2008 Ekim Anneleri

hee dalga geciiler bende artık dalga gecilmmiim die değişmiş mi diomkaydirigubbakcemile3 ozaman aa ewet deişimiiiiişşş byümüüüüş diolarkaydirigubbakcemile3

off canım acaip dalyan köfte cekii yawcokacimcoookkafamçokkarıştı

selam kızlar bugün işe başladım oğluşdan ayrılmak çok zor oldu babanesinin kucağında bana doğru atıo kendini sanki beni al der gibi anladı valla
sabahtan 2kez aradım iki de bir arayıp uyandırmak da istemiom bakalım alışcaz yavaş yavaşsenağlama

celen gecmısı okurken gordum de ..sosyete mantısı yapmısın ya anacım. yufkasıı kendın mı actın onun?mirmirmirmir

benim cadı kucağımda klavyeyle oynuyo.bıraktırınca da ağlıyo.çok şeker ya bu kızz

anladım çakılım.ama bizim o yırtılma olayından sonra ben kestim ek gıdayı valla .ama 5 ayımıza da giriyoruz.artık alışması da lazım

yırtılma olayı mı :uhm: kusura bakma eylülcüm ben geçmişi okuyamadığım için haberim yoktu çok çok geçmiş olsun hayatım , biz de çok zor günler yaşadık o kabızlıktan dolayı, popomuz kanadı senağlama sabahları aç karnına 1 çay kaşığı zeytinyağı içirdim bir müddet

hayırlısı olsun ozlemcım ya,,,cnım eminim zo olmuştur senın ıcın de kerem ıcın de..
napalım canım mecburuyet..allah yardımcın olsun canım..

çakılım teşekkür ederim.bizim de aynı durum bakalım inşallah alışırız çabucak.biz de zeytinyağı verdik.bi de popomuzun yırtığı için krem aldık şimdilik iyi.bakalım zamanla herşey düzelir inşallah

hayırlı olsun özlemcim.çok zor olmalı ayrı kalmak.ama alışmak zorundasınız.ayy kıyamam kuzuyaa

sağolun kızlar saat 4gibi çıkcam sabırsızlıkla oğluma koşmayı bekliorum.bugün pek bi iş de yaptığım yok müdür biraz alış da öyle iş konuşrz dedi saolsun

özlemcim üzülme canım, onların gelecekleri için çalışıyoruz ne yapalım ......... bu arada akşam beni görünce sesimi duyunca heyecanlanıyor ya benim için dünyanın en güzel anları o anlar

evet kauçuk olanı aldı benim oğlan canım birde aldınmı bilmiyorum bebelacğın anne memesine uyumlu olanı çıkmış silikon asılıca anne meme ucu gibi uzuyomuş

ya ek gıdalar sanırım bizide kabız yapacak inşallah cabuk iyileşirsiniz canım

http://www.evdeyimaciktim.com/
gormüş muydunuz kızlarr??
malzemelerı secın tarıf onunüze gelsınn

oğlanı uyuttum geldimmmkaydirigubbakcemile5
kız eylülüm nasısılsın bebişin çok güsel maşalllahh
bu arada iki çoçuk çok zor kızlar ya ..

lenn celen napıyon kuşumm...senin cadı resimde ne tombik öylegece uykularınız nası bakim benimki doğduğundan beri uyuyo maşallah geceleri dikmiyo beni ayağa ama gündüz hep kucak hep kucakk..

teşekkür eder destina teysesi.bi de seninkinin resmini görsek de biz de sevindirik olsak.valla bizim uykular düzensiz.bazen uyuyo bazen uyumuyo anlamadım.ama her gece mutlaka kalkıyo.sen neler yaptın anlat bakalım

destinacım hoşgeldin nasılsın yiğit nasıl fotosu yokmu koysana

destinacım hoşgeldin nasılsın yiğit nasıl fotosu yokmu koysana

kız ben yerim senin yiğidinin maviş gözlerini...
yavrum uğraşıyomda beceremedim ..iyi maşallah ya nasıl olsun kız daha çok yoruyo benii..
bizimkiside koyu yeşil gözler bembeyaz surat aynı bana benziyo çok memnunum bu durumdan çünkü kızım aynı babasıydı..

6. ayınız hayırlı olsun canımmm.. ama şu gözlerini kaparsın olayı ne yawwwww :1shok: :1shok:

napalım işte çalışan anne olmak çok zor.. ben de hiç istemiyorum işe dönmeyi :çok üzgünüm:

bebedor'un olsa gerek :roflol: valla anne memesine en çok benzeyeni pigeon markaymış, hiç biyerde yokkkk, netten getirttim biberonunu.. hakkaten de aynı meme gibi yapmışlar ama benim cadı onu da almiiiii.. chicco yu da alayım bari içimde kalmasın.. olmazsa vazgeçtim yaw napayım keyfi bilir..

destinaaaaaaaaa hoşgelmişsiiinnnnnnnn :teytey: :teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…