2008 Ekim Anneleri

hala kıvrılıyo, özellikle de kendi kıvırıyo, bi tarafı kepçe kalcak, kağıt bant alcam başka yolu yok, kulağını yapıştırcam sıpanın senağlama

ooff yavrum sorma yaa kızımla bambaşka şeyler yaşadık :çok üzgünüm: evlendim antalyaya geldim kimse yok benim arkdaşım olduu yaa ...kızlar çok duygusal oluyoo sen ağladığın zaman koşacak sana mendil getirecek sen yalnız olmadığını bileceksiin sana sarılacak...kızın 3 yaşında senin suratın düştüğünde bir sorumuz mu var annecim diyecekk :teselli: her halukarda seni isteyecek bunlar duygusal yönüü....(oğlumun bu kadar duygusal olacağını tahmin etmiyorum )
evde bol bol resim yapıyoruz sulu boya özellikle ...oyuun hamuru yapıyoruz boncuk dizioruz hem sabıır etmesini öğrenio hem beyin geliştiirici ve sakinleştirici 2 yaşında beri boncuk dizioruz bunu mutlaka deneyiin tavsiye ediyorum...sinemaya gidiyorduk tamer doğmadan önce yemeğe gideriz parkaa gideriz kayarız birlikte yazın denize gideriz analı kızlıı dedikodu bile yapıoozz bazen kaydirigubbakcemile3 alışveriş yapıyoruz bana kıyafet beğenioo...evde kek yaparız hatta börek ve bazen balık temizlerizz...şimdi soru sorma zamanı nisanın her şeyi soruyor mantıklı cevaplar bekliyor alıyorda çok mutlu oluyor...babayla da çok zaman geçiriyor benimle yaptığı şeylerin aynıısını babaylada yapıoo yalnız babaya soru daha fazla ben bazen nisan sıkılıyorum diorum ama babasıı bunu demior o yüzden ona daha fazla soru soruoo...o kadar çok şey var kii leylacım anlatmakla bitmezz yanii ama kesinlikle arkadaş olcaktır sana hiç merak etmeee

heee merak ettim neymiş bu aranıp da bulunamayan pantolon üç bacaklı mı puhahaa :roflol:

hee len tabii bulamıoom olm kendi bedenimdee :dilcikar: hanım biz senin gibi 38 giyipp cuk diee oturmuoo yanii zor buluoz olm 3 bacaklo olsa daa kolayy kötükedihüso

ben de çıkıyorum kızlarrr hepinize iyi gecelerrrr

merancım yarın görüşürüzz :jeyyar:

ben kumaaş pantaloon giymeem şakkıdı kot olcek dar paçalıı olcakk lcyralı olursaa süper kalın kemerli olcak düşük belli olcak ama arkasıı yüksek olceek hadii bul bakemm lülülülülülü

ben kumaaş pantaloon giymeem şakkıdı kot olcek dar paçalıı olcakk lcyralı olursaa süper kalın kemerli olcak düşük belli olcak ama arkasıı yüksek olceek hadii bul bakemm lülülülülülü

yok bacım ben sana 3 bacaklısından bulayım hakkat daha kolay kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar bu gece pc başına oturamadım bi türlü kerem saolsun daha yeni uyudu film indiriodum bende net açıktı...uykum geldi yatıom size ii geceler deyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…