ibolyaa ben saa benzetioom bu yavruyuuu fisfisfis
aaaaa neden ağlıyon leynnn
benim kız da babasının kopyasııııı kaydirigubbakcemile3 bi de okadar süslüyom, ona rağmen pazar günü dışarı çıktık, ilerizekalının biri kız mı erkek mi diye sorduuuuklava: kafasında tokası bilem vardı yuhhhhhh :1shok: kaydirigubbakcemile3 ama toka takmayınca aynı erkek çocuğu gibi oluyo yazıkkkkk kaydirigubbakcemile3
ibolyaa ben saa benzetioom bu yavruyuuu fisfisfis
lülüü aynı babayaa benziiyy Çok üzgünüm çoook ama aynıı anası kiminn güzell delikafadulden
tamerde mavi giyiyoo kafa kell yine sorular kız mıı deyiii :1shok: erkek deyince maşallahhh kız gibi güzell diorlarr kaydirigubbakcemile3 erkek gibi güzell olmuyor muuu yaww CADIARZU erkek güzeliiii oğluşuum
kız meran ben de nisanı sana benzetiyom naberrr naniknanik
lelyayıı üzlediimm beenn :çok üzgünüm: misafiri gelcekmiş hemii hazırlıkk yapıomuşşş
cuma gecesi kankardeşim gelioo hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt eşimde 1 günlüğüne g.antepe göreve gitcekmişş o güne denk geldii iyimii :mymeka: gece almaya ben gitcemm çocuklarla nasıll olcak bilmiyorum...eşimin bi arkadaşı var onunla giderim diorum..o araba çocuklara bakar ben kankimi karşılarım..inş.zamanında gelir yoksa çocuklarla beklemek zor olcaakk
lülüü aynı babayaa benziiyy Çok üzgünüm çoook ama aynıı anası kiminn güzell delikafadulden
tamerde mavi giyiyoo kafa kell yine sorular kız mıı deyiii :1shok: erkek deyince maşallahhh kız gibi güzell diorlarr kaydirigubbakcemile3 erkek gibi güzell olmuyor muuu yaww CADIARZU erkek güzeliiii oğluşuum
yaaa leyloşu ben de özledimmmm kaydirigubbakcemile5
ya nasıl olsa yakın arkadaşın, durumunu açıklasan da kendisi taksiye atlayıp gelse olmaz mı :uhm:
meran kızzz napıyonnn
genç bakışı mı izliyon heeeee
bir annenin yazdıkları çok hoşuma gitti..aynı hisleri paylaşıyorumm ;
Artık çok şey bilmek istemiyorum
Son zamanlarda yiyecek, içeceklerle ilgili "sağlıklıdır, sağlıksızdır" lafları dolanıp duruyor. Artık çok canım sıkılıyor ve bir karar aldım kendimce:
Bizler nasıl büyüdük? Annelerimiz bizi nasıl besledi? Bizler çok mu sağlıksızız sanki. Eskiden pastörize sütler, meyveli yoğurtlar, cici bebe bisküvileri mi vardı yaa. Çok bunaldım artık. Bir haber çıkıyor "şu şu şu çok faydalı" diye. Onları kullanmaya çalışıyoruz sonra "yok o bilgi yanlıştır, bu doğrudur, onu uygularsanız şöööle olur, bunu uygularsanız böööle olur" diye başka bir haber çıkıyor. Of ya keşke eski dönemlerde yaşasaydım. Tarhanayı kendim yapabilseydim. Güvendiğim bir sokak sütçüm olsaydı her gün ondan süt alıp onunla sütlaç yapıp, yoğurt mayalayabilseydim. Sonra o yoğurda meyveler katıp oğluma yedirebilseydim. Sütteki kalsiyumla, pekmezdeki demirin birbirine karıştırılmaması gerektiğini, aralarında iki saat olması gerektiğini bilmeseydim de oğluma pekmezli süt verebilseydim. Meyve sebze pazarında güzel kokulu domatesler bulup onlardan salça yapabilseydim.
Artık çok şey bilmek istemiyorum yaaa
ben daha çok şey bilmek istiyorummm sengözlerimebaksanab
neyse ben kaçarrrr
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
leylacım geçmiş olsun ,ilaç zehirlemesi yaşadım biliyorum çok zor oluyor , Allah acil şifalar versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?