günaydın.bende bugu yanlızım.kocam nübetci vatan beklii
ayyy masalllahh cemreyee nıc mutlu aylaraaa celenn hıpp ten numune gelmiş banaa essahmış len
canım Allah bebeklerimize uzun ömürler versin.. öpüyorum minik ablayı.. :1hug:
tskr ederk teyzoslarŞeniz inşallah hep birlite 5. yaslarıda jutlarız:Saruboceq::teytey:tünaydın arkadaşlar napıyosunuz,hepinizin dünya kadınlar günü kutlu olsunn
5.ayınızda hayırlı olsuncelencim daha nice aylara,yıllara inşallah
günaydın canım,senin eşinde askermi celencimm
tskr ederk teyzoslarŞeniz inşallah hep birlite 5. yaslarıda jutlarız:Saruboceq::teytey:
leyluuş resmini koy bakem.buarada kapakların üstüne bastır.tık lıosa at.benim biri tıklıyodu attım ben.
hee helikpterci benümküsenünkü neycüCADIARZU
sizin kac senede bir tayin cıkıo?bizim lojmanın arkasındada anadolu yakası bölgesi jandarması var.kocemeeeen bişi:1shok: yok mu istanbul?benimki jandarma canımmm
arkadaşlar sizin bebişler gece kaç kez uyanıyor bide selleri akıyormuu
arkadaşlar sizin bebişler gece kaç kez uyanıyor bide selleri akıyormuu
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
leyla21, celen35+, kimselerbilmez+, minikpatik+
nıe konusmiiiiiiiiiiiii kimse
kız leyla ne yazdında bu hip sana yolladı de bakiim[/QUOTE
canım ibolya msnden bana hıpp in maıl adresini verdii celenden aldımm sende mail at dedi ne yazıyım dedim kendı yazdıgını gonderdi bunu değiştır yaz dedi bendee 4 ayık bı bebegm var ek gıdaya baslıcaz urunlerınızı denemek istuyom falan fıan yazdımm aynı gun ıkımızde maıl attık kesin onada gelmiştır ama evde yokk
canıı benim zilli 2kez kesin kalkıyoo selide hiç durmadan akıyo elıne ne gecerse direk agzına göturuyo
sizin kac senede bir tayin cıkıo?bizim lojmanın arkasındada anadolu yakası bölgesi jandarması var.kocemeeeen bişi:1shok: yok mu istanbul?
12 de ben yatmadan onu emziriyorum.sonra 3 te sonra 6 da snra en gec 8 bucukta uyanıokafamçokkarıştıÇok üzgünüm çoook salyasıda cok akıodelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?