2008 Ekim Anneleri

Gobegin gitmis biraz ya ondan olmustur belkii benim pantolonlar olmuyo hala icine girmeye calisiyom zorla fermuari bi cekiyom gobek bi firliyoki 2 kat oluyoo mu haha ilk defa kilo bu kadar sinir etti beni oysaki hep karni belime yapisik gezerdim pantolon giyince popom hic cikmazdi hele kucucuk gogsum vardi simdi hertarafim kiloo

Gobegin gitmis biraz ya ondan olmustur belkii benim pantolonlar olmuyo hala icine girmeye calisiyom zorla fermuari bi cekiyom gobek bi firliyoki 2 kat oluyoo mu haha ilk defa kilo bu kadar sinir etti beni oysaki hep karni belime yapisik gezerdim pantolon giyince popom hic cikmazdi hele kucucuk gogsum vardi simdi hertarafim firladi

hayret gerçekten de :1shok::1shok:

ben kaçanzi:a015: canım bunalım takılmak istii bugun bööle sanki cok morellerim bosuk gibi:uhm: depresyon ayağındayımyaa cok ösledim ismiriiii:a015:senağlamasenağlama

yafrim gitme gel bura neyin var de baam :teselli:

yok gidem bunalıma bi girem.sabah cıkarım görüşürük:a015:

olmaz olm girme dioom bunalıma Allam yaa :mymeka: len git kendine bii kayfee yapp penguen leman okurmusunuz bilmiom ama bide penguen yada leman al eline oku 10 dak.sonra çıkıorsun bunalımdan benim ilacım bu tavsiye ederiim :sm_cool: şimdi evde yoksa bilenem yarın al bunlardan birinii oku mutlakaa kaydirigubbakcemile3

dbest yavruuuss herrrrrrbişeyiiii bileenn karuuu söyle len sporda yapmadım diyette kii kas ağırlığım arttı deyiim neden böyle olduu leynn ...72 iken olmayan pant 74 iken olduu yaww CADIARZU nedenn acebaa fisfisfis

valla bilemiciiimmm bu konu beni aşar kaydirigubbakcemile3 tartı bozuktur belki kaydirigubbakcemile3

bu arada merancım ben eylül elini emmesin diye hiç girişimde bulunmadım bulunmam da, emecek tabi ki canım benim :ecrin_bebek: bebekler için çok önemli bir kendini sakinleştirme yöntemi.. benim canımı sıkan şey bütün bebekler elini emiyo tamam da her bebekte parmak emme alışkanlığı gelişmiyor.. işte o alışkanlık da emzik almayanlarda daha sık görülüyor.. ben eylülün elini emmesini hiç engellemedim ama emzik alsın diye baya bi uğraştım..
şimdi bu noktada da ibolya "bacım benimki hem elini emiyo hem emzik alıyo" dicek.. benim dediğim şeyin bunla ilgisi yooookkkk :mymeka: kaydirigubbakcemile3

kız meran senin sevgili kocişin, aşkiton aynı pantolonun büyük bedenini alıp beden etiketlerini değiştirmiş olmasın :roflol:

anlamadı ben :uhm:

Iboş profiline yusufun bandanali resmini koysane yå

hankı bandanalı len :uhm:

ilk regl olduğumda gider sanmıştım göbek ama gitmedii 3.reglimde biraz daha indii kaydirigubbakcemile3 ne kadar göbek varsaa inio inioo bitmio anasını satiim kaydirigubbakcemile3 2 katt mı oluyooo yine ii ben 2 de kaçak kat çıkıoom 4 katt oluyooo kaydirigubbakcemile3

ibolyam bak şimdi
şimdi senin oğlan ve benim kız, hatta burdaki tüm bebeler elini emiyo ya.. senin oğlan emzik de alıyo.. ama benim kız almıyo.. şimdi hangi bebede parmak emme alışkanlığı gelişecek bunu bilemezyiz şimdiden.. ama benim kız emzik almadığı için, senin oğlana göre bu alışkanlığı geliştirme riski daha yüksek..
çünkü bebelerin bi şekilde kendi kendini sakinleştirme (self-soothing) yöntemleri geliştirmeleri normaldir (elini emme, saçıyla oynama, battaniyeye tutunma vs).. emzik de bilinen en eski sakinleştirme araçlarından biridir kaydirigubbakcemile5

aman nelerine sakinleşiyolarsa bilmiyom ben de, beyefendi ilk emzik aldığı anlarda da annemle konuşuyoz, ay dedim anne bu sıpa stres olmuş herhal dedim, aanaa dedi nesine stres oluyomuş kuş kadar bebe dedi, ne bilim ben olmş işte dedim, beyefendi emziği alınca deşarj oluyomuş dedim buyo gülüştük :roflol: harbiden anlamıyom ha nasıl stres olurlar nasıl sakinleşmek isterler yav, hane ne oluyo da stres oluyolar merak ediyom doğrsu kaydirigubbakcemile3

tartıı bozuk değill leen nisan nie hepp aynı kilodaa o zaman kaydirigubbakcemile3
kız meran senin sevgili kocişin, aşkiton aynı pantolonun büyük bedenini alıp beden etiketlerini değiştirmiş olmasın :roflol:
yok kızz o kadarda düşünmezz hemde anlamazmıyım ollmm ben :jeyyar: hem aynı pantolunu nerden bulcakk ben pantolon konusunda fazla seçiciyim zibidi pantalonları dioo annem nerden bulcak benimkiinin aynıısını lülülülülülü hepsi dar paça değişikk değişikk ben zor buluooom bulduğuma yapışıom alıom hemen kaydirigubbakcemile3 bulamaz benim pantalonnların aynıısıııındaaaaan naniknanik
anlamadı ben :uhm:
QUOTE]

ben anladıım kaydirigubbakcemile3

Meran sen hani kiz annesi olm.ak daha bi guzel demistin ya kizim nisan kadar olunca neler yapacaz merak ediyom anlatsana kiznla negibi seyler yapinca zevk aliyosun seninle kiz olarak nelrini paylasiyo sirf kizimin oyasa geldgindeki gunleri merak ettigim icinakli yetiyoya artik bana arkadasd olur dimi

heee onu diyon, ay çok minikti orda, bağladıydım sıpaya ya işe yaramadı, kağıt bant alcem bende :jeyyar:

Hala kivriliyo mu kulagi benim kiznda dogdugundan 1 2 hafta sonra farke ettim kulagin hani ust kivrik kizmi varya orasi birbirine yapisikti babam surekli sapka takiyodum o sikmis ve birbirine kaynamis dedi ben dogustan diye dusundum ama simdi aciliyo duzueliyo ama o zaman hic acilmayacak gibiydi

Benim herufum geldi ben bi onun karnini doyuriim felan belki donemem konusuruz neler yaptigini anlatir gec olsur yatarim kiz uyudu cunkii hepinize iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…