akşam yemekte babasına sütlaç tarifi verior nisan...babacığıım önce süt koyuyorsuun sonrada laç koyuyorsuun kaydirigubbakcemile3 pişiriyorsuun sütlaç oluyor diyor :roflol: bilmiyorsanız alınn size sütlaç tarifiii kaydirigubbakcemile3
ooyy meran teyzesiii yesiinn onuuu cokacimcoook
tamerin yedikleri sınırlandırıldıı çok kilo almış 1 yaşında bebek kadar olmuşş dedi doktorumuz o yüzden bol bol meyve sebze tavuk yoğurt balık köfteeye yeni ama başladık yiyoruz....bebe bisküvisi falan vermiyorum kaşık mamalarını azalttık çignemeye yönelikk onu yoracak şeyler yediriyoruz artık
meyve püresii vermiyormusun canım...muz elma armutt fln :uhm:
geçmişi tam okuyamadıımda waterlily geldimii rüyanın mama olayıı nolmuşş haber varmıı
kızlar bebeğim ve biz dergisi alan var mı aranızda?
bu ay bizim resmimiz var keroşla
leeen artistmi olcen basımıza:mymeka:
dün alcaktım bıraktım geri bileydim alurdum
bizde bugun 5. ayımızı doldurmusuz uleeeeyyynndelikafadulden apla oldu minikiiiiimmdelikafadulden
yeni ayınız hayırlı olsun ...nice aylara yıllara inş cemre hanım
valla ben abone olmuştum bebeğim ve biz dergisine hamileyken hala gelio bi resim gönderem dedim biri kucağımda biri tek kerem ikisini de koymuşlar tek olan da 2.5aylık kucağmda olanda 4.5aylık meşhur olduk artıkın:sm_cool:
teşkür ederük teyzoşua.s.
artist karı sen şimdi bizi beğenmezsin:dilcikar:
bizde bugun 5. ayımızı doldurmusuz uleeeeyyynndelikafadulden apla oldu minikiiiiimmdelikafadulden
effekaan canım sende kontrol et kuzunu aman bişey olmasın bebişlere
ayrıca geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun rabbim kimsenin kuzusuna dermansız dert vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?