2008 Ekim Anneleri

Kizlar az once kk nin istenmeyen tuyler bolumunde bi kac sey okudum cok enteresan simdi agda yaparken dolunayli bi gunde agda yaptiktan sonra kandi idararini agda yaptigin yere suruyomussun ve 2 denemeden sonra hic bisey kalmiyomus iiyy bu nee yavv bi okuyun bakin deneyenler varmis ve sonuc olumlu bende deneyim diyom olsun igrenc migrenc ama yaa uff bilmiyom ki kesin kil yok oluyosa hani bide agda yaptiktan sonra limon ve tuz kil koklerini yakiyomus cok canin aciyomus ama ciddi bi azalma oluyomus lenn olcay bu limon tuz bi tek herufu oratadan yok etmeye yaramiyomus bakk

e hani ben geldim gne kimse yok, ne uykucu karılarsınız yaw.bende şimdi oğluşumla oynuyorum,köftem benim

köfte demişken hemen soram.şindik ben kadınbudu yapcem buguncokacimcoook sanırım bi 2 senedir yapmadım ve unuttum.şindik içine soğan falan dooruyomuyduk?bide önce yumurta sonra un mu yoksa tam tersmi??

köfte demişken hemen soram.şindik ben kadınbudu yapcem buguncokacimcoook sanırım bi 2 senedir yapmadım ve unuttum.şindik içine soğan falan dooruyomuyduk?bide önce yumurta sonra un mu yoksa tam tersmi??

Bende bugun kofte yapacam ama kadin budu degil onu hic yapmadim ben baska kofte yapacam sulu oluyo ya hani biraz bulgurla un baharat yumurata ve soganla kucuk kucuk yapip pisiriyon ya ondan yapacam

Bende bugun kofte yapacam ama kadin budu degil onu hic yapmadim ben baska kofte yapacam sulu oluyo ya hani biraz bulgurla un baharat yumurata ve soganla kucuk kucuk yapip pisiriyon ya ondan yapacam

hmm biara onunda tarifini alırım.beyaz renktemi yapıon yoksa salcalımı?

ben bilmiyorum , bana sorma.cokacimcoookcokacimcoook

nereden de buluyorlar bunları,limon ve tuz , ilginç; ama çok da dert etme erkeklerin bizden daha çok ihtiyaçları var bu pratik bilgilere ; nede olsa bizden daha kıllılar-tatlicadiarzu-:dance:sırnaşık şey

selam millet nasılsınız?bugün netim yoktu dns de sorun varmış neyse şimdi düzeldi oh be internetsiz hayat düşünemiyorum

hoşgeldin canım ,allah bizi nettsiz bırakmasındelikafadulden

amin canım oğlan uyandı emzirdim tekrar geldim yine uyanır buaralar enfazla yarım saat uyyobenneyaptımki
dün tanışıoduk yarım kaldı çalışıomusun normalde aslen bursalımısın nurce?

nereden de buluyorlar bunları,limon ve tuz , ilginç; ama çok da dert etme erkeklerin bizden daha çok ihtiyaçları var bu pratik bilgilere ; nede olsa bizden daha kıllılar-tatlicadiarzu-:dance:sırnaşık şey

Onlar killilar ama onlarin killarini almak gibi bi takintisi yok bacagini almiyolar mesela nedir bu kadinlarin sikintisi yavv

ooohh valla ben burda kardan soğuktan mutfağa bile koşamim hatun sahillerde koşsun.özendimm vallaaabenneyaptımki bahar gelsin nasipse bi dk evde durmicaz oğluşumlakötükedihüso:jeyyar:
hee yavrum hava çok güzel burlarda hazirana kadar süper ama bizde yazın gezemicez sıcaktan -tatlicadiarzu-
ohhh bizim yerimize de koş merancımmm
ben de sizin yerinize havuçlu kekimden yiyim bariii kaydirigubbakcemile3
hem yürüdüm hem koştum yoruldum yaww 3 km den sonra ayaklarım gitmioduu çok komik olduu yaw iiyiki arabayla gitmişim dönemeyecektim walla kaydirigubbakcemile3 alışveriş için gezerken 3-5 km demeden yürürüm yaww kaydirigubbakcemile3 formumu kaybetmişim been :çok üzgünüm:
maşallah canım oğluna nazar değmesin ev yapımı kek olurdaa nasıl olur bilmiyorum yapsakta şuanda yemez gibi gelio banaa CADIARZU
selam millet nasılsınız?bugün netim yoktu dns de sorun varmış neyse şimdi düzeldi oh be internetsiz hayat düşünemiyorum

hoşgeldinn özlemcimm iyiyiz kuzum sen nasılsıın :1hug:
geçmiş olsun dns in iiçinn kaydirigubbakcemile3 innetsizz zor yaww :1shok:

Son düzenleme:
merhaba kızlar napıyonuz bakimmm

leylacım ya o köfteleri önce kızartıyosun de mi :uhm:

benim görümcede öyle leyla üniversiteli ama bizimki izmitte yaşıo tatilde gelioo kaydirigubbakcemile3 dudağının altında kocaman bi piercing varr bazen siyah takıoo eşimde kızdırıoo kızım sinek konmuş çok komik görünüon falan dioo kaydirigubbakcemile3 korkuyorum tamer merak edip çekcekk diee kaydirigubbakcemile3 onada söyledim bak tamer çeker çok meraklıı fazla yaklaşma die..nisanda halayı çok sevio ama iki lafından biri ya ohaa ya da çüüşş benim hiç hoşuma gitmioo nisanda sürekli uyarıoo hiçç hoş değil hala öyle konuşman dioo kaydirigubbakcemile3 kıyafeti falan ne isterse giysin dee ağzı çok bozuuk yaww klava:

çok moralim bozuk çokkk.senağlama bugün çok kötü bişi gelecekti az daha başımıza.Allah'ım meleğimi bugün korudu.şükürler olsun rabbim.o sana emanet nolur onu ve onun gibi tüm melekleri koru nolursun.:Saruboceq:

bugün pazarımız vardı.pazara gitmeden eylülü bir güzel emzirdim.uyuttum.içim rahat gittim.neyse biz gidince bu uyanmış.kaynanam da devitini verdin mi demişti ben de yok vermedim uyanınca ben veririm dedim.sen tut çocuğa devit vermeye çalış.bi de devit şişesi yerine karınca yumurtası yağını şifonyerin üzerinden al onu ağzına damlatmaya çalış.o da Allah'tan sallamayınca dökülmüyo.neyse pazardan eşimle geldim.o devit damlamıyo.sen nasıl damlatıyosun diyo bana.ben de ben damlatırım sen karışma dedim.odaya bi girdim karınca yumurtası yağı yatağın üzerinde.feleğimi şaşırdım.naptın sen diye.ya kafayı yiyecem.eşim heemen damladı mı ağzına çabuk söle dei.damladıysa hastaneye götürüyüm dedi.Allah'ım şükürler olsun rabbim damlamamış.nasıl kızdım nasıl.ama akıllanmıyo ki.bir daha görmeyim diyom.yok kzım bidaha damlatırsam şişeye iyice bakarım diyo.Allah'ım ölün mü öldürün mü yaa.atacam balkondan kendimi aşağıya.çok sıkıyo beni.eşim de birsürü kızdı.karışma diyoz sen unutuyon diyo.halbuki unutmuyom.ama salaklık bende ki şunu verdin mi dediyinde yok vermedim diyom.yalan söyleyemiyorum ki kahretsin.ama bundan sonra sadece ona kızımın sağlığı için yalan söyleyecem.böle oldu işşteee.şimdi meleğim uyuyo.canımm.nasıl kucakladım.nasıl öptüm.ya bunaldım.hiç mi dışarı çıkmayım yaaaa senağlama

çoook geçmiş olsun canım yaaa
Allah bebişlerimizi görünür-görünmez tüm kazalardan belalardan korusun..

işte çocuk büyütmenin zor yanları bunlar zaten.. yoksa uykusuzluğa vs bişekilde alışıyo insan ama çoook dikkatli olmamız lazım.. daha bunlar bişey değil, bu yaramazlar ayaklanacaklar, herşeyi karıştırmaya başlıcaklar..

o yüzden bebişlerin (ve senin durumunda kaynanaların klava:) ulaşabileceği yerlerde onlara zarar verebilecek şeyler bulundurmamız lazım..

o karınca zımbırtısının orda işi ne :uhm:

canım benim kuzum yaa neysee Allah korumuş ya bi süre demekki bırakmıcaksın :çok üzgünüm: dışarı çık ama kayınvalidene bırakma yaww başka kimse yok muu :uhm: benim kayınvalidem 2 adım ötede bizimki bişe vermez tameri bırakabilirim ama nisanı bırakmam fazla rahat benimkide ortada meyve bıcağıı saatlerce dursa kaldırmaz yere düşse üstünden atlar yine kaldırmazlar...benim evimde keskin bıçak bile yoktur kaldikii hiç bi zaman ortada bulamazsın....bi süre dayan bakalım laftan sözden anlamıo bu kadıın yaa hayret bişee yaa :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…