2008 Ekim Anneleri

nedim çakılım oynatcam yakında ananın kıymetini bil kızım keşke hayatta olsaydıda yanımda olsaydısenağlama

nedim çakılım oynatcam yakında ananın kıymetini bil kızım keşke hayatta olsaydıda yanımda olsaydısenağlama

doğru söylüyon annem bakmasa benim sıpama kadın madın bakmazdı , benim ki de kucak delisi , kadıncağızın zaten kollarında kireçlenme , romatizma filan var mahvoluyo akşama kadar ...................
Allah sana kolaylık versin, neyse ki yaz geliyo dışarı çıkarsınız bol bol.........kızın da sosyal yaşama alıştı evde sıkılır napsın yaaa

arkadaşlar bir zamanlar ne hevesle bu sayfalara giriyorduk ve bizden başkası yoktu ama artık bakıyorum da 2009 ekim anneleri hergün artarak büyüyür. dolayısıyla artık yavaş yavaş şutlanıyoruz gibi geliyor bana :)) buruk bir sevinç ya da hüzün bu...

:roflol: heeee hadi bakalım o zaman ikincinin çalışmalarına başlayalımmmmm özlediğimize göre o günleri zamanı gelmiş demektir delikafadulden

yok be ya kim şutlayabilir bizi burdan şutlasalar başka yerden biteriz açarız kendimize ayrı özel bir bölüm canım takma kafana

çıtırım elele 910 alan sendin diil mi ?

bi de şuna baksana elele es 130 L bunun da özellikleri fena değil gibi geldi bana , karar veremedim ..... fikir verirseniz sevinirimmmm

360º dönebilen ön tekerler
Çift taraflı kullanım özelliği
5 noktalı emniyet kemeri
Tam yatabilen sırt dayanağı
Kullanışlı alt sepet
0-48 ay kullanım
Rüzgarda kapanmaması için ve tentenin gergin durmasını sağlayan makaslı tente
Soğuk ve rüzgarlı havalarda çocuğu soğuktan ve tozdan koruyan ayak koruması
Arabanın istem dışı katlanmasına izin vermeyen güvenlik sistemi
İstenildiğinde hem yazlık hem kışlık pozisyona gelebilir tente
Arka tekerlerde süspansiyon özelliği.
Tek elle katlanma özelliği
2 yıl üretici firma garantisi

link koymak yasak galiba , o yüzden koymadım netten bi araştırıp baksanıza kızlar lütfen ..... seçenek çok karar vermek zor

:roflol: heeee hadi bakalım o zaman ikincinin çalışmalarına başlayalımmmmm özlediğimize göre o günleri zamanı gelmiş demektir delikafadulden

Çakalım hani 40 ımız çıkınca devam edecektik 2. bebek çalışmalarına valla ben sözümü tuttum ama doktorum tutmadı kistim var almamış doğumda görmemiş kör gözlü hemde baya büyük onun için doğum kontrol haplarından kullanıyorum bu gidişle izin versem hemen sezeryana alcaklar dedim dursun 2. de alın ama bilmiyom ne olacak halim anlayacağın benim durumum vahim bayrağı sana teslim ettim canım

albüme kuzumun annesinin ve babasının resimlerini koydum bakın bakalım bide özel albüm sadece arkadaş listemdekiler görebilir

canım sen bilirsin tabi ama benim babam odtü kimya müh. mezunu ve kimya sanayinde çalışıyor, böyle şeylere çok dikkat eder açıkçası ben ona güvendiğim için gidip de kendim araştırmadım.. evet çamaşır suyu kullanınca çok güzel oluyor bardaklar ama ben ne kadar durularsan durula çıkmadığını düşünüyorum ve zararlı olduğunu düşünüyorum.. o yüzden de hiç bişekilde tabak-çanak için çamaşır suyu kullanmıyorum..

hatta şimdi bi de mail dolanıyo ortalarda arap sabunu+elma sirkesi ile ilgili.. şahsen bana çok mantıklı geldi arap sabunu bulabilirsem denicem :lepi: benim babam eskiden anneme asla deterjan kullandırtmazdı, herşey için (tabak-bardak için bile delikafadulden) arapsabunu kullandırtıyodu kaydirigubbakcemile5

bugun hava gunesli diye ardayi accik yuruyuse cikardim ogleden sonra geldim yine kimse yok :) ardayi accik babasi aldi ben de pcnin basina gectim.

ibolya ve butun denizlili arkadaslar, umarim ciddi birsey olmaz. Allah korusun. dualarimiz sizinle..

bugun hava gunesli diye ardayi accik yuruyuse cikardim ogleden sonra geldim yine kimse yok :) ardayi accik babasi aldi ben de pcnin basina gectim.

ibolya ve butun denizlili arkadaslar, umarim ciddi birsey olmaz. Allah korusun. dualarimiz sizinle..

ne şanslısın yaa almanyada her yer parktır, yemyeşil olur baharda de mi :çok üzgünüm: bebeği götüreceğin ne güzel yerler vardır burda yokkkkk :çok üzgünüm:

ne şanslısın yaa almanyada her yer parktır, yemyeşil olur baharda de mi :çok üzgünüm: bebeği götüreceğin ne güzel yerler vardır burda yokkkkk :çok üzgünüm:

evet canim. o yonden burasi cok guzel.. hem her yer park hem de bebek arabasi kullanmaya cok elverisli. kaldirimlar cok yuksek degil ve inip cikmak icin ozel yerler var. toplu tasimalara binmek de cok kolay. ben ereglide cok zorluk cektim gercekten.

evet canim. o yonden burasi cok guzel.. hem her yer park hem de bebek arabasi kullanmaya cok elverisli. kaldirimlar cok yuksek degil ve inip cikmak icin ozel yerler var. toplu tasimalara binmek de cok kolay. ben ereglide cok zorluk cektim gercekten.

oohhhhhhhhhhh ne güzel ya burda hiç ama hiç park yok biliyomusun vede ağaç etrafta yazın bile yeşil bir ağaç görmek imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…