2008 Ekim Anneleri

maske takmayı ben kendi adıma söyledim ben kendimi öyle hissederim kimse üstüne alınmasın :1closedeyes:
geçen sene ben biliordum hamile olduğumu 14 şubatta bi kar yağmıştı istanbulaa diz boyuu :1shok: eşimde iş görüşmesi için antalyaya geliorduu ayrıydık yinee...sabaha kadar msjlaşmıştıkk :asigim:

bende hedıye almayacağım.
su an calısmadığım ıcınn onun parasıyla ona bısıler almak sacma gelıyor.
hedıye olmasa da olur ama güzel bır sekıle gecırmek ıstıyorum yınede.:asigim:

canım sana katılıyorum madem öyle bir gün var herkes tarafından kabul edilen niye değerlendirmeyelim.. o günü yok saymak hoşuma gitmiyor. ufak bir hediye bir yemek ve güzel sözler.. daha ne olsun de mi..a.s.:1hug:

Biraz once evde burcak biskuvi vardi bende bi deneyim bakim diyee kendi sutumle ezdim biraz 4 5 kasik verdim once emzirdim sonra verdim aman nasil yedi ayy cok hosuma gitti yaa emzirmekte zevklide buda daha bi baska ayni enik kediler gibi nasil yalaniyo versem daha yiyecek vermedim ama ayy kizim her verdigimi yiyo insallah pesinde dolastirmicak

hediye ihtiyacı olan bişey alabilirim akşam eşim kereme bakarken evin karşısında alışveriş merkezi var ordan bi pant.gömlek yada hırka ne beğenirsem bakalım

valla benimki geçen ay hedie almaktan bıktı adam önce yılbaşı manto battaniye almış hastaydım o sıralar şu bizim bebişlerin tulum fermuarlı battaniyelerinden,sonra evlilik yıldönümüzdü 6ocak pasta yaptırmış ,sonra 31 ocak doğumgünümdü tek taş almışşş geçen hafta tvde sevgililer günü reklamını gördü neeee bide 14şubat mı var dedi hepsi üst üste geldi yani almaz heralde artık :asigim::asigim: ama alırsa da sevinirim yani:dance:

hamileyken hergün bebeğime yusuf suresi dinletrdim.oda sakinleşirdi.sanırım uykuya geciodu.azönce kudurdu gene aklıma geldi actım şimdi kuzu kuzu oturmus yusuf suresi dinlio esnio:Saruboceq:senağlama:asigim:

puhhaaa bende herife dedim bana ne alcan diedelikafadulden bişe alamıcam dedi hödüğün önde geleniÇok üzgünüm çoook:enbuyukkk:

Bende sevmiyorum kendi parasiyla kendine hediye almayi gecen dogum gunuydu pantolon ve kazak aldim ama o para benim sayilirdi kizima dogum hediyesi almamislar akrabalar kiyafeti coktur sen ihtiyaci olan seyi al diye para vermislerdi o para ile aldim mesela hep param yoksa pasta yaparim masa hazirlarim oylede bi emek vermis oluyorum hem mutluda oluyo

hamileyken hergün bebeğime yusuf suresi dinletrdim.oda sakinleşirdi.sanırım uykuya geciodu.azönce kudurdu gene aklıma geldi actım şimdi kuzu kuzu oturmus yusuf suresi dinlio esnio:Saruboceq:senağlama:asigim:
gerçektenmi :1shok:ay ne güzel yapmışsın şu an benimkide kuduruk babası yok onumu anladı naptı bebeğim.bende dinleteyim bakiim:lepi:

canım biz çalışmıyoruz o yüzden hediye alacaksakta illa kocalarımızın parasıyla alacağız yada hiç almayacağız.benim kumbaram vardır mesela elime geçtikçe üç beş kuruş atarım ordan hediye alırım.sevinir eşim hediyeye sürprizlere.hediye şartta değil tabi.güzel bir masa sevdiği yemekler bir güler yüz hoş bir sözde yeter bence.tabi anlayanaaaaaayerimseniben

ayy inş canım iştahlı bi çocuk olur valla yapıp da yemeyince çok kötü oluo benm yaptığım şeylerin yarısı çöpe gitti buzamana kadar...afiyet olsun hacer hanımahihoyyyt

puhhaaa bende herife dedim bana ne alcan diedelikafadulden bişe alamıcam dedi hödüğün önde geleniÇok üzgünüm çoook:enbuyukkk:

seninkine madalya takmak lazım hödülükte rakip tanımıoÇok üzgünüm çoook

pc açık kalmış sanırım tüm gün online göründüm burada ama ben de bugün kızımı da aldım dışarı çıktım çok iyi geldi yaaa
eşime hediye alacaktım ama bi baktım ki kendime bi sürü kitap, dvd almışım kaydirigubbakcemile3 para kalmadı ehehehe

celen sen hani püre müre veriyodun.anlamadım şimdi ben.elma armut suyu verdim.püreye de başlayacam diyodun:uhm:

bu arada ben 1 tane elmayı sıktım.yarım çay bardağı etti.bardakla verdim hepicini içti maşallah eylül.daha istiyo.ağlıyo.ama yalancı emziği dayadım ağzına:roflol:

hee püreyide veriom.daha dün elma püresi verdim.ama birazını cıkarıo yerken.nieki yanlıs mı yazmısım biyerefisfisfis
kızlaar bana bi yardım edin bakam.şindik cemrede konak olustuydu.zeytinyağı sürdüm azönce 10 dk bekletsem yetermi?bide yağlıyken mi tarıcam yıkadıktan sonramı?

ya kızlar birkere çocuğun parmağını emmesi beyninin geliştiğini gösterir.kim sallıyo zekasıyla ilgili problem var falan diye.

celencim.zeytinyağı yumuşatır.yıkayınca suyla iyice yumuşar.yıkadıktan sonra tara canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…