hee püreyide veriom.daha dün elma püresi verdim.ama birazını cıkarıo yerken.nieki yanlıs mı yazmısım biyerefisfisfis
kızlaar bana bi yardım edin bakam.şindik cemrede konak olustuydu.zeytinyağı sürdüm azönce 10 dk bekletsem yetermi?bide yağlıyken mi tarıcam yıkadıktan sonramı?
bugün sevgililer gününde ne alcaz ne beklionuz kocelerinizden konu buymuş ne alcan kız iboşşşşben geldim kuzular, hüf geçmişi okumaktan bi hal oldu, son durum nedir özetleyiverin baam
aaaa size bi haber ağustos annelerinden biri 5haftalık hamileymiş süpriz olmuş(bu yüzden de banlanmam inş:roflol:)len ben daha regl olmadım kilo neyim de gitmedi olimm:roflol:bize 2.geliyo sanırsam:roflol::roflol:
aman allah kimseyi pc siz internetsiz bırakmasın (bugünün duası) amin deyim bakem:1ninca:hepinizi çooooooooooooooooooooooook özledim ayrıyeten giremediğim her dakka çatladım
bilgisayarda problem vardı çok şükür halloldu artık hep sizleyiiiiiim başınıza çöreklenecem yani hı hı hı
biz iyiyik.kaynanam şimdi kocişiynen gesmeye gidecek.bi de görümcecimi biyere yollasak ben de kocişiminen başbaşa kalsam barime ama yok len gidecek yersenağlama
ferrum ne zambak:uhm:
len ben daha regl olmadım kilo neyim de gitmedi olimm:roflol:bize 2.geliyo sanırsam:roflol::roflol:
len ben daha regl olmadım kilo neyim de gitmedi olimm:roflol:bize 2.geliyo sanırsam:roflol::roflol:
hepinizi çooooooooooooooooooooooook özledim ayrıyeten giremediğim her dakka çatladım
bilgisayarda problem vardı çok şükür halloldu artık hep sizleyiiiiiim başınıza çöreklenecem yani hı hı hı
bugün sevgililer gününde ne alcaz ne beklionuz kocelerinizden konu buymuş ne alcan kız iboşşşş
aaaa size bi haber ağustos annelerinden biri 5haftalık hamileymiş süpriz olmuş(bu yüzden de banlanmam inş:roflol:)
aman allah kimseyi pc siz internetsiz bırakmasın (bugünün duası) amin deyim bakem:1ninca:
sen şimdi hamile değilsen bile buakşam kalırsın eylülcüm animallah:jeyyar:
Bende olmadim daha bacum biz 2009 ekim anasida olacaaz herhalde
bugün sevgililer gününde ne alcaz ne beklionuz kocelerinizden konu buymuş ne alcan kız iboşşşş
aaaa size bi haber ağustos annelerinden biri 5haftalık hamileymiş süpriz olmuş(bu yüzden de banlanmam inş:roflol:)
aman allah kimseyi pc siz internetsiz bırakmasın (bugünün duası) amin deyim bakem:1ninca:
Bende olmadim daha bacum biz 2009 ekim anasida olacaaz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?