2008 Ekim Anneleri

ben geldimmmm, bugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım:dance: bu arada burda deprem neyin olmadı biz de geri geldik, haberiniz varmı bilmem anamgildeyim kaç gündür delikafadulden
hepiii bötdey tu yuuuuuuuu :teytey: hepiii bötdey tu yuuuuuuuu:teytey:
cemremizin 6 ayı hayırlı olsun sağlık sıhhat getirsin inşallah
amiiiinn hepşsine inşallah:Saruboceq:

Yaa kizlar terken nerde haberi olan var mi ben merak ettum

annesinde die biliorum amafisfisfis

ben geldimmm hoşgeldim sefalar getirdimmma.s.
tam da gününde gelmişim bak iboşum zeksü hatunumun doğum günüymüş yusuf paşayla ve sevgili hödüğünle nice mutlu senelere tatlımm
bu arada hepiciğimizin kadınlar günü kutlu olsunn
mevlüt kandilimiz mübarek olsunnn
neyse bacular geldiğimi haber veriim dedim biraz da geçmişi gözliyimm inş kötü bi haber yoktur bu arad herkesin bebişleri iyidir
ben biraz işleniim evde koca tek başına olunca malum ev evden çıkyooo :bbo:sonra yetişirim aranızaaŞeniz

hoooşgeldiiiinnnŞeniz allaha şükür kötü bişi yok.bi gülcemiz hasta uf oldu gecicek:Saruboceq: ha bide destina karısı teşrif etti:teytey:

he pek bişi olmamış yani, zambakın kız niye öle olmuş yav allah allah, bu hipten numune neyin gelmedi anam bana, mail de gelmedi, bunlar beni beğenmedi zannımca fisfisfis

Gule gule kullan bacumm misler gibim kok

yafrim ben öle parfin türü şeyler kullanamıyorum artıkın, hani bebelerimiz bizim kokularımızı duymak istiyolar ya o bakımdan yani, dışarı çıkarkene de kullanamıyorum malesef, kanguruyla çıkıyoruz ya çocuk kokudan boğulmasın kaydirigubbakcemile3

İbolyacim,dogum gunun kutlu olsun.Yavrunla ve sevdiklerinle beraber uzun ve mutlu bir ömrün olsun inşallah..a.s.
hepiii bötdey tu yuuuuuuuu :teytey: hepiii bötdey tu yuuuuuuuu:teytey:

amiiiinn hepşsine inşallah:Saruboceq:

annesinde die biliorum amafisfisfis

sağolun canlarım benim Şeniz
bende kaç gündür terkeni merak ettim belki onun sıpası da yaramazlaşmıştır vakit bulamıyordur

şşşşşş noldu len gülçeye geçmiş olsun

tenkyu anacım hoşgeldin nassın eyimin Şeniz

hazır başbaşeyken gel kayfe içelim ama bendensin ok
kıskananlar çatlasın

bende iççem bendeeeeeee delikafadulden len bu arada ben gayfeli kek yaptım sööölüyüm, tadı güzel oliii

avcunu yala:dilcikar: benim kaaveyide almışÇok üzgünüm çoook

he gördüm destina gacısını nerelerdeymiş hatun anca mı bağlatmış int
geçmiş olsun gülçee kıyamam kıs nasıl oldu üşüttün mü yavruşun kukuşunu

Kayfeli keki anlat nasil yaptin tramisu mu yoksa bende dun kostebek pastaa yaptim odaa guzell

anacım şindik şöyle oluyor, bildiğin kekin hamurunu bi güzel hazırlıyon, sonra hamuru ikiye bölüyon, birisine gayfe ekliyon,ö tekisine eklemiyon,s onra tepsinin ortasına bi sade bi gayfeli bi sade bi gayfeli döküyon döküyon sonra da kürdan gibi bişile hamurun ortasına kadar bi içten bi dıştan cızık atıyon şekil güzel olii yani, aslında kakaoluyla daha belirli olur da annemlerde kakao yokmuş bende gayfelyle yaptım, gayet güzel oldu tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…