yokk bee beter diilimm wallaa...ama eve misafir geldi meselaa demii sigara kullanan biriysee onun çaybardağıınıı makineye koyunca içimm rahat etmiyy ne edeyimm benneyaptımkiulee bu bendende beterrdelikafadulden
bırak azcık da olsa mikrop alsın sıpalar.kaynatmak şart ama çamaşır suyunu ben bebiş malzemelerinde tercih etmiyom.onun dışında herşeyde domestos kullanırım amakaydirigubbakcemile5
ben çok çok az bulaşık deterjanı ile yakıyıp uzuuuuuuuun uzuuuuun durulayıp kaynatıyorum.çoğunlukla da 10 dakikadan fazla kaynatırım.bi keresinde annemlerde emziğini kaynattım.gittiğimde cezvede su bitmiş..emzik olduğu gibi erimişti:roflol:dibinde bi yığıntı halinde kalmıştılaelaelaelaelae annem mutfağını dumanlardan arıtcam diye az havalandırmadı evii..bana bu kadar hijyenik olma diyolar..ilerde alerji olur bu çocuk mikrop aldımı hastalanır diye..
hem kaynatmakk iyii değill be canımm suyu kaynat içine koy 5-10 dakika beklet...
evet cnm kesinlikle doğruu söylüyorsuuntvde bir programda izlemiştim emzik biberon daha doğrusu plastik tarzı şeyleri kaynatmamak gerekiyomuş ben doktorun yalancısıyım
hoşgeldinn destinacım :teytey:nasıl alıştı anlamadım ama oğlan kucağımdan inmşyo:1no2:
kızıda eve hastalık taşır diye kreşe vermedim boyaydı puzzeldı oyalıyorum ama sıkılıyo:bbo:
cam biberon kullanın bacularr..yada 30-40 falandı sterilezatörler (yanlış yazmış olabilirim)
kızını vermekle bi yçnden iyi yapmışsınn benim kızım gidio ama hiiç hasta olmayan çocuk başladığından beri hasta oldu 2 kere antibiyotik kullandıkk :çok üzgünüm: bi yönden iyi olduu bütün gün bebekle aynı evde de olmuyoo bende her istedğinde dışarı çıkarazdımm sıkılırdı..en azından okulda parka gidiyor jimnastik yapıyor,her hafta sinema tiyatroo mutlaka var..o yüzdenn çocuğa da iyi gelioo
aa sen bilirsinn ne demek bee :mymeka: hem odtü kimya mühendisiiniin söylediği benim için daha önemlidir..ben daha iyi bişe olduğuunu düşünmediğim için kullanıyordumm...hemen yarın arap sabunu alcamm :lepi:canım sen bilirsin tabi ama benim babam odtü kimya müh. mezunu ve kimya sanayinde çalışıyor, böyle şeylere çok dikkat eder açıkçası ben ona güvendiğim için gidip de kendim araştırmadım.. evet çamaşır suyu kullanınca çok güzel oluyor bardaklar ama ben ne kadar durularsan durula çıkmadığını düşünüyorum ve zararlı olduğunu düşünüyorum.. o yüzden de hiç bişekilde tabak-çanak için çamaşır suyu kullanmıyorum..
hatta şimdi bi de mail dolanıyo ortalarda arap sabunu+elma sirkesi ile ilgili.. şahsen bana çok mantıklı geldi arap sabunu bulabilirsem denicem :lepi: benim babam eskiden anneme asla deterjan kullandırtmazdı, herşey için (tabak-bardak için bile delikafadulden) arapsabunu kullandırtıyodu kaydirigubbakcemile5
burdaa kaldırımların ortasında direk var bebek arabasıyla giderken birden yerden direk bitiioo karşınaa kaydirigubbakcemile3 zaten kaldırımlara tırmanarak çıkıorsuun kaydirigubbakcemile3evet canim. o yonden burasi cok guzel.. hem her yer park hem de bebek arabasi kullanmaya cok elverisli. kaldirimlar cok yuksek degil ve inip cikmak icin ozel yerler var. toplu tasimalara binmek de cok kolay. ben ereglide cok zorluk cektim gercekten.
artıkk parklardan da nefrettt ediyorum gidincee illakii kavga ediyorumm....park değill köpekk çiş alanıı kötükedihüso çocukların oynayacağı kumda bile köpek pisliğiii kötükedihüso insan olan bi poşet alırr hayvan yapınca onu alırr çöpe atarrr ortalığaa bırakmazz kötükedihüso sinirrr oluyorum gözümün içine baka baka normal bişemiş gibi köpeğinin pisliğini parkaa bırakanlaraa kötükedihüso