hee anlamii "sevenin halinden sevenler anlar"he yaw ibolya karısı anlamiiii :roflol: ben de hırsımdan emzik emmeye başlıcam bi dünya para verdim ne kadar emzik varsa aldım emmiyo :roflol:
ama bugün dışarı çıktık arabaylan gezdirdi babişimiz eylül benim kcuağımdaydı ve emzik eme eme uyudu yafrimmm :asigim:
leyynn kızcaaaz depresyondayım diyo sen de damar şarkı yolluyon peehhhh :mymeka:
selam kızlar iyi gece muhabbetleri diliyorum.burnumdan gelen ist.tatilinin ardından evde temizlik yaptım bugün kiti kerem de öksürüo halen dua edin çabuk atlatsın teyzeleri yarın bizim dr a gösterecez bide....
hepinizi öptüm iyi geceler
Selam bacilar ne yaptinizz killatmamsiniz aferim celeen nerdesin kiiz ozledikk senuu killi karuu
selam kızlar iyi gece muhabbetleri diliyorum.burnumdan gelen ist.tatilinin ardından evde temizlik yaptım bugün kiti kerem de öksürüo halen dua edin çabuk atlatsın teyzeleri yarın bizim dr a gösterecez bide....
ösleeem gecmiş olsun bacııııma.s. yavrus senn noldu test olayınCADIARZU
lülülülülülü kıllı senin kocandır ben daha yeni yolundumlülülülülülü gaaayet kılsuzuumlülülülülülüsositososito
hmmm inşallah hayırlı haberlerle gel kuşum.:Saruboceq:yarın gitcem canım test sonucu perş cuma çıkcaktı ama ist.da olduğum için pazartesiye kaldı bakalım inş iyi çıkar heycanla bekliom:uhm:
Yaa kizlar acyip sacim dokukuyoo bu Sacii dokulellen karularr ne yaptinizz siz nasill geciyoo demir eksikligindenmis ya demir hapi felan.mi kullanmak gerekiyoo kel kalacam yoksaa
hmmm inşallah hayırlı haberlerle gel kuşum.:Saruboceq:
ya bioblas mı ne varmıs onu diolar amaCADIARZU hakkat cok kötü oluo.bebeğin koynunda bezinde yerlerde.bi yere gidemiyorum gittiğim heryerde bırakıorum bitane.hele kaynanamda yataktan bi kalkıodum olduu gibi saç:çok üzgünüm:
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...6519-kizima-isim-secer-misiniz-teyzeleri.html
kızlar anketime katılabilir misiniz yardımlarınızı bekliorumkaydirigubbakcemile5
puhaaaa:roflol: ben cirkefim kocam bendende cirkef:mymeka:
he yaw ibolya karısı anlamiiii :roflol: ben de hırsımdan emzik emmeye başlıcam bi dünya para verdim ne kadar emzik varsa aldım emmiyo :roflol:
ama bugün dışarı çıktık arabaylan gezdirdi babişimiz eylül benim kcuağımdaydı ve emzik eme eme uyudu yafrimmm :asigim:
leyynn kızcaaaz depresyondayım diyo sen de damar şarkı yolluyon peehhhh :mymeka:
ben kaçanzi:a015: sabahın 6 sından beri ayaktayım ve yol yorgunuyummirmirmirmir herif yarın nöbetci sabaha kadar kıllatıruk artıkınlülülülülülü ya su oyun sayfasına okey falan kosalarda arada hep beraber takılsaksositososito
haden cok öptüm gud nayt(ibolya angutuun ingilizcesi muhahaaa:roflol:)
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...6519-kizima-isim-secer-misiniz-teyzeleri.html
kızlar anketime katılabilir misiniz yardımlarınızı bekliorumkaydirigubbakcemile5
Yaa kizlar acyip sacim dokukuyoo bu Sacii dokulellen karularr ne yaptinizz siz nasill geciyoo demir eksikligindenmis ya demir hapi felan.mi kullanmak gerekiyoo kel kalacam yoksaa
hmmm inşallah hayırlı haberlerle gel kuşum.:Saruboceq:
ya bioblas mı ne varmıs onu diolar amaCADIARZU hakkat cok kötü oluo.bebeğin koynunda bezinde yerlerde.bi yere gidemiyorum gittiğim heryerde bırakıorum bitane.hele kaynanamda yataktan bi kalkıodum olduu gibi saç:çok üzgünüm:
Ben defneye oy kullandim yaa ben defne ismini cok seviyorum ve kizimin adinida hep defne koymak istiyodumm babasi annesinin adini koymak istedii kabul ettim 2. Kiz olursa koymak istiyorum hatta bugun lafi gecti hacere kizim erkek kardesin olursa adi alper olsun senin isminle uyumlu olur biraz dedim hoduk diyo ki yokk erkek olursada rahmetlik babamin adi olacak diyoo alll koyardimdaa yok istersen sulaleni koyak eben deden kim varsa ona gore cocuk doguruyum onlar kusur kalmasin babanin adinida abinin oglu olursa o koysun dedim alper olacak oglumun adi dedim olamayan ogul icin bile kavga ediyozz
ben defne dedim :lepi: cemre ya da eylül koyma da :roflol: :roflol:
akşam eylüle pirinç unundan mama yaptım ama yarım su bardağına 1 tatlı kaşığı pirinç unu, pişince 2 ölçek devam maması şeklinde yaptım.. yedi ama az geldi, yarım kase de kaşık maması yedi :lepi: eğer güzel yiyorsa kaşıklan yedirmek acaip zevkli yaa
ama yemek istemiyosa çok püskürtüyoo yer gök mama oluyooooklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?