ii günlerde kullan cıtırım:jeyyar:
eyi artık krokusuz geceler senin savulun leyn çıtır geliiiiiiii :jeyyar:
sğll cnm benim biraz daha iyiyimm Şeniz
yaa eylül duru nasıll dün okudum kıyamam kuzuyaa :çok üzgünüm: sıcak suya oturtmak işe yaradı mıı barii
slm herkese herkes iyidir insallah:1hug: kizim besinci ayina girdi bugüncok mutluyum cokkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım benim oğlanda hiççç biberon almıyodu kardeşim chicco nun bir biberon emzini bulmuş alıp geldi anne memesi ile uyumluymuş akışıda çok zor ayny anne memesinden emiyo gibi sıpa onu aldı evde biberon ve biberon emzikleri kolleksiyonu yaptık nerdeyse ama sonunda beyfendinin ağzına uyanı bulduk
kızlarr ben su spıral olayını hallettım..
taktırdım gitii dünn.
ohh beeeeeeeee
canım eylülüm daha iyi.sıcak su iyi geldi.dr zaten sıcak suya oturtmazsan kan gelir dedisenağlama ama Allah'a şükür şimdi iyiyiz.
sana da geçmiş olsun canıma.s..çabuk iyileş.sana bebişlerinin,kocişinin ve bizim ihtiyacımız var.:1hug:
hayırlı olsun canımmmm Şeniz
ya bak yaramı deştin.. bizim de kolleksiyonumuz var ve eylül biberonla su içiyor ama anne sütü-mama-meyve suyu içmiyor.. su içeceği zaman da biberon ucu farketmiyor, hepsi ile içebiliyor.. bir tek bu chicco nun biberonunu almamıştım, kauçuk diye.. annem de artık alma, alacak olsa alırdı bi sürü biberon aldın diyor.. ben şimdi bu chicco biberonu alsam tutar mı aceba???? anne sütünü arda biberonla vermek istiyorum çalışmaya başlayınca nolacak yawww.. bi o kaldı heralde almadığımmm :uhm:
hayırlı olsunnnn :jeyyar: çok acıdı mı???
slmmmmmmm kızlarrr.bizde bugün 5 aylık olduk çoookkk şüküürrr.aaa kısmetcim sen de 4 ekim de mi doğum yapmıştın hayırlı uğurlu olsun.
çıtırcım süpersin korkuya sooonn.gözlerini kaparsın vazifeni yaparsın artıkınnn.ha bbir de belki biliyosundur ama ben yine de söyliimm.kardeşimde taktırmıştı.ara ara kanamaları oluyodu bir de adeti biraz uzun sürüyodu.dr spıralden demüştüü..
hayırlı uğurlu olsun len çıtırrrr.artıkın uykusuz her gece,yorgun ölesiyeeeee:roflol:
bızım minişle cee-eee oynadım şımdı..allahım ne kahkalarr ne kahkahalarr:roflol:
battanıyeyı yuzune kapatıyorm.bırden kaldırıp ce-eee dıyorum..deneyın bakalım...
onu gulerken gormek dunyanın en guzel şeyı herlade..
ya çakılım ek gıda tariflerine muhallebi yazmışsın ya.orda sen pirinç unu kullanmışsın.kabızlık yapıyo mu onları yiyince?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?