2008 Ekim Anneleri

Beni ozleyenleri optumm mucuk canlarimm yaa ayy sizi cok seviyoom misafirim bugun gelecekti merancim ama kabul edemicem baska zaman gelsinler artik

leyloşum ayyy allah korumuş yaaa çok üzüldüm korkman çok normal çok kötü bir olay yaşamışsınız allah tez zamanda unuttursun inşallah

günaydın len ekim anaları ve minicik kuzularıŞeniz cemrenin kafasında konak var die dün zeytinyağı sürdüm 15 dk sonra tarayıp yıkadık.cıktı şükür.ama ii yıkayamamısım yağmurda kalmıs kedi eniği gibi oldu kuzu tepesi yağlıkaydirigubbakcemile3 akşamda misafirliğe gitcexz.dicekler 1 aydır yıkamıolar heralde:çok üzgünüm:

hee bizede diiler erkek miş kız mı die.cocua pembe giydirmekten bi hal oldum o halde bile soruolar yawÇok üzgünüm çoook

leyluşuuuum gelmiş gecmiş olsun yaa.verilmiş sadakanız varmış.allah korumus.inşallah şimdi daha iidir:Saruboceq:

buarada mearncım alıntı yaptım ama cıkmamıs.ewet nisan aynı sen

leylacım çok geçmiş olsun zehirlenme berbat bir şey hele de ilaç zehirlenmesi.. allah acil şifa versin.

Celen naber senin kızın kafasında da konak var mı başçevresini biliyo musun ne kadar?

Celen naber senin kızın kafasında da konak var mı başçevresini biliyo musun ne kadar?

hee bayadır vardı bızdıkım:çok üzgünüm: bebeyağı denedim cok faydası olmadı.zeytinyağı ve erkek tarağı işe yaradı onuda ii durulayamamısım bu seferlaelaelaelaelae

yanlıs hatırlamıosam en son kontrolde 42 cm gelmiştiCADIARZU yanlısta hatırlıo olabilirmiyim acaba:uhm:

kızlar benim bebeğiminde kafasında konak var bayadır. en son badem yağı sürdüm pamukla ovaladım sonra da taradım baya azaldı bu sefer ama bir kaç kez yapmak gerekiyor galiba..

kizlar gunaydin... ben geldim yine kimsecikler yok. yaw herkes ne zaman giriyo bana hic denk gelmiyo. yoksa benden mi saklaniyosunuz :)
arda bey en gec sabahin 6.30unda dikiyo bizi ayaga. simdi uyutabildim. zaten yarim saat uyur. onda da bi bakayim dedim neler kaynatmissiniz. leylacim cok gecmis olsun canim. cok uzuldum okuyunca. Allah acil sifalar versin.
Arda ilk defa dun döndü. daha önce dönemiyodu :) simdi artik koltukta yalniz birakamiyorum. yanina destekler falan.. daha once de bahsi gecmisti ama biz bunlari ne zaman oturtcaz? ben de meran gibi bi mama sandalyesi almak istiyorum. yemeklerde bizimle otursun diye..

kızlar benim bebeğiminde kafasında konak var bayadır. en son badem yağı sürdüm pamukla ovaladım sonra da taradım baya azaldı bu sefer ama bir kaç kez yapmak gerekiyor galiba..
ewet bi kerede bitmio.ben baya bi yaptım.şükür bu sefer cıktı.ama pazardan bit taraa aldım da ööle cıktı

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35, adrianarda, arikan2009, bızdıkcan, DENiZyesil+, minikpatik

bizi admdan saymiinmi len:mymeka:

canım bize doktorumuz artık destekle oturtmaya baslayın deid.10 gün destekle oturttuk şimdi desteksiz 2/3dk oturabilio.

konak bizde de vardi. biz de yaglayip taradik. bi daha tekrarlamadi. ama tekrarlayabilirmis. o zaman tekrar yaglicaz. bi de gecen yazmistim avene'in trixera kremini almistik ardaya. cok kuru cildi. cok memnun kaldik. pamuk gibi oldu cocugun cildi. gunde iki kere surun demisti doktor ama iki kereye bile gerek kalmiyor. tavsiye ederim.

bende yüzü ve elleri için bübchen kremi kullanıorum.el ve yüz için olanuı.yazık yumusacık teni rzgar gördü kar gördü kurumasın:1hug::asigim:

kiz gormedim bacum gusura galma :1shok: ama ben yazarken kimsecikler yoktu. ne ara geldiniz len :)

bende yüzü ve elleri için bübchen kremi kullanıorum.el ve yüz için olanuı.yazık yumusacık teni rzgar gördü kar gördü kurumasın:1hug::asigim:

celencim bu bübchenin şampuanını almıştım ben doğumdan önce. kızımda alerji yaptı hem de ne biçim. pütür pütür sivilceler dolmuştu bebeğimde. sonra doktorumuz mustela önerdi onu kullandım. krem nasıl hiç alreji gibi bir şey oldu mu.. bizim doktor baya şikayet var bu markadan demişti.

ben bübchen ın vücut sampuanı vücut sütü ve el yüz kremi ha bide pişik kremini kullanıorum.doğduundan beri.hiç şikayetci deilim.cokta memnunum.ertesi gün bile papatya kokuo.belki teninden dolayı olmamıstır.ama pişik kreminden cok cok memnunum.bana teyzem almanyadan getirmişti cemre doğmadan bunları.burda cok pahalı.pişik kremi bitince dedim dalin alim.hem bilindik marka hemde ucuz.abooooww:1no2: nerdeyse yara oluodu.hemen bıraktım.gittim pişik kremi aldım bübchen ın.:lepi: allaha cok şkür pamuk gibidir popişi:Saruboceq:

benim kuzum oturamıyor ve de daha dönmüyo sadece poposunu attıra attıra hareket ediyo zaten yüz üstü hiç yatıramıyom nefret ediyo yüz üstü yatmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…