2008 Ekim Anneleri

leylacım psikoloğa gitmekk çözüm olabilir bence bu seniii çok rahatsız eden bir durum belli kii ve fazlaa hassasiyetin var demek kii...bu hassaslık insanıı çok yorar ve inanılmaz gerer...yerinde olsaydımm hiiç düşünmeden giderdim cnm....bu korkma dışında saatin tık tık sesinii de kafaya takarmısın merakımdan soruyorumm :uhm:
ben hiiiç korkmam yalnızlıktan hatta bazen aklıma gelir hırsız falan hemen o düşünceden kurtulmaya çalışırım kitap okurum bişeyler karalarım işee yarıyoo...karaltıı falan görmede bende de zaman zaman olur anlık olarak irkilirim o kadar

hem keylacım dua et bağırdığınızda evınıze doludsacak komusularının vAr..bızı burda katletseler bır allahın kulune oluyor dıye bakmaya gelmez...

iklimcimin pekk güzell maşallaahhh annesi ya tokalıı ya bereliii bu kızz bide tokasız beresiz halini görelimm yaww delikafadulden

iklimcimin pekk güzell maşallaahhh annesi ya tokalıı ya bereliii bu kızz bide tokasız beresiz halini görelimm yaww delikafadulden

ayyy aynı şeyi yazacaktım kızzz ne kadar hızlısınnn delikafadulden

çıtırcım iklime sürekli bere mi takıyosun yoksa resim çekilirken mi giydirdin? biz ilk bikaç hafta bere giydirdik ama nerdeyse 4 aydır hiç bere-şapka giymiyoz kaydirigubbakcemile2

banaa wahşii batıdaa hızlıı merann derlerr

ben de baktım albüme maşallah çok güzel bir kızz iklimmmm .. çıtır a benzettim ben gerçi babasını görmedik ama kaydirigubbakcemile3

zambakcım senin albümüne dde baktımmm şevval çok güzel maşallah böcük böcük bakıyoooo ama hiç de cadı durmuyo çok uslu çıkmış resimlerde, akıllı kız işte kaydirigubbakcemile3

ayy bende bööleyim yaaa:çok üzgünüm: mesela ölü olduunda bakatrım ama sonrada acaip tırsarımdelikafadulden mesela kayınvaldemlerde hala yatak odasına tek giremem.babaları ordaymış gibi gelir:çok üzgünüm:

selam kızlar 2.iş günümden merhaba
dünden bahsedem biraz, eve gittim oğluşu kucağıma alır almaz emzirmeye başladım bi 15dk emdi yavrum emerken de hep yüzüme baktı sen nerdeydin der gibisenağlama
ve akşam da çorbasıını içmedi sabaha kadar 2saatte bir emdi helak oldum ya uykusuz kaldım...
onun haricinde çok huysuzlanmamış,bugün daha iyim alışıoruz yavaş yavaş....4de çıkıorum 5e doğru evde oluorum ...nete pek giremiorum yeni sistemler üzerine çalışıorum 7aydır kaçırdığım çok şey var....
hepinizi özledim öpüorum kuzucukları ve sizleri :çok üzgünüm:

herkeslere merhabaaaaaa
özledim leyn hepinizii.3 gündür kayınvalidemler buradaydı.giremedim.dün akşam eltime gittilerhihoyyythihoyyyt
baya bi yoruldum ya,hem çocuk hem yatılı misafir zor oluyokafamçokkarıştı
bu arada oğluşu aşıya götürdük p.tesi günü.7.200 kilosu,68 cm boyu olmuş oğluşumun.o zehir zemberek kan damlasına başladık biz de:çok üzgünüm:iğrençmiş gerçekten.ama ben mamasına koyup verdim.bi sorun olmadı.

umarım herkes iyidir.leylacım geçmiş olsun bu arada.umarım en yakın zamanda görümcen sağlığına kavuşur.korkularından bahsetmişsin,birazcık soğukkanlı olmaya çalış canımcım.hayat süprizlerle dolu.zor ama bazen kötüye de hazırlıklı olmamız lazım:teselli:

hoşgeldinn özlemcim Şeniz
hergün biraz daha kolay olcaktır herhalde...
çakıltaşım 2 aylıkken işe başlamıştı değilmii...şimdi kerem 6.ayını doldurduuu siz en zor zamanları geride bıraktınız

ibolyaa nerdeee :uhm: bi yere gitcem demişmiydii :bbo:

saolun sekerlerr
bellı olmuyor ...bızım sacımız olmadığı için hava cok sguk oldugunta takıyrum mutlaka sapkasını.takmadığım zamanlarda da toka takıyorum napiimm ozenıyorum:dance:
aslında sapkasız ve tokasızda vardı koyarım onlarıda bı aralaelaelaelaelae

sorun ckmadıgına sevındım. ozlemcım.alısacaksınız inş.

ya ben bi türlü yoğurt tutturamıorum ne mamayla ne sütle markette bebekler için yoğurt varmı?

saol şekerim evet artık uslandı kerem de daha önce başlasaydım bakana da zor olurdu çünkü sebepisz çılgınca ağlıodu bi zamanalr çok şükür şimdi iyiz
işte zaman çabuk geçio 2.5 saat sonra çıkcam zaten kaydirigubbakcemile2
bu kan damlasına bi biz başlamadık heralde haftaya kan tahlili yaptırcaz aşı için giderken ozaman başlatcak gerek görürse...

evet canım herkes bana benzetıyor ama ben buyudukce babasına benzetıyorum..
hele o uyuduğu fotoda aynı babası

hoşşşgelldinn Şeniz
oo maşallahh çokk güzell yaa benim oğlanda 70 cm di 5 aylıkken bende uzun çok muu ne diordum erkekler içinde bu kadar uzun olan yok galiba die şimdi yazcaktım sen yazdıın kaydirigubbakcemile3
bişe sorcam bu aşıı ne aşısı fatoşcum senin yakışıklıyla benim çin prensi arasında 1 gün varda merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…