maske takmakla ılgısı yokkı canım..
tammam hergun oyleyız zaten de ne bliiim kırkyılın bası bısı olsun.değişik bişi..
ozellıkle cocuk gırdıkten sonra hayatımıza,iyice değişiyor hersey normal olarak.buda bıze katacak guzel bır renk olsun..:asigim:
gecen yıl ben guzel mamişler hazırlamıştım. masayı hazrılamıştım,mumlar fılan.karanlık..sonra romantık bı muzık acıp dansettık.
cok guzeldi.:asigim:
acayıp mıdem ulanmıstı ertesı gun mahvolmuştum.meğer hamıleymişim haberım yokkaydirigubbakcemile3
bende hedıye almayacağım.
su an calısmadığım ıcınn onun parasıyla ona bısıler almak sacma gelıyor.
hedıye olmasa da olur ama güzel bır sekıle gecırmek ıstıyorum yınede.:asigim:
hediye ihtiyacı olan bişey alabilirim akşam eşim kereme bakarken evin karşısında alışveriş merkezi var ordan bi pant.gömlek yada hırka ne beğenirsem bakalım
valla benimki geçen ay hedie almaktan bıktı adam önce yılbaşı manto battaniye almış hastaydım o sıralar şu bizim bebişlerin tulum fermuarlı battaniyelerinden,sonra evlilik yıldönümüzdü 6ocak pasta yaptırmış ,sonra 31 ocak doğumgünümdü tek taş almışşş geçen hafta tvde sevgililer günü reklamını gördü neeee bide 14şubat mı var dedi hepsi üst üste geldi yani almaz heralde artık :asigim::asigim: ama alırsa da sevinirim yani:dance:
puhhaaa bende herife dedim bana ne alcan diedelikafadulden bişe alamıcam dedihödüğün önde geleniÇok üzgünüm çoook:enbuyukkk:
gerçektenmi :1shok:ay ne güzel yapmışsın şu an benimkide kuduruk babası yok onumu anladı naptı bebeğim.bende dinleteyim bakiim:lepi:hamileyken hergün bebeğime yusuf suresi dinletrdim.oda sakinleşirdi.sanırım uykuya geciodu.azönce kudurdu gene aklıma geldi actım şimdi kuzu kuzu oturmus yusuf suresi dinlio esnio:Saruboceq:senağlama:asigim:
Bende sevmiyorum kendi parasiyla kendine hediye almayi gecen dogum gunuydu pantolon ve kazak aldim ama o para benim sayilirdi kizima dogum hediyesi almamislar akrabalar kiyafeti coktur sen ihtiyaci olan seyi al diye para vermislerdi o para ile aldim mesela hep param yoksa pasta yaparim masa hazirlarim oylede bi emek vermis oluyorum hem mutluda oluyo
nisaaaa basladınmı len okula*bebişe kim bakii?[
anammmm siteye girdim güya şevvalden fırsat buldum diye birden misafir bastırdı ben pijamalı tabiimirmirmirmirşimcük gittiler.
ya celencim güya başlıycaktım ama dr a kontraole gittik bu ay 400 gr almış bi de okula başlarsam sütüm gider korkusuyla ve laf aramızda bırakamadım da:asigim:başlamadım rapor aldım.bu ay 400 gr aldı ve dr um hala mama yok daha sık emzir anne sütüne devam dedi.meyve sularına bile 15 gün sonra başla dedi ben hala bişey vermedim çok moralim bozuk.:çok üzgünüm:dr a 800 gr alması gerekmez mi dedim hareketlendi de o nedenle dedi.4buçuk aylık 6 400 gr normalmiş.napim sizce kızlar ya.15 gün adaha bekleyeyim mi hem başlasam ne vereceğimi bile bilmiyom ne zamandır da yazdıklarınızı çok okuyamıyorum siz napıyosunuz banim gibi anne sütünden başka bişey vermeyen var mı
canım ben de geçen hafta elma-havuç suyu verem dedim anca 2 çay kaşığı vermişimdir kızım beğenmedi almadı ben de bıraktım zorlamadım.. dün ve önceki gün de milupanın kaşık mamasından verdim azcık onu da yarım yamalak zar zor yedi.. bıraktım şimddi hiç bişe vermiyom.. ben de sadece anne sütü veriyorum
önümüzdeki hafta içi dr a götürcem ona göre o derse öyle yapıcam..
Biraz once evde burcak biskuvi vardi bende bi deneyim bakim diyee kendi sutumle ezdim biraz 4 5 kasik verdim once emzirdim sonra verdim aman nasil yedi ayy cok hosuma gitti yaa emzirmekte zevklide buda daha bi baska ayni enik kediler gibi nasil yalaniyo versem daha yiyecek vermedim ama ayy kizim her verdigimi yiyo insallah pesinde dolastirmicak
puhhaaa bende herife dedim bana ne alcan diedelikafadulden bişe alamıcam dedihödüğün önde geleniÇok üzgünüm çoook:enbuyukkk:
nnaber kızlar nassınız görmeyeli.dipçik gibisiniz maşşallah:roflol:
iyiyiz canım sen nasılsın.. kaynanan napıyoklava:
celen sen hani püre müre veriyodun.anlamadım şimdi ben.elma armut suyu verdim.püreye de başlayacam diyodun:uhm:
bu arada ben 1 tane elmayı sıktım.yarım çay bardağı etti.bardakla verdim hepicini içti maşallah eylül.daha istiyo.ağlıyo.ama yalancı emziği dayadım ağzına:roflol:
celencim.zeytinyağı yumuşatır.yıkayınca suyla iyice yumuşar.yıkadıktan sonra tara canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?