effekaan canım sende kontrol et kuzunu aman bişey olmasın bebişlere
ayrıca geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun rabbim kimsenin kuzusuna dermansız dert vermesin
geçmiş olsun canım umarım en kısa sürede atlatırsınızemmeme veya iştahsızlık artı uyku problemi uyuyamama kız bebeklerde yüksek ihtimal hatta nerdeyse kesin idrar yolları iltihabıymış sonra çişini 2-3 damla ancak alabildik ama kültür testini yaptıramadık neyse doktorumuz antibiyotiğe başladı 10 gün verecekmişiz inşallah kuzum iyileşir artık. sonra demir damlasını ferrumu kestiğimi sürekli ağladığını söyledim daha tolere edilmişini yazdı.santafer tadı da çok güzel. inşallah kuzum bunu alır. ek gıdaya 15 gün sonra geç dedi. 6.5 aylık olana kadar sadece meyve suyu -püresi, sonra yoğurt sonra da sebze çorbası dedi. 6.5 aydan sonra da peyniriyumurta vs. dedi. sebze çorbalarına mutlaka tereyağı koy dedi. yoğurdu pastörize sütle yapabilirsin mayalandıktan sonra süt özelliğini kaybediyo zaten dedi. bide yoğurdu mutlaka kendin yap ve günlük olsun dedi. dişler hareketlenmiş artık zor çıkarıyo olabilir dedi. bi de bu kadar işte
iyi akşamlar hepinize.sizlere bir sorum olacak benim kuzum 4ay 3haftalık doktora gittik gelişimi normal olmasına rağmen doktor mamaya ve ek gıdaya başlasın dedi.nedenini sordum ama siz başlayın dedi sadece.arada sütüm azaldığında geceleri mama veriyordum ama böyle hergün bana tuhaf geldi.yorum yazarsanız sevinirim.tşk.
iyi akşamlar hepinize.sizlere bir sorum olacak benim kuzum 4ay 3haftalık doktora gittik gelişimi normal olmasına rağmen doktor mamaya ve ek gıdaya başlasın dedi.nedenini sordum ama siz başlayın dedi sadece.arada sütüm azaldığında geceleri mama veriyordum ama böyle hergün bana tuhaf geldi.yorum yazarsanız sevinirim.tşk.
ben de sinir oluyorum bu doktorlara oğlum 20 gün önce hastalanmıştı kendi doktoru o gün izinli olunca başka doktora götürdüm .benneyaptımki.o doktor gerekli uygulamayı yaptı ..bu arada oğlumun kafa yapısının büyük hatta sınırda olduğunu söyledi.gözlerine karşıdan bakınca üstten beyaz kısmın görünmemesi gerekiyormuş beyin omurilik filmi falan istedi..çektirmedim...kendi doktorumuza anlattım durumu..evet böyle bir durum var ama tehlike görmedim dedi...:1no2:doğduğunda nasıldı demez mi..ilk günden beri kendisindeyiz...bir ara getirin ayrıntılı yeniden bakalım dedi..:bbo:demir ilacını ben hatırlatıyorum ona da bakalım diyor..sanki her ay ben başkasına götürüyorum..çıldırmamak elde değil.........canım bütün doktorlar aynı değil hepsi 6 ayın dolmasını beklemiyor hem niye nedennini söylememişki gıcık oluyom şu hiçbişey söylemeyen doktorlara bi önceki doktorumu sırf bu yüzden bıraktım
ben de sinir oluyorum bu doktorlara oğlum 20 gün önce hastalanmıştı kendi doktoru o gün izinli olunca başka doktora götürdüm .benneyaptımki.o doktor gerekli uygulamayı yaptı ..bu arada oğlumun kafa yapısının büyük hatta sınırda olduğunu söyledi.gözlerine karşıdan bakınca üstten beyaz kısmın görünmemesi gerekiyormuş beyin omurilik filmi falan istedi..çektirmedim...kendi doktorumuza anlattım durumu..evet böyle bir durum var ama tehlike görmedim dedi...:1no2:doğduğunda nasıldı demez mi..ilk günden beri kendisindeyiz...bir ara getirin ayrıntılı yeniden bakalım dedi..:bbo:demir ilacını ben hatırlatıyorum ona da bakalım diyor..sanki her ay ben başkasına götürüyorum..çıldırmamak elde değil.........klava:
korkutma beni arkadaşım öyle olunca ne oluyor kicanım bebeklerimizin herşeyini biz bilmek zorundayız.. sonuçta dr hergün bi sürü hasta görüyor senin bebeğini hatırlamasını bekleyemeyiz ama doğduğunda bi anormallik yokmuş benim anladığım, yalnız -allah korusun- doğumda normal olup bu belirti sonradan ortaya çıkabilir, illa doğumda da olacak diye bişey yok
seni panikletmem istemem ama o bulgu (normal duruş halindeyken gözlerin beyazının görünmesi)kafa içi basınç artışı ile ilgili bi bulgudur.. inşallah bi sorun yoktur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?