2008 Ekim Anneleri

Dbestcim gecmis olsunn canimm ben cikiyom kizlar baglanti kopup duruyo zaten size iyi gecelerr zeynepcim gorumcem ilac zehirlenmesi gecirdi biraz korkuttu bizi yoksa bisey yok andise edillecek hadii byy

cakılcım baktım ben..
benımkı elele es 910 du.fıyatıda ozellıklerı de gorunumude aynı bır fark yok gıbı..
ben memnunum benımkınden..tavsıye ederımm.buda guzel..

aynenn katılıyorum:lepi:

leyla ve çıtır teşekkür ederim..

çıtırcım öğleden sonra bukadar kötü değildim, hava da iyi gibiydi, dışarı çıktım oyuncakçıya gittim.. o eğitici köpeği yakından gördüm çok güzel ama daha güzel bişi buldum, aktivite masası.. alçak bi masa, üzerinde bi sürü düğmeler falan var basınca türkçe sayıları, harfleri söylüyor, şarkı söylüüyor faln filan çok hoşuma gittiiiii ben eylüle bunu alıcam sanırım..

aaa evt bugun arastırıken gordum ben o aktıvıte masasını...babasıyla dusunduk ama ben bı ara gıdıp bakiim dedı.belkı daha guzel bişiler bulurum dedi.eyü dedim.
bıcırık kuklalar dıye artasana super bişi cok beğendım ben.ona taktım alıcam..
ortasında hıkaye olan kıtapcığı var her parmağında sırın kuklalar var.hıkayeyı kuklalarla anlatıyorsun..
bak bakaım bı

biliyorum onu.. ama benim istediğim şeyin kenarından geçmiyooo kaydirigubbakcemile3 ben aktivite masası almayı düşünüyorum ya kaydirigubbakcemile3 böyle sesler çıkarmalı, ışıkları olmalıı hem öğretici olmalı mesela alfabeyi sayıyo, rakamları sayıyo, renkleri, meyveleri öğretiyo.. yakından inceledim çok beğendimmmmm :lepi:

dbestcım bız bıde bu aktıvıte masasına oturuarak ulaşamaz heralde dedik.anca aykata durunca oynayabılır gıbı geldı..

dbestcım bız bıde bu aktıvıte masasına oturuarak ulaşamaz heralde dedik.anca aykata durunca oynayabılır gıbı geldı..

yok ya ben alsam eylül şimdi bile oynar.. destekle oturan her bebek için uygun, zaten 1-2 ay sonra iyice oturmaya başıcaklar zaten 6-36 ay arası içinmiş..

kredi kartı hesap kesim tarihim geçsin hele :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…