2008 Ekim Anneleri

selam kizlar nasilsiniz sohbetinize bayiliyorum valla.
bizimde bugün randevumuz vardi 28+5 haftaligiz doktorum herseyin cok iyi gittigini söyledi:lepi:
kizimin kilosuda1 kilo 750 gram normaldir dimi kizlar herseyin yolunda olmasi beni cok mutlu ediyor:dance:
kendinize iyi bakin hoscakalin:1hug:

kızlar burada bu aksam hava süper püfür püfür esiyor serin serin yarabbi böyle havaya hasret kalmıştık umarım sizin oralardada serinlemiştir:CüvCüv::sm_cool:

dur arkadasım hemen kızma sende benim hamişdaşımsın nede olsa
hamişdaş mı oda neki kendim söyledim de kendim anlamadım valla:1shok:fisfisfis:roflol:

günaydınnnnnnn bugünü çok seviyorummmmmmmmmmmmmm, çok mutluyummmmmmmmmmmmmm.............. yaşasın cuma günleri :)

GÜNAYDINNNNNNNNNN

kızlar niye bugün kimse yok yeşim ve çakıl eferim siz gelmişiniz diğerleri nerde???Bende erken gireyim bakayım kim var kim yok dedim...Bu DESTİNA kayıp kızlar ne oldu misafirmi ağırlıyodur nedir yok meydanda...

:1no2: evet kaç zamandır doğru dürüst takılmıyor destina , belki de bebişinin odasını hazırlamakla meşguldür.......... yağmurankara , çıtır pıtır, nisa 77 de gelemedi

şu bebişler doğsun artık yagamyoncuiremsu

resimlerini görmek istiyorum,yerim ben onların mis kokularınıa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…