2008 Ekim Anneleri

kıyamam yaaa:çok üzgünüm: anam doktorların hepsi ayrı telden calii bizde onlardan ayrı caliizsositososito yavrum hazirana kadar uzat bence raporunu.okul kacmıo ya.biraz daha palazlansın kuzu.nicsacım nerdeyse sırf anne sütü alan bebiş kalmadı gibi.bir yada 2 tanedir heraldeCADIARZUcokacimcoook

Gecen mercimek corbasi yaptin masada aklima geldin len gulecem gulemiyom da buarada yavv mercime cikti adimiz hani gercek olsaa da icim yanmasa ahh ah meran agziyla soyler biz mercimegi firina verecez ben gidiyom diye kimse ona bisey demez

tamam len tamam demiim bi daha :teselli:

celen sen ne zaman baslıcan?*hamıleyken zati gıtmıodun?
tayın işin nasıl oldu?okul falan yakın mı?nası yapıon bı anlatıver bakim

peki neyle başlıycam valla bebek beslenmesi konusunda bişey bilmiyom bildiğim bi anne sütü o da kendiliğinden oluveriyocokacimcoook

kızlarr 14 subat gelıo malum.. var mı plann??
guzel fıkırlerı olan sülesın bakiimm
bu arada aman yok ben ne hedıye alcam o alsın ya da ben nıye surprız bişiler yapiim o yapsın gıbı
laflar ıstemıorum len ona gorekötükedihüso
bura kesın ole bı baslık acılmıstır ama niree ki acep

hmm tamam bakalım yaz buraya merak ediorum inş.bişe çıkmayacak :Saruboceq:
Aglarim amaa yaa aa aa:senaglama:
temem demiooz
Kizlarr bu zambakk nerdee yavv marak ettim haa iyicee hep gelirdi bi annesi gelince gelememiisti
he yaa yokk nerde aceba CADIARZU

Son düzenleme:
leyla kuzum sen puset diee neye diorsunn????pusetiniz varsa tekrardan nie alıryorsun anlamadım ben ?puset die oto koltuğuna yada taşıma koltuğuna mı diorsun ben miii yanlış anladım CADIARZU

celen sen ne zaman baslıcan?*hamıleyken zati gıtmıodun?
tayın işin nasıl oldu?okul falan yakın mı?nası yapıon bı anlatıver bakim
cıtırım hamileyken mays ta rapor aldım ben.eylüldede sözleşmem doluodu yenilemedim.burdada basvurmadım.burda imkanlar cok güzel okulöncesi için.fenerbahce kolejine basvuru yapıcam önmüzdeki dönem.bide anafen okulları vsr.onada.devletten kat kat fazla gzel alınıosositososito
peki neyle başlıycam valla bebek beslenmesi konusunda bişey bilmiyom bildiğim bi anne sütü o da kendiliğinden oluveriyocokacimcoook
yavrum genelde elma suyuylan baslandı.ama herkes nerdeyse ayrı telden calıo.baslıklar var burda.kfan karısmazsa oku.valla ben sofrada ne varsa parmak uuyla tattırıorum.balığından peynirine nohutundan salata suyuna kadar tattı.hatta karnıbahar suyu bile yuvarladı mideyecokacimcoook
dısarı cıkıp bişi alamıyceem için netten bakıodum bende şindik.ctesiye geldiği için yemeğe dısarde oluciizsositososito şans işte ctesi benm çiş gnüm denk geldi puhahaa:roflol:

ek gıdaya geçiş diye başlık varmış.pardon napacağımı şaşıdığımiçin görmemişim bilem.bi okuyayım bakimm napmam gerek

bakalım bızımkı yemek falan demedı sımdılık?cocukla nasıl olur o ayrı tabi.

hmm bilmiorum ya düşünmedim hiiçç CADIARZU birlikte olalım yeterrr artık :asigim: çok bişe ifade etmioo artık bana sadece o gün olmasıı :1closedeyes: heyecanım ilk günden fazla eşime sevgim aşkım da öylee ama 14 şubatta sadece o güne saplanıp kalıorsun :1closedeyes: tatlı dil güler yüz birgün değil hergün olsuun yaww özellikle o gün için bişe yapmasın maske takmayalım ikimizde yaww a.s bizim çok uzun zaman ayrı kaldığımız zamanlar olduğu için birlikte olmak onu gülen yüzünü görmek yeter bende ona güleryüzlü olursam süpriz falan sıfır kalır :asigim:

leyla kuzum sen puset diee neye diorsunn????pusetiniz varsa tekrardan nie alıryorsun anlamadım ben ?puset die oto koltuğuna yada taşıma koltuğuna mı diorsun ben miii yanlış anladım CADIARZU

Biz Bebek arabasi olacaz canimpuset dedgim su ici cukur olupta biseylerle destekledigimiz varya oto koltugu gibi oto koltugu farkli o direk oturacak sekilde bu biraz yatik

Yaa ben cikip bi hediye almamam zaten ben yas pasta yapip sevgilier gunumuz kutulu olsun yazmayi dusunuyorum en guzel hediyeden daha cok ikrama gecer ona acaba o ne dusunuyo bilmem belki disarda yemek yeriz hediye almadan pek anlamiyo yemege goturuyodu elmaciogluna iskender yemeye girerdik hep ayy canim istedi

Ana kucagi hani su genis ustunun cadiri olmayan ayarlanabiliyoya hani ister oturur pozisyon ister yatik yayli gibi sallaniyoda ablatabildim mi biz ona diyoz yaa dukkanda satiyoz ya firmadan oyle geliyo ben mi yanlis biliyom yoksaa

evet canım o da anakucağı ama puset bebek arabasına denilir a.s

maske takmakla ılgısı yokkı canım..
tammam hergun oyleyız zaten de ne bliiim kırkyılın bası bısı olsun.değişik bişi..
ozellıkle cocuk gırdıkten sonra hayatımıza,iyice değişiyor hersey normal olarak.buda bıze katacak guzel bır renk olsun..:asigim:
gecen yıl ben guzel mamişler hazırlamıştım. masayı hazrılamıştım,mumlar fılan.karanlık..sonra romantık bı muzık acıp dansettık.
cok guzeldi.:asigim:
acayıp mıdem ulanmıstı ertesı gun mahvolmuştum.meğer hamıleymişim haberım yokkaydirigubbakcemile3

Ana kucagi hani su genis ustunun cadiri olmayan ayarlanabiliyoya hani ister oturur pozisyon ister yatik yayli gibi sallaniyoda ablatabildim mi biz ona diyoz yaa dukkanda satiyoz ya firmadan oyle geliyo ben mi yanlis biliyom yoksaa

ana dizi denılıyor ona ana kucağı arabaya monte edılen dıye bılıyorum ben.
puset ıse apayrı..bebek arabası..

bende hedıye almayacağım.
su an calısmadığım ıcınn onun parasıyla ona bısıler almak sacma gelıyor.
hedıye olmasa da olur ama güzel bır sekıle gecırmek ıstıyorum yınede.:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…