2008 Ekim Anneleri

Yok canim saat sesi ne tepki vermiyorumm amaa cidden tam ustumde atiyorum artik korkmuyorum mesela gece evin tum isiklarini yakmadan gidiyorum mutfaga wc ye v.s sonraa yine bisey oluyoo tekrar bastann tam ustumden atiyorum bidaha bisey oluyo bak dogum yaptim bana lohusayi korkuturlar yanliz kalma gibi batil inaclari soylediler biliyorum batil inanc ama korkuyorum iste 40 gun benim basimda kim bekler bi hafta sonra yanlizdim vee kortum tabii 40miz cikti bisey olmaz artik diye diye attim uzerimden deprem olmustuyaa burdaa tekrar bastan bi tikirti oluyo deprem saniyom derprem olunca ses cikmisti sonra onuda atiyom biraz zaman geciyo bidaha bisey cikiyoo cok gicik oluyom yaa uff

ya ben bi türlü yoğurt tutturamıorum ne mamayla ne sütle markette bebekler için yoğurt varmı?

celencim kimse duymasıın bende herkese söyledim söyledimm şöyle yapın böyle yapın harika oluyoo diee geçen bende tutturamadıım yoğurtu iimiii kaydirigubbakcemile3 1 kereye mahsus olduu ama çokk güldümm bee kaydirigubbakcemile3 ben büyük kavanoza yapıyorum yaa ilk defa ölçmedim göz kararı koydum mamasınıı muhtemelen az koymuşuum mamayıı ondann tutmadıı çook suluu tuaff bişee olduu :sm_confused:

marketlerde babymixler varmış 6.aydan sonra veriormuşş

arda ikinci yarim saatlik uykusuna yatti. ben de o kalkmadan bisiler yazayim dedim. biraz sonra bi arkadasim kahveye gelecek ama cok oturmaz. cunku ise gidecek. arda iki gundur meyvesini yemiyor artik suyunu biberona koydum da oyle verdim. kendi kendime nazar degdirdim galiba cocuga. yoksa kasik gorunce agzini aciyodu. simdi hem eliyle itiyo hem kafasini ceviriyo..

ya ben bi türlü yoğurt tutturamıorum ne mamayla ne sütle markette bebekler için yoğurt varmı?

canm sütaşn babymix bebek yoğurdu var ama dr tavsiye etmiorum dedi.geçen tvdeki bi dr da 8saat dışarda bozulmuo o yoğurt katkı maddesi var demek oluo bu dedi
en iisi evde mayalayın dedi
bende ilk zamanlar tutturamıodum şimdi mamadan güsel oluo tadını da sütten mayaladığıma göre daha çok sevdi süte göre daha tatlı mamadan yapılan yoğurt
mayasını koyarken serçe parmağını batır 7ye kadar say elini yakmıycak ama soğuk da olmıycak kafamçokkarıştı
bu arada yerim o cemreyi cıbıl cıbıl maaşallah

Canim sagol dikkate alcam dediklerini ayetel- kursiyi cok okurum okuyunca beni koruyo diye rahatlarim

kızlar yoğurdu biraz fazla mayalayın ben azcık yapıyodum tutmuyodu biraz fazla yapıyom kalanını kendim yiyom ama 5 gün tuttramadım

olur böyle arada bir geçicidir merak etmee a.s

var canım sütaşın babymix yoğurdu.6.aydan itibaren diyo üstünde ama ben verdim.gerçi benim velet yemedi.bikaç kaşık anca yedirebildim.benim aldığım sadesiydi ,elmalısı da vardı.bidahakine onu alcam
hoşbulduk canımmm
sağol canım.evet dr.da baya uzun olcak dedi.nette bi sitede hesapladım(ilerideki tahmini boyu)1.84.5 çıktıkaydirigubbakcemile3 bu anne ve baba boyuna göre hesaplanıyo.ee bide üstüne güzel beslenirlerseecokacimcoook sırık olabülüüler
tatlım karma aşı oldu.sanırım sonuncu:uhm:
bi gün sonrada rotavirüs 2.sini yaptık

olur böyle arada bir geçicidir merak etmee a.s

insallah merancim.. memleketteyken anneme alismisim valla acisi simdi cikiyor. canimi cikartiyo arda. cok yaramaz da degil ama surekli bizle oynamak istiyor. oyuncaklariyla kavga ediyor hep. o yuzden hicbirseye vaktim kalmiyor. aksam pestilim cikiyor valla.

meran, nisan yuvaya falan gidiyor mu?

ya ben yoğurdu yarım çay bardağı kadar yapıyom tam tutuyo.(mamadan).daha fazlada yaparım ama zaten hepsini yemiyo ki.bide kayınvalidem pazartesi ev yoğurdu getirdi.köy sütü ile mayalamış.bikaç gün ver bundan katkısız bişey olmaz dedi.ilk gün verdim ama bidaha vermedim.günlük olması gerek diye.off bayada getirmiş sağolsun.5 kilo falankaydirigubbakcemile3 istanbul da köy sütü ile yoğurt yiyen şanslı ender vatandaşlardan biriyim galiba.:teytey:.ama bebişe veremiyom ne sinir

Ya ben gecen pastorize sutten yaptim yogurdu denemek amacli cok guzel tuttu mamadan yaptim ama olmadii gecen marketten normal pastorize yogurt almis babaannesi yapilis tarihi tam ayni gun olani almis bi ver bakalim dedi 1 2 kasik verdim yemedii

selam kızlar, şöyle bakınıverdim geçmişe ama kafam pek yerinde değil, işe başlayanlara kolay gelsin, işleri rast gitsin . kızımın keyfi yok dolayısıyla benim de yok. tatlışım ne güzel yeni yeni muhallebiye alışmıştı, keyifli de yiyordu ama yine alerjisi başladı, acayip huzursuzlandı ağlama krizleri başladı ve ertesi gün kakasında resmen şeritler halinde mukuslu besin artıkları vardı. tahlil yaptırdık amip falan değil alerji işte. süt proteini içeren hiçbir şey yiyemiyor ben de yemiyordum alıştı artık diye diyeti bozdum ama malesef ya inanılmaz üzgünüm anlaırken bile gözlerim doluyor, zaten kilo alımı çok iyi değil, sütüm de azaldı iyice mamalarda da süt proteini var ne vericem ben bu çocuğa ya Allahım hiçbir bebek rahatsızlanmasın. nasıl kızranıyordu yavrucum, dün vermedim muhallebi bugün iyi uyuyor yazık. ama sütüm de yok neredeyse. süt sağıp pirinç unuyla muhallebi yapayım dedim, 10 ml bile çıkmadı çok üzgünüm çook senağlama

geşmiş olsuun sizin karma aşıı geç olmuşş neden aceba fisfisfis
sırık olmasın yaa 180 geçsin yeter kaydirigubbakcemile3

cok uzuldum canım ya.bu alerjı gecıormus bıldıgım kadarıyla.umarım bişiyi kalaz meleğin..:çok üzgünüm:

geşmiş olsuun sizin karma aşıı geç olmuşş neden aceba fisfisfis
sırık olmasın yaa 180 geçsin yeter kaydirigubbakcemile3

vallamıı?ule du bi bakayım şu aşı takvimine..ben mi yanlış baktım acep?CADIARZU

valla benim oğluş sırık olsun.babası 1.82 onu geçsin.bayılırımm uzun erkeğeeeeeee

evet yaa alışınca çook zor oluyooo :teselli:

nisan yarım gün anaokuluna gidior şimdi mesela yemeğini yiyor birlikte masaya oturduk tamerdee mama sandalyesinde oyuncaklarını yere atıoo tek tekk sonra bakıoo attığıı şeyleree birazdan tameride doyurcam cokacimcoook sonra hep birlikte biraz dışarı çıkcaz..ben kendime zaman ayırıyorum çok zorlanmıyorum açıkcasıı..ama bunu hep söylüyorum çocuklarım uslular hatta kayınvalidem beni çok korkutmuşştuu işte kız gibi uslu olmaz görürsün falan diorduu kötükedihüso bende tırsıyordum ama öyle olmadıı çok şükür tamer sakin ve uslu bir bebek aynı ablasıı gibii..şimdi kayınvalidem piyangoo 2 kere vurmaz sanmıştım dioo klava:

olmii anam kac defa döktüm:çok üzgünüm:

:uhm: geçmiş olsun water , çok zordur eminim ama kendini yıpratırsan sütün hepten gider be canısı ..........özel diet mamalardan kullanmıyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…