2008 Ekim Anneleri

hay allam ufacık bebekle kış günü.inşallah bişi olmaz:Saruboceq: ama bböle zamanlarda söylentisi bile yetio:çok üzgünüm:

akşama bide ööle deniim.ama bu seferde kavanoz ıslak olucak.kurularsam soğuycak:uhm: poooofffffffffffflaelaelaelaelae

ya pc başında değildim mesajları hızlıca bi okudum ve dışarı çıkmam lazım akşam gelirim..

waterlilly cim çok geçmiş olsun.. bulunduğun şehirde üniversite hastanesine gidin canım, çocuk allerji-immunoloji uzmanı ile mutlaka görüşün.. madem rüyanın böyle bir durumu var, işin uzmanı ile görüşün.. ama moralini bozma canım allah beterinden saklasın.. bu şekilde allejik bebekler çok var, büyüdükçe şikayetleri azalır merak etme.. sabırlı ol, allah şifa versin canım..

domestos ile sakın yıkamayın leynnnn.. ne kadr iyi durularsanız durulayın, yapısından dolayı yüzeyden çıkmaz.. zaten kutu üzerinde de yazar gıda maddeleri temizliğinde kullanmayın diye :lepi:

ben kaçarr
bugün güzel haberler duyarız inş. denizliden umarım kimsenin burnu bile kanamaz:Saruboceq:

inş... kötü şeyler yaşamayızz yeşimcim :Saruboceq: evden çıkmayacakmısıınız şimdi :uhm:
canım soğukta çıkmayacağız ama her an için çıkacak gibi hazırlık yaptık

Allah korusun herkesi yaa ins. Buyuk bi deprem olmaz
inşallah canım

amin canım inşallah bişi olmaz şimdiye kadar hiç böyle uyarılarda bulunulmamıştı bayındırlık bakanlığından falan yetkililer gelmiş heralde var bi durum ama inşallah büyük bişi olmaz evet bebeğe bir çok bez mama yedek kıyafetlri ilaçları hepsini hazırladım arabaya yerleştirip arabayıda boş bir arsaya çekeceğim ne olur olmaz ben bütün tedbirimi alayımda

kızım uyandı emzirdim geldim desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar, aptmilin hipoallerjik mamasını tavsiye etmişti dr ama onun tadı berbat, mecbur kalırsam vereceğim elbet ya inşallah gerekmez. az önce suyla pirinç unu yaptım içine azıcık anne sütü ve 1 çay k. pekmez kattım 2-3 kaşık yedi kızım ama pek beğenmedi, pekmez de dokunmaz inş. deprem konusuna gelince okuyunca aklım uçtu ben aslen denizliliyim ailem halen orada ve basi geçen deprem bölgelerinden birisinde yaşıyorlar, hemen annemleri aradım çok şükür pek fazla yokmuş sarsıntı zaten kandillinin sitesinde de çok büyük depremler görünmüyor inşallah büyük bir sarsıntı olmaz, baksanıza 1 haftadır sürüyormuş Allah yardımcınız olsun hemşerilerim.

ben bişeyi duymuştuum aceba dedik ama daha sonraa yok olmazz dedikk zatenn..
ama şöyle birşeydeee var yazın ankarada sular yokkken hatırlıyorsunuzdurr hergün tvde 3-4 litre suyun içinde 5-6 damla çamaşır suyu koyup uygulamalı gösteriyorlardıı ve buu suyun içindeki sebze meyveleri yıkayorlar ve DURULANMAdan yenilebilir denilmiştiii...sağlık bakanlığı böyle tavsiye etmiştii yanii...(şahsen ben yemem durulamadan)
bütün deterjanlar gıda maddelerinin temizliğinde kullanılmaz ama iyice durulandığı sürece gıda maddeleri hariç kullanılabilir...diğer deterjanlardan ağır olabilir ama az kullanıldığı zaman ve iyice durulandıktan sonra bi zararı olmaz bencee...ben bütün bardakları çamaşır suyuyla yıkayıp iyicee durulatıktan sonra makineye koyuyorum yoksa bana temizlenmiş gibi gelmior...özelliklede misafirden sonra bardaklarımı böyle temizliyorum...bazen tamerin bardaklarını da kaşıklarını da böyle temizliyorum önce çamaşır suyu sonra iyiceeee duruluyorum,sonra kaynar su ile çalkalıyorum,daha sonra kaynamış suyun içine koyuyorum...dbestcim yanlışş mı yapıoruum bennn :sm_confused:

yaaaa çok usludur kızım nazar değmesin klava:

ulee bu bendende beterrdelikafadulden
bırak azcık da olsa mikrop alsın sıpalar.kaynatmak şart ama çamaşır suyunu ben bebiş malzemelerinde tercih etmiyom.onun dışında herşeyde domestos kullanırım amakaydirigubbakcemile5
ben çok çok az bulaşık deterjanı ile yakıyıp uzuuuuuuuun uzuuuuun durulayıp kaynatıyorum.çoğunlukla da 10 dakikadan fazla kaynatırım.bi keresinde annemlerde emziğini kaynattım.gittiğimde cezvede su bitmiş..emzik olduğu gibi erimişti:roflol:dibinde bi yığıntı halinde kalmıştılaelaelaelaelae annem mutfağını dumanlardan arıtcam diye az havalandırmadı evii..bana bu kadar hijyenik olma diyolar..ilerde alerji olur bu çocuk mikrop aldımı hastalanır diye..

aaaaa destinacım gelmişşhihoyyythihoyyyt
hoşgeldin beyaa..şükür kavuşturanaa.Şenizözlettin valla.biz iyiyiz sen nasılsın.oğluşun ve kızın nasıl?

bende once kaynamıs suyla yıkıyorum.sonra yapıyorum.celen kurulamana gerek yokkı. ters cevırıyorm hemen suzlunce yapıyorum.soğumamış oluyor yani.

len benim sıpa durmuyo yazamıyom nasılsınız canlarımmŞeniz

nıye drmuyor ya. yaramaz..huysuz bıe bebek mı olduu oğluşşş**

artık emzik kullanmıyoz ama bu biberon içindemi geçerli?çünkü ben biberonun her kullanımdan sonra 10 dk kaynatmak gerek diye biliyorumda:uhm:

tvde bir programda izlemiştim emzik biberon daha doğrusu plastik tarzı şeyleri kaynatmamak gerekiyomuş ben doktorun yalancısıyım

destina nidiyon bacım ? prensesin evde değil mi? bakmıyo mu ufaklığa

nasıl alıştı anlamadım ama oğlan kucağımdan inmşyo:1no2:
kızıda eve hastalık taşır diye kreşe vermedim boyaydı puzzeldı oyalıyorum ama sıkılıyo:bbo:
cam biberon kullanın bacularr..yada 30-40 falandı sterilezatörler (yanlış yazmış olabilirim)

biberonu bi verebilsem zaten evdekiler hep cam ama almi sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…