2008 Ekim Anneleri

çok şükür atlattık yaaa..ya bu ates olayı çocuktan cocuga degişiyo galiba bünye meselesi herhalde fisfisfisCADIARZU

ne karışıyon leyn yusufuma klava: nasıl isterse öyle olur hem bence yusufum her haliyle çok yakışıklı bayılıyom yusufa hart hart ısırasım geliiiii ama ısırcek yeri yok

zambakcım cemreylen gülcenin arasında 1 gün var ve kilo/boy aynı gidio.anam her bi mokları benzeşii.bide emzik yönünden eylülle cemre seninkine benzeseymiş pek bi ii olceemiş

kimin pirens, bizim pirensmi, yok anam biz güdük olcez kararlıyız senağlama

destinanın prensi için demiştim amma senin prens de seni utandıracak görürsün ................hem de uğraşma boyuyla , aklı kocaman olsun bebişlerimizin

ne karışıyon leyn yusufuma klava: nasıl isterse öyle olur hem bence yusufum her haliyle çok yakışıklı bayılıyom yusufa hart hart ısırasım geliiiii ama ısırcek yeri yok

karışırım olm, bi güdüğü daha kaldırmaz bu yürek kaydirigubbakcemile3
çok şükür atlattık yaaa..ya bu ates olayı çocuktan cocuga degişiyo galiba bünye meselesi herhalde fisfisfisCADIARZU

bilmem belki bünyeyle alakalı olabilir ama hacerin filan da çıktıydı ateşi, demekki sizin bünye çok kuvvetli, meaaaşallah

zambakcım cemreylen gülcenin arasında 1 gün var ve kilo/boy aynı gidio.anam her bi mokları benzeşii.bide emzik yönünden eylülle cemre seninkine benzeseymiş pek bi ii olceemiş

emziği vermez olaydım gece durmadan uyanmamızın debebi emzik emziği düşüyo ağzından başlıyo ağlamaya sabaha kadar elli kere kalkıp emziğini veriyom bide 3 emzikle yatıyoz her sabah emzikleri beşiğin etrafından altından topluyom çıkarıp atıyo sonra da ağlıyo
biberonu da hiiiiiiiiiiç almıyo zaten

slm herkese herkes iyidir insallah:1hug: kizim besinci ayina girdi bugün cok mutluyum cokkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun tuucecim.ne gzel kolaycana atlatmısnıız
tesekkür ederz celencim..cıbıl cemre nasııı..niye uyumuyoki acep dişmi geliokifisfisfis
bu arada hosgeldin destina..arkadaslar burda saygın bi kişilik oldugunu söylediler a.s.bende yeniyim çömezim yaniiiiikaydirigubbakcemile3

canım benim oğlanda hiççç biberon almıyodu kardeşim chicco nun bir biberon emzini bulmuş alıp geldi anne memesi ile uyumluymuş akışıda çok zor ayny anne memesinden emiyo gibi sıpa onu aldı evde biberon ve biberon emzikleri kolleksiyonu yaptık nerdeyse ama sonunda beyfendinin ağzına uyanı bulduk

beyazzzambak, green olive, ibolya+, kismet yagmur+, necibesari, tuuce+, şen
uleyn yanlış sayfaya mı girdim

yok yok doğru yerdesin kaydirigubbakcemile3,,
slm herkese herkes iyidir insallah:1hug: kizim besinci ayina girdi bugün cok mutluyum cokkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

5. ayınız hayırlı uğurlu olsunnn, daha nice 5 aylar görün inşallah
destinanın prensi için demiştim amma senin prens de seni utandıracak görürsün ................hem de uğraşma boyuyla , aklı kocaman olsun bebişlerimizin

öyle olsun tabi de, yav icük de selvi boylu olsa hiç fena olmazdı hani kaydirigubbakcemile3

cıbılım ii.emzirdim uyudu yatırdım mutfağa gittim geldim uyanmış delleneceeeemmdelikafadulden
destina ekim anneleri bölümnün temel tasıdır:lepi: hamileyken hem akıl verdi hem moralş verdi bizlere.o bambaskadır..:1hug:

beşinci ayınız hayırlı olsunnna.s.

burada bugün hava çok güzel hatta sıcak ohh negüzelkaydirigubbakcemile2
benim kız yemeğe geldi ona yimek yedirmeye gidiyom cokacimcoookgelirim yine:teytey:

beyazzzambak, green olive, ibolya+, kismet yagmur+, necibesari, tuuce+, şen
uleyn yanlış sayfaya mı girdim
puhahaaa manyak karı ne güldüm:roflol:
şen benim canımın içidir hoşgeldin bitaneeeeemŞeniz
biz sizden büyüğüz ablayız yani :dilcikar:
lülülülülülü

hadi bakalım daha nice 5 aylara 5yıllara olsun sağlıkla inşaallah:Saruboceq:

kızlarr ben su spıral olayını hallettım..
taktırdım gitii dünn.
ohh beeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…