ben geldimmmm, bugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım:dance: bu arada burda deprem neyin olmadı biz de geri geldik, haberiniz varmı bilmem anamgildeyim kaç gündür delikafadulden
ben geldimmmm, bugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım:dance: bu arada burda deprem neyin olmadı biz de geri geldik, haberiniz varmı bilmem anamgildeyim kaç gündür delikafadulden
ibolyacim hosgeldin sekerim, ozledik seni.. gel bi opem.. Şeniz eylulcum ben de nayara cok inanirim. misafir gidince hemen 7 nas 7 felak okuyorum ardaya. bu arada arda yine oksurmeye basladi kizlar. :çok üzgünüm:burnu da akiyor. atlatamicaz biz bu hastaligi heralde. habire tekrarliyor. sali asi icin randevu almistik. ama boyle hasta olursa asi yapmaz doktor. kotulesirse yarin muayeneye goturcem. yoksa sali zati bakacak doktor. bizim gezme planlari da yatti ama olsun, kuzum iyi olsun da..
iboşum doğum günün kutlu olsun canım a.s.
anaaammmm dogum gunun kutlu olsun canim.. hihoyyytŞeniz bebisin kocisin ve butun sevdiklerinle nice mutlu yillara a.s...
Iboossumm dogum gunun kandilin ve dunya kadinlar gunun kutlu canim ozledikk senii yaa
doğum günün kutlu olsun canım..a.s. deprem olmadığına da sevindim. çok şükür. tv de izledim zaten böyle önceden tahmin edilemez filan diye konuşuyorlardı..
Ibolyaa herifun ne hediyee aldii
parfin kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?