celencüm senin kiz da pek seksü cikmis resimde be insan gozlerini alamiyo. arda uyansin ona da gostercem a.s
ben bübchen ın vücut sampuanı vücut sütü ve el yüz kremi ha bide pişik kremini kullanıorum.doğduundan beri.hiç şikayetci deilim.cokta memnunum.ertesi gün bile papatya kokuo.belki teninden dolayı olmamıstır.ama pişik kreminden cok cok memnunum.bana teyzem almanyadan getirmişti cemre doğmadan bunları.burda cok pahalı.pişik kremi bitince dedim dalin alim.hem bilindik marka hemde ucuz.abooooww:1no2: nerdeyse yara oluodu.hemen bıraktım.gittim pişik kremi aldım bübchen ın.:lepi: allaha cok şkür pamuk gibidir popişi:Saruboceq:
benim kuzum oturamıyor ve de daha dönmüyo sadece poposunu attıra attıra hareket ediyo zaten yüz üstü hiç yatıramıyom nefret ediyo yüz üstü yatmaktan
kızlar benim bebeğiminde kafasında konak var bayadır. en son badem yağı sürdüm pamukla ovaladım sonra da taradım baya azaldı bu sefer ama bir kaç kez yapmak gerekiyor galiba..
ya kıslar bugün saat beşe kadar ben baktım kuzuma sürekli ağladı mızmızlandı beşten sonra da ben uyudum babası baktı herzaman böyle yapıyodu ama en azından arada bir yarım saat uyuyodu bugün sürekli mzıldadıı sabah bi altını açtım poposu çift taraflı olarak bir uçtan öbür uca beyaz beyaz sivilce gibi olmuş popişi de kıpkırmızı neden olabilir ki
aaaaaa:1shok: olmaaaaaazzzzz:1no2: erkekler bakamii anam.oğlan analrı bakii beğenii ööle görüştürüoz.önceden hamamlar vardı şimdi internet cıktı delikanlılık bozuldu puhahaakaydirigubbakcemile3 biz genelde bööleyiz.özellikle akşam meyve falan verceemde yemio bende soyuyom ööle yiyo.azcuk sapuk
ya sana ve arikan a baska bişi desek.mesela kimselerbilmeze nihal diyoruz(ki kendi adı deil) ibiaruya ebru effekaana gamze dioruz.size ne diyek:sm_confused:
aaaaaa:1shok: olmaaaaaazzzzz:1no2: erkekler bakamii anam.oğlan analrı bakii beğenii ööle görüştürüoz.önceden hamamlar vardı şimdi internet cıktı delikanlılık bozuldu puhahaakaydirigubbakcemile3 biz genelde bööleyiz.özellikle akşam meyve falan verceemde yemio bende soyuyom ööle yiyo.azcuk sapuk
ya sana ve arikan a baska bişi desek.mesela kimselerbilmeze nihal diyoruz(ki kendi adı deil) ibiaruya ebru effekaana gamze dioruz.size ne diyek:sm_confused:
arıkan senin kızını benimkişne çok benzetiyom albümüme bi baksana sende benzetecen mi
o zaman gülşen de anacım ne biliyim ilk aklıma gelen ismi söyledim.. aslında kendi adımı söyleyecektim ama benim adım buradakilerden birinin rumuzu. .karışmasın diye kendi adımı söylemiyorum..:1ninca:
selam kızlar.BEnde ekim annesiyim sizden bişeler öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.5. haftada doktora gitiğimde kese 12.7 mm. di.lekelenmem var diye pregeston verdi doktor şükür lekelenme yok 6. haftada doktora gittiğimde karından baktı yine kese 14 mm. normalde 20. mm olması lazım bebeği net göremiyorum dedi vajinal baktı ve gördü kalp atışını 2,7 mm. dedi bebek. Ama kalp atışını bize dinletmedi.Sizce bu yazdıklarım normal boyutlar ve şeylermi bu benim ilk bebeğim 1,5 sene sonra hamile kaldığım için hep endişeleniyorum küçücük birşeyden.
hee oğlana bahsettiyseniz ozaman ben fotoy deiştirm de ööle göstert.yanlız şööle bi şartımız var kızmı alana yanındA babası bedava:lepi: bizim kız promosyonlu.yoğsam vermiozlülülülülülüwalla ben babasina da gosterdim biz begendik :) ardaya ne zaman gostercez??? bahsetmis bulunduk nette bi kiz var diye, oglan sabirsizlaniyo.. madem herkesin sosyetik ismi var bana da bulun bis. ama guzel olsun :CüvCüv:..
benimki uyandi.. ihih etmeye basladi. gittim baktim yataginda donmus. e ben bunu gece nasi yatircam odasina ya duymazsam??? hala bizim odada yatiyo suan...
annee kim leeen:1shok: buldum leyla:dance: ama dediğin gibi olsun gülşenŞenizo zaman gülşen de anacım ne biliyim ilk aklıma gelen ismi söyledim.. aslında kendi adımı söyleyecektim ama benim adım buradakilerden birinin rumuzu. .karışmasın diye kendi adımı söylemiyorum..:1ninca:
celenim bezi de değiştirmedim kremi de portakal yemeyi unuttum ve hiç bişey de vermedim
selam kızlar.BEnde ekim annesiyim sizden bişeler öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.5. haftada doktora gitiğimde kese 12.7 mm. di.lekelenmem var diye pregeston verdi doktor şükür lekelenme yok 6. haftada doktora gittiğimde karından baktı yine kese 14 mm. normalde 20. mm olması lazım bebeği net göremiyorum dedi vajinal baktı ve gördü kalp atışını 2,7 mm. dedi bebek. Ama kalp atışını bize dinletmedi.Sizce bu yazdıklarım normal boyutlar ve şeylermi bu benim ilk bebeğim 1,5 sene sonra hamile kaldığım için hep endişeleniyorum küçücük birşeyden.
portakal yeme zaten:mymeka: tursu neyinde yemeyasakkelime ac bakam altını havalansın kuzucuk da tutucukdakaydirigubbakcemile3
albümümü arkadaşlar görebiliyo dur sana arkadaşlık teklifi gönderiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?