oh be:Saruboceq:
sen döktüğün yoğurtlarla o parayı bulursun yakındadelikafadulden
ya ama hakkaten harika saclari. nazar degmesinbenim oglan hala keltos ama yine de cok karizmatik şakkıdı kaydirigubbakcemile3
dbestcimm tamer emzikk emmioo bıraktıııı emziğii kaydirigubbakcemile3 sadece dilinii ve alt dudağını emioo :ecrin_bebek:
dbestcimm tamer emzikk emmioo bıraktıııı emziğii kaydirigubbakcemile3 sadece dilinii ve alt dudağını emioo :ecrin_bebek:
valla ben kıza büyük tuvaletini 18 küçüğü 20 aylıkken alıştırdım..geceleri bbazen kaçırdı ama gündüz hep söyledi ama çoçuktan çocğa değişir..
evet canım arda çok tatlı maşallahya aslında eylülün saçları resimde böle güzel çıkıyo ama yanları dökük, tepeleri uzun, horoz gibi dolanıyo ortada yavrum kaydirigubbakcemile3 ben de güzel olsun diye toka takıyorum :lepi:
çookk şekerrr yaaa cokacimcoook
ben kaçanzi.yarın kociş nöbetcihaayden ii geceleeeeeerrrdelikafadulden
hoşgeldin nurcekaydirigubbakcemile5
kız celen cemre aynı erkeğe benziyo len peşi erkek bunun naniknanik
aynen oo sess nasıll çıkıoo öylee bilmemm :sm_confused: birde tavukk yerkenn böylee diliyle çevirioo şapur şapurr ses çıkıoo ölüyorumm been onaa kaydirigubbakcemile3ay arda da bugun basladi alt dudagini emmeye. hem de ne emmek kaydirigubbakcemile3 cork cork ses bile cikartiyo :roflol:
puhahaha ben de eylüle mothercare den emzik şeklinde diş kaşıyıcı aldım, çok salak bi görüntüsü var neyse eylül de onu emzik yerine emmeye uğraşıyo yaaa deli edecüüü beniiii delikafadulden evde bin tane emzik var emmez, gidip o sakat şeyi emmeye uğraşıyo delikafadulden
QUOTE]
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
iyi gecelerr :a015:
teşekkür ederiz teyzesiiii inşallah nisan ablası gibi de akıllı olur
selam kızlar ben geldim.oğlumu bıcı bıcı yaptım uyuttum , anca geldim. pc min ortasğı gelmeden azıcık kaynatayım dedim.nasılsınzı bakalım. gezenler tozanlar evde oturanlar. biz anca komşuya kadar gittik değişiklik olsun diye. burda yağmur vardı bugün.
bizimki tavuk yeme mertebesine erisemedi meran tecesi. meyve suyunda takilip kaldik. muhallebiye baslicam haftaya.
bizimki tavuk yeme mertebesine erisemedi meran tecesi. meyve suyunda takilip kaldik. muhallebiye baslicam haftaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?