e o zaman ne duruyon bacım koşşşşş kaydirigubbakcemile5
benide götürdelikafadulden bende gelceeeemdelikafaduldenadddaa gitceezzz :teytey: 10 gün gezentiii olcamm :dance:
hadii öptümm hepücüğünüzüüü Şeniz kendinize iyii bakıınn :sm_cool:
hay maaşallah söyleme bari leeyynnn.kankin geldiya gezersin bizide unutursun artık demiii
he bu arada ne getirmiş almanyalardan.çukulata getirmişmii:jeyyar:
benide götürdelikafadulden bende gelceeeemdelikafadulden
ya benide benideeeeedelikafadulden:çok üzgünüm::a015:
gell nenn gell ooooffff ne biçimm gezdiriimm delikafadulden
hadii öptümm hepücüğünüzüüü Şeniz kendinize iyii bakıınn :sm_cool:
dbestt rüyamda eylül diş çıkarıoduu ama aynı zamandaa eylül duruyuda gördümm o da mı diş çıkarıyorduu nee :sm_confused: hayırdır inşş.varmıı bi gelişmeee
evet canım annem bizde denemiş ve erken söylemişiz 18 aylık olmadan çiş-kaka sorunu kalkmış ortadan :lepi:
kizlar merhaba, biz bi market alisverisi yapip geldik. hava cok ktou gezilecek gibi degil. siz neler yaptiniz bakalim?
merannn, hadi gozun aydin canim. bizim yerimize de gez burda hava cok kotu.. meran ya senin misafirler almanyadandi di mi? sorsana burda pirinc unu var mi? ardaya mama yapacaktim da bulamadim markette. ozel bi adi varmiymis.. opuyorum canim..
merancim ben galiba buldum. alman marketlerinde yokmus sadece turk marketlerinde varmis. benim yakinimda turk marketi yok da bakamamistim. ordan bulurum artik.
Takvimlerimize ne olduu yaa yeniden mi yapmak gerekiyoo bide su ciş meselasini anlamadim dbest bi anlat hele simdi haceri altini acincaa püf mi diyecem
canım pirinç unu yerine burdaki milupa gibi hazır mamaların pirinçli muhallebisinden de alabilirsin doktoruna sordun mu bilmiyorum ama..
valla leylacım ben üşeniyorum yapmaya ama annem eylül 2,5 aylık olana kadar yapardı arada..
çişini yapacağı zamanı bilemediğim için zor, başlarda sabırlı olmak lazım.. çünkü bi süre sonra kendisi alışıyo ve çiş deyince işemeye başlıyo çok komik kaydirigubbakcemile3
yöntem şu şekilde;
bebeğin bezini açıyosun ve çişşşş diyosun kaydirigubbakcemile3 bebek o sırada işerse ne alaaa, böyle bunu sürekli tekrarlıyorsun.. aynı şey kaka için de geçerli.. mesela baktın anakucağında ıkınıyo hemen karşısına geç püfffff de.. bunu sık sık tekrarlaman lazım yani gün içinde çok kere, hergün.. (yani sabırlı olman lazım ama annemin dediğine göre işe yarıyo ben ve kardeşlerim çok erken söylemişiz)
bir süre sonra bebekler bu çiş-püf kelimeleri ile çiş ve kakayı bağdaştırıyo beyinlerinde.. ve bir süre sonra da kendileri çişleri gelince çişşş, kakaları gelince püfff demeye başlıyo ki ozaman da dadından yinmez sanırımmm, sen de bebeyi kaptığın gibi wc ye oturtuyosun..
böylece bezsiz bebek oluyo delikafadulden kaydirigubbakcemile5
daha sormadim guzelim. sali gunu randevumuz. sorucam gidince. anlatsana bi daha cis olayini ben kacirmisim.. ben de cok erken soylemisim. annemler periyodik olarak cise tutmuslar ama. sonra da cisim gelince belli etmeye baslamisim. burda cocuklari cise tutarak alistirmayin psikolojik olarak etkilenir diyolar. 3-4 yasina kadar bile bezlenenler var ama ben bu yaz yavastan alistircam ardayi. ne o oyle ya 3 yasinda cocuk da bezlenir mi?
anneler hep aynı galiba benim annemde yiğitin altını açıp sürekli çiş çiş çiş diyodu biz ne anlasın o çişten falan dedikçe annem alışır kızım sen de dedi ama ben öyle derken ağzım yoruluyo valla burda da duyunca annem ne kadar haklıymış dedim tekrar söylemeyemi başlasam acaba
çiş çiş çiş çiş zor iş yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?