yok aslında sen çok ara vermedin bizde çene çook kaydirigubbakcemile3 daha dün gece konuşmuştuk değil mii yerimseniben
dogru soyluyorsun ben geceden gece ye girdigim icin epey birikiyor
günaydınnnnnsositososito
annemdeydim ..
kontrolümüz vardı dün.tam 4 ayllık olduk bugünn:dance:
7 kg. 63 cm boyumuz
azıcık tattrmaya basladım.aaaaa tattırma bile dedi uyuz:mymeka: cok bılıo
hersey kıtaplarda oğretılenler gıbı olmuyor malesef.tttırmaktan yanayım hala devam edıcem:lepi:
ösledım sızı len naptınızz
su pınar altuğada sınır oldumm:mymeka:
olm bende 16 kılo aldım,
bende normal doğum yaptım.
bnım kılolar nıee duruooooooo ya
hala pantolonlarıma gıremıyorum ya..:mymeka:
yok olm yok tum yıldızlar boyle..kesın bunlara ılac neyım bişi verıolar ya.kafamçokkarıştı
hadi bende kaçarrr tükanıı kapatıooom... sengözlerimebaksanab
ya aklıma bişe geldii sabah okursunuz tükkanıı açacak olana diorum;
ANAHTAR HER ZAMANKİ YERİNDE PAS...... ALTINDAA kaydirigubbakcemile3
(alııntıdır yaw adamın birii böyle yazmışş kimse anlamasın anahtarın nerde olduğunu diee kaydirigubbakcemile3 kimse anlamadıı demii lülülülülülü )
hem iyi gecelerr hem günaydın tatli annişler ilk günaydınınız benden olsun bebişler nasıl iyilermi bizimki maşallah yürüyüp gidecek adım atıyor emeklemeye çalışıyor neyse ben geçte olsa elma suyuna başladım mama kaşığı ile veriyorum ama sanki istemiyor gibi yani kaşığa alışkın olmadığı için heralde bilemiyorum sizinkiler hemen sevdilermii kızlar
bu arada dün celenin ben ölürsem bebiş ortadamım kalacak korkusu banada geçti çünkü ben dün kötü bir rüya gördüm bugünde hep onun etkisindeydim bana bişey olursa anneanne babaanne nereye kadar yavrumun bir anneye ihtiyacı var eşime dedimki dünya hali bu bana bişey olacak olursa içinde Allah korkusu olan güzel olamsın ama yavruma anne olabilecek biriyle evlen oğlum sıcak bir yuvanın özlemini duymasın ay ne kadar duygusallaştım yaa
kızlar ben 2-3 günden beri sabah akşam mama verdim sütüm var olmasına rağmen ama şimdi azalma var ek gıdalara başlayınca sütümüz böyle azalacakmııı valla bugün buzluktaki sütlerden verdim süt olsun diye humana ,yarım litre süt,3 koca bardak ayva kompostosu,1 fincan rezene,1fincan ısırgan,mercimek çorbası,pilav ne varsa yedim içtim tuvalete gitmekten bi hal oldum yav şöle sütümün aktığı zamanları özledimmm ay neyse kociş beni çağırıyo didiyom beeennnnn
ülee dün oğluma nasar etceklerdi haaa Çok üzgünüm çoook nere girsemm ay ne tatlıı ne usluu ne güzel oturuoo koltuğunda falan dedilerrr bizimkide herkese gülücük atıoo kaydirigubbakcemile3 yarebbiimmm maşallah deyin dedim en son ay-yıldıza girdigimde yine seviolar çok tatlı fln diee ya hiiç sıkılmıoo koltukta dedi kısss ee yuh dediim yaa hangi mağazaya girdiysem aynı soruu bugün oğluma nazar değmezse birgün değmez dedim Çok üzgünüm çoook kızcağız nazar boncuğuu getirmiş oğluma taktı hemenn kaydirigubbakcemile3
leylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava: o maili cok mu aradın len manyak karı:mymeka: korktum len bu sattesenağlama:mymeka:kötükedihüso
omavı koarton kutuda bana coook önce hamıleyken hatta gonermişlerdi.hihoyyytüye olanlara 6.aydan sonra paket gönderiolar.ek gıdaya gecme zamanı yane.izmirdeyken benm alt komsuma geldiydi.mavi bi karton kutu.mamalar vardı içinde.sende üye ol.mailine cok güzel bilgiler gönderiolar.:içelim:..
ne olmuş pınara görmedim ben doğumdan sonra...pazartesi esraya çıkmış ama izlemedim ben formuna dönmüş mü baya kilo almş görünüodu ekrandan hamileyken...normal doğurmuş he aferin :CüvCüv:
günaydın herkese....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?