celenim teşekkür ederim.bütün bebekler sağlıklı büyüsün inşallahhh.gelene soruyom büyüdü mü değişti mi diyee.alık alık bakii suratıma yoo bu böle kalacak aslında büyümicek diyip dalga geçiyolar...
hee dalga geciilerbende artık dalga gecilmmiim die değişmiş mi diomkaydirigubbakcemile3 ozaman aa ewet deişimiiiiişşş byümüüüüş diolarkaydirigubbakcemile3
off canım acaip dalyan köfte cekii yawcokacimcoookkafamçokkarıştı
anladım çakılım.ama bizim o yırtılma olayından sonra ben kestim ek gıdayı valla .ama 5 ayımıza da giriyoruz.artık alışması da lazım
selam kızlar bugün işe başladım oğluşdan ayrılmak çok zor oldu babanesinin kucağında bana doğru atıo kendini sanki beni al der gibi anladı valla
sabahtan 2kez aradım iki de bir arayıp uyandırmak da istemiom bakalım alışcaz yavaş yavaşsenağlama
evet kauçuk olanı aldı benim oğlan canım birde aldınmı bilmiyorum bebelacğın anne memesine uyumlu olanı çıkmış silikon asılıca anne meme ucu gibi uzuyomuşya bak yaramı deştin.. bizim de kolleksiyonumuz var ve eylül biberonla su içiyor ama anne sütü-mama-meyve suyu içmiyor.. su içeceği zaman da biberon ucu farketmiyor, hepsi ile içebiliyor.. bir tek bu chicco nun biberonunu almamıştım, kauçuk diye.. annem de artık alma, alacak olsa alırdı bi sürü biberon aldın diyor.. ben şimdi bu chicco biberonu alsam tutar mı aceba???? anne sütünü arda biberonla vermek istiyorum çalışmaya başlayınca nolacak yawww.. bi o kaldı heralde almadığımmm :uhm:
çakılım teşekkür ederim.bizim de aynı durum bakalım inşallah alışırız çabucak.biz de zeytinyağı verdik.bi de popomuzun yırtığı için krem aldık şimdilik iyi.bakalım zamanla herşey düzelir inşallah
oğlanı uyuttum geldimmmkaydirigubbakcemile5
kız eylülüm nasısılsın bebişin çok güsel maşalllahh
bu arada iki çoçuk çok zor kızlar ya ..
lenn celen napıyon kuşumm...senin cadı resimde ne tombik öylegece uykularınız nası bakim benimki doğduğundan beri uyuyo maşallah geceleri dikmiyo beni ayağa ama gündüz hep kucak hep kucakk..
destinacım hoşgeldin nasılsın yiğit nasıl fotosu yokmu koysana
slmmmmmmm kızlarrr.bizde bugün 5 aylık olduk çoookkk şüküürrr.aaa kısmetcim sen de 4 ekim de mi doğum yapmıştın hayırlı uğurlu olsun.
çıtırcım süpersin korkuya sooonn.gözlerini kaparsın vazifeni yaparsın artıkınnn.ha bbir de belki biliyosundur ama ben yine de söyliimm.kardeşimde taktırmıştı.ara ara kanamaları oluyodu bir de adeti biraz uzun sürüyodu.dr spıralden demüştüü..
selam kızlar bugün işe başladım oğluşdan ayrılmak çok zor oldu babanesinin kucağında bana doğru atıo kendini sanki beni al der gibi anladı valla
sabahtan 2kez aradım iki de bir arayıp uyandırmak da istemiom bakalım alışcaz yavaş yavaşsenağlama
evet kauçuk olanı aldı benim oğlan canım birde aldınmı bilmiyorum bebelacğın anne memesine uyumlu olanı çıkmış silikon asılıca anne meme ucu gibi uzuyomuş
ya ek gıdalar sanırım bizide kabız yapacak inşallah cabuk iyileşirsiniz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?