2008 Ekim Anneleri

:uhm: duymamıştım ama bu zilliler bize yakında kitap bile yazdırırlar, zamane bebekleri ünv. mezunu gibi donanımlı doğuyorlar maşallah

selamun aleyküm hanımlar.napıyorsunuz bakalımm.amanın çişe alıştırıyonuz bebişleri.bende daha önceden duymuştumda inanmamıştım öyle erken çişini söyleyen bebeklere doğruymuş demek

selamun aleyküm hanımlar.napıyorsunuz bakalımm.amanın çişe alıştırıyonuz bebişleri.bende daha önceden duymuştumda inanmamıştım öyle erken çişini söyleyen bebeklere doğruymuş demek

evet canım annem bizde denemiş ve erken söylemişiz 18 aylık olmadan çiş-kaka sorunu kalkmış ortadan :lepi:

aneee heç bilmiodum deneyecem ama benim kızda bu inat varken çatlasada yapmazÇok üzgünüm çoook kaka için ne diicez püf mukaydirigubbakcemile3

hee biz püf diyoruz sonra da katıla katıla gülüyoruz kaydirigubbakcemile3
uyku gelince eeee eeee e diyoruz
son 2-3 güdür de acıkınca ebbüvvvvv diye ağlıyoruz :))

dönmeyi bırak daha cemre cadısı sesli gülmiyor:çok üzgünüm:

biz de gülmek için adam seçiyoruz yerimseniben akşam benim misafirlerim vardı , kızımı görmeye gelmişlerdi , suratını salladı oturdu benim sıpa, ne yaptılarsa güldürmediler , gülmez mi bu hiç dediler benneyaptımki uykusu geldi dedim , öbür odaya götürdüm yatırmak için yüzüme bakıp bakıp güldü eşeksıpası delikafadulden .....

cemrenin altını acıcam şimdi ve ççççiiiiiişşşşş diicem:ecrin_bebek: püff de derdim ama zaten püflettiği için acıyorumkaydirigubbakcemile3

ya cakılım buda güloda sesli deel.bööle ağzını kocemeeeen acıo hemdekaydirigubbakcemile3

oohhooo milletin bebesi çişini söylüyor benim tembelim daha dönmüyor bile(

dönmeyi bırak daha cemre cadısı sesli gülmiyor:çok üzgünüm:

arkadaşlar her bebek farklıdır.. merak etmeyin hepsini yapacaklar ama biraz zaman tanıyın onlara.. her bebek kitapta yazan değerlere birebir aynı anda uyacak diye bir kural yok ki.. doktorunuz gelişiminde bir anormallik görmediği sürece rahat bırakın bebişlerinizi yaw onlar da farklı karakterlerde küçük insanlar iştee :asigim:

mrb kızlarr :sm_cool:
hemen çıkcamm anlatın helee bii değişiklik var mııı herkess iyidirr umarıımmm Şeniz

selam arkadaşlar, benim oğlum da ağını kocamn açıp glüyor aen d sesli
sabah uyandığğında yüz üs çevirirsem duruyor ma , günün ilerleyen saatlrindepek semiyor,yan çevirdiğim amn yüz üstü tam olark dönüyor. ama sırtüstüneyekn değil dha, bende tembelim diye seviyrum ne yapayım
ama geçn gün yatağın üsüne yüz üsü çevirdim, debeene debelene ilerledi sıpa, artık güven olmayacak bunlara amaaan dikkat.

merannnnn naber kıızzz geldi mi kankannnn delikafadulden

geldii nen geldiii :teytey: :teytey: :teytey: ooyy yaa sabaha 4 e kadar oturdukk biraz uyudum tekrar 7 de kalktıım çocukları doyurduumm heeeçç uykumm yokkk :teytey: ayy çok sevindirikk olduuum yaaa çokkk özlemişimm senağlama sabah kahvaltıdan sonra kahvemii yalnızz içmedimm dedikodu eşiliğinde hüpürdettikk kayfemizii yalnızlıkk çokk kötüü beee senağlama geçenlerde alexa demiştişyaa hayatımm özlemekle geçioo diee aynen öylee wallaa hep sevdiklerimizden uzaktaa geçiooo :çok üzgünüm: neysee sağlıkk olsunda buna da şükürr :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…