2008 Ekim Anneleri

bayılıyorum ben bu kızaaaaaaa cokacimcoook :lepi:

ben de eylülün çorbasına tavuk parçaları atıyorum robottan çekiyorum ama az az yiyo şimdilik

meyve püresii vermiyormusun canım...muz elma armutt fln :uhm:

benim eylül de yemiyo meyve püresi... meyve suyu da içmiyo.. yoğurt da yemiyo.. muhallebi ve çorba yiyo sadece delikafadulden

geçmişi tam okuyamadıımda waterlily geldimii rüyanın mama olayıı nolmuşş haber varmıı

akşam bi ara geldi ama bişey yazmadan gittiiiiii

ay iki saattir girmeye calisiyorum, bi turlu giremedim siteye.. merancim meyve puresi veriyorum canim. ama daha corba falan veremedim. babasi korkuyo dokanir deyi :)

gunaydınlarrr..
ıyı pazarlar..
ben annemdeyım.
merhaba dıyeyım dedim bi..

günaydınlar herkese iyi pazarlar
şu soğan kürüne bakmak için girdim aç mı içilio tok mu die başlayım diom artık yaza az kaldı vermem gereken 8-9kilo var

günaydın.bende bugu yanlızım.kocam nübetci vatan beklii

kızlar bebeğim ve biz dergisi alan var mı aranızda?
bu ay bizim resmimiz var keroşla

buarada kandiliniz mubarek kadınlar gününüz kutlu olsuna.s.Şeniz

kızlar bebeğim ve biz dergisi alan var mı aranızda?
bu ay bizim resmimiz var keroşla

leeen artistmi olcen basımıza:mymeka:
dün alcaktım bıraktım geri bileydim alurdum

bizde bugun 5. ayımızı doldurmusuz uleeeeyyynndelikafadulden apla oldu minikiiiiimmdelikafadulden

evet bugün dünya kadınlar günü...cuma günü karanfil dağıttılar telekomda bütün bayanlara

hepimizin günü kutlu olsun...ne çok günümüz var dimi yakında da anneler günü gelir

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

bizde bugun 5. ayımızı doldurmusuz uleeeeyyynndelikafadulden apla oldu minikiiiiimmdelikafadulden

yeni ayınız hayırlı olsun ...nice aylara yıllara inş cemre hanım

valla ben abone olmuştum bebeğim ve biz dergisine hamileyken hala gelio bi resim gönderem dedim biri kucağımda biri tek kerem ikisini de koymuşlar tek olan da 2.5aylık kucağmda olanda 4.5aylık meşhur olduk artıkın:sm_cool:

teşkür ederük teyzoşua.s.

artist karı sen şimdi bizi beğenmezsin:dilcikar:

ayyy masalllahh cemreyee nıc mutlu aylaraaa celenn hıpp ten numune gelmiş banaa essahmış len

canım Allah bebeklerimize uzun ömürler versin.. öpüyorum minik ablayı.. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…