2008 Ekim Anneleri

onlr da çok orcinalmış canımmmmmmmm kaydirigubbakcemile3

ne kaynatıyonuz yine bacular bşlamışınız gece vardiyasına
eylül cüm büyük geçmiş olsun tatlım neyseki allahım korumuş meleğini

Meran ben doguma 85 kiloyla girdim cikarken tartilmadim ama 5 gun sonra hast gittim ayni tartida tartildim hatta 10 kilo gitmisti 75 olmustum bende dogumdan once cok sistim ama dogumdan sonra bisey kalmadi elim ayagim yuzum balon gibiydi indi hemen

ebru şallı bi de sezaryen le doğum yapmış onu öğrendikten sonra zaten sezaryen le de kiloların giebileceğini anladım
gel gör ki benimki hala duruyooo

leen kimm dioo celen yaa zeka gelişime engel dieee olurmu len öyle bi saçmalıık Çok üzgünüm çoook saa mantıklı geldimii olm yaa CADIARZU kendine çare buluoo var mıı bundan ötesii beee :teytey: benimki de emioo parmağını özellikle götürüo emioo bu bi ihtiyaçç çok güzell hatta bulduğu herşeyi çekiştirip emioo oyuncaklarını battaniyesiniii ne bulursa artıkk engel olamıyorsun dün önlüğünü emiyorduu :ecrin_bebek:

herkes bişey söylemiyo celencim sadece eksik bilgi yazılmış..

rotavirus aşısı ilk 6 ay içinde bitmelidir, ilk dozu da en geç 12-14 haftalıkken yapılır, 2-3 doz halinde yapılır. aşının ilk dozu 12-14 haftadan sonra hiç biyerde yapılmaz (şimdi burda leyla itiraz edicek benim dr 6 aylıkken yapcam dicek biliyorum ama o konu biraz karanlık, bence dr ile tekrar konuş leylacım)

yani bebek 6 aylıkken aşılaması tamamlanmış olmalı.. ilk dozu da en geç 12-14 haftalıkken yapılmalı.. the end..

bu arada benim parmak emme konusunda korktuğum şey bebişlerimizin şuanda yaptıkları ellerini ağızlarına götürüp şapır şupur emmeleri değil.. bunu da yanlış anladınız, çünkü bu normal bi davranış, hemen hemen bütün bebekler bu zamanlarda parmaklarını emer..

ama alışkanlık olursa işte onu bıraktırmak çok zor...

heh aynen öyleee kaydirigubbakcemile5 eksik yazılmış celencimm a.s

aynen, elinden gelse önlüğünü yalayp yutcak sıpa :roflol:

Yaa aynnen valla bu karilar nasil edip de dogurduktan sonra ayni kaliyolar yaa hayret ediyom len benim yirtilmadik yerim kalmadi bunlar dogum yapiyo denize giriyo bikiniyle tek cizgi bilenem yok gulben ergen mesela oglu 2 yasinda ve hala emzirdigini soyluyo hatta konserlere gidince sutunu sagip gonderiyomus karinin gogusleri tas gibi benimkiler porsuk duruyo ki sutten kesince ki halini dusunmek istemiyom

Yavv hay allah benim aklim cok karistii yaa bunun tek bi ortak noktasi yok mu neden bu kadar cesitli soylenti varr

Son düzenleme:

onun yerine daha cazip şeyler göstertiriz yafrum yerimseniben

bunu okudumşutarafagitti

canım beniim şimdi onu anlayamaz kii alışkanlık olcek olmucek mii...

yaa sormaa senağlama aklıma hülyaa geldiii canım beniim bende ona öyle alışmıştım kii eşimin arkadaşını sevgilisiydi aynı evde kalıorlardıı harika bi insandıı kitap kurduu canım beniim bende onu nasıl özledim waryaa :çok üzgünüm: hergün mutlaka görüşüorduk mutlaka kahvemizi içiorduuk senağlama ayrıldılar şimdi istanbula gitti hülyaa ama inanılmaz özledim senağlama aralarını yapalım die uğraştık ama ama olmadııı :çok üzgünüm: yaza gelcek inş.. :Saruboceq:
ben çok zor dostluk arkadaşlık kuran biriyimdir hemen alışamam çok arkadaşım yoktur ama çokk sıkı dostluklarım vardıırr... :1closedeyes:

yok canim itiraz etmem ben dr inanmadim zaten bunu bana dr bi cocuk dr degil ki bizim aile hekimiz ki bransinin ne oldugnu bilmiyom her turlu hastaliga bakiyo ben zaten buay yine asidan dolayi ona giderizde oteki ayy bizim bu alie hekimi cikmadan onceki gittigimiz ozel hast cocuk dr gidecem hem bu beslenme konusunda bilgiye ihtiyacim var o zaman dort ayinda olur ne veriyim 5 6 7 de ne veriyim bi liste felan isteyecem

benimki içi boş çuval gibi sarktııııııııııııı senağlamasenağlamasenağlama

benim ki dolu yaww boş gibi değil bildiğin gübek iştee kaydirigubbakcemile3 yalnız 3.reglimi oldum ve karnım biras daha indi diyebilirm vee 2 kiloooo almışıııımm 72 kiloya düşmüştüm 74 olmuşuum ama enteresan bişee varrr iyi duyuun 72 kilo iiken olmayan pantalon 74 ikenn olduuu kaydirigubbakcemile3 wallahhi hayret ettiim yaniiii :1shok:

ben kaçanzi:a015: canım bunalım takılmak istii bugun bööle sanki cok morellerim bosuk gibi:uhm: depresyon ayağındayımyaa cok ösledim ismiriiii:a015:senağlamasenağlama

dbest yavruuuss herrrrrrbişeyiiii bileenn karuuu söyle len sporda yapmadım diyette kii kas ağırlığım arttı deyiim neden böyle olduu leynn ...72 iken olmayan pant 74 iken olduu yaww CADIARZU nedenn acebaa fisfisfis

ben kaçanzi:a015: canım bunalım takılmak istii bugun bööle sanki cok morellerim bosuk gibi:uhm: depresyon ayağındayımyaa cok ösledim ismiriiii:a015:senağlamasenağlama

kuşuuum gitmeee yaaa bunalımıı napceen gell muhabbett edeliimm :teselli: cemreden yana sıkıntın yoksaa gitmeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…