2008 Ekim Anneleri

dbestcım oyuncak onerılerın ıcın tesekkurlerr..ıncelıycemm:içelim:

celen gecmısı okurken gordum de ..sosyete mantısı yapmısın ya anacım. yufkasıı kendın mı actın onun?mirmirmirmir
yok hazır yufkaylan yapılii.normal kıymalı gül bööree.üstüne et suyu.
lenn celen napıyon kuşumm...senin cadı resimde ne tombik öylegece uykularınız nası bakim benimki doğduğundan beri uyuyo maşallah geceleri dikmiyo beni ayağa ama gündüz hep kucak hep kucakk..
off bizimde ööle hep kucak.gece uyuyo.tek meme için ağlıo ama uyanmıo bide son zamanlarda gece 1 saatte bir uyanıp kucakta gezerek uyumak istio.
bu arada kaynanam eylüle zorla yoğurt yedirmeye çalışıyo.olaya bi el atim de gelim
pooof genemiikafamçokkarıştı bu karı ne zaman akıllancek:sm_confused:

hiiiç almaya kalkma bacım.ben te 2 aylıkken aldım ondan.2 cekti bi daha yok.nuk aldım onu ii cekti 3 gün kullandıı şimdi onuda kaldırdık ceyize:mymeka:

heee ben de çeyize kaldırayım bari kaydirigubbakcemile3 ne yapacaz bukadar biberonu, emziği bilmem kaydirigubbakcemile3

ya canı koyiciimde resımlerı kucultmem gerkıyor...uğrasiim bı ara.a.s

ayy bugun temizlık yaptım dogru dürüs hiç giremedim yaa ara ara baktımm okuyup cıkyımm yarı misafirim gelecek

deniz yeşil canım albumüne baktım cok tatlı kızın masallah amaçikolata yemesi icin erken yaa verme bencee artı benim albumume yaptıgın yorumlar içinde sogol canımm

deniz yeşil canım albumüne baktım cok tatlı kızın masallah amaçikolata yemesi icin erken yaa verme bencee artı benim albumume yaptıgın yorumlar içinde sogol canımm

canım cikolata vermıyorum zatan tatlım resım ıcın verdık elıne :CüvCüv:

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
leyla21
halıloyla tek basımaa :jeyyar::içelim: halılo serefe içelim dostum

şşştt ben geldim, ule bu sıpayla pazara gitmek ne zormuş yaa, allahtan bebek arabasında uyudu durdu, ama yine de zor oldu yaa, hele binaya giriş çıkışlarım ölüm gibiydi, üç posta indim çıktım, allahtan ev 1. katta, bi de işyerine bi gidim bakim dedim, önüne gelen çeviriyo önüne gelen çeviriyo anam kurtulamadım, anca gelebildüm kaydirigubbakcemile3

ayy onu ben de yapıyorum bayılıyo, ama ben tülbent gibi ince bişile yapıyom, onun içindeyken böle kıvranıo çıkartçam diye, heyecanlanıyo, ben birden çekiveriyom gülmeye başlıyo, bazen de kendi kendine çekiyo o çekince de ben ceeee diorum yine gülüyo çok eğlenceli oluyo :dance:

ayy canım bu gün de aklıma düştüydün yaa, ne etti acaba dediydim, nasıl günün iyi geçtimi üzme şekerim kendini, keroşcuğum da alışcek inşallah, hepimizin başında, ben de işe başlayacam bi gün, er geç bende yaşıycam, sağlıkları yerinde olsun yeterki napalım idare edcez
ilk çocuk babaya benziomuş doğru mu, benim sıpa da aynı bubası 9 ay ben taşıyom bubaya benziyo yaaa :çok üzgünüm: ama her ne kadar cesaret edemesem de umudum 2.de, çok pis uğraşacam bu konuda :roflol:

herkese cok tesekür ederiz kizlara.s. yagmurda kucagimda yazdirmiyor bana insallah daha nice aylari daha nice yillarini görürüzb :Saruboceq: kaynatmisiniz ama yagmur okutmuyor banasenağlama hepinizi cokkkkkkk öptük:1hug:a.s.

:çok üzgünüm:yarın gene iş varaaaaaaaaaaDESTİNAAAAAAAAAAdelikafadulden hoşgeldün yavvvvvvvvv valla çok şaşırdım çok özledim gel Şenizhoşgeldinnnnnnnnnn kızım çok pahalıya giriyon leyn internete o kadar bekledik madem bu kadar para verip girecektin nerdesin leyn şimdiye kadar:mymeka:Ya ben işe başladım biliyon mu çok üzgünüm ya ama bugün evdeydim oğluşumla hasret giderdik CELEN' im İBOLYA' m canlarım ya tesellileriniz için tekrar teşekkürlera.s:1hug::teselli: ne yapalım alışcaz bizde onlar için çalışıyos ama zor ya ÇAKILIM cnm ya öylemi oluyo sonraları:uhm::çok üzgünüm: dinlenmek için işe gidiyon he senide çok ösledim gel senide öpemŞenizBIZDIKCAN da başladı he işe onu kaçırdım ben geçmişi okuyamıyorum ki bi bugün okudum işte demek oda işe başladı evvet bi de ÖZLEMMMMMMM başlamış bugün seni çok iyi anlıyorum cnm benim aynı derttrn müzdaribiz görüyon mu ya kimdi kızlar 2 martta içimizden biri daha başlayacaktı:uhm:Bu arada benüm herif saat 8 de maç seyretcekmiş alacakmış laptopu randevu aldı yanim haberiniz olsun maç bitince gelirim artık haberünüz olsun yanim şimdilik burdayım ama

Nerdesiniz leynnnnnnn saat 8 ' de kociş alcak bilgisayarı dedik anlamıyonus mu gelin bakıyım hemen buraya nerdesiniz leyn İBOLYA-CELEN-MERAN-DESTİNA-ÇITIR-ÖZLEM-EYLÜL HEYYYYYYYYYY DBEST DESTİNA yoklama alcenmi leyn gene ben akşamları geleceğim heralde artıkın çünkü işlerim çok yoğun kendimi toparlayana kadar tam bir feleket işler fena kısacası gündüz girebilemeyeceğim sanırsam ya da bazen vakit bulursan ce derima.s

Aaaaaaaaaaa bi tek ben varım nerdesiniz leynnnnnnnnklava:Nyse bende gidem bari :dilcikar::dilcikar::dilcikar:Gidemde yaprakları dökem bakem kanımca sizlerde anısını yapıyonus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…