2008 Ekim Anneleri

korkutma beni arkadaşım öyle olunca ne oluyor ki

korkutmak için demedim ben :çok üzgünüm:
kafa içi basınç artışı demek, beyin omurilik sıvısı (yani beyin ile beyni saran zarlar arasında normalde bulunan sıvı) artmış demek.. bu durumda gözlerde doktorunun dediği "batan güneş" görünümü olur..

kafa çevresi normalin üst sınırında diyosun, bi de dr gözleri için böyle dedi dedin, ben o bakımdan ihmal etme diye fikrimi söyledim.. bence dr un istediği filmi çektir (sanırım MR istedi) ve beyin cerrahisi ile görüş ki içinde şüphe kalmasın rahatlarsın..

Ayy ayni benim kizimda oylee hatta bisey farkettik masada babasinin oturdugu yerden .asdaki herkes gozukuyoo ve hep babasinda oturdugu zaman daha uslu duruyo onceleyecek cok yuz oldugunda bakip duruyoo babasida cok seviyo agzina biseyler vermeyi buda bayiliyo yemeye buararda sen hosgeldin canim simdi firsat olduu yoklugunda senden cok bahsetilerr anlasilan onemli garisin

Ibolyayi bende merak ettim yaa napiyo acebaa canim siz oglusla almancami turkcemi konusuyonuz arda hangi dille konusacak ay merak ettim ikinide ogrenir galiba baba alman sen turk

sende hoşgeldin foruma leylacım severler saolsun bende onları sefiyomŞeniz
benim oğlan bastı yaygarayı bakem bi-tatlicadiarzu-

iyi akşamlar kızlar çok uykum var kerem geceleri sık uyanmaya başladı 3aylıkken bile bukadar uyanmıodu büyüdükçe dellenio
kereme mama yedircem duş alcam bugün biraz temzlik yaptım yoruldum
hepinizi öptüm bebişleri ısırdım
ibolya nerelerde yaw bugün yoktu hiç meran da yoktu heralde gezio mu bunlar yineÇok üzgünüm çoook

Allah yardimcin olsun canim yaa ibolyaa annesine gitti 3 gundur yok denizlide buyuk bi deprem olasiligi varmis (allahim insallah olmaz) okullar felan tatil olmuss her igtimale karsi herkes hazirlikli ibolyda yanliz kalmamak icin galiba annesine gittiydi meraninda almanyadan kankasi geldi 10 gunlugune onla geziyolar 10 gun yokum bi ce e der cikarim dediydi iste bolee

birr kedii gördüümm sankii derdi ya tweety aynıı öyle olduu kaydirigubbakcemile3 evet bi bakemmm dedimm nettünüzz ne var ne yokk sengözlerimebaksanab

ibolya yok sen yok buraların tadu yok bacımm kaydirigubbakcemile3
senin kankiyi ben kovalayacam almanyalaraaa klava:

sen neler ettün delikafadulden gezdiniz mi delikafadulden neler yediniz neler içtiniz :içelim:

çişş muhabbetini okudum daa nisan 1,5 yaşında çişini öğrenmişti ama doktorumuz çişe alıştırmamız gerektiğini söyledi...söyleyebilecekken biz bez takıyorduk...enfeksiyon ve çişi erken söyleyenler birkaç ay sonra vazgeçiyorlarmış..doğru zaman 2-2,5 yaş aralığı demişti...bizde öylee başlamıştık :sm_confused:

ben bu tekniği uygulamayı düşünüyorum.. eylül ne zaman isterse çişini ozaman söyleyecek.. zorlama yok.. bunun nesi yanlış ki.. 2 yaş yerine 1,5 yaşında söylüyorsa bu o bebeğin öğrenmesi ile ilgili bir fark yani bunda kötü bişey yokkkkk :lepi:

selomun hellonaniknanik
çocukları uyuttum ohhh dünya varmış ama herüfü yakalıyamuyom erken yattı hödük:jeyyar:

eğer gercekten geldiyse ve karton kutudaysa hipp tir.bana diğerleri kago poşetinde geldi.hipp in gelmesi bana 1 ayı buldu
birr kedii gördüümm sankii derdi ya tweety aynıı öyle olduu kaydirigubbakcemile3 evet bi bakemmm dedimm nettünüzz ne var ne yokk sengözlerimebaksanab
ben çişe cıktımdelikafadulden
ibolya yok sen yok buraların tadu yok bacımm kaydirigubbakcemile3
senin kankiyi ben kovalayacam almanyalaraaa klava:

sen neler ettün delikafadulden gezdiniz mi delikafadulden neler yediniz neler içtiniz :içelim:

demek öyle:1closedeyes: biz tad veremiyoz heCADIARZU:dilcikar:

eğer gercekten geldiyse ve karton kutudaysa hipp tir.bana diğerleri kago poşetinde geldi.hipp in gelmesi bana 1 ayı buldu

ben çişe cıktımdelikafadulden

demek öyle:1closedeyes: biz tad veremiyoz heCADIARZU:dilcikar:

burda mıydın sanki hayret bişiiiii :dilcikar: :dilcikar:

nereye gittin bakalım :dilcikar: ben hep evdeydim yarın ben de çişe çıkam bari

selomun hellonaniknanik
çocukları uyuttum ohhh dünya varmış ama herüfü yakalıyamuyom erken yattı hödük:jeyyar:

leeeen bugun 6. yoğurdumu döktüm:çok üzgünüm: bööle cıvık tadıda krema gibi hiç yoğurt tadı yok hiç ama:1no2: napcam bilmiorum.1 ay oldu basla diyeli daha bi gıdım veremedim:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…