Çok Geçmiş Olsun adaşım sende biraz dinlen Hacer uyuduğu zamanlar
hee bizede diiler erkek miş kız mı die.cocua pembe giydirmekten bi hal oldum o halde bile soruolar yawÇok üzgünüm çoookaaaaa neden ağlıyon leynnn
benim kız da babasının kopyasııııı kaydirigubbakcemile3 bi de okadar süslüyom, ona rağmen pazar günü dışarı çıktık, ilerizekalının biri kız mı erkek mi diye sorduuuuklava: kafasında tokası bilem vardı yuhhhhhh :1shok: kaydirigubbakcemile3 ama toka takmayınca aynı erkek çocuğu gibi oluyo yazıkkkkk kaydirigubbakcemile3
Gunaydin kizlar dun aksam cokk kotu bi gun yasadik anlatiim daha once gorumcemin yatili lisede okudugundan bahsetmistim neyse orda fenelasmis midesinde bi sorun olmus galiba hast goturmusler bisey anlamadik diyp ambulansla kayseriye devlet hast gondermisler kayinvaldemde aksi gibi istanbuldaydi esim dukkani kapatip gitmis yanina devlet hast. Bi serum takmis eve gondermis eve geldiler ama kiz hic kendinde degil odasina yatirmistik icimiz rahat etmedi oturdugumuz odaya getirdik gozumuzun onunde olsun diye surekli kusmaya calisiyo ayakta bile duramiyoo neyse o sira karsi komsumuz kadin geldi iyi gorunmuyo bi ozele goturun dedi arabayida esimin abisi almis gitmis aradik eve gel hast. Gidecez tekrar diye basinda beklerken kriz gibi bisey geldi anlamadik neye ugradigimizi sasirdik kaskati kasildi gozler kayboldu agzi kitlendii ayy ne yapacagimizi sasirdik allahtan komsu varmis dilini isirmasin diye dislerinin arasina hemen biseyler soktu esim bagiriyoo neolur kendine gel diyee ben kucagimda cocuk acili aramaya calisiyom farkinda bile degilim haceri birakmisim deli gibi biseyler yapmaya calisiyom oa babasinin bagriklariina korkmus agliyoo komsulara bagirdik neolur yetisin diyee arabada yok aksilik kayinvaldem de evde degil esimle ikimiz ne yapagimizi sasirdik kizlar cok korktuk resmen öldü sandik esimin kollarinda azdaha gidiyodu hemen aaldilar fakulteya goturduler komsular evimize birikti haceri almis avutuyolar ben iptal zaten esim bagira bagira agliyodu birakma bizi diye onu ilk defa oyle gordum kayinvaldem hemen ucaklla geldi hast direk gecmis midesini yikamislar ac karnina bikactane antibiyotik almis galiba agir gelmiss yurtta duzenli beslenmek yok kahvalti yapmazmis hic ac ac kola nescafa icer cips biskuvu oyle gecistirirmis e buna midemi dayanir vucut kaldirmamis ilacta alinca gece 1 e kadar de esim geldi eve annesi kalmis yaninda ben evde yanlis zaten odlegin tekiyim korktum ins sutum kacmaz allah razi olsun komsulardan onlar gelene kadar yanimda beklediler simdi tehlikeyi atlatmis hala hast. Ama az daha gidiyodu gencecik kiz cok uzulduk sabaha kadar uyuyamadik esim nasil agladi anlatamam uyuyamdi odaa kollarimdan gitti sandim diyo cok zor allah kimseyi boyle durumlarla karsilastirmasin
Gunaydin kizlar dun aksam cokk kotu bi gun yasadik anlatiim daha once gorumcemin yatili lisede okudugundan bahsetmistim neyse orda fenelasmis midesinde bi sorun olmus galiba hast goturmusler bisey anlamadik diyp ambulansla kayseriye devlet hast gondermisler kayinvaldemde aksi gibi istanbuldaydi esim dukkani kapatip gitmis yanina devlet hast. Bi serum takmis eve gondermis eve geldiler ama kiz hic kendinde degil odasina yatirmistik icimiz rahat etmedi oturdugumuz odaya getirdik gozumuzun onunde olsun diye surekli kusmaya calisiyo ayakta bile duramiyoo neyse o sira karsi komsumuz kadin geldi iyi gorunmuyo bi ozele goturun dedi arabayida esimin abisi almis gitmis aradik eve gel hast. Gidecez tekrar diye basinda beklerken kriz gibi bisey geldi anlamadik neye ugradigimizi sasirdik kaskati kasildi gozler kayboldu agzi kitlendii ayy ne yapacagimizi sasirdik allahtan komsu varmis dilini isirmasin diye dislerinin arasina hemen biseyler soktu esim bagiriyoo neolur kendine gel diyee ben kucagimda cocuk acili aramaya calisiyom farkinda bile degilim haceri birakmisim deli gibi biseyler yapmaya calisiyom oa babasinin bagriklariina korkmus agliyoo komsulara bagirdik neolur yetisin diyee arabada yok aksilik kayinvaldem de evde degil esimle ikimiz ne yapagimizi sasirdik kizlar cok korktuk resmen öldü sandik esimin kollarinda azdaha gidiyodu hemen aaldilar fakulteya goturduler komsular evimize birikti haceri almis avutuyolar ben iptal zaten esim bagira bagira agliyodu birakma bizi diye onu ilk defa oyle gordum kayinvaldem hemen ucaklla geldi hast direk gecmis midesini yikamislar ac karnina bikactane antibiyotik almis galiba agir gelmiss yurtta duzenli beslenmek yok kahvalti yapmazmis hic ac ac kola nescafa icer cips biskuvu oyle gecistirirmis e buna midemi dayanir vucut kaldirmamis ilacta alinca gece 1 e kadar de esim geldi eve annesi kalmis yaninda ben evde yanlis zaten odlegin tekiyim korktum ins sutum kacmaz allah razi olsun komsulardan onlar gelene kadar yanimda beklediler simdi tehlikeyi atlatmis hala hast. Ama az daha gidiyodu gencecik kiz cok uzulduk sabaha kadar uyuyamadik esim nasil agladi anlatamam uyuyamdi odaa kollarimdan gitti sandim diyo cok zor allah kimseyi boyle durumlarla karsilastirmasin
Celen naber senin kızın kafasında da konak var mı başçevresini biliyo musun ne kadar?
hee bayadır vardı bızdıkım:çok üzgünüm: bebeyağı denedim cok faydası olmadı.zeytinyağı ve erkek tarağı işe yaradı onuda ii durulayamamısım bu seferlaelaelaelaelae
yanlıs hatırlamıosam en son kontrolde 42 cm gelmiştiCADIARZU yanlısta hatırlıo olabilirmiyim acaba:uhm:
ewet bi kerede bitmio.ben baya bi yaptım.şükür bu sefer cıktı.ama pazardan bit taraa aldım da ööle cıktıkızlar benim bebeğiminde kafasında konak var bayadır. en son badem yağı sürdüm pamukla ovaladım sonra da taradım baya azaldı bu sefer ama bir kaç kez yapmak gerekiyor galiba..
kizlar gunaydin... ben geldim yine kimsecikler yok. yaw herkes ne zaman giriyo bana hic denk gelmiyo. yoksa benden mi saklaniyosunuz :)
arda bey en gec sabahin 6.30unda dikiyo bizi ayaga. simdi uyutabildim. zaten yarim saat uyur. onda da bi bakayim dedim neler kaynatmissiniz. leylacim cok gecmis olsun canim. cok uzuldum okuyunca. Allah acil sifalar versin.
Arda ilk defa dun döndü. daha önce dönemiyodu :) simdi artik koltukta yalniz birakamiyorum. yanina destekler falan.. daha once de bahsi gecmisti ama biz bunlari ne zaman oturtcaz? ben de meran gibi bi mama sandalyesi almak istiyorum. yemeklerde bizimle otursun diye..
konak bizde de vardi. biz de yaglayip taradik. bi daha tekrarlamadi. ama tekrarlayabilirmis. o zaman tekrar yaglicaz. bi de gecen yazmistim avene'in trixera kremini almistik ardaya. cok kuru cildi. cok memnun kaldik. pamuk gibi oldu cocugun cildi. gunde iki kere surun demisti doktor ama iki kereye bile gerek kalmiyor. tavsiye ederim.
ewet bi kerede bitmio.ben baya bi yaptım.şükür bu sefer cıktı.ama pazardan bit taraa aldım da ööle cıktı
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35, adrianarda, arikan2009, bızdıkcan, DENiZyesil+, minikpatik
bizi admdan saymiinmi len:mymeka:
canım bize doktorumuz artık destekle oturtmaya baslayın deid.10 gün destekle oturttuk şimdi desteksiz 2/3dk oturabilio.
kiz gormedim bacum gusura galma :1shok: ama ben yazarken kimsecikler yoktu. ne ara geldiniz len :)
bende yüzü ve elleri için bübchen kremi kullanıorum.el ve yüz için olanuı.yazık yumusacık teni rzgar gördü kar gördü kurumasın:1hug::asigim:
biz ööle bööö die cıkıveririz ona göredelikafadulden
celencim bu bübchenin şampuanını almıştım ben doğumdan önce. kızımda alerji yaptı hem de ne biçim. pütür pütür sivilceler dolmuştu bebeğimde. sonra doktorumuz mustela önerdi onu kullandım. krem nasıl hiç alreji gibi bir şey oldu mu.. bizim doktor baya şikayet var bu markadan demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?