destinammmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dbest geçmiş olsun bacım
iyi akşamlar kızlar. herkes behlülü izliyor galiba. bebeğim uyudu bende biraz dinleneyim bari..
herkese iyi akşamlarrr
yok ben izlemiyorum valla kaydirigubbakcemile3 pc de işim var herüf iş kitledi banaklava:, kendüsü kurtları izlliyo :1ninca:
dbest geçmiş olsun canım. 3 hafta önce bende ishal oldum ama zehirli. geceden midem ekşimeye başlamıştı gece karnımda bir ağrıyla uyandım tuvalete gittim ama ben bu şekil ishal olmadım hiç. sonra istifra etmeye başladım. en son da tuvaletten çıkarken bayılmışım. ama neden olduğumu anlayamadık herkesle aynı şeyi yedim içtim ama bana dokunmuştu bir şey.. bebeğime geçer mi diye korktum emzirdiğim için. ama geçmezmiş sadece bol bol elni yıka demişti doktorum..
geçmiş olsun..
canım senin bebeğinin adı neydi :uhm:
iyi akşamlar hanımlar.napıyorsunuz nasılsınız.leyla gelmemiş daha galiba.dün gece baya üzülmüşler.geçmiş olsun Allah korumuş görümcesini.
teyzesi benim bebeğimin adı "ela". seninkinin adı ne
bi ara geldi akşam gördüm ama benim işim vardı konuşamadım çıktım hemen o da yazmadan çıkmış :sm_confused:
çok güzel bi ismi var ya ben ela adını çok severim.. benim kızımın adı da eylül :ecrin_bebek:
iyi akşamlar hanımlar.napıyorsunuz nasılsınız.leyla gelmemiş daha galiba.dün gece baya üzülmüşler.geçmiş olsun Allah korumuş görümcesini.
Ne ettiniz bacular
teşekkür ederiz teyzesi.a.s. bende eylül ismini çok severim dolu dolu bir isim.
benim uykum geldi ben gidiyorum. size iyi sohbetler...
Sagol canim benim misafirler vardi komsular gecmis olsuna gelmisler allah razi olsun bende bi bakim dedim ne yaptiniz diyee
bide dbestciğim geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?