2008 Ekim Anneleri

canım zeytinyağını da uygula ama sebamed şampuanla yıkadıktan sonra beklazon kremi difirüksiyon yap...kesin çözüm 1seferde geçirdi kereminkini dr söylemişti
bide sık sık yıka demişti

hepinizi çooooooooooooooooooooooook özledim ayrıyeten giremediğim her dakka çatladım
bilgisayarda problem vardı çok şükür halloldu artık hep sizleyiiiiiim başınıza çöreklenecem yani hı hı hı

biz iyiyik.kaynanam şimdi kocişiynen gesmeye gidecek.bi de görümcecimi biyere yollasak ben de kocişiminen başbaşa kalsam barime ama yok len gidecek yersenağlama

bu arada benim tontiş tam 1 haftadır kuduruk vaziyette zannımca ferrumdan oldu bugün vermedim gece yarımsaatte bi uyanıyo gündüzde ağlama krizlerine giriyo çok korkuttu beni ya napsam susmadı bugün keşke kk olsa diye dilimde tüy bitti kızlar iyiyki varsınız yaaa

ben geldim kuzular, hüf geçmişi okumaktan bi hal oldu, son durum nedir özetleyiverin baam
bugün sevgililer gününde ne alcaz ne beklionuz kocelerinizden konu buymuş ne alcan kız iboşşşş
len ben daha regl olmadım kilo neyim de gitmedi olimm:roflol:bize 2.geliyo sanırsam:roflol::roflol:
aaaa size bi haber ağustos annelerinden biri 5haftalık hamileymiş süpriz olmuş(bu yüzden de banlanmam inş:roflol:)
aman allah kimseyi pc siz internetsiz bırakmasın (bugünün duası) amin deyim bakem:1ninca:

len ben daha regl olmadım kilo neyim de gitmedi olimm:roflol:bize 2.geliyo sanırsam:roflol::roflol:

anaaaaaa delirmeyin leeeeeennnn, allah olmayanlar a versin, abooooooo aklıma gelince bilem tırsıyom, o sezeryan ne nalet bişiydi öle yaaaaaa, ikinciyi yimiyo artık :çok üzgünüm:

hoşgeldin ule nerdeydin seni merak ettik, bak kıymetini bil he :mymeka:

tossssssun gibi oğlan doğuruverdim ayol ondan büyük hediyemi olar :roflol: ya harbiden ne etsemki, çarşıya çıkamam havalar soğuk, netten de ne alem bilmemki, anam benimkisi cimri bi adam, bişe alsam niye aldın masraf diye söylenir, almasam siz kızcanız, ne edim yav ben şindik :uhm: hah buldum, en güzeli mercimek yimeeee :roflol:
ahanda kimmiş lem o, abooooo, daha bebe emziriyodur len o, amaninnn, tırrsttım delikafadulden bu arada aminnnnnnnnnn:sm_cool:

sen şimdi hamile değilsen bile buakşam kalırsın eylülcüm animallah:jeyyar:

yok bugün daha ayın 11i, bence 14ünde kalır :jeyyar:

Annaa vallami yavv ne zor olurr bee hamile kalinca bebiside emziremiyomusun ayy insallah beklemedigimiz bi anda gelmez 2 bebisler korunuyoz amaa yinede cok korkuyom bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…