaya.sonra da numune mi istedin yoksa onlar üye olan herkese mi gönderiyo:uhm:
1porsiyon sütlü pirinçli muhallebi,devam maması,meyve suyu,sebzeli çorba göndermişlerdi bana huggies bez nivea krem şampuan vs
Biraz once hacer babannesinin kucaginda duruyodu bu galiba bi isler yapiyo dik tutuyumda yine sirtina cikmasin dedi bende bugun 2 kere yapti hep disari cikariyo dedim cocuk yapsa suc yapmasa suc diye aramizda konusuyoduk herif sinirlenndi uff yeter artik yaa kapatin su mok muhabbetini dedi burdaki muhabbeti gorse kafayi yer herhalde benimki 5 gundur yapmiyo benimki gunde 6 defa yapiyo yok beline cikti yok tanecekli kaysii kivaminda icinde garip seyler var benimkininki yesiil icinde kan mi var hatta mok resmi bile koyuldu adam bunlari okusa gorse kalpten gider mu haha ha ha ha ona bunlari okutmak lazim
Meran yaa benim cok kafam karisti simdi 4 ayimizi doldurunca ben ne yapiyim mama pure suclac kahvalti corba bahsedilen seyler ben nasil basliyim bizim evimizde hic bisey yok daha biskuvi mama felan bisey almadim ne alip neyle basliyim beni aydinlat bacim ya yanlis iis yapmiyim dr sor deme sen dr daha iyi bilirsin rota vurusunu 6 aylikken yapmak isteyen adamdan guvenmem
yaa bazendee uff ne kötüü koktuu diorum benn kaydirigubbakcemile3 pek güzel gelmiiiiiy dün tamer bii yapmışş sırtına kadarr yaa olmaz böyle bişey dedim eşimde ne var ya dedii tamam canım bişe yok sen temizlermisin ben çıkamıorum içinden dedim bıraktıımm ve hemen temizledii temiz kıyafetlerini giydirdii ohh dedim o kadar çok kaka yapınca sen varsan sen temizlersin artık dedim... kaydirigubbakcemile3
yani kızım o kadar yapsaydı bırakmazdım babasının eline çünküü kızlarda kaka sonrası detaylı temizlik gerekioo o kadarını yapamazdı babası...
kız anneleri dikkat ediosunuz demii kaka sonrasıı temizliğee kız bebekler idrar yolu enfeksiyonuna çok açıık aman dikkat edinn..kaka yapar yapmaz değiştirin...aşağıı doğru silinn yukarı doğru silmeyinn....idrar yolu enfeksiyonu geçiren bebekler kilo alamazlar kusarlar çok zor bi rahatsızlık bi o kadarda kolay olunabilen bi enfeksiyon türü....
özledik tabüüü :jeyyar:
ibolya celen nerdeler yaww
Anacım benimki kudurdu gene LEYLA' cım ya sana yazayım dedim komiksin ayol bebeişleri ne zaman değiştikkaydirigubbakcemile3Cnm benim daha hiç bişey vermedim bende senin gb ayın 21'de kontrolumuz ar bizimde gacuların katılara geçişini okudukça aslında özeniyorum bende ama dr sormadan vermeyeyim dedim sen gene vermişin bişeyler ben yapmadı daha ama geçen gün çikolata yalattım aman ne sevdi böyle fıstık,badem yerken uzatıyorum ağzına ne yalıyo çok gülüyorum hele çikolatayı çok sevdi az önce babası muz yalattı ağzına bişy uzatınca aç kedi gb saldırıyo he bi de geçen gün domates suyu yalattım ben yalatmakla yetiniyorum martın 2' sinde işe başlayacağım ve bu sefer gittiğimizde dr.kesin soracağım ve ek gıda verelim diyeceğim talep edeceğim yani doktoruna olan güensizliğinde haklısın seni anlıyorum cnm benim bize söylediğini yazarım sanada acele etme bence başlarız elbet bizim çocukların ebatlarıda birbirine yakındı seninkiyle ben doktorumuzdan memnunum biliyosunuz geçende nezle yaptık çocuğu aradım tlf da şurup adı verdi çok şükür götürmeme gerek kalmadan iyileştirdik mutlaka yazarım kontrolden sonra cnm benim
küçük balerinimiz bale yaparken yerimseniben nisan
Meran kizin cok tatli gorunuyor kiz annesi olmak okadar zevkliymiski cildiriyorum kiyafetler suslu puslu tokalar bandanalar iki tutam saci var her disari ciktigimda bi dolu toka aliyorum simdiden kokos olduk resminide degistirecegim bir ara cektim bir suru bilg yukleyemedim tabi abiyede bi dolu kirtasiye malz oyuncak falan yok artik biraz gec oldu ama akillandik galiba
günaydın bacularhihoyyyt
gece bu kadar kıllatırsanız sabaha kimse olmaz tabii
ya sizin bebişler sabahları uyuyo mu benim velet gece geç de uyusa erken de uyusa sabah saat gibin 7.30 -8.00 aras uyanıyo hiç şaşmadı valla
bende o yüzden geç yatmıyom hiççç
neyse birileri damlasın da öle kıllatalım böle hiç zevk vermiyoo
yavrum geçmiş olsun haırdır :uhm:bütün geceyi öksürerek geçirdik 45 dk da bir ayaktayız inşallah iyileşir yavrum
Ayy canim benim bi sikintisimi var acaba kulagi agriyo olabilrmi emerken cenesi haraket edince kulak agrisi canini acitirsa emmek istemiyo olabilr mi acaba ibolya hosgeldin bacum dun gece neredeydin
karısma len:mymeka: merciğmeği fırınlamıslardır nerde olcek:jeyyar: cook uyanık karı valla önmümüz sevgililer günü ya arayı ii tutuo nenem kılıklıdelikafadulden:roflol:
Dogru diyon valla bak ben 2 saat yok olsam hemen mercimek yapiyolar diyo ben ne iyi niyetli kariyim ki hic aklima getirmiyom gecede yusuf uyumuyo herhalde diyom karii fantazii yaparmiss bee peehh aralari duzeldi yaa hanii allaah sabahlar olamsin
Edhak eray onundeki oyuncga herhangi seylere uzanip aliyomu hacerle ayni gun dogdular ondan soruyom yaav benim kizim daha, hic bisye uzanmiyo ve uzanacakmis gibide hic bisey yapmiyo sadece bakip heycanlaniyo eline verince hemen kavriyo mesela cingiragini veriyorum hic birakmadan elinde onla oynuyo agzina goturuyo ama uzanmiyo
merhaba kızlarrr nasılsınızzz
benim cadı gece 12yi geçiyodu uyandı ama nasıl konuşuyo sanki sabah olmuş.. neyse 2 yi buldu uyutmam.. sabah 6buçuğa kadar uyumuş zilli öldü sandım vallaaa delikafadulden allahım korusun..
şimdi de uyuyo sanırım bütün gün uyuyacak gece beni yine dikecek başınaklava:
ibolya bacım rüyan çok komik yaw eheheh bu nasıl bi bilinçaltıdır yaw çoook orjinalsin leyyyn geell öpüjemmmm Şeniz
yok yafrim mesleklen alakalı bi durum o :çok üzgünüm:
mesleklen alakalı derken delikafadulden delikafadulden
uyudummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kötükedihüso:mymeka::mymeka::mymeka:
slm yavruslar nettünüzv
ce-e deyip çıkaceym :jeyyar: hava çok güzel sahile gitcem azcık yürüyeyimm yaww hatta koşayıım hihoyyyt
slm yavruslar nettünüzv
ce-e deyip çıkaceym :jeyyar: hava çok güzel sahile gitcem azcık yürüyeyimm yaww hatta koşayıım hihoyyyt
slm arkidişler, doktor kontorlünden gelidk moraller süper,
oğluşumun kilosu 8.200 boy 65 cm
erkek bebekleriin pipisin sordum, bu yapışıklılık mevzusu var ya hani altını açtığında geri çekin fln diye, hiç gerk yok dedi,aksine geri çekerken pipi ucunda çatlaklar oluşuyormuş o da sonr aiyileşirken daralmalara sebep oluyormuş
bebişimin kilosunu tartınca kilosu gayet iyi ek gıda için biraz daha bekle dedi.5. ay da fln
bi de bebe bniküvisini sordum, onun içinde erken dedi ve ekledi; onun yerine evde havuçlu portakalı kek yapabileceğimi elirtti, aslında gayette mantıklı ev yapımı daha sağlıklı olur.ben birkaç sene öncxe bebe bisküvileri için pek hoş şeyler duymamıştım. şimdi kek en azından bnimiçin alternatif oldu.
birde bebe bisküvisini ane sütüyle v ereyimm mi diye sordum, pek tavsiye etmedi.canlı organizma fln dedi. pek de herşeyi biliyollr.
Bu millet nerdee yavv
Nasil yani canim simdi evde kek yapip onumu sutle ezecekmisiz ama onda seker var un var
hakkat kimse kalmamıs:uhm: gene en gıcık saatte gelr herkez:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?