ibolya yok sen yok buraların tadu yok bacımm kaydirigubbakcemile3
senin kankiyi ben kovalayacam almanyalaraaaklava:
sen neler ettün delikafadulden gezdiniz mi delikafadulden neler yediniz neler içtiniz :içelim:
burda mıydın sanki hayret bişiiiii :dilcikar: :dilcikar:
nereye gittin bakalım :dilcikar: ben hep evdeydim yarın ben de çişe çıkam bari
leeeen bugun 6. yoğurdumu döktüm:çok üzgünüm: bööle cıvık tadıda krema gibi hiç yoğurt tadı yok hiç ama:1no2: napcam bilmiorum.1 ay oldu basla diyeli daha bi gıdım veremedim:çok üzgünüm:
7. olması lazımgeçende 6 demiştin kaydirigubbakcemile3
celencim ben de çok uğraşıyom ama istediğim gibi olmuyo, en son sütü mayaladım çok güzel oldu ama eylül hiç bi haliyle beğenmiyo kuscak gibi oluyo..
kaçsa iştelaelaelaelaelae7. olması lazımgeçende 6 demiştin kaydirigubbakcemile3
celencim ben de çok uğraşıyom ama istediğim gibi olmuyo, en son sütü mayaladım çok güzel oldu ama eylül hiç bi haliyle beğenmiyo kuscak gibi oluyo..
dediğimden onumu anlıyon denyo:mymeka:senden hiç beklemezdim kaydirigubbakcemile
ben arzumun yoğurt makinesini alacam yavrum 55 yliraydı en son..
merancim nasil gidiyo kankiyle? kiskaniyoruz burda.. ozledik seni hemen.
ya eylul bu resimde cok guzel cikmis. saclarina bayildim. ne guzel de guluyo. esime de gosterdim simdi. opuyoruz eylulu Şeniz
len herüfünemi okutuyon tüh rezil oldukk
len herüfünemi okutuyon tüh rezil oldukk
ya eylul bu resimde cok guzel cikmis. saclarina bayildim. ne guzel de guluyo. esime de gosterdim simdi. opuyoruz eylulu Şeniz
okuyamaz kiiiiilülülülülülü hans o hanslülülülülülü
40 günlükk müüü delikafaduldencis olayinda rekor bende heralde. beni ilk kez 40 gunlukken cise tutmuslar. yuh yani. 9 aylikken de soyluyomusum cisimi.. annemin bi babannecigi vardi. lokman hekim gibi biseydi. herkes ona gelirdi danismaya. o demis anneme, tut cise alisir o diye. o kadari erkan olmasi da abarti ama ben de alistircam ardayi bu yaz insallah.
merancım sen boşuna nisanı bezlemişin yavrum kendi kendine öğrenmişşş boşunaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
saol alexa :) teşekkür ederiz teyzesiiiii biz de sizi öpüyozzzz Şeniz Şeniz
40 günlükk müüü delikafadulden
evet nisan istemiorduu ama doktor dedi diee bez kullandık şakkıdı 2 yaşına girdiği günden itibaren başladıkk bezsiz günler yerimseniben ilk zamanlar gece 1 kere kaldırdıkk sonra alıştı biz kaldırmadan gece kalkıyorduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?