ilginç ya ne espirisi kalıo ki orda takılı durunca tekmelio mu cemre
kerem valla ona alıştığından beri ayaklar hiç durmuo sürekli tepikleme modundadelikafadulden
Dbest sen hala regl olmadin mi yavv karnimm agriyoo bisey olacak yine ne anlamadim
günaydınnn kızlarrrr
celencim halıya baktım senin dediğin gibi ama ses boğuk değil yaw CADIARZU yani senin dediğin gibi yan yatırırsak tabi sesi daha çok çıkıyo, ama normal duruş şeklinde o ses yeterli bence.. daha çok çıkınca kafası şişiyo insanın yaw delikafadulden
yok leylacım hala olmadım üstelik hiç bi belirti de yokkkk delikafadulden sanırım bi ben kaldım regl olmayan :çok üzgünüm:
leyluuuuş görümcen nasıl iimi biraz daha*
tek değilsin canım bende daha olmadım.. benim adet sancılarım çook olurdu o yüzden aslında rahatım şimdi ama karnımın şişliğide baya rahatsız edici..kafamçokkarıştı
Canim bende ilk defa gectigimiz ay olmustum ama karnimin sisligi hala duruyo plteste yapiyodum ama cok az bisey farketti biara gitti gibi oldu sevindimm platesin faydasi oldu diye simdi yine pantolanlarin dugmesi zor kapaniyoo bende cok sanci cekerek adet olurdum oyle boyle degil ama bu ilk regde o sanci olmadii cok hafif bi agri oldu ins olmaz o sancilarr
kızlar kızım altını açmadan kakasını yapmıyordu ,hatta yaklaşık 3 aydır bezine hiç kaka yapmadı..... ille açıp hadi kızım çiş yap , hadi püf yap diye yaptırırdım , az önce yazdıklarınızı okuyorduk beraber , cızcızladı , noldu kızım dedim püf dedi , çiş mi var kızım dedim yine püf dedi , altını açtım kakasını yaptı hihoyyyt böyle giderse tuvalete çabuk alışacaz inşallah
kızlar kızım altını açmadan kakasını yapmıyordu ,hatta yaklaşık 3 aydır bezine hiç kaka yapmadı..... ille açıp hadi kızım çiş yap , hadi püf yap diye yaptırırdım , az önce yazdıklarınızı okuyorduk beraber , cızcızladı , noldu kızım dedim püf dedi , çiş mi var kızım dedim yine püf dedi , altını açtım kakasını yaptı hihoyyyt böyle giderse tuvalete çabuk alışacaz inşallah
aaa maşallah bazıları 6aylıktan sonra çişe tutuolarmış çok erken ama ne zaman başlamak lazım acaba yaşında falan mı
kerem de kabız oldu işe başladığımdan beri 1kez yaptı kakasını yani çarş.dan beri
hiç olmazdı ya neden oldu acaba sabah armut suyu verdim yapar inş
evet canım a.s çok doğru yapıyorsun belki duymuşsundur "bezsiz bebek" (the diaper-free baby) diye bir kitap var, senin bu yaptığın da o kitapta anlatılan bir teknik yerimseniben eğer bu şekilde yaparsan bebeğin çok erken çişini-kakasını söyleyebilir kaydirigubbakcemile3 ben de eylül 2,5 aylık olana kadar annemde kaldım, annem de eylüle aynısını yapıyordu meğer bu eskilerin bildiği bi yöntemmiş kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?