hay allam ufacık bebekle kış günü.inşallah bişi olmaz:Saruboceq: ama bböle zamanlarda söylentisi bile yetio:çok üzgünüm:evet kızım saat 10da okuldan geldi bizim de bugüne kadar haberimiz olmadı hafta içinde bir iki küçük sarsıntı hissettik ama şimdide hazırlık yapıyoruz çadırı falan dışarı çıkardık bebeğime çanta hazırladım kızıma ayrı çanta kendimize yaşam alanları belirledik offff ya deprem bölgesinde yaşamak ne zor
walla ben makineden bişe alıp tamere onla yedirip içirmiyorum..illakii kaynar sudan geçiriyoruum a.s domestos alkali yapıda olduğuu için temizlemesi zor olabilir o yüzden sen en iyisi kaynar suyla kavanozu yıkasan daha iyi olur...hem kavanozda sıcak olacağıı için daha iyi olur bencee hadi dene hemen...herşeyii aynı yapıosun birde bunu dene bencee olcaakk :lepi:
canım soğukta çıkmayacağız ama her an için çıkacak gibi hazırlık yaptıkinş... kötü şeyler yaşamayızz yeşimcim :Saruboceq: evden çıkmayacakmısıınız şimdi :uhm:
inşallah canımAllah korusun herkesi yaa ins. Buyuk bi deprem olmaz
valla tüm türkiye hemen hemen deprem bölgesibenneyaptımkiAllah hepimizin yardımcısı olsun.ama böyle bişeyi önceden söylemek çok zor diyolardı.umarım araştırma yapıp deprem olacak uyarısını gerçekten yaparlar belki böylelikle biçok can kurtulmuş olur.
denizli'ye inşallah çok ufak sarsıntılarla atlatırsınız:Saruboceq: diye dua etmekten başka bişey elden gelmiyo malesef:1no2:
el kadar bebeklerle kış kıyamette çadırda yaşamak çok zor olur Allah yardımcınız olsun..bebişlere bol bez,mama falan da koyun ya.
ya pc başında değildim mesajları hızlıca bi okudum ve dışarı çıkmam lazım akşam gelirim..
waterlilly cim çok geçmiş olsun.. bulunduğun şehirde üniversite hastanesine gidin canım, çocuk allerji-immunoloji uzmanı ile mutlaka görüşün.. madem rüyanın böyle bir durumu var, işin uzmanı ile görüşün.. ama moralini bozma canım allah beterinden saklasın.. bu şekilde allejik bebekler çok var, büyüdükçe şikayetleri azalır merak etme.. sabırlı ol, allah şifa versin canım..
domestos ile sakın yıkamayın leynnnn.. ne kadr iyi durularsanız durulayın, yapısından dolayı yüzeyden çıkmaz.. zaten kutu üzerinde de yazar gıda maddeleri temizliğinde kullanmayın diye :lepi:
ben de baktım albüme maşallah çok güzel bir kızz iklimmmm.. çıtır a benzettim ben gerçi babasını görmedik ama kaydirigubbakcemile3
zambakcım senin albümüne dde baktımmm şevval çok güzel maşallahböcük böcük bakıyoooo ama hiç de cadı durmuyo çok uslu çıkmış resimlerde, akıllı kız işte kaydirigubbakcemile3
ben bişeyi duymuştuum aceba dedik ama daha sonraa yok olmazz dedikk zatenn..
ama şöyle birşeydeee var yazın ankarada sular yokkken hatırlıyorsunuzdurr hergün tvde 3-4 litre suyun içinde 5-6 damla çamaşır suyu koyup uygulamalı gösteriyorlardıı ve buu suyun içindeki sebze meyveleri yıkayorlar ve DURULANMAdan yenilebilir denilmiştiii...sağlık bakanlığı böyle tavsiye etmiştii yanii...(şahsen ben yemem durulamadan)
bütün deterjanlar gıda maddelerinin temizliğinde kullanılmaz ama iyice durulandığı sürece gıda maddeleri hariç kullanılabilir...diğer deterjanlardan ağır olabilir ama az kullanıldığı zaman ve iyice durulandıktan sonra bi zararı olmaz bencee...ben bütün bardakları çamaşır suyuyla yıkayıp iyicee durulatıktan sonra makineye koyuyorum yoksa bana temizlenmiş gibi gelmior...özelliklede misafirden sonra bardaklarımı böyle temizliyorum...bazen tamerin bardaklarını da kaşıklarını da böyle temizliyorum önce çamaşır suyu sonra iyiceeee duruluyorum,sonra kaynar su ile çalkalıyorum,daha sonra kaynamış suyun içine koyuyorum...dbestcim yanlışş mı yapıoruum bennn :sm_confused:
len benim sıpa durmuyo yazamıyom nasılsınız canlarımmŞeniz
fatoşcum kaynatmaktan ziyade kaynamış suda bekletmek daha iyiymiş
walla ben makineden bişe alıp tamere onla yedirip içirmiyorum..illakii kaynar sudan geçiriyoruum a.s domestos alkali yapıda olduğuu için temizlemesi zor olabilir o yüzden sen en iyisi kaynar suyla kavanozu yıkasan daha iyi olur...hem kavanozda sıcak olacağıı için daha iyi olur bencee hadi dene hemen...herşeyii aynı yapıosun birde bunu dene bencee olcaakk :lepi:
hay allam ufacık bebekle kış günü.inşallah bişi olmaz:Saruboceq: ama bböle zamanlarda söylentisi bile yetio:çok üzgünüm:
akşama bide ööle deniim.ama bu seferde kavanoz ıslak olucak.kurularsam soğuycak:uhm: poooofffffffffffflaelaelaelaelae
len benim sıpa durmuyo yazamıyom nasılsınız canlarımmŞeniz
artık emzik kullanmıyoz ama bu biberon içindemi geçerli?çünkü ben biberonun her kullanımdan sonra 10 dk kaynatmak gerek diye biliyorumda:uhm:
nasıl alıştı anlamadım ama oğlan kucağımdan inmşyo:1no2:
kızıda eve hastalık taşır diye kreşe vermedim boyaydı puzzeldı oyalıyorum ama sıkılıyo:bbo:
cam biberon kullanın bacularr..yada 30-40 falandı sterilezatörler (yanlış yazmış olabilirim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?