2008 Ekim Anneleri

sğll cnm benim biraz daha iyiyimm Şeniz

yaa eylül duru nasıll dün okudum kıyamam kuzuyaa :çok üzgünüm: sıcak suya oturtmak işe yaradı mıı barii

canım eylülüm daha iyi.sıcak su iyi geldi.dr zaten sıcak suya oturtmazsan kan gelir dedisenağlama ama Allah'a şükür şimdi iyiyiz.

sana da geçmiş olsun canıma.s..çabuk iyileş.sana bebişlerinin,kocişinin ve bizim ihtiyacımız var.:1hug:

slm herkese herkes iyidir insallah:1hug: kizim besinci ayina girdi bugün cok mutluyum cokkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun canımmmm Şeniz

ya bak yaramı deştin.. bizim de kolleksiyonumuz var ve eylül biberonla su içiyor ama anne sütü-mama-meyve suyu içmiyor.. su içeceği zaman da biberon ucu farketmiyor, hepsi ile içebiliyor.. bir tek bu chicco nun biberonunu almamıştım, kauçuk diye.. annem de artık alma, alacak olsa alırdı bi sürü biberon aldın diyor.. ben şimdi bu chicco biberonu alsam tutar mı aceba???? anne sütünü arda biberonla vermek istiyorum çalışmaya başlayınca nolacak yawww.. bi o kaldı heralde almadığımmm :uhm:

kızlarr ben su spıral olayını hallettım..
taktırdım gitii dünn.
ohh beeeeeeeee

hayırlı olsunnnn :jeyyar: çok acıdı mı???

şişş bağaa bakın smdık doktor dedıkı
1 ay cok dıkkat et,ıyıce yerleşene kadar dedi.
ev işi yapma(kım takarr??ev işi yapmadan durulur mu len?*)
ağır kaldırma(cocugu bile)..
sındık ben plates yapıyorum ya,,yapamayacak mıyım??mirmirmirmir

slmmmmmmm kızlarrr.bizde bugün 5 aylık olduk çoookkk şüküürrr.aaa kısmetcim sen de 4 ekim de mi doğum yapmıştın hayırlı uğurlu olsun.
çıtırcım süpersin korkuya sooonn.gözlerini kaparsın vazifeni yaparsın artıkınnn.ha bbir de belki biliyosundur ama ben yine de söyliimm.kardeşimde taktırmıştı.ara ara kanamaları oluyodu bir de adeti biraz uzun sürüyodu.dr spıralden demüştüü..

geçmiş olsunn eylulcumm..:çok üzgünüm:

yk be yav ne acıması..beım gıbı normal doğurmuş bı karıya vız gelırr bu işler:roflol:
ölçü almak ıcın bı alet sokuyolar onu sokunca adet olunca olan sıddetlı bel ve karın ağrısı olur ya oyle bır agrı oldu.takarken falan bişi hıssetmedım zaten.kolay oldu yani..hihoyyyt
dün taktırdım.10 dk da işlem tamamdıa.s ama sonrasında tabi hafıf adet ağrısı gıbı ağrı oldu hala var cok az ama benı rahatsız edıcek bıyutta değil.ama dun bıraz gergınleştırdı bu ağrı beni.cnku doğumda sancılar gırerken boyle hafıf hafıf başlıyordu.sankı o anı yasıyormus gıbı oldum ve sancılarım bırden doğum anındkı gıbı artacakmıs gıbı geldı..
neyse bugun süperımm
hafıf agrı olması zaten normalmiş.
bu arada benım 5. gunumdü dün.deneyelım olmazsa otekı ay takalım dedı dr.baktı kolay takabılecek,hallettı hemen.
cok sevındım ve rahatladım valla su ısı halledınce.:teytey:

nisamın bebişiynen,kısmetimin bebişlerine hayırlı olsun.bizim 5 günümüz var lennn5 ayımıza.yani 5 aya 5 var:roflol:

hayırlı uğurlu olsun len çıtırrrr.artıkın uykusuz her gece,yorgun ölesiyeeeee:roflol:

hayırlı olsun 5. ayınız canımm.bızde 7 gun sonra 5 aylık olucaz,6. ayımıza gırıcez inş..:Saruboceq:
evt canım bılıyorum ama doktorda bahsettı dün.
hatta taktıktan sonra ben herlade kanama artar dedım,doktrda soledı cunku ama tam tersı kanama falan olmadı azaldı.zaten dun 5. gunuydu bugun 6. yanı son gun. bakalım artacak mı?
ama olur okadar ya o rahtalıktan sonra arada bır kanama farketmez.. beım zaten 6 gun suruo.10 gune kadar normalmış spırallıler ıcın..

ya çakılım ek gıda tariflerine muhallebi yazmışsın ya.orda sen pirinç unu kullanmışsın.kabızlık yapıyo mu onları yiyince?

eylülcüm çıtırcım çook teşekkürlerr inşallah hep birlikte her aylarını birbirimize sölicek kadar hep burda oluruz..abaooww konuyu toplam 2 kullanıcı okkiiii nisa ve destinaaaaaaaaaa mı yanlış mı gördüm ben

destinacımmmmmm hoşş geldünnnnn çok ösledikkk seniiiiii.hadiiiii okadar uzun aradan sonra anlat ne ettün naptınnn bacımmmmm.

bızım minişle cee-eee oynadım şımdı..allahım ne kahkalarr ne kahkahalarr:roflol:
battanıyeyı yuzune kapatıyorm.bırden kaldırıp ce-eee dıyorum..deneyın bakalım...
onu gulerken gormek dunyanın en guzel şeyı herlade..

nisacım daha nice 5 ay ve yıllara inşallah kocemen oluolar da bize hiç byümüş gibi gelmiiCADIARZU

bizim cadıda sevii ce-e oyununu.gülüo ama hala sessiz gülüo:çok üzgünüm:

ya çakılım ek gıda tariflerine muhallebi yazmışsın ya.orda sen pirinç unu kullanmışsın.kabızlık yapıyo mu onları yiyince?

hayatım biz mamaya başladığımızdan beri zaten kabızlık sorunumuz olduğu için pirinç unundan kaynaklanan bişey olduğunu sanmıyorum ( çünkü ekstra bişey olmadı ) hem de kabızlık yapacak gıdalardan vermemek de çözüm değil ki eninde sonunda verecez , ılık su içirerek ve sabah ilk mamasına zeytinyağı katarak aşmaya çalışıyoruz kabızlık sorunumuzu

bizimki daha cee den anlamıyo ama gıdıklanıyo.diz kapağının arka tarafından acayip gıdıklanıyo

celenim teşekkür ederim.bütün bebekler sağlıklı büyüsün inşallahhh.gelene soruyom büyüdü mü değişti mi diyee.alık alık bakii suratıma yoo bu böle kalacak aslında büyümicek diyip dalga geçiyolar...

anladım çakılım.ama bizim o yırtılma olayından sonra ben kestim ek gıdayı valla .ama 5 ayımıza da giriyoruz.artık alışması da lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…