Hala kivriliyo mu kulagi benim kiznda dogdugundan 1 2 hafta sonra farke ettim kulagin hani ust kivrik kizmi varya orasi birbirine yapisikti babam surekli sapka takiyodum o sikmis ve birbirine kaynamis dedi ben dogustan diye dusundum ama simdi aciliyo duzueliyo ama o zaman hic acilmayacak gibiydi
Benim herufum geldi ben bi onun karnini doyuriim felan belki donemem konusuruz neler yaptigini anlatir gec olsur yatarim kiz uyudu cunkii hepinize iyi geceler
Benim herufum geldi ben bi onun karnini doyuriim felan belki donemem konusuruz neler yaptigini anlatir gec olsur yatarim kiz uyudu cunkii hepinize iyi geceler
Meran sen hani kiz annesi olm.ak daha bi guzel demistin ya kizim nisan kadar olunca neler yapacaz merak ediyom anlatsana kiznla negibi seyler yapinca zevk aliyosun seninle kiz olarak nelrini paylasiyo sirf kizimin oyasa geldgindeki gunleri merak ettigim icinakli yetiyoya artik bana arkadasd olur dimi
meran kızz sen nasıl pantolonlar giyiyon merak ettim haaa :jeyyar:
gelincee görüürsüün :jeyyar: çok merak ettin leyyn göndeririim bi ara fotoğrafını sanaaa sositososito
heee merak ettim neymiş bu aranıp da bulunamayan pantolon üç bacaklı mı puhahaa :roflol:
ben de çıkıyorum kızlarrr hepinize iyi gecelerrrr
merancım yarın görüşürüzz :jeyyar:
ben kumaaş pantaloon giymeem şakkıdı kot olcek dar paçalıı olcakk lcyralı olursaa süper kalın kemerli olcak düşük belli olcak ama arkasıı yüksek olceek hadii bul bakemm lülülülülülü
heee gidiyomm merancım :a015: haydi iyi gecelerrrrr
Selam kızlar bu gece pc başına oturamadım bi türlü kerem saolsun daha yeni uyudu film indiriodum bende net açıktı...uykum geldi yatıom size ii geceler deyim dedim
iyi geceler bende azicik gecmisi okudum ama okumakla bitmez bayagi ara vermisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?