2008 Ekim Anneleri

celencüm senin kiz da pek seksü cikmis resimde be insan gozlerini alamiyo. arda uyansin ona da gostercem a.s

aaaaaa:1shok: olmaaaaaazzzzz:1no2: erkekler bakamii anam.oğlan analrı bakii beğenii ööle görüştürüoz.önceden hamamlar vardı şimdi internet cıktı delikanlılık bozuldu puhahaakaydirigubbakcemile3 biz genelde bööleyiz.özellikle akşam meyve falan verceemde yemio bende soyuyom ööle yiyo.azcuk sapuk

ya sana ve arikan a baska bişi desek.mesela kimselerbilmeze nihal diyoruz(ki kendi adı deil) ibiaruya ebru effekaana gamze dioruz.size ne diyek:sm_confused:

ya kıslar bugün saat beşe kadar ben baktım kuzuma sürekli ağladı mızmızlandı beşten sonra da ben uyudum babası baktı herzaman böyle yapıyodu ama en azından arada bir yarım saat uyuyodu bugün sürekli mzıldadıı sabah bi altını açtım poposu çift taraflı olarak bir uçtan öbür uca beyaz beyaz sivilce gibi olmuş popişi de kıpkırmızı neden olabilir ki

hııı demek ki benim bbeğimin teniyle alakalı oldu.. a.s

benim kuzum oturamıyor ve de daha dönmüyo sadece poposunu attıra attıra hareket ediyo zaten yüz üstü hiç yatıramıyom nefret ediyo yüz üstü yatmaktan

bizimki de oturmaya bayılıyor , yatmaktan nefret ediyor hele de yüzüstü............çok istiyorum alışmasını ama nafile yüzüstü yatırınca 5-10 dakika oyalanıp sonra kavga etmeye başlıyor benimle :mymeka:

bezini veya kremini falan mı deiştirdin ki?yada sen su ara portakal türü seylermi yedin:uhm: odayı ısıt yarım saat kadar altını acık bırak bakam.yazık belki acısı vardı ondan durmadı.zambakcım ben ööle gece cok durmayınca yarım kasık calpol veriorum.sonra uyuyo.herakde sancısı oluo ki rahatlıoyerimseniben

selam kızlar.BEnde ekim annesiyim sizden bişeler öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.5. haftada doktora gitiğimde kese 12.7 mm. di.lekelenmem var diye pregeston verdi doktor şükür lekelenme yok 6. haftada doktora gittiğimde karından baktı yine kese 14 mm. normalde 20. mm olması lazım bebeği net göremiyorum dedi vajinal baktı ve gördü kalp atışını 2,7 mm. dedi bebek. Ama kalp atışını bize dinletmedi.Sizce bu yazdıklarım normal boyutlar ve şeylermi bu benim ilk bebeğim 1,5 sene sonra hamile kaldığım için hep endişeleniyorum küçücük birşeyden.

walla ben babasina da gosterdim biz begendik :) ardaya ne zaman gostercez??? bahsetmis bulunduk nette bi kiz var diye, oglan sabirsizlaniyo.. madem herkesin sosyetik ismi var bana da bulun bis. ama guzel olsun :CüvCüv:..

benimki uyandi.. ihih etmeye basladi. gittim baktim yataginda donmus. e ben bunu gece nasi yatircam odasina ya duymazsam??? hala bizim odada yatiyo suan...

o zaman gülşen de anacım ne biliyim ilk aklıma gelen ismi söyledim.. aslında kendi adımı söyleyecektim ama benim adım buradakilerden birinin rumuzu. .karışmasın diye kendi adımı söylemiyorum..:1ninca:

Kizlar hepiniz sagolun ya bu arada benim kizda donmuyo donuyo derken sirt ustu yatarken yuz ustumu oluyo onumu diyonuzz benim zilli hep ayakta durmayi seviyoo yattigi yerden elinden tutunca destek alip aninda ayaga kalkiyoo

o zaman gülşen de anacım ne biliyim ilk aklıma gelen ismi söyledim.. aslında kendi adımı söyleyecektim ama benim adım buradakilerden birinin rumuzu. .karışmasın diye kendi adımı söylemiyorum..:1ninca:

albümümü arkadaşlar görebiliyo dur sana arkadaşlık teklifi gönderiyom

selam melek .... ekim annesiyim derken ??? :uhm: ilk bebek ? bi karışıklık var bu işte ama anlayamadım :1ninca:

her neyse soruna gelelim, birincisi daha gebeliğin çokkk başındasın ilk zamanlarda ölçümlerle ilgili ufak tefek sapmalar olabiliyor çok da önemli deil , gelişme devam ederse sorun yok , ikincisi kalp atışlatrını sana dinletmesi için de zamana ihtiyaç var ilerleyen haftalarda merak etme sen de dinleyeceksin, doktoruna güvenmen yeterli

hee oğlana bahsettiyseniz ozaman ben fotoy deiştirm de ööle göstert.yanlız şööle bi şartımız var kızmı alana yanındA babası bedava:lepi: bizim kız promosyonlu.yoğsam vermiozlülülülülülü
ozaman senin adıııın hans-iye olsun puhahaa:roflol:
yavrum sen bbek telsizi alsana.hemi yatağın korumaları varsa korkmayerimseniben
annee kim leeen:1shok: buldum leyla:dance: ama dediğin gibi olsun gülşenŞeniz
sizin rumuzlarınızı yiyim ben:roflol:
celenim bezi de değiştirmedim kremi de portakal yemeyi unuttum ve hiç bişey de vermedim

portakal yeme zaten:mymeka: tursu neyinde yemeyasakkelime ac bakam altını havalansın kuzucuk da tutucukdakaydirigubbakcemile3

canım bende öyle bişi yaşadım hamileliğimin başında banada kese küçülüyo hatta içinde cfetusu göremiyorum demişti doktor bu bir boş kese olabilir demişlti banada progeston verdi bendede kasık ağrısı çoktu 8. haftadan sonra bebişimi gördü ve herşey yoluna girdi seninde erken olduğu için benimki gibi olmuş olabilir 8. haftadan sonra netleşiyor takma kafana allah hayırlısıyla bebeğini dünyaya getirmeni nasip etsin canım

portakal yeme zaten:mymeka: tursu neyinde yemeyasakkelime ac bakam altını havalansın kuzucuk da tutucukdakaydirigubbakcemile3

yavrum senin sıpayla benimki aynı zaten dedik ya günün çoğunu popiş açıkta geçiriyoz çok durmazsa popişi açıyom biraz oyalanıyo öyle bayılıyo açmaya sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…