2008 Ekim Anneleri

yokk bee beter diilimm wallaa...ama eve misafir geldi meselaa demii sigara kullanan biriysee onun çaybardağıınıı makineye koyunca içimm rahat etmiyy ne edeyimm benneyaptımki
hem kaynatmakk iyii değill be canımm suyu kaynat içine koy 5-10 dakika beklet...
tvde bir programda izlemiştim emzik biberon daha doğrusu plastik tarzı şeyleri kaynatmamak gerekiyomuş ben doktorun yalancısıyım
evet cnm kesinlikle doğruu söylüyorsuun
hoşgeldinn destinacım :teytey:
kızını vermekle bi yçnden iyi yapmışsınn benim kızım gidio ama hiiç hasta olmayan çocuk başladığından beri hasta oldu 2 kere antibiyotik kullandıkk :çok üzgünüm: bi yönden iyi olduu bütün gün bebekle aynı evde de olmuyoo bende her istedğinde dışarı çıkarazdımm sıkılırdı..en azından okulda parka gidiyor jimnastik yapıyor,her hafta sinema tiyatroo mutlaka var..o yüzdenn çocuğa da iyi gelioo
aa sen bilirsinn ne demek bee :mymeka: hem odtü kimya mühendisiiniin söylediği benim için daha önemlidir..ben daha iyi bişe olduğuunu düşünmediğim için kullanıyordumm...hemen yarın arap sabunu alcamm :lepi:
evet canim. o yonden burasi cok guzel.. hem her yer park hem de bebek arabasi kullanmaya cok elverisli. kaldirimlar cok yuksek degil ve inip cikmak icin ozel yerler var. toplu tasimalara binmek de cok kolay. ben ereglide cok zorluk cektim gercekten.
burdaa kaldırımların ortasında direk var bebek arabasıyla giderken birden yerden direk bitiioo karşınaa kaydirigubbakcemile3 zaten kaldırımlara tırmanarak çıkıorsuun kaydirigubbakcemile3
artıkk parklardan da nefrettt ediyorum gidincee illakii kavga ediyorumm....park değill köpekk çiş alanıı kötükedihüso çocukların oynayacağı kumda bile köpek pisliğiii kötükedihüso insan olan bi poşet alırr hayvan yapınca onu alırr çöpe atarrr ortalığaa bırakmazz kötükedihüso sinirrr oluyorum gözümün içine baka baka normal bişemiş gibi köpeğinin pisliğini parkaa bırakanlaraa kötükedihüso

burda duzenden sorumlu devlet gorevlileri var. kopeginin pisligini yerden almayan bi vatandas gorduklerinde ceza yaziyolar ama burda da kopek pisligiyle dolu yerler var maalesef.

hoş bulduk merancımmŞeniz
valla sıpa 1 den beri ayakta yeni uyuttum-tatlicadiarzu-kas yaptım valla kolumda taşımaktan herüfe diyom bulaşma valla tersim kötüdürÇok üzgünüm çoook:sm_cool:

formumuzun sapıkları gene formdasınız bakıyom ne ikincisi len sabredin azcık:mymeka:

hoş bulduk merancımmŞeniz
valla sıpa 1 den beri ayakta yeni uyuttum-tatlicadiarzu-kas yaptım valla kolumda taşımaktan herüfe diyom bulaşma valla tersim kötüdürÇok üzgünüm çoook:sm_cool:

yaa çok özledik senii Şeniz anlatsanaa nasıll geçtii bu zamana kadar , kızın nasıl ablalılık hoşuna gitti mii kıskançlıklar varmıı ..... delikafadulden

çok zor nesrinim yaa..kıskançlığı zaman yüzünden oğlana haliyle daha fazla vakit harcıyorum dert yanıyo hanfendi biz önceden senle sinemaya giderdik restorana giderdik falan diye babamız dengeliyo biraz ama zor bu sene anasınıfına başlıycak artık yaza kadar idare edicem havalar ısnınca deniz havuz falan oyalanır...

ee öylee wallaa...ilk zamanlarda nisana değil bana zor olduu ben tamere alışamadımm kızımın üzerine geldii çok mu erkendi falan die baya üzdüm kendimi..aslında hamileyken çok hazırdım istiyordum heyecanla bekliyordumm...benim alışmam daha zor olduu yaniii..nisan sağolsun kuzum çok kolay kabullendi ve çok seviyor ben bu kadar küçük olsamm bu kadar kolay kabullenemezdim kardeşimii diyorum...şaşırtıyor bizi ve 2 tane daha kardeş istiyorumm diyoorr :1shok:

beceremiyorumki resim boyutunu küçültün falan diyoo..yarın akşamm uğraşıcam şimdi vaktim yok eklerim yakın zamanda takvime..

merancım yaw ters anlamda demedim ben sen bilirsin diyeee hiç sana terslenir miyim leyynnn Şeniz

çok pis ishal olmuşum :çok üzgünüm: dışardan su içmem, yemek yemem.. evdekilerle aynı şeyleri yiyoruz.. ama bi ben hasta oldum.. nerden aldım bu mikrobu yawwww hele midem bulanıyo bi de öffffffff

geçmiişş olsuun ya :çok üzgünüm: inş..amip deildirr ama salgın varmışşş

ben kullanilmasi taraftari degilim. zaten bulasik deterjanlari yeterince kuvvetli uzerine bir de agir kimyasallara gerek yok. meyve sebze yikanmasi icin eger iciniz rahat etmiyorsa durulama suyuna azicik sirke koyabilirsiniz. biberon emzik vs icin de sterilizator yoksa en iyisi kaynatmak. yani okuldasim ve meslektasim olarak babana katiliyorum :)

kim çıkardı ule bu çamaşır suyunuklava:kısım istediğiniz kadar durulayın üstünde kimyasal kalır yapmayın bu kadarda hem sakınan göze çöp batar çok titiz bakılan tüm çoçuklar basit hastalıkları daha ağır geçirir bağışıklık sistemlerinin güçlenmesi için mikrobada ihtiyaçları var..alıp yer bezini ağızlarına sokmayın ama bu kadarda titiz olmayınlülülülülülü

ben kullanmıyorum zaten.. ama ev temizliğinde o güzel kokulu ıvırzıvırlar yerine herzaman çamaşır suyu kullanırım, ev güzel koksun diye oda parfümü diye bişey var de mi kaydirigubbakcemile3
önemli olan gıda hazırlarken kullanılan malzemelerin temiz olması ve ellerimizi sık sık yıkamak.. onun dışında ekstra bişey yapmıyorum ben.. ellerim yıkanmaktan mahfoldu o ayrı :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…