2008 Ekim Anneleri

hoppala almayı dusunenler müzikli hoppalayı bi aratıp baksınlar..daha guzel gıbı..

playskoolun eğlence merkezi hoşuma gıttı.ustu ayrılabılıyor daha kucukler yerde oynayabılsın dıye...

playskoolun eğlence merkezi hoşuma gıttı.ustu ayrılabılıyor daha kucukler yerde oynayabılsın dıye...

günaydınn:sm_cool::sm_cool:
çakıltaşım=?
çıtır_pıtır=?
bızdıkcan=?
nisa77=?
nisanur38=?
miy=?
olcay=?
celen35=?
beyazzambak=?
dbest=?
fulya79=?
themis=?
ibolya=?
yeşimmerve=?
ilkimcim=?
günayla=?
kajo=?
phatosh=?
hadi herkes koğuşaadelikafaduldendelikafadulden

wayyyyyyyyyyyyy destina eski formuna kavuşmuş maşallahhhhh

günaydın güzellerrrrrrr hihoyyyt

ya destina listeni görünce içim burkuldu senağlama ne günlerdi he..... bu arada Fulya, ilkim, kajoyu ben hiç görmedim doğum sonrası, çok da özledim

Gunaydiiin hanii benn yokumm yaa lülülülülülü

fulya ve ilkimcimle yazışmıştık ilk ay ama benim bağlantı 3 aydır yok nerdeyse bi,liyosun belki sen rastlamamışsındır..

günaydınn:sm_cool::sm_cool:
çakıltaşım=?
çıtır_pıtır=?
bızdıkcan=?
nisa77=?
nisanur38=?
miy=?
olcay=?
celen35=?
beyazzambak=?
dbest=?
fulya79=?
themis=?
ibolya=?
yeşimmerve=?
ilkimcim=?
günayla=?
kajo=?
phatosh=?
leyla21=?
meran07=?
hadi herkes koğuşaadelikafaduldendelikafadulden

Son düzenleme:
bunları ararken de eski sayfalara gittim taaaaaa bebişlerimize mektuplar başlığını buldum , nedense bugün pek bi ağlayasım var senağlama

günayyydııınnnnn :sm_cool: akşam için alışveriş yaptım sizede bii bakimm dediiimm ilkk defa bu kadar erken geliorumm burayaa delikafadulden

bendeee yokumm listedeee Çok üzgünüm çoook

teşekkür ederim canım.. en iyisi hiç bişey yiyip içmemek.. sadece su içicem senağlama muz yedim abowwwww wc den çıkamadım son 1 saatte 3 kere gittim yaaa
geçmiş olsun dbestcim :çok üzgünüm:
aa evet o aktivite masasıı çookk güzel nisanın arkadaşına gittiğimizde onun kardeşinin vardı 1 yaşında en çok onunla oynuyormuşş çok güzel bişe bende çok beğenmiştimm kaydirigubbakcemile5
ya destina listeni görünce içim burkuldu senağlama ne günlerdi he..... bu arada Fulya, ilkim, kajoyu ben hiç görmedim doğum sonrası, çok da özledim
bende kajoyuu çok merak ediyorumm :çok üzgünüm:

ya pardon merancım lohusalık desem afferdermisin diycem yemessin
ekliyom canımmkaydirigubbakcemile5

Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…