2008 Ekim Anneleri

Bu nazar dagi deler deveyi yikarmiss cok inanirim ben bol bol oku canim kizin cok tatli masallah demeyene sen masallah dee

ben geldimmmm, bugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım:dance: bu arada burda deprem neyin olmadı biz de geri geldik, haberiniz varmı bilmem anamgildeyim kaç gündür delikafadulden

ibolyacim hosgeldin sekerim, ozledik seni.. gel bi opem.. Şeniz eylulcum ben de nayara cok inanirim. misafir gidince hemen 7 nas 7 felak okuyorum ardaya. bu arada arda yine oksurmeye basladi kizlar. :çok üzgünüm:burnu da akiyor. atlatamicaz biz bu hastaligi heralde. habire tekrarliyor. sali asi icin randevu almistik. ama boyle hasta olursa asi yapmaz doktor. kotulesirse yarin muayeneye goturcem. yoksa sali zati bakacak doktor. bizim gezme planlari da yatti ama olsun, kuzum iyi olsun da..

ben geldimmmm, bugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım:dance: bu arada burda deprem neyin olmadı biz de geri geldik, haberiniz varmı bilmem anamgildeyim kaç gündür delikafadulden

anaaammmm dogum gunun kutlu olsun canim.. hihoyyytŞeniz bebisin kocisin ve butun sevdiklerinle nice mutlu yillara a.s...

doğum günün kutlu olsun canım..a.s. deprem olmadığına da sevindim. çok şükür. tv de izledim zaten böyle önceden tahmin edilemez filan diye konuşuyorlardı..

hoşbulduk anacım, deprem olcek dediler gaçtuk anamgile kaydirigubbakcemile3 bişi olmadı çok şükür, inşallah da olmaz ama paniklettiler bi an için, tam da o ara meranla konuşuyodum, msnyi filen nasıl kapattım bilmiom inşallah kırılmamıştır o da bana, yavrum geçmiş olsun ardoşuma kıyamam ben, ama napcan bebeler hasta ola ola büyücekler, bende olsam çok takarım çok üzülürüm ama bu doğal bişi aslında, inşallah bir an önce iyileşir, gezmenize de iyileşince gidersiniz ya napcen, sağlıklı olsun da gezmeye yine gidilirŞeniz

iboşum doğum günün kutlu olsun canım a.s.

anaaammmm dogum gunun kutlu olsun canim.. hihoyyytŞeniz bebisin kocisin ve butun sevdiklerinle nice mutlu yillara a.s...

sağolun yafriler teşekkür ederim Şeniz ama artıkın 29 oldum :çok üzgünüm: otuza bir kaldı senağlama

Iboossumm dogum gunun kandilin ve dunya kadinlar gunun kutlu canim ozledikk senii yaa

teşekkürler yafrim benim, geçmişi de okuyamadım ne moklar karıştırdınız bilmemiyorum, yavrum sorma kuduruyom kaç gündür, arkadaşla haber yolladıydım geldimi bilmiyom, birkaç gün daha annemlerde kalcekmiş deyver dediydim, zilli unutmuş olabilür, inşallah unutmamış da size söylemiştir kaydirigubbakcemile3

doğum günün kutlu olsun canım..a.s. deprem olmadığına da sevindim. çok şükür. tv de izledim zaten böyle önceden tahmin edilemez filan diye konuşuyorlardı..

ya tam tarihi kestirilemiyo zaten de 1 hafta içinde olması muhtemel filen dediler, fay hattında hareketlilik varmış zırt pırt işte, aman neyse geldik artıkın evimize, başa gelen çekilir napcez dimi

bu arada yokluğumda ne cevizler kırıldı bakim süleyin çıbık

Ibosum arkadasin bisey yazmadi herhalde tam bilmiyomm bende giremedim pek fazlaa meran kirilmamistirr yaa onunda alamanyadan kankisi gelmis 10gunlugune giremem ara ara bakarim dedi zambakin kizi huysuzdu yaa yavruu idrar yolu enfeksiyonu olmuss baska aklima bisey gelmiyoo yaa haa bide bana hippden numune geldii lenn bi kac sayfa geriye git resim koydum sana bisey geldi mi ikimiz ayni gun istemistik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…