pegasusu netcen len sen :uhm: celen yavrum o bilgileri buldum ben nette, kadın ben ne yiyim de reflüsü azalsın filen diye sordu onu bulamadım, bi de bebek uğununca ne yapmak lazım diye araştırdım, yüzüne üflencekmiş filen onları söyleyverdim, ama kadının ne yiyeceğini bulamadım yani, ne yemiyeceğini bulduk ama bize ne yiyeceği lazım
yafrim hani böyle nefesi kesiliyo morarıyo ya alğarkene işte ona uğunmak deniyo
canım ya anne ne yerse yesin bebekle alakalı bi durum bu.. annenin yapacağı bişey yok yani.. arkadaşına öyle diyiver yerimseniben
sölüyüm anacım sağol, ay üzüldüm karıya yaa ne zor, benim sıpada böle bişiy olmadıydı çok şükür, inşallah düzelirler :Saruboceq:
hee yavrum syleyeyim sağolalsın, yav dedimki gazını çıkartmadan yatırma, çıkartmıyomuş çocuk, dakikalarca sırtına vuruyoz banamısın deimyo gaz çıkmıyo diyo, ne alttan ne üstten yapabiliyomuş, hem reflü hem de gazı varmış, o doğum yapmazdan önce gezmeye gittiydik onlara annemle, o arada benim sıpa ıkındıydı biraz, bende ayaklarını karnına bastırıp egzersiz yaptırdıdım, zırt pırt çıkardıydı benimkisi, o da yapıyom senin yaptığından ama fayda etmiyo diyo, ay ne zor beeeeeee
napıyon len mercimekçi naniknanik
bakam akşama düzgünce baksın bi biletede martta kesin gelicem dayanamıooomm:çok üzgünüm:izmire mı gelıonnn yanı martta kesın :teytey:
kucuk kucuk yazmıslardır gormemişsindır kesınn
esının yok mu tanıdık sırketler yavrum ayarlasaydı biee..
bıde sızın araba yok muydu??
saa rep verdım bu arada ek gıdalar başlığındakı aydınlaıcı bılgıleren dolayıı:1hug:
evi tasırken beraber geldik.kırkımız cıkınca gitti.secimlerden sonra gelicekti dedmin seneesini yapıp ama ben gdicem izmir burnumda tütüooosenağlamacelen anan izmirde mı oturuodu senın??
hıc ıstanbuldakı evıne gelmedii sanırsam demiiCADIARZU
hadi ya bende bulamazsınız die düşünmüştüm :roflol: çok cinsiniz haa hemen nasıl anladınız anahtarın yerinii kaydirigubbakcemile3tamam canım anahtarı bulduk açtık kapıyı sağol bidaha daha detaylı yazarsın zor oldu böyle kaydirigubbakcemile3
hoşgeldiin kıss hihoyyyt bizde saa mutlu birgün dilioz...iklimede maşallahgünaydınn sanaadaa.kımse yok...
bende giidimm aksam bakarım yıne bı ara..hepınıze mutlu bırgun dılyıorumm:dilcikar:a.s.
günaydıııııngünaydın kızlar
napıyon len mercimekçi naniknanik
Gecen mercimek corbasi yaptin masada aklima geldin len gulecem gulemiyom da buarada yavv mercime cikti adimiz hani gercek olsaa da icim yanmasa ahh ah meran agziyla soyler biz mercimegi firina verecez ben gidiyom diye kimse ona bisey demez
ne oldii leen lülülülülülü piştt sen en küçüksüüün ne diosak oo biz senin ablan sayılırızzz :mymeka: mercimekciii lülülülülülüGecen mercimek corbasi yaptin masada aklima geldin len gulecem gulemiyom da buarada yavv mercime cikti adimiz hani gercek olsaa da icim yanmasa ahh ah meran agziyla soyler biz mercimegi firina verecez ben gidiyom diye kimse ona bisey demez
sırtımdan ter aktı haaakafamçokkarıştı evi süprdük kızımlan komple.onu oturttum oto koltuğuna hangi odaya gittiysem tasıdım.makineyi susturunca ağliikaydirigubbakcemile3camasır yıkadık astık şindik bidaha yıkanii ama pek sevmedik makineyi onu iplemedi:dilcikar: en buyukaskı spürgeeeeee:enbuyukkk:
bakam akşama düzgünce baksın bi biletede martta kesin gelicem dayanamıooomm:çok üzgünüm:
eşimin tanıdığı bi şirket yok alakasıda yok biliosun ki o bi hödk:lepi:
araba var ama izmire gelmek için benle bi ilgisi yok.cocuklan nası gelcem lenlülülülülülü
evi tasırken beraber geldik.kırkımız cıkınca gitti.secimlerden sonra gelicekti dedmin seneesini yapıp ama ben gdicem izmir burnumda tütüooosenağlama
:roflol::roflol::roflol: puhahahaaa
meran duyyyy duuyyyyy kaydirigubbakcemile3
hadi ya bende bulamazsınız die düşünmüştüm :roflol: çok cinsiniz haa hemen nasıl anladınız anahtarın yerinii kaydirigubbakcemile3
hoşgeldiin kıss hihoyyyt bizde saa mutlu birgün dilioz...iklimede maşallahama kalça usg si ne olduu yaww onla ilgili bişe yazmamışsıın CADIARZU
günaydııııın
kızın adı mercimekciii kalceek yaaww yapmayıın lülülülülülü
Coklu alinti yaptim surekli hata verdi onla ugrastim gecmisi okdum felan ancak ses verebildim ne yaptiniz sen nasilsin kizinda masallh 4 ay olmus rabbim saglikli sihatli hayirli evlat olmayi nasip etsin yaptin mi plates ben bugun uyanamadim kacirdim hatirladiklarimi yapacam
sırtımdan ter aktı haaakafamçokkarıştı evi süprdük kızımlan komple.onu oturttum oto koltuğuna hangi odaya gittiysem tasıdım.makineyi susturunca ağliikaydirigubbakcemile3camasır yıkadık astık şindik bidaha yıkanii ama pek sevmedik makineyi onu iplemedi:dilcikar: en buyukaskı spürgeeeeee:enbuyukkk:
bakam akşama düzgünce baksın bi biletede martta kesin gelicem dayanamıooomm:çok üzgünüm:
eşimin tanıdığı bi şirket yok alakasıda yok biliosun ki o bi hödk:lepi:
araba var ama izmire gelmek için benle bi ilgisi yok.cocuklan nası gelcem lenlülülülülülü
evi tasırken beraber geldik.kırkımız cıkınca gitti.secimlerden sonra gelicekti dedmin seneesini yapıp ama ben gdicem izmir burnumda tütüooosenağlama
Gecen mercimek corbasi yaptin masada aklima geldin len gulecem gulemiyom da buarada yavv mercime cikti adimiz hani gercek olsaa da icim yanmasa ahh ah meran agziyla soyler biz mercimegi firina verecez ben gidiyom diye kimse ona bisey demez
ne oldii leen lülülülülülü piştt sen en küçüksüüün ne diosak oo biz senin ablan sayılırızzz :mymeka: mercimekciii lülülülülülü
celencim inş.gidersin azcık stres atarsın :teytey:
duyduuum duyduumm biz söylüyoz ağzımızla ondan biz mercimekciii olamayızz :dance: gizli yapanlara mercimekciii denilir lülülülülülü
Celen dun benin herif istanbula gitti geldi ucakla turk hava yollariyla tek bilet 50 lt ama su zirti pirti ile 80 olduu ve ilk defa bu kadar ucuza gidecem diye sevindii aslindaa su 49 hatta 39 bile gorurenler var tv de duyuyoz onlarla gidemiyo kaysreriden sabihaya var bu ataturke inmek istiyo ora ters dusuyomus
Kizlarr bu zambakk nerdee yavv marak ettim haa iyicee hep gelirdi bi annesi gelince gelememiisti
nisaaaa basladınmı len okula*bebişe kim bakii?[
anammmm siteye girdim güya şevvalden fırsat buldum diye birden misafir bastırdı ben pijamalı tabiimirmirmirmirşimcük gittiler.
ya celencim güya başlıycaktım ama dr a kontraole gittik bu ay 400 gr almış bi de okula başlarsam sütüm gider korkusuyla ve laf aramızda bırakamadım da:asigim:başlamadım rapor aldım.bu ay 400 gr aldı ve dr um hala mama yok daha sık emzir anne sütüne devam dedi.meyve sularına bile 15 gün sonra başla dedi ben hala bişey vermedim çok moralim bozuk.:çok üzgünüm:dr a 800 gr alması gerekmez mi dedim hareketlendi de o nedenle dedi.4buçuk aylık 6 400 gr normalmiş.napim sizce kızlar ya.15 gün adaha bekleyeyim mi hem başlasam ne vereceğimi bile bilmiyom ne zamandır da yazdıklarınızı çok okuyamıyorum siz napıyosunuz banim gibi anne sütünden başka bişey vermeyen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?