çok şükür atlattık yaaa..ya bu ates olayı çocuktan cocuga degişiyo galiba bünye meselesi herhalde fisfisfisCADIARZUoh iyi atlatmışsınız bu seferki aşı krizini de, yavrum napcan işte başlarını beklemeyi uykusuz kalmayı tercih ediyoruz, ya ateşleri çıkıverirse die, valla ateş yapmıyo diyolar ama yine de yapıyo bence, yoksa aşıdan önce 36.2 olan ateş 37.5 a kadar niye yükselsin dimi, ateş düşürcüyü vermesem belki daha da yükselcekti
ne karışıyon leyn yusufumaklava: nasıl isterse öyle olur hem bence yusufum her haliyle çok yakışıklı bayılıyom yusufa hart hart ısırasım geliiiii ama ısırcek yeri yok
kimin pirens, bizim pirensmi, yok anam biz güdük olcez kararlıyız senağlama
çok şükür atlattık yaaa..ya bu ates olayı çocuktan cocuga degişiyo galiba bünye meselesi herhalde fisfisfisCADIARZU
ne karışıyon leyn yusufumaklava: nasıl isterse öyle olur hem bence yusufum her haliyle çok yakışıklı bayılıyom yusufa hart hart ısırasım geliiiii ama ısırcek yeri yok
çok şükür atlattık yaaa..ya bu ates olayı çocuktan cocuga degişiyo galiba bünye meselesi herhalde fisfisfisCADIARZU
zambakcım cemreylen gülcenin arasında 1 gün var ve kilo/boy aynı gidio.anam her bi mokları benzeşii.bide emzik yönünden eylülle cemre seninkine benzeseymiş pek bi ii olceemiş
zambakcım cemreylen gülcenin arasında 1 gün var ve kilo/boy aynı gidio.anam her bi mokları benzeşii.bide emzik yönünden eylülle cemre seninkine benzeseymiş pek bi ii olceemiş
tesekkür ederz celencim..cıbıl cemre nasııı..niye uyumuyoki acep dişmi geliokifisfisfisgeçmiş olsun tuucecim.ne gzel kolaycana atlatmısnıız
emziği vermez olaydım gece durmadan uyanmamızın debebi emzik emziği düşüyo ağzından başlıyo ağlamaya sabaha kadar elli kere kalkıp emziğini veriyom bide 3 emzikle yatıyoz her sabah emzikleri beşiğin etrafından altından topluyom çıkarıp atıyo sonra da ağlıyo
biberonu da hiiiiiiiiiiç almıyo zaten
beyazzzambak, green olive, ibolya+, kismet yagmur+, necibesari, tuuce+, şen
uleyn yanlış sayfaya mı girdim
slm herkese herkes iyidir insallah:1hug: kizim besinci ayina girdi bugüncok mutluyum cokkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
destinanın prensi için demiştim amma senin prens de seni utandıracak görürsün ................hem de uğraşma boyuyla , aklı kocaman olsun bebişlerimizin
tesekkür ederz celencim..cıbıl cemre nasııı..niye uyumuyoki acep dişmi geliokifisfisfis
bu arada hosgeldin destina..arkadaslar burda saygın bi kişilik oldugunu söylediler a.s.bende yeniyim çömezim yaniiiiikaydirigubbakcemile3
slm herkese herkes iyidir insallah:1hug: kizim besinci ayina girdi bugüncok mutluyum cokkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
puhahaaa manyak karı ne güldüm:roflol:beyazzzambak, green olive, ibolya+, kismet yagmur+, necibesari, tuuce+, şen
uleyn yanlış sayfaya mı girdim
lülülülülülübiz sizden büyüğüz ablayız yani :dilcikar:
kızlarr ben su spıral olayını hallettım..
taktırdım gitii dünn.
ohh beeeeeeeee
ii günlerde kullan cıtırım:jeyyar:
kızlarr ben su spıral olayını hallettım..
taktırdım gitii dünn.
ohh beeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?