kuşuuum gitmeee yaaa bunalımıı napceen gell muhabbett edeliimm :teselli: cemreden yana sıkıntın yoksaa gitmeee
benim ki dolu yaww boş gibi değil bildiğin gübek iştee kaydirigubbakcemile3 yalnız 3.reglimi oldum ve karnım biras daha indi diyebilirm vee 2 kiloooo almışıııımm 72 kiloya düşmüştüm 74 olmuşuum ama enteresan bişee varrr iyi duyuun 72 kilo iiken olmayan pantalon 74 ikenn olduuu kaydirigubbakcemile3 wallahhi hayret ettiim yaniiii :1shok:
benim ki dolu yaww boş gibi değil bildiğin gübek iştee kaydirigubbakcemile3 yalnız 3.reglimi oldum ve karnım biras daha indi diyebilirm vee 2 kiloooo almışıııımm 72 kiloya düşmüştüm 74 olmuşuum ama enteresan bişee varrr iyi duyuun 72 kilo iiken olmayan pantalon 74 ikenn olduuu kaydirigubbakcemile3 wallahhi hayret ettiim yaniiii :1shok:
kuşuuum gitmeee yaaa bunalımıı napceen gell muhabbett edeliimm :teselli: cemreden yana sıkıntın yoksaa gitmeee
ben kaçanzi:a015: canım bunalım takılmak istii bugunbööle sanki cok morellerim bosuk gibi:uhm: depresyon ayağındayımyaa cok ösledim ismiriiii:a015:senağlamasenağlama
yok gidem bunalıma bi girem.sabah cıkarım görüşürük:a015:
dbest yavruuuss herrrrrrbişeyiiii bileenn karuuu söyle len sporda yapmadım diyette kii kas ağırlığım arttı deyiim neden böyle olduu leynn ...72 iken olmayan pant 74 iken olduu yaww CADIARZU nedenn acebaa fisfisfis
valla bilemiciiimmm bu konu beni aşar kaydirigubbakcemile3 tartı bozuktur belki kaydirigubbakcemile3
bu arada merancım ben eylül elini emmesin diye hiç girişimde bulunmadım bulunmam da, emecek tabi ki canım benim :ecrin_bebek: bebekler için çok önemli bir kendini sakinleştirme yöntemi.. benim canımı sıkan şey bütün bebekler elini emiyo tamam da her bebekte parmak emme alışkanlığı gelişmiyor.. işte o alışkanlık da emzik almayanlarda daha sık görülüyor.. ben eylülün elini emmesini hiç engellemedim ama emzik alsın diye baya bi uğraştım..
şimdi bu noktada da ibolya "bacım benimki hem elini emiyo hem emzik alıyo" dicek.. benim dediğim şeyin bunla ilgisi yooookkkk :mymeka: kaydirigubbakcemile3
Iboş profiline yusufun bandanali resmini koysane yå
Gobegin gitmis biraz ya ondan olmustur belkii benim pantolonlar olmuyo hala icine girmeye calisiyom zorla fermuari bi cekiyom gobek bi firliyoki 2 kat oluyoo mu haha ilk defa kilo bu kadar sinir etti beni oysaki hep karni belime yapisik gezerdim pantolon giyince popom hic cikmazdi hele kucucuk gogsum vardi simdi hertarafim kiloo
ibolyam bak şimdi
şimdi senin oğlan ve benim kız, hatta burdaki tüm bebeler elini emiyo ya.. senin oğlan emzik de alıyo.. ama benim kız almıyo.. şimdi hangi bebede parmak emme alışkanlığı gelişecek bunu bilemezyiz şimdiden.. ama benim kız emzik almadığı için, senin oğlana göre bu alışkanlığı geliştirme riski daha yüksek..
çünkü bebelerin bi şekilde kendi kendini sakinleştirme (self-soothing) yöntemleri geliştirmeleri normaldir (elini emme, saçıyla oynama, battaniyeye tutunma vs).. emzik de bilinen en eski sakinleştirme araçlarından biridir kaydirigubbakcemile5
tartıı bozuk değill leen nisan nie hepp aynı kilodaa o zaman kaydirigubbakcemile3valla bilemiciiimmm bu konu beni aşar kaydirigubbakcemile3 tartı bozuktur belki kaydirigubbakcemile3
bu arada merancım ben eylül elini emmesin diye hiç girişimde bulunmadım bulunmam da, emecek tabi ki canım benim :ecrin_bebek: bebekler için çok önemli bir kendini sakinleştirme yöntemi.. benim canımı sıkan şey bütün bebekler elini emiyo tamam da her bebekte parmak emme alışkanlığı gelişmiyor.. işte o alışkanlık da emzik almayanlarda daha sık görülüyor.. ben eylülün elini emmesini hiç engellemedim ama emzik alsın diye baya bi uğraştım..
şimdi bu noktada da ibolya "bacım benimki hem elini emiyo hem emzik alıyo" dicek.. benim dediğim şeyin bunla ilgisi yooookkkk :mymeka: kaydirigubbakcemile3
yok kızz o kadarda düşünmezz hemde anlamazmıyım ollmm ben :jeyyar: hem aynı pantolunu nerden bulcakk ben pantolon konusunda fazla seçiciyim zibidi pantalonları dioo annem nerden bulcak benimkiinin aynıısını lülülülülülü hepsi dar paça değişikk değişikk ben zor buluooom bulduğuma yapışıom alıom hemen kaydirigubbakcemile3 bulamaz benim pantalonnların aynıısıııındaaaaan naniknanikkız meran senin sevgili kocişin, aşkiton aynı pantolonun büyük bedenini alıp beden etiketlerini değiştirmiş olmasın :roflol:
anlamadı ben :uhm:
QUOTE]
ben anladıım kaydirigubbakcemile3
anlamadı ben :uhm:
hankı bandanalı len :uhm:
Senin albumunde baktim. Flar ni ne baglamissinya kulagi kepce olmasin diye bayiliyom o fotosina yavv cok datluu
heee onu diyon, ay çok minikti orda, bağladıydım sıpaya ya işe yaramadı, kağıt bant alcem bende :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?