2008 Ekim Anneleri

canim hayirlisi olsun ise baslamissin bebeginden ayri cok zor olsa gereksenağlama ama hersey onlarin gelecegi icin :ecrin_bebek:bende 1 yasina gelsin bulabilisem calismayi düsünüyorum bakalim hayirlisi CADIARZU simiden sana allah kolaylik versin:1hug:a.s.

bugün bebek arabasını şipariş ettik.çok sevinçliyim kendime bişey alsam bu kadar sevinmezdim.ibolyanında tavsiyesiyle elele es 910 aldık.

aynısı valla benimde kız tıpkı babası ama oğlum bennnnndelikafadulden

heee ben de çeyize kaldırayım bari kaydirigubbakcemile3 ne yapacaz bukadar biberonu, emziği bilmem kaydirigubbakcemile3
ben hediye ediyorum baska bebeklere:ecrin_bebek:

ilk çocuk babaya benziomuş doğru mu, benim sıpa da aynı bubası 9 ay ben taşıyom bubaya benziyo yaaa :çok üzgünüm: ama her ne kadar cesaret edemesem de umudum 2.de, çok pis uğraşacam bu konuda :roflol:
evet canım bak destinanında öyleymiş benimde aynısı kız aynı bubası bana benzeyen tek kutusu:roflol: ama oğlum tıpkım ben

iyi akşamlar herkese ben geldimhihoyyyt napıyosunuz
iyiyiz canım sen napıyon

hayırlı akşamlar hanımlar naptınız nasılsınız
iyiakşamlar

bugün bebek arabasını şipariş ettik.çok sevinçliyim kendime bişey alsam bu kadar sevinmezdim.ibolyanında tavsiyesiyle elele es 910 aldık.
ya bizde daha araba almadık şimdilerde alsak çok iyi olacak alsak bende çok sevineceğim çünkü bugün az biraz dışarı çıktık kollarım koptu ağırlaşmaya başladı bu bebişler

mrb kızlar
bugünde dinlendim çok şükürr artık iyileştimm galiba..kendimi iyi hissediyorum :sm_cool: buna çook alındım canımm :çok üzgünüm: ben yazmıyorum ek gıda bölümüne bazı nedenleri var oraya yazmamamın...çok yoruma açık olan şeyler yazmak hoşuma gitmiyor...benim oğlum 5 aylık ama bizim yediklerimiz 5 aylık bir bebeğin yediği gibi değill....şimdi ben girsem yazsam şunu yapıyorum bunu yapıyorum die birçook arkadaşımın aklının karışacağına adım gibi eminimmm....bu en önemlii nedeni yazmamamın...
aman aman gizli tarfilerim var kimse duymasınn bilmesinn diee birşeeyy aslaa yok..msnden konuştuğum arkadaşlar yazsıın ne yazdığımı....mesela ibolyanın aklına bişe takılır aceba söyle yapsam olurmu der bende aa evet bak böyle olur böyle yapabilirsin bi dene derim..yada dbest lülüü yemedi derr bende aceba içine şunu koysan olur muu derimm...burda bu zamana kadar kimm böyle sordudaa ben cvp yazmadımm...herkesin sorununda sorusunda şunu denesen mii derimm...msnde de söylediğim buu daha fazlası değill...
heyytt savulun ule ben geldimmlülülülülülü
anam sonunda bağlantı problemi bitti avea coneck kartla bağlanıyom yavaş biraz kızlar birazdan gelirim gene çok özledim leen siziiŞeniz
hoşşgeldinn canım :teytey: özlettiin kendiniii hemde çooooooooooooooooooooooooookkkkk Şeniz
slm herkese herkes iyidir insallah:1hug: kizim besinci ayina girdi bugün cok mutluyum cokkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
5.ayınızz kutluu olsuuunn :teytey: Allah güzel günler göstersinn :Saruboceq:
hmm sıcak su iyi gelir inş...kıyamam yaa :Saruboceq:
ben iyileştim galibaa bugün kendimii daha iyi hissediyorumm
güle gülee kullaannn cnm hihoyyyt
bizimki daha cee den anlamıyo ama gıdıklanıyo.diz kapağının arka tarafından acayip gıdıklanıyo
tamerdee çookk gıdıklanıoo yaa...kucağımızaa alırken igkk diee ses çıkarıoo kaydirigubbakcemile3 çook komikk yaa hele çıplakken hiiç dokunmaya gelmioo kaydirigubbakcemile3
ilk gün zor ollmuştur tabii özlemcimm :çok üzgünüm:
gülee gülee kullanın nihalcimm :lepi: addaalaraa gitceksinizz hee delikafadulden
herkes yaprak mı döküyo beeeee bende kuzumu seviyoooom

nettün yavruss :uhm: şevval nasııll biraz daha iiimii

hadi inşalllah hayırlısı olsun, memnun kalırsın inşallah yaaaaaaaaaaa :jeyyar:

hoşgeldin yavrum bu gün ortalarda görünmedin, nasılsın iyimisin, iyleşmişin oh ne güzel, bu ek gıda konusu yanlış anlaşlıldı aslında, kimsenin kimseden bişiy sakladığ yok, kimse de bişiy saklanıyo demedi zaten, şakayla karşıık söylenmişti bence, biraz yanlış anlama oldu işte

güle güle kullan canımmm kaydirigubbakcemile5

merancım iyileşmene çok sevindimm Şeniz

eylül de tarhana çorbasını yedi bugünnn :teytey: yarısını bile yemiyodu hepsini yedi çok mutluyummmm :teytey:

ya tarhana çorbasının içinde un var 8. aydan sonra verin diyolar yaa :uhm:

tarhana corbasını markettekşlerden mş aldın?ne marka?yada annen flan özelmi yaptı bebişe?bendeki acı.diğerlerinin içindede nane vb seyler var?süzsem?
bide tavuk suyu kaynatiim cokca buz kalıplarına koyup birer porsiyon olur hem dondurucuya atiim diorum.sonra bunu cözdürmeden direk sıcak corbanın içine mi atıcam?nası olcak bu iş?
bide dbest karısı labne aldım bugun.şindik bana hazırladıın kaavaltıyı anlat bakam.yanlız benden sağmakla süt cıkmii:çok üzgünüm:

Maç bitti yaprak dökümüde bitti geldük işte nerde bu milet hala kimseler gelmemiş MERAN cnm iyileştin demek sana hala ne olduğunu bilmiyorum ama geçmiş olsun bidanem ya kıslar ya ne var ek gıda mevzusunu bu kadar büyütecek burda herkes birbiriyle paylaşıyor zaten bildiklerini noluyosunuz ekim annişleri aaaaaaaaa hem size bişey diyimmi herkes bebği için zamanı geldiğinde kendince en uygun ne ise uyguluyor zaten mesela benim dr hiç bişey dedi ama ısrarla mama istedim ben oda çok az başvur ama dedi ne yoğurt ne meyve suyu ne meyve püresi hiçbirşey vermedi mesela ama bende hafif özenti var mesela hepiciğiniz geçti ek gıdalara bende özendim markette gezerken milupanın sütlacını aldım napıyım cici bebe bisküvisinin üzerinde 4.aydan itibaren verilebilir diyodu ondanda aldım 1 paket kendi kendime yani dr.haberi yok o hiçbişey dedi mesela ama ben menümüzü oluşturdum bilem kontrolde de belki söylerim belki de söylemem şimdi bakıcı öğleden sonra benim sütüme 1 adet cici bebe bisküvisi eziyor sonra benim sütümden veriyor salı günü öğlen emdi süt kalmadı ö.sonraya bırakacak 30 cc kaldı mesela 30 cc de aptamil mama verdi mesela tabi ki birbirimize fikir vercez tabiki bilmediklerimizi sorcez ama her anne oluşturuyo düzenini kıslar ya öpün bakem birbirinizi aaaaaaaaa istemem ya ben bööle hem en büyüğünüz benim sarılın bakem birbirinize yoğsam klava::mymeka:

ya ben de aldıydım o bebe bisküvisinden, benim dr 6. aydan sonra dedi yaaa :uhm:

tarhana çorbamızı annem yaptı.. acı değil, tuzsuz.. 1 bardak suyun içine 1 çorbakaşığı tarhana koyup 1 saat falan bekletiyorum.. sonra ocağa koyup kaynatıyorum.. sürekli karıştırıyorum ki o tanecikler kayboluyor.. pişince kaseye koyup 1 tatlıkaşğı tereyağı koyuyorum.. bukadar..

kahvaltı için 100 cc biberon maması (no.2) veya anne sütüne 2-3 bebe bisküvisi, 2 tatlıkaşığı labne, 1 kaşık pekmez, 1 çaykaşığı tereyağı, çeyrek haşlanmış yumurta sarısı (miktar giderek arttırılıyo, ben yarım koyuyorum artık).. yalnız hergün değil, günaşırı vercen dedi dr.. diğer gün de bebelac ın kahvaltısı var çavdarlı-mısırlı, yine annesütü veya biberon maması ile hazırlanıyor, ondan veriyorum..

tavuk suyunu önce çözdürmen lazım.. ben mikrodalgada çözdürüyorum..

Son düzenleme:
ibolyacım ben veriyorum tarhana.. verilen her gıda için gözlemek lazım, yaramıyosa vermezsin a.s

hmm tamam.yanlız pekmez sütle karışmii anacım.bende pekmezi sütten 2 saat önce içiyorum mesela.pekmez sütün faydasını öldüriiyasakkelime

hmm tamam.yanlız pekmez sütle karışmii anacım.bende pekmezi sütten 2 saat önce içiyorum mesela.pekmez sütün faydasını öldüriiyasakkelime

hmm bu konuda bi bilgim yokkk araştırayım bakayımmm
dr bana bu yazdığım gibi hazırla didiiii

hmm bu konuda bi bilgim yokkk araştırayım bakayımmm
dr bana bu yazdığım gibi hazırla didiiii

hamileyken kim hatırlamıorum burda biri süt veyapekmez tek içemio die ikisini birbirine karıstırarak içmişti.sonra destia uyardı.ikisi birden olmaz die.bende ozaman arastırdım ve hatta doktoruma sordum.o da dooruladı.bugun destina ek gıda bölümünede yazmıs bunuyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…