2008 Ekim Anneleri

effekaan canım sende kontrol et kuzunu aman bişey olmasın bebişlere
ayrıca geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun rabbim kimsenin kuzusuna dermansız dert vermesin

bide kıslar bugün hastanede bişeye üzüldüm kuzum durmuyodu bende durmadan hoplatıyo oynuyordum bi kadın geldi yanıma tüp bebekmi diye sordu önce şaşırdım sonra yooooo dedim zor bulmuş gibi görünüyon dedi bende tüp bebek tedavisi görüyomda dedi
canım yaaa bi umut arıyodu tüp bebek denemiş de sahip olmuş birini arıyo gibiydi hani onun olmuş benim niye olmasın ki der gibi geziniyodu inşallah tez zamanda kucağına alırsın dedim

iyi akşamlar hepinize.sizlere bir sorum olacak benim kuzum 4ay 3haftalık doktora gittik gelişimi normal olmasına rağmen doktor mamaya ve ek gıdaya başlasın dedi.nedenini sordum ama siz başlayın dedi sadece.arada sütüm azaldığında geceleri mama veriyordum ama böyle hergün bana tuhaf geldi.yorum yazarsanız sevinirim.tşk.

geçmiş olsun canım umarım en kısa sürede atlatırsınız

iyiakşamlar canım aynen benimde 3. aydan sonra ara ara sütüm zalınca mama veriyordum 4.aydan sonra yavaş yavaş ek gıdalara başladık zaten ek gıdaya baslama zamanı anne sütüne göre 4-6 aylarda baslanıyor bebekler büyüdükleri için gereksinimleri artıyor bunun içindir sanırım

canım bütün doktorlar aynı değil hepsi 6 ayın dolmasını beklemiyor hem niye nedennini söylememişki gıcık oluyom şu hiçbişey söylemeyen doktorlara bi önceki doktorumu sırf bu yüzden bıraktım

ben de sinir oluyorum bu doktorlara oğlum 20 gün önce hastalanmıştı kendi doktoru o gün izinli olunca başka doktora götürdüm .benneyaptımki.o doktor gerekli uygulamayı yaptı ..bu arada oğlumun kafa yapısının büyük hatta sınırda olduğunu söyledi.gözlerine karşıdan bakınca üstten beyaz kısmın görünmemesi gerekiyormuş beyin omurilik filmi falan istedi..çektirmedim...kendi doktorumuza anlattım durumu..evet böyle bir durum var ama tehlike görmedim dedi...:1no2:doğduğunda nasıldı demez mi..ilk günden beri kendisindeyiz...bir ara getirin ayrıntılı yeniden bakalım dedi..:bbo:demir ilacını ben hatırlatıyorum ona da bakalım diyor..sanki her ay ben başkasına götürüyorum..çıldırmamak elde değil.........klava:

olcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyÇok üzgünüm çoook buda kocanaa.s.

zambakcım cok gecmiş olsun yaaa (( inşallah hemen atlatır pamuk kuzu..

bebeğin gelişimi normal aralıkta olsa bile, eğer büyüme eğrisinde azalma görülüyorsa bu durum (sütün çok olsa bile) bebeğin ihtiyaçlarının arttığı ve senin sütünün de bu ihtiyaçları çok iyi karşılayamadığı anlamına gelir.. dr bu nedenle öyle söylemiştir diye tahmin ediyorum ama ben olsam dr ile ayrıntılı konuşurum, istediğim gibi cevap alamazsam yani beni ikna edemezse de başka bi dr a götürürdüm bebeğimi..

canım bebeklerimizin herşeyini biz bilmek zorundayız.. sonuçta dr hergün bi sürü hasta görüyor senin bebeğini hatırlamasını bekleyemeyiz ama doğduğunda bi anormallik yokmuş benim anladığım, yalnız -allah korusun- doğumda normal olup bu belirti sonradan ortaya çıkabilir, illa doğumda da olacak diye bişey yok
seni panikletmem istemem ama o bulgu (normal duruş halindeyken gözlerin beyazının görünmesi)kafa içi basınç artışı ile ilgili bi bulgudur.. inşallah bi sorun yoktur..

iyi akşamlar bacularr..
zambakım geçmiş olsun ama tam anlamadım testlerin sonucunu almadanmı başlıyosun antibiyotiğe:uhm:
nivacım sanada geçmiş olsun canım canını sıkma benim kızım yaşına girene kadar kafa ölçüleri sınırında altındaydı küçük kafalı nedimm minyon halasına benziyo görümcem 40 yaşında 25 inde gösteriyo vallayerimsenibenek gıdaya geçiş eğer sütün yetiyorsa erken güselim bebeklerin sadece anne sütü aldığı süre çok önemli benim arkadaşım 8 ay sadece anne sütü verdi maşallah o kadar güçlüki çocuğun bağışıklık sistemi kolay kolay hastalanmıyo...

ya bu benim oğlan bizle masaya oturmak için mıçını yırtıyo remen babasıda veriyo löp löp yiyo buda..

Selam kizlar zambakcim gecmis olsun yaa kiyamam yavru bi aydir bosuna huysuzlanmazmis uykusuz surekli agladii sende esinde kuzunda yiprandiniz bosubosuna degilmiss yavrunun sıkıntisì ins hemen iylesirr

Celenn herif bugun bana bi numune geldigini soyledii bi kutu icini acip bakmadim mamaymis dedi gelirken getirmeyi unutmuss senin verdigin bu mail adresine ibolyala mail attiydik ama bana herhangi bi cevap gelmedi hipp numune gondermis olabilirmiki yada benim adam benle kafami buluyoo sana gondermeden once mail attiar mi bide ne kadar sonra geldil

hee banada dün milupadan numune geldi.2 tane 6 ay maması bitane 4aydan sonra.bitanede 8 aydan sonra meyve suyu kitapçık

korkutma beni arkadaşım öyle olunca ne oluyor ki

kizlar selam. bi dolu is hallettim geldim. benimki bugun uyku duzenini accik bozdu. simdi babasi uyutmaya calisiyo ama yatak odasindan gelen sesleri bi duysaniz. arda bülbül gibi sakiyo :) ne anlatiyosa artik.. bugun ilk defa meyve suyuna uzum de koydum bakalim. gun icinde altini acinca azicik serbest birakiyorum. her seferinde cisini yapiyor ya yok boyle bisey. habire camasir makinesi calisiyor evde. ibolya annesinden ne zaman gelcekmis bilen var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…