Evet yaa bende istemem bizim bi komsu vardi annemlerin orda ikitane kizi vardi ve biri 5 digeri 7 yasinda ikiside bas parmagini emerdi ve ne soylersen soyle birakmazlardi kesinlikle aliskan yapiyo ve bu okuda olsun insan icinde olsun hos degil bebek degilki koca kiz hic yakismiyo uztelik onlar hem parmagini emer biri kulak memesini tutardi otekide barmagini emerken sacini tutardi cok ilginc parmagi agzina gidince direk oteki elde saca kulaga giderdi simdi buyumuslerdir acaba hala emiyolar mi
Esra Ceyhan'ın programına konuk olan Pınar Altuğ, normal doğum yaptığı için herşeyin daha kolay olduğunu ve çabucak ayaklandığını anlatarak "Fizik önemli değil boşver, düzeltirim, çocuğum sağlıklı olsun yeter diyordum. Doğuma 15,5 kilo ile girdim. Doğumdan sonraki gece 6-7 kilosu gitmişti. Eve geldiğimde 10 kilosu gitmişti. Yine doğum yapacak olsam, normal doğum isterim" dedi.
lenn ya bu karuu anormal ya da ben normal ben değilimm :1shok: yavrum insanın şişliği olmazmıı olm yaa ben doğumdan sonraa öyle bir şişmiştim kii pöfff elim yüzüm karnımm fekalettii yaww :bbo:
leylaaaaa bak rotavirüslen ilgili
Aşı hangi yaştaki bebeklere uygulanacak?
Aşı 6 hafta-6 ay arası bebeklere en az 1 ay arayla 2 veya 3 doz halinde ağızdan damla şeklinde veriliyor. Piyasada bulunan 2 farklı marka aşıdan biri 2, diğeri 3 doz olarak önerilmektedir
ya herkes ayrı bişi sölüo haa
ebru şallı bi de sezaryen le doğum yapmış onu öğrendikten sonra zaten sezaryen le de kiloların giebileceğini anladım
gel gör ki benimki hala duruyooo
herkes bişey söylemiyo celencim sadece eksik bilgi yazılmış..
rotavirus aşısı ilk 6 ay içinde bitmelidir, ilk dozu da en geç 12-14 haftalıkken yapılır, 2-3 doz halinde yapılır. aşının ilk dozu 12-14 haftadan sonra hiç biyerde yapılmaz (şimdi burda leyla itiraz edicek benim dr 6 aylıkken yapcam dicek biliyorum ama o konu biraz karanlık, bence dr ile tekrar konuş leylacım)
yani bebek 6 aylıkken aşılaması tamamlanmış olmalı.. ilk dozu da en geç 12-14 haftalıkken yapılmalı.. the end..
leen kimm dioo celen yaa zeka gelişime engel dieee olurmu len öyle bi saçmalıık Çok üzgünüm çoook saa mantıklı geldimii olm yaa CADIARZU kendine çare buluoo var mıı bundan ötesii beee :teytey: benimki de emioo parmağını özellikle götürüo emioo bu bi ihtiyaçç çok güzell hatta bulduğu herşeyi çekiştirip emioo oyuncaklarını battaniyesiniii ne bulursa artıkk engel olamıyorsun dün önlüğünü emiyorduu :ecrin_bebek:
zaten ben bu karılara hayret ediom, ahan bi de ebru şallı var, abi insanda hiçmi göbek kalmaz yaaa -tatlicadiarzu- anasını satim 14 kilo alarak girdim doğuma, 4 kilosu gitmiş doğumdan sonra, ulen dedim bebek nerdeeee plesentası nerdeeee suyu nerdeee, ule nasıl oluyo bu ya dedim, zaten sonra da doğumda verdiğim kilonun fazlasını aldım senağlama
leylaaaaa bak rotavirüslen ilgili
Aşı hangi yaştaki bebeklere uygulanacak?
Aşı 6 hafta-6 ay arası bebeklere en az 1 ay arayla 2 veya 3 doz halinde ağızdan damla şeklinde veriliyor. Piyasada bulunan 2 farklı marka aşıdan biri 2, diğeri 3 doz olarak önerilmektedir
ya herkes ayrı bişi sölüo haa
bu arada benim parmak emme konusunda korktuğum şey bebişlerimizin şuanda yaptıkları ellerini ağızlarına götürüp şapır şupur emmeleri değil.. bunu da yanlış anladınız, çünkü bu normal bi davranış, hemen hemen bütün bebekler bu zamanlarda parmaklarını emer..
ama alışkanlık olursa işte onu bıraktırmak çok zor...
leen kimm dioo celen yaa zeka gelişime engel dieee olurmu len öyle bi saçmalıık Çok üzgünüm çoook saa mantıklı geldimii olm yaa CADIARZU kendine çare buluoo var mıı bundan ötesii beee :teytey: benimki de emioo parmağını özellikle götürüo emioo bu bi ihtiyaçç çok güzell hatta bulduğu herşeyi çekiştirip emioo oyuncaklarını battaniyesiniii ne bulursa artıkk engel olamıyorsun dün önlüğünü emiyorduu :ecrin_bebek:
bunu okudumşutarafagittikızlar parmak ya da ellerine emmeleri değil ama başparmak emmeleri iyi olmuyormuş. baş parmak beyinde çok büyük öneme sahipmiş ve alışırsa bıraktırmak çok zormuş, ileride çekingen bir yapıya sahip olsbilyorlarmış. bunları çocuk doktorumuz söyledi başparmağını emmesindense emzik daha iyi dedi. benim kızım da uykusunun arasında ya da uyanmak üzereyken genelde acıkınca emiyor dikkatini dağıtıp bıraktırmaya çalışacağız. emzik de emiyor ama atıp parmaklarını sokuyor :)
canım beniim şimdi onu anlayamaz kii alışkanlık olcek olmucek mii...bu arada benim parmak emme konusunda korktuğum şey bebişlerimizin şuanda yaptıkları ellerini ağızlarına götürüp şapır şupur emmeleri değil.. bunu da yanlış anladınız, çünkü bu normal bi davranış, hemen hemen bütün bebekler bu zamanlarda parmaklarını emer..
ama alışkanlık olursa işte onu bıraktırmak çok zor...
ahhh ah diyomya abla çok hanım bi kadındı da bakma işte benim kaderim bu, kiminle arkaadaş olsam gider kime kanım ısınsa böle olur işte, polis bi arkadaşım vardıydı çok seviyodum zilliyi, şanlıurfaya tayin çıktı, şindik msnde açmıyo görüşemiyoz artık, çok özledim zilliyi, diyomya ne zaman birini sevsem uzaklara gidiyo :a015:senağlama
herkes bişey söylemiyo celencim sadece eksik bilgi yazılmış..
rotavirus aşısı ilk 6 ay içinde bitmelidir, ilk dozu da en geç 12-14 haftalıkken yapılır, 2-3 doz halinde yapılır. aşının ilk dozu 12-14 haftadan sonra hiç biyerde yapılmaz (şimdi burda leyla itiraz edicek benim dr 6 aylıkken yapcam dicek biliyorum ama o konu biraz karanlık, bence dr ile tekrar konuş leylacım)
yani bebek 6 aylıkken aşılaması tamamlanmış olmalı.. ilk dozu da en geç 12-14 haftalıkken yapılmalı.. the end..
benimki içi boş çuval gibi sarktııııııııııııı senağlamasenağlamasenağlama
ben kaçanzi:a015: canım bunalım takılmak istii bugunbööle sanki cok morellerim bosuk gibi:uhm: depresyon ayağındayımyaa cok ösledim ismiriiii:a015:senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?