evet canım a.s çok doğru yapıyorsun belki duymuşsundur "bezsiz bebek" (the diaper-free baby) diye bir kitap var, senin bu yaptığın da o kitapta anlatılan bir teknik yerimseniben eğer bu şekilde yaparsan bebeğin çok erken çişini-kakasını söyleyebilir kaydirigubbakcemile3 ben de eylül 2,5 aylık olana kadar annemde kaldım, annem de eylüle aynısını yapıyordu meğer bu eskilerin bildiği bi yöntemmiş kaydirigubbakcemile3
selamun aleyküm hanımlar.napıyorsunuz bakalımm.amanın çişe alıştırıyonuz bebişleri.bende daha önceden duymuştumda inanmamıştım öyle erken çişini söyleyen bebeklere doğruymuş demek
aneee heç bilmiodum deneyecemama benim kızda bu inat varken çatlasada yapmazÇok üzgünüm çoook kaka için ne diicez püf mukaydirigubbakcemile3
oohhooo milletin bebesi çişini söylüyor benim tembelim daha dönmüyor bile(
dönmeyi bırak daha cemre cadısı sesli gülmiyor:çok üzgünüm:
biz de gülmek için adam seçiyoruz yerimseniben akşam benim misafirlerim vardı , kızımı görmeye gelmişlerdi , suratını salladı oturdu benim sıpa, ne yaptılarsa güldürmediler , gülmez mi bu hiç dediler benneyaptımki uykusu geldi dedim , öbür odaya götürdüm yatırmak için yüzüme bakıp bakıp güldü eşeksıpası delikafadulden .....
mrb kızlarr :sm_cool:
hemen çıkcamm anlatın helee bii değişiklik var mııı herkess iyidirr umarıımmm Şeniz
mrb kızlarr :sm_cool:
hemen çıkcamm anlatın helee bii değişiklik var mııı herkess iyidirr umarıımmm Şeniz
acelen neeee :sm_confused:
merannnnn naber kıızzz geldi mi kankannnn delikafadulden
adddaa gitceezzz :teytey: 10 gün gezentiii olcamm :dance:
adddaa gitceezzz :teytey: 10 gün gezentiii olcamm :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?