dbestcım oyuncak onerılerın ıcın tesekkurlerr..ıncelıycemm:içelim:
rica ederim..
hesap kesim tarihim geçsin ben de alıciiimmm kaydirigubbakcemile3
kızlar kızımın albume yenı resımlerını koydum bakarsanız
yok hazır yufkaylan yapılii.normal kıymalı gül bööree.üstüne et suyu.celen gecmısı okurken gordum de ..sosyete mantısı yapmısın ya anacım. yufkasıı kendın mı actın onun?mirmirmirmir
off bizimde ööle hep kucak.gece uyuyo.tek meme için ağlıo ama uyanmıolenn celen napıyon kuşumm...senin cadı resimde ne tombik öylegece uykularınız nası bakim benimki doğduğundan beri uyuyo maşallah geceleri dikmiyo beni ayağa ama gündüz hep kucak hep kucakk..
pooof genemiikafamçokkarıştı bu karı ne zaman akıllancek:sm_confused:bu arada kaynanam eylüle zorla yoğurt yedirmeye çalışıyo.olaya bi el atim de gelim
:
bebedor'un olsa gerek :roflol: valla anne memesine en çok benzeyeni pigeon markaymış, hiç biyerde yokkkk, netten getirttim biberonunu.. hakkaten de aynı meme gibi yapmışlar ama benim cadı onu da almiiiii.. chicco yu da alayım bari içimde kalmasın.. olmazsa vazgeçtim yaw napayım keyfi bilir..
destinaaaaaaaaa hoşgelmişsiiinnnnnnnn :teytey: :teytey: :teytey:
baktım canım ben..cok tatlı maşalah kızın.a.s.halasına benzettım ben sankı..
deniz yeşil canım albumüne baktım cok tatlı kızın masallah amaçikolata yemesi icin erken yaa verme bencee artı benim albumume yaptıgın yorumlar içinde sogol canımm
bızım minişle cee-eee oynadım şımdı..allahım ne kahkalarr ne kahkahalarr:roflol:
battanıyeyı yuzune kapatıyorm.bırden kaldırıp ce-eee dıyorum..deneyın bakalım...
onu gulerken gormek dunyanın en guzel şeyı herlade..
selam kızlar bugün işe başladım oğluşdan ayrılmak çok zor oldu babanesinin kucağında bana doğru atıo kendini sanki beni al der gibi anladı valla
sabahtan 2kez aradım iki de bir arayıp uyandırmak da istemiom bakalım alışcaz yavaş yavaşsenağlama
kız ben yerim senin yiğidinin maviş gözlerini...
yavrum uğraşıyomda beceremedim ..iyi maşallah ya nasıl olsun kız daha çok yoruyo benii..
bizimkiside koyu yeşil gözler bembeyaz surat aynı bana benziyo çok memnunum bu durumdan çünkü kızım aynı babasıydı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?