selam kızlar, şöyle bakınıverdim geçmişe ama kafam pek yerinde değil, işe başlayanlara kolay gelsin, işleri rast gitsin . kızımın keyfi yok dolayısıyla benim de yok. tatlışım ne güzel yeni yeni muhallebiye alışmıştı, keyifli de yiyordu ama yine alerjisi başladı, acayip huzursuzlandı ağlama krizleri başladı ve ertesi gün kakasında resmen şeritler halinde mukuslu besin artıkları vardı. tahlil yaptırdık amip falan değil alerji işte. süt proteini içeren hiçbir şey yiyemiyor ben de yemiyordum alıştı artık diye diyeti bozdum ama malesef ya inanılmaz üzgünüm anlaırken bile gözlerim doluyor, zaten kilo alımı çok iyi değil, sütüm de azaldı iyice mamalarda da süt proteini var ne vericem ben bu çocuğa ya Allahım hiçbir bebek rahatsızlanmasın. nasıl kızranıyordu yavrucum, dün vermedim muhallebi bugün iyi uyuyor yazık. ama sütüm de yok neredeyse. süt sağıp pirinç unuyla muhallebi yapayım dedim, 10 ml bile çıkmadı çok üzgünüm çook senağlama
olmii anam kac defa döktüm:çok üzgünüm:
yapıorumda nerde:sm_confused:
100 ml suya 3 ölcek mama koyuyorum 2 cay kasıı yoğurdu onla eziyorum ve içine karıstırıorum.hiç kımıldatmsdan sarıyorum 4 saat bööle 4 saatte dolapta bekletiorum.nesi yanlış.suyun sıcaklıınıda ölçüyorum:sm_confused:
sardıktan sonra nerde bekletıosun.ben sarmıorum ısıtıcınn onune koyuyorum sıcacık oluo..ama hazır yoğurt alıcksan eger,onun yerıne yoğurt makınesı al bence...
ahh canım yaa :çok üzgünüm: ne verebilirsin acebaa :çok üzgünüm: başkasından süt al dicem ama o kişininde süt ürünleri tüketmemesi gerekiyor değil mii :uhm: off şaşırdımm wallahii ne yapılabilir yaaselam kızlar, şöyle bakınıverdim geçmişe ama kafam pek yerinde değil, işe başlayanlara kolay gelsin, işleri rast gitsin . kızımın keyfi yok dolayısıyla benim de yok. tatlışım ne güzel yeni yeni muhallebiye alışmıştı, keyifli de yiyordu ama yine alerjisi başladı, acayip huzursuzlandı ağlama krizleri başladı ve ertesi gün kakasında resmen şeritler halinde mukuslu besin artıkları vardı. tahlil yaptırdık amip falan değil alerji işte. süt proteini içeren hiçbir şey yiyemiyor ben de yemiyordum alıştı artık diye diyeti bozdum ama malesef ya inanılmaz üzgünüm anlaırken bile gözlerim doluyor, zaten kilo alımı çok iyi değil, sütüm de azaldı iyice mamalarda da süt proteini var ne vericem ben bu çocuğa ya Allahım hiçbir bebek rahatsızlanmasın. nasıl kızranıyordu yavrucum, dün vermedim muhallebi bugün iyi uyuyor yazık. ama sütüm de yok neredeyse. süt sağıp pirinç unuyla muhallebi yapayım dedim, 10 ml bile çıkmadı çok üzgünüm çook senağlama
belki sizin takviminiz farklı düzenlenmişş fatoşcum :uhm:vallamıı?ule du bi bakayım şu aşı takvimine..ben mi yanlış baktım acep?CADIARZU
valla benim oğluş sırık olsun.babası 1.82 onu geçsin.bayılırımm uzun erkeğeeeeeee
yapıorumda nerde:sm_confused:
100 ml suya 3 ölcek mama koyuyorum 2 cay kasıı yoğurdu onla eziyorum ve içine karıstırıorum.hiç kımıldatmsdan sarıyorum 4 saat bööle 4 saatte dolapta bekletiorum.nesi yanlış.suyun sıcaklıınıda ölçüyorum:sm_confused:
hayrett bişeee yaaa pekii neye mayalıyorsun birde mayaladığın şeyi neyle yıkıyorsun..ben yoğurt yapanların kaplarını domestosla yıkadıklarını duymuştumm CADIARZU bi deneseenn :uhm:
selam kızlar, şöyle bakınıverdim geçmişe ama kafam pek yerinde değil, işe başlayanlara kolay gelsin, işleri rast gitsin . kızımın keyfi yok dolayısıyla benim de yok. tatlışım ne güzel yeni yeni muhallebiye alışmıştı, keyifli de yiyordu ama yine alerjisi başladı, acayip huzursuzlandı ağlama krizleri başladı ve ertesi gün kakasında resmen şeritler halinde mukuslu besin artıkları vardı. tahlil yaptırdık amip falan değil alerji işte. süt proteini içeren hiçbir şey yiyemiyor ben de yemiyordum alıştı artık diye diyeti bozdum ama malesef ya inanılmaz üzgünüm anlaırken bile gözlerim doluyor, zaten kilo alımı çok iyi değil, sütüm de azaldı iyice mamalarda da süt proteini var ne vericem ben bu çocuğa ya Allahım hiçbir bebek rahatsızlanmasın. nasıl kızranıyordu yavrucum, dün vermedim muhallebi bugün iyi uyuyor yazık. ama sütüm de yok neredeyse. süt sağıp pirinç unuyla muhallebi yapayım dedim, 10 ml bile çıkmadı çok üzgünüm çook senağlama
ibolya msnden msj attı.denizlide okullar 1 gün tatil edilmiş.depremden dolayı:çok üzgünüm:
sarıp masanın üstüne koyuyorum.kaloriferin stnde beklettim bitanesinde.eşim tadına baktı kusuodukaydirigubbakcemile3çıtır-pıtır;5582613 [COLOR="Purple" .!.:sardıktan sonra nerde bekletıosun.ben sarmıorum ısıtıcınn onune koyuyorum sıcacık oluo..ama hazır yoğurt alıcksan eger,onun yerıne yoğurt makınesı al bence...[/COLOR]
ahh canım yaa :çok üzgünüm: ne verebilirsin acebaa :çok üzgünüm: başkasından süt al dicem ama o kişininde süt ürünleri tüketmemesi gerekiyor değil mii :uhm: off şaşırdımm wallahii ne yapılabilir yaa
belki sizin takviminiz farklı düzenlenmişş fatoşcum :uhm:
hayrett bişeee yaaa pekii neye mayalıyorsun birde mayaladığın şeyi neyle yıkıyorsun..ben yoğurt yapanların kaplarını domestosla yıkadıklarını duymuştumm CADIARZU bi deneseenn :uhm:
mama kavanozunda.onuda makinede yıkıorum.domestosla yıkayınca mı oluomuş:1shok:
ibolya msnden msj attı.denizlide okullar 1 gün tatil edilmiş.depremden dolayı:çok üzgünüm:
ibolya buraya niye gelmiii??
olabilir canım..kocişle bişeyler yapıyo bu dr.zatii:uhm:ben hep dışlanıyom aralarında:çok üzgünüm:belki sizin takviminiz farklı düzenlenmişş fatoşcum :uhm:
evet kızım saat 10da okuldan geldi bizim de bugüne kadar haberimiz olmadı hafta içinde bir iki küçük sarsıntı hissettik ama şimdide hazırlık yapıyoruz çadırı falan dışarı çıkardık bebeğime çanta hazırladım kızıma ayrı çanta kendimize yaşam alanları belirledik offff ya deprem bölgesinde yaşamak ne zoribolya msnden msj attı.denizlide okullar 1 gün tatil edilmiş.depremden dolayı:çok üzgünüm:
alaa alaa inş byuk bı deprem olmazz allah koruusn yamirmirmirmir
olabilir canım..kocişle bişeyler yapıyo bu dr.zatii:uhm:ben hep dışlanıyom aralarında:çok üzgünüm:
karışmak gibi olmasın ama bence domestoslama..sonuçta bu bebişlerin kullandığı şeyleri niye kaynatıyoz?steril olsun diye..domestos kalıntısının o kapta kalma ihtimalini bile düşünemiyorum:1no2:
evet kızım saat 10da okuldan geldi bizim de bugüne kadar haberimiz olmadı hafta içinde bir iki küçük sarsıntı hissettik ama şimdide hazırlık yapıyoruz çadırı falan dışarı çıkardık bebeğime çanta hazırladım kızıma ayrı çanta kendimize yaşam alanları belirledik offff ya deprem bölgesinde yaşamak ne zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?