hadi bende kaçarrr tükanıı kapatıooom... sengözlerimebaksanab
ya aklıma bişe geldii sabah okursunuz tükkanıı açacak olana diorum;
ANAHTAR HER ZAMANKİ YERİNDE PAS...... ALTINDAA kaydirigubbakcemile3
(alııntıdır yaw adamın birii böyle yazmışş kimse anlamasın anahtarın nerde olduğunu diee kaydirigubbakcemile3 kimse anlamadıı demii lülülülülülü )
allah cezanı vermesin mülayim eminim hiçkimse anlamamıştır :roflol::roflol:
hem iyi gecelerr hem günaydın tatli annişler ilk günaydınınız benden olsun bebişler nasıl iyilermi bizimki maşallah yürüyüp gidecek adım atıyor emeklemeye çalışıyor neyse ben geçte olsa elma suyuna başladım mama kaşığı ile veriyorum ama sanki istemiyor gibi yani kaşığa alışkın olmadığı için heralde bilemiyorum sizinkiler hemen sevdilermii kızlar
bu arada dün celenin ben ölürsem bebiş ortadamım kalacak korkusu banada geçti çünkü ben dün kötü bir rüya gördüm bugünde hep onun etkisindeydim bana bişey olursa anneanne babaanne nereye kadar yavrumun bir anneye ihtiyacı var eşime dedimki dünya hali bu bana bişey olacak olursa içinde Allah korkusu olan güzel olamsın ama yavruma anne olabilecek biriyle evlen oğlum sıcak bir yuvanın özlemini duymasın ay ne kadar duygusallaştım yaa
kızlar ben 2-3 günden beri sabah akşam mama verdim sütüm var olmasına rağmen ama şimdi azalma var ek gıdalara başlayınca sütümüz böyle azalacakmııı valla bugün buzluktaki sütlerden verdim süt olsun diye humana ,yarım litre süt,3 koca bardak ayva kompostosu,1 fincan rezene,1fincan ısırgan,mercimek çorbası,pilav ne varsa yedim içtim tuvalete gitmekten bi hal oldum yav şöle sütümün aktığı zamanları özledimmm ay neyse kociş beni çağırıyo didiyom beeennnnn
yavrum benim sıpa da elma suyuna burun kıvırıyo, hatta tükürüyo sıpa , dün sulandırıp verdim acaba tadı keskinmi geliyo diye yine burun kıvırdı, nasıl yapcem bende bilmiyom, ama ısrarla uğraşıyorum, benim sütüm de eskisi gibi olmuyo artıkın, ben bi de sadee anne sütü veriyom, mama versem kesilcek herhal, yavrum mama neyin verme bence yav, sütün varkene niye mama veriyon, sende bi alem karısın haaaaaaaa -tatlicadiarzu-
günaydınnnnnsositososito
annemdeydim ..
kontrolümüz vardı dün.tam 4 ayllık olduk bugünn:dance:
7 kg. 63 cm boyumuz
azıcık tattrmaya basladım.aaaaa tattırma bile dedi uyuz:mymeka: cok bılıo
hersey kıtaplarda oğretılenler gıbı olmuyor malesef.tttırmaktan yanayım hala devam edıcem:lepi:
ösledım sızı len naptınızz
maşşşalllah zilliye,
su pınar altuğada sınır oldumm:mymeka:
olm bende 16 kılo aldım,
bende normal doğum yaptım.
bnım kılolar nıee duruooooooo ya
hala pantolonlarıma gıremıyorum ya..:mymeka:
yok olm yok tum yıldızlar boyle..kesın bunlara ılac neyım bişi verıolar ya.kafamçokkarıştı
ben pınar altuğdan az kilo aldım ama şindik içimde 2 tane pınar altuğ var :roflol:
heheheh bende ayyıldza giittiğim gun esımın ısı bıtmişti buluştuk.ben bakarken miniş
te kanguruda duruyordu.sonra denemem gerktiğinde minişi esıme bırakayım dedım.kasanın orda beklıodu.benımle ılgılenen kızda verme verme ben bakiimm dedi.çok sevmiş bizim minişi .yok dedim sizin işinizi yapın,verriim babasına dedim:1rolleyes:
merak ettim su maili???
omavı koarton kutuda bana coook önce hamıleyken hatta gonermişlerdi.hihoyyyt
dönmüş baksana gıccık:dilcikar:
len bizdemi böyleydik bilmiyomki, minik bebe gördülermi sinek gibi yapışiyler anasını satim, ben de yeni doğduğunda devlet hastanesine işitme testi için gittiydim, anam ordaki görevliler saldırdı benim oğlana, zor kurtardıydım ellerinden canımmmmmm :roflol:
günaydın herkese....
günaydın kızlar
günaydın yafriler nereye kaçtınız baam :mymeka:
günaydınn
ya bugün çok uykum var bücürük akşam 9 da bayıld bende kıyamadım yatırdım gece 4 te emmeye kalktığına bi baktım gösler cin gibi işte o an benim için gecenin bittiğini anladım sonra biraz uyudu uyumasına ama bende uyku çoktan dağılmıştı
bi daha ders olsun ağlasa sızlasa da erkenden yatırmıcam
anaaa gecenin bi yarısı netmeye kalkmış o sıpa :roflol: bnimki de gece acıkınca böle gözleri fal taşı gibin açılıyo ama memeyi tıkyom ağzına emiyo emiyo doymaya yakın uyuklamaya başlıyo, hç ellemiyom memede bekletiyom, sonra uyuup kalıyo, yatağına bi fıydırıyom oh birkaç saat daha uyuyom kaydirigubbakcemile2
üfff deminden beri temizlik yapıyom canım çıktı tam dinleniyim dedim baro telefon etti site yeniliyomuş foto mu istiyolar
yine düşecez oğluşumla yollara keyfi de iyi görünüyo hazır mutluyken ben de hazırlanıp çıkıyıım inş beyfendi arabada arıza çıkarmas
beni ösleyin anacımmm
sen hankı baroya bağlısın len, kaç avukat var sizin baroda