2008 Ekim Anneleri

kizlar gunaydin. dunya kadinlar gununuz kutlu, kandiliniz de mubarek olsun a.s. arda uyuyor simdi yarim saate kalkar. sonra gezmeye gitcez ailecek. hava kotu ama kapali alisveris merkezlerine gidelim diyoruz. belkim ogluma da ciciler alirim yerimseniben

tünaydın arkadaşlar napıyosunuz,hepinizin dünya kadınlar günü kutlu olsunn
5.ayınızda hayırlı olsun celencim daha nice aylara,yıllara inşallah

ayyy masalllahh cemreyee nıc mutlu aylaraaa celenn hıpp ten numune gelmiş banaa essahmış len

canım Allah bebeklerimize uzun ömürler versin.. öpüyorum minik ablayı.. :1hug:

tünaydın arkadaşlar napıyosunuz,hepinizin dünya kadınlar günü kutlu olsunn
5.ayınızda hayırlı olsun celencim daha nice aylara,yıllara inşallah
tskr ederk teyzoslarŞeniz inşallah hep birlite 5. yaslarıda jutlarız:Saruboceq::teytey:

leyluuş resmini koy bakem.buarada kapakların üstüne bastır.tık lıosa at.benim biri tıklıyodu attım ben.
günaydın canım,senin eşinde askermi celencimm

hee helikpterci benümkü senünkü neycüCADIARZU

benimki jandarma canımmm

benimki jandarma canımmm
sizin kac senede bir tayin cıkıo?bizim lojmanın arkasındada anadolu yakası bölgesi jandarması var.kocemeeeen bişi:1shok: yok mu istanbul?
arkadaşlar sizin bebişler gece kaç kez uyanıyor bide selleri akıyormuu

12 de ben yatmadan onu emziriyorum.sonra 3 te sonra 6 da snra en gec 8 bucukta uyanıokafamçokkarıştıÇok üzgünüm çoook salyasıda cok akıodelikafadulden

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
leyla21, celen35+, kimselerbilmez+, minikpatik+
nıe konusmiiiiiiiiiiiii kimse

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
leyla21, celen35+, kimselerbilmez+, minikpatik+
nıe konusmiiiiiiiiiiiii kimse

uyursa konişiciiimÇok üzgünüm çoook sabahın 9 undan beri toplam 10 dk uyudu yaa

Son düzenleme:
canıı benim zilli 2kez kesin kalkıyoo selide hiç durmadan akıyo elıne ne gecerse direk agzına göturuyo

benimkide genelde öyle canım ama bazen saat başı uyanıyorr çok sinir oluyorm.benim kızımın selide durmadan akıyorrr bide elini emiyor cadıııkaydirigubbakcemile3

canım bizim gittiğimiz yere göre değişiyor biz bu sene tayinciyiz batıya gitcez 4 sene falan kalırsınız diyolar doğu genelde 2 sene falan kalınıyor.demekki sadece benim kızımın seli akmıyormuş hihoyyyt ne bulsa ağzına götürüyor elide sürekli ağzındaa:çok üzgünüm:

neeyse arkadaşlar size iyi sohbetler benim bebişim uyumuşken bende biraz uyuyayım dışarda çok kötü bir hava var çamur yağıyor resmen.uyumaktan başka yapacak bişey yokk mirmirmirmirgörüşürüz

naber ekim anaları.ben geldim ulennnnnnnnnnnnnnn.ne var ne yok bakem.biz nazarlarla uğraşıyoz.hani en son girdiğimde eylül durmuyo üff yazdıydım ya.o gün misafir gelmişti.akşamına eylül perişan.hiç durmadan ağladı ağladı.hiç bu kadar çok ağlamamıştı.sonra eşimle doktora götürdük gecenin yarısı.doktor kontrol etti.hiç bişiciği yok dedi ve ağrı kesici-sakinleştirici bi fitil koydu.eylül sonra rahatladı ve uyudu.gözü çıkasıcılar.insan maşallah der.zorla dedirttim ama nafile işte.çocuk perişan oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…