2008 Ekim Anneleri

canım ya anne ne yerse yesin bebekle alakalı bi durum bu.. annenin yapacağı bişey yok yani.. arkadaşına öyle diyiver yerimseniben

canım ya anne ne yerse yesin bebekle alakalı bi durum bu.. annenin yapacağı bişey yok yani.. arkadaşına öyle diyiver yerimseniben

sölüyüm anacım sağol, ay üzüldüm karıya yaa ne zor, benim sıpada böle bişiy olmadıydı çok şükür, inşallah düzelirler :Saruboceq:

sölüyüm anacım sağol, ay üzüldüm karıya yaa ne zor, benim sıpada böle bişiy olmadıydı çok şükür, inşallah düzelirler :Saruboceq:

düzeli düzelir merak etmesin.. bebeği büyüdükçe bu şikayetleri azalacak ama o anneye söle azcık sakin olsun bakalım.. bebeğin kilo alımı, gelişimi normalse azcık sabredecek yani yapacak bişey yok..

Allah yardimcisi olur ins yaa cok zor cileden cikarir insani oyle bebek eminim o kadin bi daha cocuk yapmak istemez gozu korkmustur kesilerek aglamasina bizdede ugunma denir canim

napıyon len mercimekçi naniknanik

Gecen mercimek corbasi yaptin masada aklima geldin len gulecem gulemiyom da buarada yavv mercime cikti adimiz hani gercek olsaa da icim yanmasa ahh ah meran agziyla soyler biz mercimegi firina verecez ben gidiyom diye kimse ona bisey demez

sırtımdan ter aktı haaakafamçokkarıştı evi süprdük kızımlan komple.onu oturttum oto koltuğuna hangi odaya gittiysem tasıdım.makineyi susturunca ağliikaydirigubbakcemile3camasır yıkadık astık şindik bidaha yıkanii ama pek sevmedik makineyi onu iplemedi:dilcikar: en buyukaskı spürgeeeeee:enbuyukkk:

bakam akşama düzgünce baksın bi biletede martta kesin gelicem dayanamıooomm:çok üzgünüm:
eşimin tanıdığı bi şirket yok alakasıda yok biliosun ki o bi hödk:lepi:
araba var ama izmire gelmek için benle bi ilgisi yok.cocuklan nası gelcem lenlülülülülülü
celen anan izmirde mı oturuodu senın??
hıc ıstanbuldakı evıne gelmedii sanırsam demiiCADIARZU
evi tasırken beraber geldik.kırkımız cıkınca gitti.secimlerden sonra gelicekti dedmin seneesini yapıp ama ben gdicem izmir burnumda tütüooosenağlama

Sabah haceri pusatine koydum 2 3 dk yanimdan ayrildim geldimki tepine tepine asagi inmis bitek kafasi yukarda kalmis perisan bi halde boynu bukulmus rezil oyle yatiyo hic seside cikmiyo baska bi zaman olsa kiyamaeti koporir yavv bu kiz cok nazli yaa cok narin hic zora gelemiyo az sesli sevince yada soyle hani hirpalama degilde boyle hoplayir gibi secince yada sert konusunca anam dudaklarini buzuyo icli icli bi agliyo herkes cok nazli buyutuyonuz diyooo ya

tamam canım anahtarı bulduk açtık kapıyı sağol bidaha daha detaylı yazarsın zor oldu böyle kaydirigubbakcemile3
hadi ya bende bulamazsınız die düşünmüştüm :roflol: çok cinsiniz haa hemen nasıl anladınız anahtarın yerinii kaydirigubbakcemile3
günaydınn sanaadaa.kımse yok...
bende giidimm aksam bakarım yıne bı ara..hepınıze mutlu bırgun dılyıorumm:dilcikar:a.s.
hoşgeldiin kıss hihoyyyt bizde saa mutlu birgün dilioz...iklimede maşallah ama kalça usg si ne olduu yaww onla ilgili bişe yazmamışsıın CADIARZU
günaydın kızlar
günaydııııın
napıyon len mercimekçi naniknanik

kızın adı mercimekciii kalceek yaaww yapmayıın lülülülülülü

Gecen mercimek corbasi yaptin masada aklima geldin len gulecem gulemiyom da buarada yavv mercime cikti adimiz hani gercek olsaa da icim yanmasa ahh ah meran agziyla soyler biz mercimegi firina verecez ben gidiyom diye kimse ona bisey demez

:roflol::roflol::roflol: puhahahaaa

meran duyyyy duuyyyyy kaydirigubbakcemile3

Celen dun benin herif istanbula gitti geldi ucakla turk hava yollariyla tek bilet 50 lt ama su zirti pirti ile 80 olduu ve ilk defa bu kadar ucuza gidecem diye sevindii aslindaa su 49 hatta 39 bile gorurenler var tv de duyuyoz onlarla gidemiyo kaysreriden sabihaya var bu ataturke inmek istiyo ora ters dusuyomus

ne oldii leen lülülülülülü piştt sen en küçüksüüün ne diosak oo biz senin ablan sayılırızzz :mymeka: mercimekciii lülülülülülü

celencim inş.gidersin azcık stres atarsın :teytey:

Hé valla ya demeyin ulen dbest le ibolyaa garusu siz cikarttiniz bunu furacam klava:

tskk.. yaptım canım ivettta.s

höüğünle gelcem sandımm.ağlama ağlama yavruş marta ne kaldı surda:1hug:

mercımek corbası yaiim bar..hımm cok severımmcokacimcoook
gecen gunde sulu kofteden bahsetmşsınız.ben hamıleyken ona aserdım galiba:asigim:
gece 12 de ıstedı canım.kalktım hıc üşenmedım yaptım bı guzel,1 saat sonra da yedım yattım..
hamıleyken hıuc usenmezım canımın ısteiğini yaparım mutlakacokacimcoook
ee bosuna almaık bu kılolarıı:dilcikar:

duyduuum duyduumm biz söylüyoz ağzımızla ondan biz mercimekciii olamayızz :dance: gizli yapanlara mercimekciii denilir lülülülülülü

Aglarim amaa yaa aa aa:senaglama:

yok merancım sağlık ocağına goturdum dun.
boy-koilo kontrolu ve rutin göğüs,sırt,kalp dınlemesı ıcın..
kalca usg ve bas cevresı ıcın haftaya goturucem hastaneye.gecen ay 17 sınde mı ne goturmustum.tam bır ay olsun dıye beklıyorum.:1hug:

kız ben 3 marta 12 ytl ye buldum kampanyalı dönüşte 40 işte 52 yapıo.sabiha gökcenden.ama en son fiyat 90klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…