hamileyken kim hatırlamıorum burda biri süt veyapekmez tek içemio die ikisini birbirine karıstırarak içmişti.sonra destia uyardı.ikisi birden olmaz die.bende ozaman arastırdım ve hatta doktoruma sordum.o da dooruladı.bugun destina ek gıda bölümünede yazmıs bunuyerimseniben
o bölüme bakmadım ama süt ve pekmez aynı anda alınca pekmezdeki demir emilimi azalıyo onun dışında bişey bilmiyorum ben.. benim kız pekmezi tek içmiyo ben de buna karıştırıyorum, hiç almamasından iyidir a.s
he tamam işte oŞeniz ben yanlış hatırlamısımdestina meyve suyuna karıstırıp verin dio işteyerimseniben
ya meyve suyu demişken, benim eylül meyve suyu hiiiçççç sevmiyoooo
nasıl alıştırcam bilmiyorum sositososito
heee ben de çeyize kaldırayım bari kaydirigubbakcemile3 ne yapacaz bukadar biberonu, emziği bilmem kaydirigubbakcemile3
ya arkadaşlar siz pekmez falanmı veriyosunuz ben sadec yoğurt ve elma suyu verdim şimdilik daha başka bişey vermedim neler vermeliyim doktorum bunlar yeterli dedi şimdilik kafam karıştı valla:bbo:
bende bugun havuc suyu verdim vermeye calıstım daha doorusu yıktı ortalııdelikafadulden ağlarken ağzını acıo ya o ara sıkıstırdım baktım bu seferde ağzı kapalı ağlıokaydirigubbakcemile3 manyak bu kız yaaakaydirigubbakcemile3 bi bebek ağzı kapalı ağlarmıkaydirigubbakcemile3
canım albume yaptığın yorumlara teşerkur ederım:ecrin_bebek:
:1shok: :1shok: :1shok:
ayyy ben de bikere havuç suyu vereyim dedim aynı böyle ağzı kapalı ağladı ama ne ağlamaaaa sonradan yıktı ortalığı bi daha da vermedim zaten.. bizim kızlar bi yerden tanışıyolar sanırsam delikafadulden
Kıslar ya ben gidiyorum müsadenizle malum yarın iş var oğlumu besleyeyim bakımını yapayımda yatalım artık yine 1 saati buluruz bugün ikimizde ne mutluyduk nasıl varya bütün gün sarmaladım onu neyse sıkmayayım sizinde canınızı hadin herkesler kendine iyi baksın yarın görüşmek üzere kndinize iyi bakın öptüm hepiciğiniziŞeniza.s.
ben de doktorun söylediklerini veriyorum zaten kaydirigubbakcemile3
şaka biyana demek ki gerek görmemiş doktorunuz.. ama ufak ufak tatırıyosundur herşeyden..
kız ibolyaaa senin oğlan aynııı bubasıı leynnnnn kaydirigubbakcemile3
senağlamasenağlamasenağlama evet
aaaaa neden ağlıyon leynnn
benim kız da babasının kopyasııııı kaydirigubbakcemile3 bi de okadar süslüyom, ona rağmen pazar günü dışarı çıktık, ilerizekalının biri kız mı erkek mi diye sorduuuuklava: kafasında tokası bilem vardı yuhhhhhh :1shok: kaydirigubbakcemile3 ama toka takmayınca aynı erkek çocuğu gibi oluyo yazıkkkkk kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?