leylacım psikoloğa gitmekk çözüm olabilir bence bu seniii çok rahatsız eden bir durum belli kii ve fazlaa hassasiyetin var demek kii...bu hassaslık insanıı çok yorar ve inanılmaz gerer...yerinde olsaydımm hiiç düşünmeden giderdim cnm....bu korkma dışında saatin tık tık sesinii de kafaya takarmısın merakımdan soruyorumm :uhm:Sagol canim gercekten bu gibi durumlarda sogukkanli olmak gerekir ama ben cok ama cok paniklerim bide kizlar nolur bi akil verin ben cok korkagim yaa en ufak seyden korkan bi yapim var mesela biri bisey anlattiya boyle ondan bile etkilenirim ben cocuken sara nobeti geciren bi adamin halini vede bi cenazenin ayaklarini girdum ondan cok etkilendim vee bu hayatimin her donemine her zaman beni korkutmaya yetti yanliz kalamiyorum karanlikta ya nasil anlatiyim biri olmus dediler ya o kisiyi gozunde canlandiriyorum vee o gece cok korkuyorum korktugum anlar wc ye bile gidemiyorum tek basima arkamdan birileri geliyo gibi oluyo cocuklukta bilinc altima nasil yerlesmisse atmiyorum bide ben korkagim diye bazi dengeziz arkadaslarim arkanda sesizce gelir korkuturlardi ciglik cilgliga agladigim zamanlar olurdu en ufak sese sicriyorum dun gorumcemi oyle gozler kaymis felan gordum yine butun korkularim ayaga kalktii her nekadar benim etkilenecegimi dusundugu icin o sirada esim beni odadan cikartti ama gordum bikere o sahne gozumunonune gelir gelir durur gece susadim gidip icemedim ben ne yapcam boyle yasamak olmuyo esim evlendigimiz ilk siralar arkamdan mutfaga gelirdi ben ciglik atardim bana seni pskolaga goturecem dedii ama istemedim yanlis mi yaptim bilmiyomm boylee
ya Çıtırım sence kaçıncı sayfa ya da saatini söylesen
maşallah çıtırımın kızına, Allah nazarlardan saklasın
iklimcimin pekk güzell maşallaahhhannesi ya tokalıı ya bereliii bu kızz bide tokasız beresiz halini görelimm yaww delikafadulden
ayyy aynı şeyi yazacaktım kızzz ne kadar hızlısınnn delikafadulden
çıtırcım iklime sürekli bere mi takıyosun yoksa resim çekilirken mi giydirdin? biz ilk bikaç hafta bere giydirdik ama nerdeyse 4 aydır hiç bere-şapka giymiyoz kaydirigubbakcemile2
Sagol canim gercekten bu gibi durumlarda sogukkanli olmak gerekir ama ben cok ama cok paniklerim bide kizlar nolur bi akil verin ben cok korkagim yaa en ufak seyden korkan bi yapim var mesela biri bisey anlattiya boyle ondan bile etkilenirim ben cocuken sara nobeti geciren bi adamin halini vede bi cenazenin ayaklarini girdum ondan cok etkilendim vee bu hayatimin her donemine her zaman beni korkutmaya yetti yanliz kalamiyorum karanlikta ya nasil anlatiyim biri olmus dediler ya o kisiyi gozunde canlandiriyorum vee o gece cok korkuyorum korktugum anlar wc ye bile gidemiyorum tek basima arkamdan birileri geliyo gibi oluyo cocuklukta bilinc altima nasil yerlesmisse atmiyorum bide ben korkagim diye bazi dengeziz arkadaslarim arkanda sesizce gelir korkuturlardi ciglik cilgliga agladigim zamanlar olurdu en ufak sese sicriyorum dun gorumcemi oyle gozler kaymis felan gordum yine butun korkularim ayaga kalktii her nekadar benim etkilenecegimi dusundugu icin o sirada esim beni odadan cikartti ama gordum bikere o sahne gozumunonune gelir gelir durur gece susadim gidip icemedim ben ne yapcam boyle yasamak olmuyo esim evlendigimiz ilk siralar arkamdan mutfaga gelirdi ben ciglik atardim bana seni pskolaga goturecem dedii ama istemedim yanlis mi yaptim bilmiyomm boylee
selam kızlar 2.iş günümden merhaba
dünden bahsedem biraz, eve gittim oğluşu kucağıma alır almaz emzirmeye başladım bi 15dk emdi yavrum emerken de hep yüzüme baktı sen nerdeydin der gibisenağlama
ve akşam da çorbasıını içmedi sabaha kadar 2saatte bir emdi helak oldum ya uykusuz kaldım...
onun haricinde çok huysuzlanmamış,bugün daha iyim alışıoruz yavaş yavaş....4de çıkıorum 5e doğru evde oluorum ...nete pek giremiorum yeni sistemler üzerine çalışıorum 7aydır kaçırdığım çok şey var....
hepinizi özledim öpüorum kuzucukları ve sizleri :çok üzgünüm:
ayyy aynı şeyi yazacaktım kızzz ne kadar hızlısınnn delikafadulden
çıtırcım iklime sürekli bere mi takıyosun yoksa resim çekilirken mi giydirdin? biz ilk bikaç hafta bere giydirdik ama nerdeyse 4 aydır hiç bere-şapka giymiyoz kaydirigubbakcemile2
ibolyaa nerdeee :uhm: bi yere gitcem demişmiydii :bbo:
selam kızlar 2.iş günümden merhaba
dünden bahsedem biraz, eve gittim oğluşu kucağıma alır almaz emzirmeye başladım bi 15dk emdi yavrum emerken de hep yüzüme baktı sen nerdeydin der gibisenağlama
ve akşam da çorbasıını içmedi sabaha kadar 2saatte bir emdi helak oldum ya uykusuz kaldım...
onun haricinde çok huysuzlanmamış,bugün daha iyim alışıoruz yavaş yavaş....4de çıkıorum 5e doğru evde oluorum ...nete pek giremiorum yeni sistemler üzerine çalışıorum 7aydır kaçırdığım çok şey var....
hepinizi özledim öpüorum kuzucukları ve sizleri :çok üzgünüm:
hoşgeldinn özlemcim Şeniz
hergün biraz daha kolay olcaktır herhalde...
çakıltaşım 2 aylıkken işe başlamıştı değilmii...şimdi kerem 6.ayını doldurduuu siz en zor zamanları geride bıraktınız
ben de baktım albüme maşallah çok güzel bir kızz iklimmmm.. çıtır a benzettim ben gerçi babasını görmedik ama kaydirigubbakcemile3
zambakcım senin albümüne dde baktımmm şevval çok güzel maşallahböcük böcük bakıyoooo ama hiç de cadı durmuyo çok uslu çıkmış resimlerde, akıllı kız işte kaydirigubbakcemile3
herkeslere merhabaaaaaa
özledim leyn hepinizii.3 gündür kayınvalidemler buradaydı.giremedim.dün akşam eltime gittilerhihoyyythihoyyyt
baya bi yoruldum ya,hem çocuk hem yatılı misafir zor oluyokafamçokkarıştı
bu arada oğluşu aşıya götürdük p.tesi günü.7.200 kilosu,68 cm boyu olmuş oğluşumun.o zehir zemberek kan damlasına başladık biz de:çok üzgünüm:iğrençmiş gerçekten.ama ben mamasına koyup verdim.bi sorun olmadı.
umarım herkes iyidir.leylacım geçmiş olsun bu arada.umarım en yakın zamanda görümcen sağlığına kavuşur.korkularından bahsetmişsin,birazcık soğukkanlı olmaya çalış canımcım.hayat süprizlerle dolu.zor ama bazen kötüye de hazırlıklı olmamız lazım:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?