nedim çakılım oynatcam yakında ananın kıymetini bil kızım keşke hayatta olsaydıda yanımda olsaydısenağlama
nedim çakılım oynatcam yakında ananın kıymetini bil kızım keşke hayatta olsaydıda yanımda olsaydısenağlama
kızlar ben çıkıyorum bize dua edin bişi olmasın hepinizi seviyorum vede öpüyorum kendinize iyi bakın
arkadaşlar bir zamanlar ne hevesle bu sayfalara giriyorduk ve bizden başkası yoktu ama artık bakıyorum da 2009 ekim anneleri hergün artarak büyüyür. dolayısıyla artık yavaş yavaş şutlanıyoruz gibi geliyor bana :)) buruk bir sevinç ya da hüzün bu...
:roflol: heeee hadi bakalım o zaman ikincinin çalışmalarına başlayalımmmmm özlediğimize göre o günleri zamanı gelmiş demektir delikafadulden
ben bişeyi duymuştuum aceba dedik ama daha sonraa yok olmazz dedikk zatenn..
ama şöyle birşeydeee var yazın ankarada sular yokkken hatırlıyorsunuzdurr hergün tvde 3-4 litre suyun içinde 5-6 damla çamaşır suyu koyup uygulamalı gösteriyorlardıı ve buu suyun içindeki sebze meyveleri yıkayorlar ve DURULANMAdan yenilebilir denilmiştiii...sağlık bakanlığı böyle tavsiye etmiştii yanii...(şahsen ben yemem durulamadan)
bütün deterjanlar gıda maddelerinin temizliğinde kullanılmaz ama iyice durulandığı sürece gıda maddeleri hariç kullanılabilir...diğer deterjanlardan ağır olabilir ama az kullanıldığı zaman ve iyice durulandıktan sonra bi zararı olmaz bencee...ben bütün bardakları çamaşır suyuyla yıkayıp iyicee durulatıktan sonra makineye koyuyorum yoksa bana temizlenmiş gibi gelmior...özelliklede misafirden sonra bardaklarımı böyle temizliyorum...bazen tamerin bardaklarını da kaşıklarını da böyle temizliyorum önce çamaşır suyu sonra iyiceeee duruluyorum,sonra kaynar su ile çalkalıyorum,daha sonra kaynamış suyun içine koyuyorum...dbestcim yanlışş mı yapıoruum bennn :sm_confused:
bugun hava gunesli diye ardayi accik yuruyuse cikardim ogleden sonra geldim yine kimse yok :) ardayi accik babasi aldi ben de pcnin basina gectim.
ibolya ve butun denizlili arkadaslar, umarim ciddi birsey olmaz. Allah korusun. dualarimiz sizinle..
ne şanslısın yaa almanyada her yer parktır, yemyeşil olur baharda de mi :çok üzgünüm: bebeği götüreceğin ne güzel yerler vardır burda yokkkkk :çok üzgünüm:
evet canim. o yonden burasi cok guzel.. hem her yer park hem de bebek arabasi kullanmaya cok elverisli. kaldirimlar cok yuksek degil ve inip cikmak icin ozel yerler var. toplu tasimalara binmek de cok kolay. ben ereglide cok zorluk cektim gercekten.
oohhhhhhhhhhh ne güzel ya burda hiç ama hiç park yok biliyomusun vede ağaç etrafta yazın bile yeşil bir ağaç görmek imkansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?