2008 Ekim Anneleri

ya ama hakkaten harika saclari. nazar degmesin benim oglan hala keltos ama yine de cok karizmatik şakkıdı kaydirigubbakcemile3

evet canım arda çok tatlı maşallah ya aslında eylülün saçları resimde böle güzel çıkıyo ama yanları dökük, tepeleri uzun, horoz gibi dolanıyo ortada yavrum kaydirigubbakcemile3 ben de güzel olsun diye toka takıyorum :lepi:

valla ben kıza büyük tuvaletini 18 küçüğü 20 aylıkken alıştırdım..geceleri bbazen kaçırdı ama gündüz hep söyledi ama çoçuktan çocğa değişir..

hoşgeldin nurcekaydirigubbakcemile5

kız celen cemre aynı erkeğe benziyo len peşi erkek bunun naniknanik

dbestcimm tamer emzikk emmioo bıraktıııı emziğii kaydirigubbakcemile3 sadece dilinii ve alt dudağını emioo :ecrin_bebek:

puhahaha ben de eylüle mothercare den emzik şeklinde diş kaşıyıcı aldım, çok salak bi görüntüsü var neyse eylül de onu emzik yerine emmeye uğraşıyo yaaa deli edecüüü beniiii delikafadulden evde bin tane emzik var emmez, gidip o sakat şeyi emmeye uğraşıyo delikafadulden

valla ben kıza büyük tuvaletini 18 küçüğü 20 aylıkken alıştırdım..geceleri bbazen kaçırdı ama gündüz hep söyledi ama çoçuktan çocğa değişir..

maşallah canım zamanında öğrenmiş ne güzel.. darısı bizimkilerin başına..

çookk şekerrr yaaa cokacimcoook

ben kaçanzi.yarın kociş nöbetci haayden ii geceleeeeeerrrdelikafadulden

hoşgeldin nurcekaydirigubbakcemile5

kız celen cemre aynı erkeğe benziyo len peşi erkek bunun naniknanik

hee üstünde pembe varken bile kızmı die soruolarÇok üzgünüm çoook du bakam ikinciyi yapınce görcez erkekmiymiş kızmıymıs diehihoyyyt e hayde tutmayın beni ozaman dimi

ay arda da bugun basladi alt dudagini emmeye. hem de ne emmek kaydirigubbakcemile3 cork cork ses bile cikartiyo :roflol:
aynen oo sess nasıll çıkıoo öylee bilmemm :sm_confused: birde tavukk yerkenn böylee diliyle çevirioo şapur şapurr ses çıkıoo ölüyorumm been onaa kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederiz teyzesiiii inşallah nisan ablası gibi de akıllı olur

akşam yemekte babasına sütlaç tarifi verior nisan...babacığıım önce süt koyuyorsuun sonrada laç koyuyorsuun kaydirigubbakcemile3 pişiriyorsuun sütlaç oluyor diyor :roflol: bilmiyorsanız alınn size sütlaç tarifiii kaydirigubbakcemile3

hoşşgeldinn delikafadulden

bizimki tavuk yeme mertebesine erisemedi meran tecesi. meyve suyunda takilip kaldik. muhallebiye baslicam haftaya.

ooyy meran teyzesiii yesiinn onuuu cokacimcoook
tamerin yedikleri sınırlandırıldıı çok kilo almış 1 yaşında bebek kadar olmuşş dedi doktorumuz o yüzden bol bol meyve sebze tavuk yoğurt balık köfteeye yeni ama başladık yiyoruz....bebe bisküvisi falan vermiyorum kaşık mamalarını azalttık çignemeye yönelikk onu yoracak şeyler yediriyoruz artık

geçmişi tam okuyamadıımda waterlily geldimii rüyanın mama olayıı nolmuşş haber varmıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…