kıyamam yaaa:çok üzgünüm: anam doktorların hepsi ayrı telden calii bizde onlardan ayrı caliizsositososito yavrum hazirana kadar uzat bence raporunu.okul kacmıo ya.biraz daha palazlansın kuzu.nicsacım nerdeyse sırf anne sütü alan bebiş kalmadı gibi.bir yada 2 tanedir heraldeCADIARZUcokacimcoookanammmm siteye girdim güya şevvalden fırsat buldum diye birden misafir bastırdı ben pijamalı tabiimirmirmirmirşimcük gittiler.
ya celencim güya başlıycaktım ama dr a kontraole gittik bu ay 400 gr almış bi de okula başlarsam sütüm gider korkusuyla ve laf aramızda bırakamadım da:asigim:başlamadım rapor aldım.bu ay 400 gr aldı ve dr um hala mama yok daha sık emzir anne sütüne devam dedi.meyve sularına bile 15 gün sonra başla dedi ben hala bişey vermedim çok moralim bozuk.:çok üzgünüm:dr a 800 gr alması gerekmez mi dedim hareketlendi de o nedenle dedi.4buçuk aylık 6 400 gr normalmiş.napim sizce kızlar ya.15 gün adaha bekleyeyim mi hem başlasam ne vereceğimi bile bilmiyom ne zamandır da yazdıklarınızı çok okuyamıyorum siz napıyosunuz banim gibi anne sütünden başka bişey vermeyen var mı
Gecen mercimek corbasi yaptin masada aklima geldin len gulecem gulemiyom da buarada yavv mercime cikti adimiz hani gercek olsaa da icim yanmasa ahh ah meran agziyla soyler biz mercimegi firina verecez ben gidiyom diye kimse ona bisey demez
kıyamam yaaa:çok üzgünüm: anam doktorların hepsi ayrı telden calii bizde onlardan ayrı caliizsositososito yavrum hazirana kadar uzat bence raporunu.okul kacmıo ya.biraz daha palazlansın kuzu.nicsacım nerdeyse sırf anne sütü alan bebiş kalmadı gibi.bir yada 2 tanedir heraldeCADIARZUcokacimcoook
hmm tamam bakalım yaz buraya merak ediorum inş.bişe çıkmayacak :Saruboceq:yok merancım sağlık ocağına goturdum dun.
boy-koilo kontrolu ve rutin göğüs,sırt,kalp dınlemesı ıcın..
kalca usg ve bas cevresı ıcın haftaya goturucem hastaneye.gecen ay 17 sınde mı ne goturmustum.tam bır ay olsun dıye beklıyorum.:1hug:
temem demioozAglarim amaa yaa aa aa:senaglama:
he yaa yokk nerde aceba CADIARZUKizlarr bu zambakk nerdee yavv marak ettim haa iyicee hep gelirdi bi annesi gelince gelememiisti
hoşgeldin cnm a.s. sadece anne sütü alan kalmadı galiba az az tattıor herkes a.snisaaaa basladınmı len okula*bebişe kim bakii?[
anammmm siteye girdim güya şevvalden fırsat buldum diye birden misafir bastırdı ben pijamalı tabiimirmirmirmirşimcük gittiler.
ya celencim güya başlıycaktım ama dr a kontraole gittik bu ay 400 gr almış bi de okula başlarsam sütüm gider korkusuyla ve laf aramızda bırakamadım da:asigim:başlamadım rapor aldım.bu ay 400 gr aldı ve dr um hala mama yok daha sık emzir anne sütüne devam dedi.meyve sularına bile 15 gün sonra başla dedi ben hala bişey vermedim çok moralim bozuk.:çok üzgünüm:dr a 800 gr alması gerekmez mi dedim hareketlendi de o nedenle dedi.4buçuk aylık 6 400 gr normalmiş.napim sizce kızlar ya.15 gün adaha bekleyeyim mi hem başlasam ne vereceğimi bile bilmiyom ne zamandır da yazdıklarınızı çok okuyamıyorum siz napıyosunuz banim gibi anne sütünden başka bişey vermeyen var mı
ya o da yok yağmurankarda yok:sm_confused: msn ede gelmio:uhm:
evet yaa bende merak etttim nie gelmioo kii CADIARZU bi yere gitcem falan dedi biz mii kaçırdık aceba celencim CADIARZU
cıtırım hamileyken mays ta rapor aldım ben.eylüldede sözleşmem doluodu yenilemedim.burdada basvurmadım.burda imkanlar cok güzel okulöncesi için.fenerbahce kolejine basvuru yapıcam önmüzdeki dönem.bide anafen okulları vsr.onada.devletten kat kat fazla gzel alınıosositosositocelen sen ne zaman baslıcan?*hamıleyken zati gıtmıodun?
tayın işin nasıl oldu?okul falan yakın mı?nası yapıon bı anlatıver bakim
yavrum genelde elma suyuylan baslandı.ama herkes nerdeyse ayrı telden calıo.baslıklar var burda.kfan karısmazsa oku.valla ben sofrada ne varsa parmak uuyla tattırıorum.balığından peynirine nohutundan salata suyuna kadar tattı.hatta karnıbahar suyu bile yuvarladı mideyecokacimcoookpeki neyle başlıycam valla bebek beslenmesi konusunda bişey bilmiyom bildiğim bi anne sütü o da kendiliğinden oluveriyocokacimcoook
dısarı cıkıp bişi alamıyceem için netten bakıodum bende şindik.ctesiye geldiği için yemeğe dısarde oluciizsositososito şans işte ctesi benm çiş gnüm denk geldi puhahaa:roflol:kızlarr 14 subat gelıo malum.. var mı plann??
guzel fıkırlerı olan sülesın bakiimm
bu arada aman yok ben ne hedıye alcam o alsın ya da ben nıye surprız bişiler yapiim o yapsın gıbı
laflar ıstemıorum len ona gorekötükedihüso
bura kesın ole bı baslık acılmıstır ama niree ki acep
he yaa yokk nerde aceba CADIARZU
hoşgeldin cnm a.s. sadece anne sütü alan kalmadı galiba az az tattıor herkes a.s
evet yaa bende merak etttim nie gelmioo kii CADIARZU bi yere gitcem falan dedi biz mii kaçırdık aceba celencim CADIARZU
bilmem:sm_confused: okula basladı dese aksam gelirdi.zambak firaaaarr:lepi: yağmur firaarr:lepi: baska varmı ki??
kızlarr 14 subat gelıo malum.. var mı plann??
bu arada aman yok ben ne hedıye alcam o alsın ya da ben nıye surprız bişiler yapiim o yapsın gıbı
leyla kuzum sen puset diee neye diorsunn????pusetiniz varsa tekrardan nie alıryorsun anlamadım ben ?puset die oto koltuğuna yada taşıma koltuğuna mı diorsun ben miii yanlış anladım CADIARZU
Biz Bebek arabasi olacaz canimpuset dedgim su ici cukur olupta biseylerle destekledigimiz varya oto koltugu gibi oto koltugu farkli o direk oturacak sekilde bu biraz yatik
kızlarr 14 subat gelıo malum.. var mı plann??
o anakucağı leylacım a.s
Ana kucagi hani su genis ustunun cadiri olmayan ayarlanabiliyoya hani ister oturur pozisyon ister yatik yayli gibi sallaniyoda ablatabildim mi biz ona diyoz yaa dukkanda satiyoz ya firmadan oyle geliyo ben mi yanlis biliyom yoksaa
hmm bilmiorum ya düşünmedim hiiçç CADIARZU birlikte olalım yeterrr artık :asigim: çok bişe ifade etmioo artık bana sadece o gün olmasıı :1closedeyes: heyecanım ilk günden fazla eşime sevgim aşkım da öylee ama 14 şubatta sadece o güne saplanıp kalıorsun :1closedeyes: tatlı dil güler yüz birgün değil hergün olsuun yaww özellikle o gün için bişe yapmasın maske takmayalım ikimizde yaww a.s bizim çok uzun zaman ayrı kaldığımız zamanlar olduğu için birlikte olmak onu gülen yüzünü görmek yeter bende ona güleryüzlü olursam süpriz falan sıfır kalır :asigim:
Ana kucagi hani su genis ustunun cadiri olmayan ayarlanabiliyoya hani ister oturur pozisyon ister yatik yayli gibi sallaniyoda ablatabildim mi biz ona diyoz yaa dukkanda satiyoz ya firmadan oyle geliyo ben mi yanlis biliyom yoksaa
Yaa ben cikip bi hediye almamam zaten ben yas pasta yapip sevgilier gunumuz kutulu olsun yazmayi dusunuyorum en guzel hediyeden daha cok ikrama gecer ona acaba o ne dusunuyo bilmem belki disarda yemek yeriz hediye almadan pek anlamiyo yemege goturuyodu elmaciogluna iskender yemeye girerdik hep ayy canim istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?