kıslar leyla yazmışken aklıma geldi kuzuma hiç su veremiyom verir vermez tükürüyo sonra çok ağlıyo nası vercem
kiz celen alemsin.. mediamarkt aklime hic gelmemisti..
merancim hosgeldin guzelim. naapiyosun bakalim?
gece emmeye hiç kalkmıo mu bu kız yaaşaka gibi bu cemre benim basımdasenağlama
ne diyon sen ya dalga mı geçiyon bizle ben daha kesintisiz 2 saat uyuduğumu bilmiyom maşallah iklime
Sagol canim cok sukur atlattik sabahta kömür vermisler dr kömür diyomus ben ilk defa duydum hic basimiza gelmediginden siyah bi madde vermisler bagirsaklari felanda temizlemek icin gerekli tetkikler yapilmis duzelmis sikinti kalmamis biraz once taburcu etmisler geldi yatiyo simdi
Sagol canim cok sukur atlattik sabahta kömür vermisler dr kömür diyomus ben ilk defa duydum hic basimiza gelmediginden siyah bi madde vermisler bagirsaklari felanda temizlemek icin gerekli tetkikler yapilmis duzelmis sikinti kalmamis biraz once taburcu etmisler geldi yatiyo simdi
Gunaydin canim hayirdir insallah ayy bende sasirdim kiz sen erdin mi nee merak ettim ssimdi nasil gordugunu ozelden yaz bari
yok cnım hıc uyanmıyor.maşallhhhh deyin2 ayından berı boyle..
üzülme canım gırer düzene..her bebek aynı olamazki.a.s.
leylacım yeni okudum aksam yasadıklarınızı..gozumde o anı canlandırdım okurken..emınıp hepınız buyuk endişe ıcındeydınız..
cok gecmiş olsun..
umarım kısa surede toparlarr kendini.
birdahada boyle bısey yasamazsınız inş..a.s
merancım geçmiş olsun bu arada..toparlanmana sevındımmŞeniz
ne hazırlıklarr yaptın/yapcan anlatt bakimmm:jeyyar:
olur böyle arada birr..meselaa sabah anneme anlatırım rüyamıı işte şöyle oldu böyle olduu şunu aldın bu geldi falan diee...annem der kızımm senden gizlii bişe yapamayacakmıyız :sm_confused: ve rüyamda gördüğümm şey tutarr nasılll oluyor wallahii bilmiyoruum :1ninca:
Kızlar ya size bişey sorcam siz günde kaç öğün yediriyorsunuz bebekleri emzirmeyenler için soruyorum benim bebek bir sa.ah kalvaltı bir öğlen birde akşam yiyor başka yemiyorne yapçam bazen dört öğün bazen de sabah 2-3 ölçek mama başka yok çok mu az sizce
sğll çıtırıım Şeniz
ayy bilmiyoruum aslındaaa ne yapcamııhatunn bişe yemez kii sebzeci hemde vejeteryan...
bakalııım gelinimizee kaydirigubbakcemile3albümü yeniledim gözatın bakiimm:içelim:
kilo alımııı nasıll...2-3 ölçekk az dicem ama fazlasını versen yer mii acebaa :uhm:Kızlar ya size bişey sorcam siz günde kaç öğün yediriyorsunuz bebekleri emzirmeyenler için soruyorum benim bebek bir sabah kalvaltı bir öğlen birde akşam yiyor başka yemiyor ne yapçam bazen dört öğün bazen de sabah 2-3 ölçek mama başka yok çok mu az sizce
hee olduu başkaaa :mymeka: ama tamamenn duygusall olaraktan sizede fall bakalirüüümm :jeyyar:kulübümüzün falcısı olsana yafrim sen kaydirigubbakcemile3
sana katılıyoruumm :çok üzgünüm: benimde hayatıım özlemekle geçioooo senağlamasorma meran ayriliklar cok zor.. ben bi de tek cocugum. annemler orda yalniz ben burda yalniz cok zor oluyor. kayinvaldemler yakin cok sukur ama o da annen gibi olmuyor. herseyi istedigin gibi soyleyemiyosun. en yakin arkadaslarimin hepsi tr'de. burda da cok iyi arkadaslarim var ama insan herseyi ozluyor. omrum ozlemekle gecti walla..
ayyyyy yemeyen ınsanı doyurmakta zor beğendırmekte valla allah yarım etsınn..
ama sen bılıyorsundur sevdiği şeylerı
bol bol ot yaparsın artıkk:dance:
yok cnım hıc uyanmıyor.maşallhhhh deyin2 ayından berı boyle..
üzülme canım gırer düzene..her bebek aynı olamazki.a.s.
leylacım yeni okudum aksam yasadıklarınızı..gozumde o anı canlandırdım okurken..emınıp hepınız buyuk endişe ıcındeydınız..
cok gecmiş olsun..
umarım kısa surede toparlarr kendini.
birdahada boyle bısey yasamazsınız inş..a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?