korkutma beni arkadaşım öyle olunca ne oluyor ki
iyi akşamlar bacularr..
zambakım geçmiş olsun ama tam anlamadım testlerin sonucunu almadanmı başlıyosun antibiyotiğe:uhm:
nivacım sanada geçmiş olsun canım canını sıkma benim kızım yaşına girene kadar kafa ölçüleri sınırında altındaydı küçük kafalı nedimm minyon halasına benziyo görümcem 40 yaşında 25 inde gösteriyo vallayerimsenibenek gıdaya geçiş eğer sütün yetiyorsa erken güselim bebeklerin sadece anne sütü aldığı süre çok önemli benim arkadaşım 8 ay sadece anne sütü verdi maşallah o kadar güçlüki çocuğun bağışıklık sistemi kolay kolay hastalanmıyo...
ya bu benim oğlan bizle masaya oturmak için mıçını yırtıyo remen babasıda veriyo löp löp yiyo buda..
kizlar selam. bi dolu is hallettim geldim. benimki bugun uyku duzenini accik bozdu. simdi babasi uyutmaya calisiyo ama yatak odasindan gelen sesleri bi duysaniz. arda bülbül gibi sakiyo :) ne anlatiyosa artik.. bugun ilk defa meyve suyuna uzum de koydum bakalim. gun icinde altini acinca azicik serbest birakiyorum. her seferinde cisini yapiyor ya yok boyle bisey. habire camasir makinesi calisiyor evde. ibolya annesinden ne zaman gelcekmis bilen var mi?
iyi akşamlar kızlar çok uykum var kerem geceleri sık uyanmaya başladı 3aylıkken bile bukadar uyanmıodu büyüdükçe dellenio
kereme mama yedircem duş alcam bugün biraz temzlik yaptım yoruldum
hepinizi öptüm bebişleri ısırdım
ibolya nerelerde yaw bugün yoktu hiç meran da yoktu heralde gezio mu bunlar yineÇok üzgünüm çoook
herkese iyi geceler
meranı gördüm sankiiiii :1shok: :1shok: :1shok:
birr kedii gördüümm sankii derdi ya tweety aynıı öyle olduu kaydirigubbakcemile3 evet bi bakemmm dedimm nettünüzz ne var ne yokk sengözlerimebaksanab
çişş muhabbetini okudum daanisan 1,5 yaşında çişini öğrenmişti ama doktorumuz çişe alıştırmamız gerektiğini söyledi...söyleyebilecekken biz bez takıyorduk...enfeksiyon ve çişi erken söyleyenler birkaç ay sonra vazgeçiyorlarmış..doğru zaman 2-2,5 yaş aralığı demişti...bizde öylee başlamıştık :sm_confused:
eğer gercekten geldiyse ve karton kutudaysa hipp tir.bana diğerleri kago poşetinde geldi.hipp in gelmesi bana 1 ayı bulduCelenn herif bugun bana bi numune geldigini soyledii bi kutu icini acip bakmadim mamaymis dedi gelirken getirmeyi unutmuss senin verdigin bu mail adresine ibolyala mail attiydik ama bana herhangi bi cevap gelmedi hipp numune gondermis olabilirmiki yada benim adam benle kafami buluyoo sana gondermeden once mail attiar mi bide ne kadar sonra geldil
ben çişe cıktımdelikafaduldenbirr kedii gördüümm sankii derdi ya tweety aynıı öyle olduu kaydirigubbakcemile3 evet bi bakemmm dedimm nettünüzz ne var ne yokk sengözlerimebaksanab
ibolya yok sen yok buraların tadu yok bacımm kaydirigubbakcemile3
senin kankiyi ben kovalayacam almanyalaraaaklava:
sen neler ettün delikafadulden gezdiniz mi delikafadulden neler yediniz neler içtiniz :içelim:
selomun hellonaniknanik
çocukları uyuttum ohhh dünya varmış ama herüfü yakalıyamuyom erken yattı hödük:jeyyar:
eğer gercekten geldiyse ve karton kutudaysa hipp tir.bana diğerleri kago poşetinde geldi.hipp in gelmesi bana 1 ayı buldu
ben çişe cıktımdelikafadulden
demek öyle:1closedeyes: biz tad veremiyoz heCADIARZU:dilcikar:
selomun hellonaniknanik
çocukları uyuttum ohhh dünya varmış ama herüfü yakalıyamuyom erken yattı hödük:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?