2008 Ekim Anneleri

günayydınn hatta tünayydınnnhihoyyyt
dün bızımkı 9 da yattı..daha gec banyo yaptırırdım normalde.
1 saat sonra banyo ypacak nasılsa dıye,yıkayım barı dedım...sonra emdı uydu cocuk..uyanır mı acaba dedım ama uyanmadı.....sırnaşık şey
sabah 7 de uyandı emdı tekrar yattı.uyanma saatı 9 ama 10:30 du valla uyandığımızda süperrrrr uyumuşum...
zaten basım agrıyordu aksamdan.ıhtıyacım vardı bu uykuya..
eee kıllattınız mı bakimmkötükedihüso

gece emmeye hiç kalkmıo mu bu kız yaa şaka gibi bu cemre benim basımdasenağlama

:sm_cool: hayır canım bilemedin..

hansiyeden vazcaydım kocenin adı hans deilmiydü:uhm: alex miş.ozaman sende aleksiyasın muhahaaaa alısveriş merkezi puhahahaaa:roflol: bundan sonra adını sorana aleksiya de:mymeka:

günaydıın kızlaarr

önce rüyamı yazcaktıım sonra geçmiş okuyayım dedimm...leylacım rüyamda görümcenii görmüştümm rüyamı anlatmayayım hayır olsun diyelimm....görümcenin rahatsızlandığını okuyunca şoook olduumm çok geçmişş olsuun demekki rüyam buna çıkacakmışş inş.bir an önce iyileşirr :Saruboceq:

ne diyon sen ya dalga mı geçiyon bizle ben daha kesintisiz 2 saat uyuduğumu bilmiyom maşallah iklime

Son düzenleme:

leylacım çokkkk geçmiş olsun canım çok korkmuşsunuz yaaa kıyamamm :teselli: şimdi nasıl oldu ne zaman taburcu olacak??

Kizlar hepiniz sagolun ya bu arada benim kizda donmuyo donuyo derken sirt ustu yatarken yuz ustumu oluyo onumu diyonuzz benim zilli hep ayakta durmayi seviyoo yattigi yerden elinden tutunca destek alip aninda ayaga kalkiyoo

evet leylacim sirt ustu yatarken yuz ustune donuyo arda. yuz ustunden sirt ustune donemiyo tekrar.

bu arada bizim emzirme donemimiz kapandi ne yazik ki.. iki gundur emzirmiyorum sutum yok :çok üzgünüm: ama cok sukur yine bu kadar emzirebildim..

merancım bende seni bekliyordum hoşgeldin.. dün kuaföre gittim boya filan bakım olayına girdim iyi oldu. neyse sonra annemle shemall a girdik zaten kuaförde yakın. köfteci ramizi biliyorsundur oraya oturduk yanında bir yer varya onun adını unuttum şimdi. orada bir bayan var yanında bi kız çocuğu bir de arabada bir bebek. allahım içindeki bebeği görebilsem tameri az çok biliyorum ya resimden yanına gidicem resmen.. ama bir türlü çocuğu göremedim sonra da cesaret edemedim. sen miydin ki acaba.. sonra annemle güldük bir de. şimdi giidp desem ki " pardon meran 07 kadınlar kulübü mü" sensen sorun yok ama sen değilsen kadına rezil olurum deli mi bu diye düşünür..:roflol:kaydirigubbakcemile3

Kizlar bisey kafama takildi yaa bazen hacerin bingildagi icine cökük gibi duruyo biara susuz kaliyosa denmisti ben hergun kucuk biberonla su veriyorum bu miktarii artirmammi gerek kafama takiliyo esime diyomm sorunlusun sen diyoo bana herseyi kafama takiyomusum normal biseyi yok ugrasip durma diyoo bingildagi atiyo inip inip kalkiyoo sizinkilerde mi oylee bu son kontrolde demeyi unuttum dr oda bakmadi bingildagina

sağolun kızlar cevaplarınız için ben yazlışlıkla 2008 ekim annelerine yazmışım kaydirigubbakcemile3
2009 ekim annesi olucam inş.Bebeklerinizi güle güle büyütün.Rabbim banada hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin inş. :1hug:

kafamçokkarıştı merannnn korkuyom leynn sendennnnnn delikafadulden delikafadulden delikafadulden

normal leylacım.bööle sanki altında kalpo varmıs gibi atar.bişi yok hacerin.su verdiğin miktardan şüphe ediosan biraz daha ver.sonucta ek gıda verioruz artık.su ihtiyacları arttı.

hansiyeden vazcaydım kocenin adı hans deilmiydü:uhm: alex miş.ozaman sende aleksiyasın muhahaaaa alısveriş merkezi puhahahaaa:roflol: bundan sonra adını sorana aleksiya de:mymeka:

kiz hakkaten burda alexa diye alisveris merkezi var. alexa biraz pavyonvari oldu ama olsun. gocem alex ben alexa hehe..

Gunaydin canim hayirdir insallah ayy bende sasirdim kiz sen erdin mi nee merak ettim ssimdi nasil gordugunu ozelden yaz bari

kıslar leyla yazmışken aklıma geldi kuzuma hiç su veremiyom verir vermez tükürüyo sonra çok ağlıyo nası vercem

leylacım çokkkk geçmiş olsun canım çok korkmuşsunuz yaaa kıyamamm :teselli: şimdi nasıl oldu ne zaman taburcu olacak??

Sagol canim cok sukur atlattik sabahta kömür vermisler dr kömür diyomus ben ilk defa duydum hic basimiza gelmediginden siyah bi madde vermisler bagirsaklari felanda temizlemek icin gerekli tetkikler yapilmis duzelmis sikinti kalmamis biraz once taburcu etmisler geldi yatiyo simdi

üzülme gel öpiiim konu kapanmıştırr Şeniz

buarada mearncım alıntı yaptım ama cıkmamıs.ewet nisan aynı sen
hadi yaaa bana mı benziiiyy delikafadulden Şeniz
hoşşgeldinn kısss ösletmee kendinii sık sık gell..hoşş benim yarın gece itibariyle misafir gelcek alamanyadann 10 gün boyunca ce-e diyebilirin sadecee delikafadulden
ben o cemreniinn pamuukk gibi totosuunuuuu ısırırııım bee pekk canımm çektii ne güzell anlattın öylee sırnaşık şey
aferin ardaayaa :hooray: tamerde eğer yan yatarsa yüzzüstü dönüoo...sırt üstü geri gerii kafasını ittire ittire gidioo....yüzüstü yatarkende geri geri gelioo kaydirigubbakcemile3
hoşşbulduum yavruuss Şeniz
heheee bendimm...aaa bende diorum bana böylee dikkatlii bakann kadıın kimm delikafadulden
neyse şaka bi yana ben hastaydımm cnm yaa o yüzden hep evdeydimm ama birazdan kızım okuldan gelince shemalla gitmeyi düşünüyorumm
tamerinde oluyoo cnm yaa normal galiba anormal bişe olsa doktorumuz söylerdii CADIARZU
kafamçokkarıştı merannnn korkuyom leynn sendennnnnn delikafadulden delikafadulden delikafadulden

korkkmaa len korkkmaaa gel burayaa kaydirigubbakcemile ama rüyamda gördüğüm kişinde o gün içinde genelde haber alırımm geçenlerde de anlatmıştım yaa hani kaza falan bazenn sarsıtıcı şeylerde oluyoo :çok üzgünüm: enn çokk eşimm korkuyoo gece onu kaldırııpp anlatıoom acaip tırsıoo kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…