2008 Ekim Anneleri

ibolya yok sen yok buraların tadu yok bacımm kaydirigubbakcemile3
senin kankiyi ben kovalayacam almanyalaraaa klava:

sen neler ettün delikafadulden gezdiniz mi delikafadulden neler yediniz neler içtiniz :içelim:

özlediniz mii hakketeen yaa Şeniz bende sizi üzledimm

bizz nettükk;arabayla bii antalya turu yaptıkk..sonra alışveriş merkezine mağaza gezdikk...bugün hava çok bulutluyduu rüzgarda vardı o yüzden çocuklarla dışarı gezmek istemedik...sonra yemek yedik....daha sonra eşim aradıı dışarıdaysanız gelip beni havaalanından alın diee gittik eşimi aldık havaalanından...eve geldikk yine yemek yedikk...eşim antep baklavasıı fistuuk kuruu patlıcann getirmişşş kuru patlıcann manyağıyızzz cokacimcoook neyse onları yedikk...
kankim ııssız adama gidelim demişti ama gösterimden kalkmışş gelirken ıssız adamı ve recep ivedik cdsiniz aldım eğlence olsunn diee..şimdi bi yandan recep ivedikk izlioozz ama ben daha fazla dayanamadııımm ivediğee attım kendimii burayaa :lepi:

burda mıydın sanki hayret bişiiiii :dilcikar: :dilcikar:

nereye gittin bakalım :dilcikar: ben hep evdeydim yarın ben de çişe çıkam bari

zaten olmayanlara demişin sizsiz tadı yok die:mymeka: nese poşveer

cis olayinda rekor bende heralde. beni ilk kez 40 gunlukken cise tutmuslar. yuh yani. 9 aylikken de soyluyomusum cisimi.. annemin bi babannecigi vardi. lokman hekim gibi biseydi. herkes ona gelirdi danismaya. o demis anneme, tut cise alisir o diye. o kadari erkan olmasi da abarti ama ben de alistircam ardayi bu yaz insallah.

7. olması lazım geçende 6 demiştin kaydirigubbakcemile3

celencim ben de çok uğraşıyom ama istediğim gibi olmuyo, en son sütü mayaladım çok güzel oldu ama eylül hiç bi haliyle beğenmiyo kuscak gibi oluyo..

dediğimden onumu anlıyon denyo:mymeka:senden hiç beklemezdim kaydirigubbakcemile
ben arzumun yoğurt makinesini alacam yavrum 55 yliraydı en son..

Her çocuğun tuvalet eğitimine hazır olma yaşı farklıdır Bazıları 18-24 ay arası buna hazır olma belirtileri gösterirken, bazı çocukta ise 30 aya kadar beklemek gerekecektir.

dr.nilüfer toprakçı sitesinden alıntıdır

ya eylul bu resimde cok guzel cikmis. saclarina bayildim. ne guzel de guluyo. esime de gosterdim simdi. opuyoruz eylulu Şeniz

kaçsa iştelaelaelaelaelae
dediğimden onumu anlıyon denyo:mymeka:senden hiç beklemezdim kaydirigubbakcemile
ben arzumun yoğurt makinesini alacam yavrum 55 yliraydı en son..

hı:uhm: ben mi:uhm: neyi nasıl anlamısım yaw:sm_confused:
len bende alceedim yoğurt makinesi ama burdaki kıllılar bana kızdı bostan yere para vercen dieşutarafagitti

merancım sen boşuna nisanı bezlemişin yavrum kendi kendine öğrenmişşş boşunaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

40 günlükk müüü delikafadulden
merancım sen boşuna nisanı bezlemişin yavrum kendi kendine öğrenmişşş boşunaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet nisan istemiorduu ama doktor dedi diee bez kullandık şakkıdı 2 yaşına girdiği günden itibaren başladıkk bezsiz günler yerimseniben ilk zamanlar gece 1 kere kaldırdıkk sonra alıştı biz kaldırmadan gece kalkıyorduu

selam kızlar ben geldim.oğlumu bıcı bıcı yaptım uyuttum , anca geldim. pc min ortasğı gelmeden azıcık kaynatayım dedim.nasılsınzı bakalım. gezenler tozanlar evde oturanlar. biz anca komşuya kadar gittik değişiklik olsun diye. burda yağmur vardı bugün.

maşallah ben bi adet bundan istiyorum sarınız lütfen kaydirigubbakcemile3

dbestcimm tamer emzikk emmioo bıraktıııı emziğii kaydirigubbakcemile3 sadece dilinii ve alt dudağını emioo :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…