2008 Ekim Anneleri

canim cok gecmis olsun cok uzuldum. burda o tip bebekler icin mamalar vardi bakayim mi senin icin?

ibolya msnden msj attı.denizlide okullar 1 gün tatil edilmiş.depremden dolayı:çok üzgünüm:

ahh canım yaa :çok üzgünüm: ne verebilirsin acebaa :çok üzgünüm: başkasından süt al dicem ama o kişininde süt ürünleri tüketmemesi gerekiyor değil mii :uhm: off şaşırdımm wallahii ne yapılabilir yaa
vallamıı?ule du bi bakayım şu aşı takvimine..ben mi yanlış baktım acep?CADIARZU

valla benim oğluş sırık olsun.babası 1.82 onu geçsin.bayılırımm uzun erkeğeeeeeee
belki sizin takviminiz farklı düzenlenmişş fatoşcum :uhm:

Denizli'de kent merkezi ile Sarayköy, Akköy, Honaz ve Babadağ ilçelerinde okullarda eğitime bir gün ara verildi.

Denizli Valisi Yavuz Erkmen, dün gazetelerde bazı uzmanların Denizli'de büyük bir deprem meydana gelebileceği konusunda beyanatlarının bulunduğunu belirterek, küçük sarsıntıların başladığı 1 haftadan bu yana Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ile Pamukkale Üniversitesinden uzmanlarla gözlemler yapıldığını kaydetti.

Bu çalışmalara göre, deprem eğrisinde bir hareketliliğin bulunduğunu, ancak açıklamalardaki gibi 6-6.5 şiddetinde bir depremin beklenmediğini bildiren Erkmen, en kötü ihtimalle 4.5-5 şiddetini geçmeyen bir sarsıntının yaşanabileceğini söyledi.

Vali Erkmen, okullarda daha önce deprem güçlendirme çalışmalarına başlandığını ifade ederek, Bayındırlık ve İskan Bakanlığından uzmanlarla bugün teknik kontrolün gerçekleştirilmesi amacıyla il merkezi ile Sarayköy, Akköy, Honaz ve Babadağ'da okullarda eğitime bir gün ara verildiğini kaydetti.

Erkmen, ''Bu incelemelerin çocukların gözünün önünde yapılmaması için 1 günlük tatil verdik. Bu çalışmada riskli görülmeyen okullarda yarın eğitime başlanacak. Riskli olanlar için de başka çözümler aranacak'' dedi.

Bugüne kadar 3500 binanın kontrol edildiğini dile getiren Vali Erkmen, kontrollerde riskli olarak tespit edilen Aşağıdere, Develi, Korucuk, Tosunlar, Adaköy, Cabar, Uyanık, Küçükdere ve Aşağışamlı'da 21 evin boşaltıldığını söyledi.

Erkmen, Denizli'nin birinci derece deprem bölgesi olması nedeniyle halkın bununla yaşamayı öğrenmesi, tedbirli olması, ama paniğe kapılmaması gerektiğini vurguladı.

canımcım gerçekten zor bi durum ama Allah dermansız dert vermesin.kilo alımı az olsun.tombik olmasın yeterki sağlıklı olsun.üzülme sütün de gitmesin tatlım

çıtır-pıtır;5582613 [COLOR="Purple" .!.:
sardıktan sonra nerde bekletıosun.ben sarmıorum ısıtıcınn onune koyuyorum sıcacık oluo..ama hazır yoğurt alıcksan eger,onun yerıne yoğurt makınesı al bence...[/COLOR]
sarıp masanın üstüne koyuyorum.kaloriferin stnde beklettim bitanesinde.eşim tadına baktı kusuodukaydirigubbakcemile3

belki sizin takviminiz farklı düzenlenmişş fatoşcum :uhm:

mama kavanozunda.onuda makinede yıkıorum.domestosla yıkayınca mı oluomuş:1shok:
olabilir canım..kocişle bişeyler yapıyo bu dr.zatii:uhm:ben hep dışlanıyom aralarında:çok üzgünüm:
karışmak gibi olmasın ama bence domestoslama..sonuçta bu bebişlerin kullandığı şeyleri niye kaynatıyoz?steril olsun diye..domestos kalıntısının o kapta kalma ihtimalini bile düşünemiyorum:1no2:

ibolya msnden msj attı.denizlide okullar 1 gün tatil edilmiş.depremden dolayı:çok üzgünüm:
evet kızım saat 10da okuldan geldi bizim de bugüne kadar haberimiz olmadı hafta içinde bir iki küçük sarsıntı hissettik ama şimdide hazırlık yapıyoruz çadırı falan dışarı çıkardık bebeğime çanta hazırladım kızıma ayrı çanta kendimize yaşam alanları belirledik offff ya deprem bölgesinde yaşamak ne zor

alaa alaa inş byuk bı deprem olmazz allah koruusn yamirmirmirmir

mama kavanozunda.onuda makinede yıkıorum.domestosla yıkayınca mı oluomuş:1shok:

walla ben makineden bişe alıp tamere onla yedirip içirmiyorum..illakii kaynar sudan geçiriyoruum a.s domestos alkali yapıda olduğuu için temizlemesi zor olabilir o yüzden sen en iyisi kaynar suyla kavanozu yıkasan daha iyi olur...hem kavanozda sıcak olacağıı için daha iyi olur bencee hadi dene hemen...herşeyii aynı yapıosun birde bunu dene bencee olcaakk :lepi:

evet canım doğru söylüyorsun ben yoğurt kaplarını domestosla yıkıyorlar diye birşey duymuştum ama bebeklerimize yoğurt yaptığımız o küçücük kavonozu domestosla yıkamak doğru olmayacaktır..alkali yapısından dolayıı kalıntısı kalabilirr....

inş... kötü şeyler yaşamayızz yeşimcim :Saruboceq: evden çıkmayacakmısıınız şimdi :uhm:

valla tüm türkiye hemen hemen deprem bölgesibenneyaptımkiAllah hepimizin yardımcısı olsun.ama böyle bişeyi önceden söylemek çok zor diyolardı.umarım araştırma yapıp deprem olacak uyarısını gerçekten yaparlar belki böylelikle biçok can kurtulmuş olur.

denizli'ye inşallah çok ufak sarsıntılarla atlatırsınız:Saruboceq: diye dua etmekten başka bişey elden gelmiyo malesef:1no2:
el kadar bebeklerle kış kıyamette çadırda yaşamak çok zor olur Allah yardımcınız olsun..bebişlere bol bez,mama falan da koyun ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…