2008 Ekim Anneleri

kıslar leyla yazmışken aklıma geldi kuzuma hiç su veremiyom verir vermez tükürüyo sonra çok ağlıyo nası vercem

Canim benimkide sevmiyodu suyu ben oda sicakligindaki isida veriyodum meger agzina soguk degince icmek istemezmis anne sutu hep ilik geliyo ya ilik verince cuk cuk icip bitiriyo hepsini ama bi kac gundur bende veremiyom zorla vermeye calisiyom demir damlasini suya damlatip vermistim 2 kere simdi hep damla veriyorum saniyo icmiyoo hep geri cikayo agzindan demir damlasi cocugun duzenini bozduu yavv bide ilik dene bakalim

ne sacma sey su demir damlasi ya.. benim hamileyken demirim dusuktu cok. gunde 3 tane demir hapi aliyodum. ne aptal bisi o ya. hala demirim dusuk almam gerek de ben biraktim. mide arisindan kabizliga kadar herbisi yapiyo. yazik bebislere walla. biz de haftaya asiya gitcez bakalim ne dicek dr. yazarim size arda kac kilo olmus boyu kac cm, vs.

kiz celen alemsin.. mediamarkt aklime hic gelmemisti..
merancim hosgeldin guzelim. naapiyosun bakalim?

hoşşbulduumm Şeniz iyiyimm çocuklarla standart devam edioruz..işte yarın gece kankardeşimm gelioo almanyadan onun heyacanı varrrr delikafadulden ayy çookk sevinioruum sırnaşık şey ayrılıklar kötü oluyoo ama yaa :çok üzgünüm: siz nasıl ayrıldınız annenlerden şimdi ardada var die ayrılmalarıı daha zor olmuşturr demi :çok üzgünüm:

gece emmeye hiç kalkmıo mu bu kız yaa şaka gibi bu cemre benim basımdasenağlama

yok cnım hıc uyanmıyor.maşallhhhh deyin2 ayından berı boyle..
ne diyon sen ya dalga mı geçiyon bizle ben daha kesintisiz 2 saat uyuduğumu bilmiyom maşallah iklime

üzülme canım gırer düzene..her bebek aynı olamazki.a.s.

leylacım yeni okudum aksam yasadıklarınızı..gozumde o anı canlandırdım okurken..emınıp hepınız buyuk endişe ıcındeydınız..
cok gecmiş olsun..
umarım kısa surede toparlarr kendini.
birdahada boyle bısey yasamazsınız inş..a.s

merancım geçmiş olsun bu arada..toparlanmana sevındımmŞeniz
ne hazırlıklarr yaptın/yapcan anlatt bakimmm:jeyyar:

evet canım zehirlenmelerde uygulanan tedavilerden biri de kömür verilmesidir a.s taburcu olmasına çok sevindim, inşallah hemencik iyileşir çok geçmiş olsun...

Gunaydin canim hayirdir insallah ayy bende sasirdim kiz sen erdin mi nee merak ettim ssimdi nasil gordugunu ozelden yaz bari

olur böyle arada birr..meselaa sabah anneme anlatırım rüyamıı işte şöyle oldu böyle olduu şunu aldın bu geldi falan diee...annem der kızımm senden gizlii bişe yapamayacakmıyız :sm_confused: ve rüyamda gördüğümm şey tutarr nasılll oluyor wallahii bilmiyoruum :1ninca:

Kızlar ya size bişey sorcam siz günde kaç öğün yediriyorsunuz bebekleri emzirmeyenler için soruyorum benim bebek bir sabah kalvaltı bir öğlen birde akşam yiyor başka yemiyor ne yapçam bazen dört öğün bazen de sabah 2-3 ölçek mama başka yok çok mu az sizce

Son düzenleme:

maşşallah tabiki kocemeeen hemde sende bize dua et olarmı:çok üzgünüm:

kulübümüzün falcısı olsana yafrim sen kaydirigubbakcemile3

sorma meran ayriliklar cok zor.. ben bi de tek cocugum. annemler orda yalniz ben burda yalniz cok zor oluyor. kayinvaldemler yakin cok sukur ama o da annen gibi olmuyor. herseyi istedigin gibi soyleyemiyosun. en yakin arkadaslarimin hepsi tr'de. burda da cok iyi arkadaslarim var ama insan herseyi ozluyor. omrum ozlemekle gecti walla..

canım ben emzırıyorum ama emzırmeseydım sunu uygulardım..
sabah kahvaltısı
sabah-öğlen arası-meyve püresı ya da suyu
öğlen-çorba
ıkındı-yoğurt
akşam-muhallabı
bunların arasında ve gece bebiş ıstedıkce bıberon(devam sütü)mamasını verırdım
..

sğll çıtırıım Şeniz
ayy bilmiyoruum aslındaaa ne yapcamıı hatunn bişe yemez kii sebzeci hemde vejeteryan...

ayyyyy yemeyen ınsanı doyurmakta zor beğendırmekte valla allah yarım etsınn..
ama sen bılıyorsundur sevdiği şeylerı
bol bol ot yaparsın artıkk:dance:

bzdıkcım bas cevresı ve bıngıldk ıle ılgılı yazımı okumus muydun senın ıcın alıntı yapmıştım dun?*

albümü yeniledim gözatın bakiimm:içelim:
bakalııım gelinimizee kaydirigubbakcemile3
kilo alımııı nasıll...2-3 ölçekk az dicem ama fazlasını versen yer mii acebaa :uhm:
kulübümüzün falcısı olsana yafrim sen kaydirigubbakcemile3
hee olduu başkaaa :mymeka: ama tamamenn duygusall olaraktan sizede fall bakalirüüümm :jeyyar:
sana katılıyoruumm :çok üzgünüm: benimde hayatıım özlemekle geçioooo senağlama
ayyyyy yemeyen ınsanı doyurmakta zor beğendırmekte valla allah yarım etsınn..
ama sen bılıyorsundur sevdiği şeylerı
bol bol ot yaparsın artıkk:dance:

bende ott sevmem kiii en zor tarafıı buu kaydirigubbakcemile3

Sagol canim gercekten bu gibi durumlarda sogukkanli olmak gerekir ama ben cok ama cok paniklerim bide kizlar nolur bi akil verin ben cok korkagim yaa en ufak seyden korkan bi yapim var mesela biri bisey anlattiya boyle ondan bile etkilenirim ben cocuken sara nobeti geciren bi adamin halini vede bi cenazenin ayaklarini girdum ondan cok etkilendim vee bu hayatimin her donemine her zaman beni korkutmaya yetti yanliz kalamiyorum karanlikta ya nasil anlatiyim biri olmus dediler ya o kisiyi gozunde canlandiriyorum vee o gece cok korkuyorum korktugum anlar wc ye bile gidemiyorum tek basima arkamdan birileri geliyo gibi oluyo cocuklukta bilinc altima nasil yerlesmisse atmiyorum bide ben korkagim diye bazi dengeziz arkadaslarim arkanda sesizce gelir korkuturlardi ciglik cilgliga agladigim zamanlar olurdu en ufak sese sicriyorum dun gorumcemi oyle gozler kaymis felan gordum yine butun korkularim ayaga kalktii her nekadar benim etkilenecegimi dusundugu icin o sirada esim beni odadan cikartti ama gordum bikere o sahne gozumunonune gelir gelir durur gece susadim gidip icemedim ben ne yapcam boyle yasamak olmuyo esim evlendigimiz ilk siralar arkamdan mutfaga gelirdi ben ciglik atardim bana seni pskolaga goturecem dedii ama istemedim yanlis mi yaptim bilmiyomm boylee

leylacım senınkı yapı ıle alakalı heralde..
benımde boyle cok korkak arkadaslarım olmuştu.var tanıdıklarım.anlayabılıyorum seni.
ama ya gercekten yardım alacaksın ya da kendını telkın ederk asmaya calısacaksın.
sureklı korkmuyorm,bunda korkacak bırsey yok,,bu gercek degıl ve benı korkutamaz,,mtfaga gıdıp suyumu içebılırım,korkmuyorum..falan dıyeceksın..
bırde baska seyler dusunmeye calıs krktğunda.aklında baska seyler varken korkmazsın.bızım düşüncelerımız bızı korkutan..
mesela su ıcmeye gıderken aklından 3 hanelı 2 rakamı carpamaya calıs(atıyorum)
ya da en zevdiğin yemeğin içine koyduğun mazlemelerı say..yarın ne yemek pişireceğini düşn.ne bılıyım yor kafanı...artık kendınce.. belkı sacma gelır ama mutlaka faydası olur bence..
bırde ben dua okumanın etkısıne ınanıyorum ayetel-kursi okursan rahatlarsın(mutlaka okuyorsundur zaten)ama korkunun gececeğine ınanarak oku..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…