leylacım psikoloğa gitmekk çözüm olabilir bence bu seniii çok rahatsız eden bir durum belli kii ve fazlaa hassasiyetin var demek kii...bu hassaslık insanıı çok yorar ve inanılmaz gerer...yerinde olsaydımm hiiç düşünmeden giderdim cnm....bu korkma dışında saatin tık tık sesinii de kafaya takarmısın merakımdan soruyorumm :uhm:
ben hiiiç korkmam yalnızlıktan hatta bazen aklıma gelir hırsız falan hemen o düşünceden kurtulmaya çalışırım kitap okurum bişeyler karalarım işee yarıyoo...karaltıı falan görmede bende de zaman zaman olur anlık olarak irkilirim o kadar
ya ben bi türlü yoğurt tutturamıorum ne mamayla ne sütlemarkette bebekler için yoğurt varmı?
ya ben bi türlü yoğurt tutturamıorum ne mamayla ne sütlemarkette bebekler için yoğurt varmı?
ya ben bi türlü yoğurt tutturamıorum ne mamayla ne sütlemarkette bebekler için yoğurt varmı?[/QUOTE
vardı snrım babymix miş adı.ama bence sen tutturmaya calıs.bıyerde yanlıs yapıosun mutlaka..
leylacım senınkı yapı ıle alakalı heralde..
benımde boyle cok korkak arkadaslarım olmuştu.var tanıdıklarım.anlayabılıyorum seni.
ama ya gercekten yardım alacaksın ya da kendını telkın ederk asmaya calısacaksın.
sureklı korkmuyorm,bunda korkacak bırsey yok,,bu gercek degıl ve benı korkutamaz,,mtfaga gıdıp suyumu içebılırım,korkmuyorum..falan dıyeceksın..
bırde baska seyler dusunmeye calıs krktğunda.aklında baska seyler varken korkmazsın.bızım düşüncelerımız bızı korkutan..
mesela su ıcmeye gıderken aklından 3 hanelı 2 rakamı carpamaya calıs(atıyorum)
ya da en zevdiğin yemeğin içine koyduğun mazlemelerı say..yarın ne yemek pişireceğini düşn.ne bılıyım yor kafanı...artık kendınce.. belkı sacma gelır ama mutlaka faydası olur bence..
bırde ben dua okumanın etkısıne ınanıyorum ayetel-kursi okursan rahatlarsın(mutlaka okuyorsundur zaten)ama korkunun gececeğine ınanarak oku..
arda ikinci yarim saatlik uykusuna yatti. ben de o kalkmadan bisiler yazayim dedim. biraz sonra bi arkadasim kahveye gelecek ama cok oturmaz. cunku ise gidecek. arda iki gundur meyvesini yemiyor artik suyunu biberona koydum da oyle verdim. kendi kendime nazar degdirdim galiba cocuga. yoksa kasik gorunce agzini aciyodu. simdi hem eliyle itiyo hem kafasini ceviriyo..
var canım sütaşın babymix yoğurdu.6.aydan itibaren diyo üstünde ama ben verdim.gerçi benim velet yemedi.bikaç kaşık anca yedirebildim.benim aldığım sadesiydi ,elmalısı da vardı.bidahakine onu alcamya ben bi türlü yoğurt tutturamıorum ne mamayla ne sütlemarkette bebekler için yoğurt varmı?
hoşşşgelldinn Şeniz
oo maşallahh çokk güzell yaabenim oğlanda 70 cm di 5 aylıkken bende uzun çok muu ne diordum erkekler içinde bu kadar uzun olan yok galiba die şimdi yazcaktım sen yazdıın kaydirigubbakcemile3
bişe sorcam bu aşıı ne aşısı fatoşcum senin yakışıklıyla benim çin prensi arasında 1 gün varda merak ettim
olur böyle arada bir geçicidir merak etmee a.s
var canım sütaşın babymix yoğurdu.6.aydan itibaren diyo üstünde ama ben verdim.gerçi benim velet yemedi.bikaç kaşık anca yedirebildim.benim aldığım sadesiydi ,elmalısı da vardı.bidahakine onu alcam
hoşbulduk canımmm
sağol canım.evet dr.da baya uzun olcak dedi.nette bi sitede hesapladım(ilerideki tahmini boyu)1.84.5 çıktıkaydirigubbakcemile3 bu anne ve baba boyuna göre hesaplanıyo.ee bide üstüne güzel beslenirlerseecokacimcoook sırık olabülüüler
tatlım karma aşı oldu.sanırım sonuncu:uhm:
bi gün sonrada rotavirüs 2.sini yaptık
selam kızlar, şöyle bakınıverdim geçmişe ama kafam pek yerinde değil, işe başlayanlara kolay gelsin, işleri rast gitsin . kızımın keyfi yok dolayısıyla benim de yok. tatlışım ne güzel yeni yeni muhallebiye alışmıştı, keyifli de yiyordu ama yine alerjisi başladı, acayip huzursuzlandı ağlama krizleri başladı ve ertesi gün kakasında resmen şeritler halinde mukuslu besin artıkları vardı. tahlil yaptırdık amip falan değil alerji işte. süt proteini içeren hiçbir şey yiyemiyor ben de yemiyordum alıştı artık diye diyeti bozdum ama malesef ya inanılmaz üzgünüm anlaırken bile gözlerim doluyor, zaten kilo alımı çok iyi değil, sütüm de azaldı iyice mamalarda da süt proteini var ne vericem ben bu çocuğa ya Allahım hiçbir bebek rahatsızlanmasın. nasıl kızranıyordu yavrucum, dün vermedim muhallebi bugün iyi uyuyor yazık. ama sütüm de yok neredeyse. süt sağıp pirinç unuyla muhallebi yapayım dedim, 10 ml bile çıkmadı çok üzgünüm çook senağlama
geşmiş olsuun sizin karma aşıı geç olmuşş neden aceba fisfisfis
sırık olmasın yaa 180 geçsin yeter kaydirigubbakcemile3
insallah merancim.. memleketteyken anneme alismisim valla acisi simdi cikiyor. canimi cikartiyo arda. cok yaramaz da degil ama surekli bizle oynamak istiyor. oyuncaklariyla kavga ediyor hep. o yuzden hicbirseye vaktim kalmiyor. aksam pestilim cikiyor valla.
meran, nisan yuvaya falan gidiyor mu?
olmii anam kac defa döktüm:çok üzgünüm:canm sütaşn babymix bebek yoğurdu var ama dr tavsiye etmiorum dedi.geçen tvdeki bi dr da 8saat dışarda bozulmuo o yoğurt katkı maddesi var demek oluo bu dedi
en iisi evde mayalayın dedi
bende ilk zamanlar tutturamıodum şimdi mamadan güsel oluo tadını da sütten mayaladığıma göre daha çok sevdi süte göre daha tatlı mamadan yapılan yoğurt
mayasını koyarken serçe parmağını batır 7ye kadar say elini yakmıycak ama soğuk da olmıycak kafamçokkarıştı
bu arada yerim o cemreyi cıbıl cıbıl maaşallah
yapıorumda nerde:sm_confused:ya ben bi türlü yoğurt tutturamıorum ne mamayla ne sütlemarkette bebekler için yoğurt varmı?[/QUOTE
vardı snrım babymix miş adı.ama bence sen tutturmaya calıs.bıyerde yanlıs yapıosun mutlaka..
100 ml suya 3 ölcek mama koyuyorum 2 cay kasıı yoğurdu onla eziyorum ve içine karıstırıorum.hiç kımıldatmsdan sarıyorum 4 saat bööle 4 saatte dolapta bekletiorum.nesi yanlış.suyun sıcaklıınıda ölçüyorum:sm_confused:
selam kızlar, şöyle bakınıverdim geçmişe ama kafam pek yerinde değil, işe başlayanlara kolay gelsin, işleri rast gitsin . kızımın keyfi yok dolayısıyla benim de yok. tatlışım ne güzel yeni yeni muhallebiye alışmıştı, keyifli de yiyordu ama yine alerjisi başladı, acayip huzursuzlandı ağlama krizleri başladı ve ertesi gün kakasında resmen şeritler halinde mukuslu besin artıkları vardı. tahlil yaptırdık amip falan değil alerji işte. süt proteini içeren hiçbir şey yiyemiyor ben de yemiyordum alıştı artık diye diyeti bozdum ama malesef ya inanılmaz üzgünüm anlaırken bile gözlerim doluyor, zaten kilo alımı çok iyi değil, sütüm de azaldı iyice mamalarda da süt proteini var ne vericem ben bu çocuğa ya Allahım hiçbir bebek rahatsızlanmasın. nasıl kızranıyordu yavrucum, dün vermedim muhallebi bugün iyi uyuyor yazık. ama sütüm de yok neredeyse. süt sağıp pirinç unuyla muhallebi yapayım dedim, 10 ml bile çıkmadı çok üzgünüm çook senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?