2008 Ekim Anneleri

delüü ne kendinii balkondan atmaya kalkıoon :mymeka: atarım aşağıı seni dee karunun gözünü korkutt Çok üzgünüm çoook

allahım sana geliyoruumÇok üzgünüm çoook
valla eylül o karıyı bana versen gık diicek zaman bulamadan sıkıveririm ümmüğünüÇok üzgünüm çoook ya ne karısıo sen demişin zaten ben vercem die angutkötükedihüso yavrum ayırsanıza evi siz.hamileykene öle bi durum yokmuydu sizin??bak şimdi cocuk küç,ük yarın bi gün büyüyüp yemek yemeğe baslayınca yok ondan yesin yok onu verme yok bunu verÇok üzgünüm çoook gerci şimdiden basladı amaCADIARZU

ya sormayın kızlar ya.çocuk gibi.hani 5 yaşında aklı ermeyen çocuklar için ortalığa bişi bırakmayalım diye uğraşır ya insan.biz de kaynanam için öle düşünmeye başladık.aklını yemekle içmekle bozmuş.ne bulsa ağzına sokmaya çalışıyo.kızım uyandı.bi altına bakim de geliyim

karınca yağı ordaydı çünkü dbestim dün ağda yaptırmıştım.hani 3 gün üst üste sürersek azalıyomuş ya o bakımdan ordaydı canımın içi.

ben bugün pazardan kivi aldım.rendenin en ince yeriyle rendeledim.püre oldu.onu verdim 4 kaşık falan bişi olur mu?bi de muzu sütümle ezsem kabız olur mu.vereyim mi sonra mı vereyim?

nerlerdydin len:mymeka:
gelik len iştee geldükk:mymeka:

gecmıs olsn vallahi,allah korumus.bencede en temızı evlerı ayırın ya ne bu boyle.kocanla konussana yavrum ya

merhaba kızlar napıyonuz bakimmm

leylacım ya o köfteleri önce kızartıyosun de mi :uhm:

Yok canim kizartmiyoruml

Bizimki lisede daha ergenlik cilgin donemi felan diye hos karsiliyoruz ama allahtan agzi bozuk degil konusmasi cok duzgun hatta hukuk okumak istiyo buda cok hevesli oyle buda takar piercing dovme felan ama abisinde korkuyo asiyandaki arkadasini sordum taniyo cok gider cunku bide mehmet abi var diyo cok ozeniyoo oylelerine
:1hug:

ona sulu köfte denir canım benim.:1hug:
Hee bende sulu kofte diyom ama varsa baska bi adi diye dusundum canim kizini allah korumus ya kaynananin okuma yazmasi yokmu da oyle bilip bilmeden daliyo olaya hayret biseyy
hu huuuuuu napıosunuzz bakimmgamyoncuiremsu

Ne yapalim sen ne yaptin citir sen bu platesi her gun yapabiliyonmu yavv benim yapamadigim bi kac haraket var zamanla yapabilirmiyim ki yapamayica pes edip birakiyom

yok leylacım hergun yapsanda o hareketlerın bazıları cok zor benımde pes ettiğim cok oluyor.boynum cok agrıyor bıe benım yaparken ondan zorlanıyorum.

Yalaaaaaaaannnnnnnnnklava:

leylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mymeka:

nasıl yani canlı organizma yav :uhm: bi de bildiğimiz keki mi yapcaz evde, onumu vercekmişiz bebe bisküvisi yerine, e ona şeker koyyoz yav :uhm: senin dr benim kafamı karıştırdı yaa şyle detaylıca bi öğreneydinya, kknın karıları merak eder deseydin kaydirigubbakcemile3

bu limonlu tuzlu şey de her derde devaymış caaanımmmmmm :roflol:

köfte demişken hemen soram.şindik ben kadınbudu yapcem buguncokacimcoook sanırım bi 2 senedir yapmadım ve unuttum.şindik içine soğan falan dooruyomuyduk?bide önce yumurta sonra un mu yoksa tam tersmi??

aklın fikrin yemekte len naniknanik

salcali yapiliyo guzel oluyo adi ne bilmiyom o koftenin findik kadar yapiyon kofteleri sonra tencerede yagla salcayi cevirip suyunu ekliyon su kaynayinca kofteleri atip pisiriyon

sulu köfte yavrum onun adı, ben ona patitez de koyarım mis gibi oliyy, emme patitezi önce biraz kızartır sonra koyarım daha datlu oluyo

nereden de buluyorlar bunları,limon ve tuz , ilginç; ama çok da dert etme erkeklerin bizden daha çok ihtiyaçları var bu pratik bilgilere ; nede olsa bizden daha kıllılar-tatlicadiarzu-:dance:sırnaşık şey

onlar kıllarıyla övünüyolar ama :roflol:

selam millet nasılsınız?bugün netim yoktu dns de sorun varmış neyse şimdi düzeldi oh be internetsiz hayat düşünemiyorum

aynen kaydirigubbakcemile5

len meran 2 çocuklan nasıl koştun merak ediyom yav :1shok:

kızım senin kaynana kafayı yimiş, manyakmı o yaaa klava: aman neyse ucuz atlatmışınız, bundan sonra bebeyi kaynanaya neyin emanet etme, az daha sabret yaz geliyo zaten, bebenle çıkarsın dışarı, çok sğouk olmayan günlerde de al bebeni çık, aman o deli karıya çocukmu bırakılır öldürecek yaa, bu arada karınca yağı ne işe yariii :uhm:

delüü ne kendinii balkondan atmaya kalkıoon :mymeka: atarım aşağıı seni dee karunun gözünü korkutt Çok üzgünüm çoook

aynen merancım, şiddetle katılıyorum kaydirigubbakcemile5

gelik len iştee geldükk:mymeka:

gecmıs olsn vallahi,allah korumus.bencede en temızı evlerı ayırın ya ne bu boyle.kocanla konussana yavrum ya

çıtır nabiin la, sen çok artiz oldun bu aralar sölüyüm CADIARZU

len ben ebru şallının pilatesini buldum nette, 80 kusur kadar var ama videoları açamadım yav :uhm:

canım geçmiş olsun melekler korumuş minik meleğini

herkese iyi akşamlar neler yapıyosunuz bakim

slm kızlar napıyosunuz nezamandır yazmıyodum fırsatım olmuyoki hiç sadece yazılanları okuyorum uzaktan uzaktan bi kısmını ama şimdi aactım ama yine cıkcam durmuyo sezin oyun istiyo

bende kacanzi.kız durmii babiş suratıma bakii.iş başa düşiii:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…